Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Laze
Persze nyomtuk már régebben is csak úgy ketten még nem igazán...
Csak mivel õ knight ezért jó vele partyzni...

10 után még élni szoktam, ha nem így lenne ide se írnék

\" Az Alzheimer kór jó oldala, hogy minden nap új emberekkel találkozol\"

nyomtátok már ketten?
mer nem hinnem hogy 10 után még élnétek 😛

riszpekt\'

Laze
Napival el lehet ám <#wave>

meg ketten jó XP is

ketten jól eldogiztok majd 😛
ja és hello

riszpekt\'

Laze
Napi bakker nem ertem mért nem volt jó neked a Total War...
Most nem tudom mi a neved mert a logobol nem lehet kivenni csak ha rányomunk 😛

Jah amúgy majd úgy holnap (Kedd) este 9tõl be kéne iktatni egy jó nagy dogizást ha benne vagy...
Lassan 34 leszek hálistennek megelõzöm Laze-t.

Ma droppolt a devil soldier with bow egy tali of wondert Agility 3/1.
Szal most virul a fejem <#beka3>

<#taps>

riszpekt\'

gvarga12
de mostmár igen remélem, ki vagy te a Grétsy László vagy mi ? 😊
nem tudok írni ez van

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

még mindig nem lol

riszpekt\'

gvarga12
most már jó ? 😊
majdnem tudok írni 😊

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

"http://www.kalhun.tk - ide nézz be mielöt kérdeezel."
<#banplz>

riszpekt\'

gvarga12
ingyenes és az is marad www.kalonline.com itt tudsz reggelni ingyen és bérmentve
tiszta Lineage2 a grafika meg a játékmenet se sokban különbözik
volt closed beta de annak már tavaj októberben vége lett most az online shoppból élnek

azirafael
Üdvözlet mindenkinek! Most találtam rávéletlenül erre a topicra, és felkeltette az érdeklõdésem a game... Tudnátok segíteni, hogy kicsit "belõjjem" a játékot mirõl is van itt szó? Olyan dolgokrol irtok ami nekem semmit nem mond (tali, G46 stb..) inkább az érdekelne milyen stílusú a játék? Inkább RPG- vagy H&S mint a diabló... úgy is kérdezhetném, hogy inkább Lineage2 vagy inkább Guild Wars....

Már fizetõsön nyomjátok, vagy még csak béta a game? Ha ingyenes béta akkor hogyan tudok reggelni?

Köszi a türelmet, üdv: Azi

gvarga12
aha egyenlõre marad ez meg csinaáltam aláírást is 😊

biztos most nyomod be az újat mi?

riszpekt\'

nincs logód

riszpekt\'

plas
lol

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

gvarga12
😊 nyugodtan hívjatok napi-nak NaPoLeOnTheHUN a karim neve de ki mondja ezt ki mikor 4 dogi lohol a hátadban
szakértõ LOL nem semmi 😊 Kal szakértõ lettem 😊

egyszer ha valamelyik szarkértö (TOTAL WAR)
<#banplz>

riszpekt\'

Rendicsek, megpróbálom elõkeresni az ipt.

gvarga12
nem tom feljossz ts-re megvarunk mindenkit akit erdekel aztan megy az eszosztas 😊 én kb 18:00 után szoktam lenni mondjuk ma mondom meg hogy felmondok nem tom mi lesz de nem tarthat olyan sokáig

gvarga12
az IP-t mar elfelejtettem de este ha rakerdezel NaPoLeOnTheHUN a karim neve akkor megmondom meg a jelszot is 😊

Ez kb mikor lenne esedékes ez a kis tanfolyam, mert ha nem bánnád akkor szívesen meghallgatnám én is!

gvarga12
szivesen segítek gyere TS-re este aztan akkor tartok 1 rövid tanfolyamot 😊
nem gond ha nincs mikrod nem az a lenyeg hanem hogy nekem ne kelljen gepelnem mert meghalok mikozben irok 😊 es azt nem szeretem a TS-t megtalalod a weboldalamon ha visszaolvasol par szaz üzit itt megtalalod a linket ra
este talakozunk

Brutal
Köszi Plas!
Ma meg holnap valoszinüleg leszek este fele ugyhogy jkajd beszélünk.
Kardot sikerült szereznem mert amikor eltört a kardom 17 revision stonet keletkezett belölle (nem tom hogy) és gyorsan kiárultam öket 17K-ért másnapra el is vitték mindet és tudtam venni egy aránylag jot (hát elég gagyi,de mégsem g37-es legalább.

Apropo még mindig nem tudok (és nem merek) talizni a fegyverrel mert rengeted megválaszolatlan kérdésem van még mindig...egyszer ha valamelyik szarkértö (TOTAL WAR) ráérne 1 kicsit vagy pont játékba van igazán megmutogathatná a dolgokat mert mondom egyszerüen még csak a szügsége talikat sem találom az árusoknál pedig dikert megnéztem a térképen és a 23 és a 29-es NPC-s elméletileg,de nekem mégsem árulnak semmit ott😞(
A sima Marchant-nál van talizman of attack meg még 1 másik én a talizmán of attackot eröltettem a kardomba és eltört...gondolom azért mert az marhára nem az a talizán...

plllllllllzzzzzzzzz heeeelpppp kérlek titeket.
Köszi üdv:Brutal!!!

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

gvarga12
G1 to G2 - 1 day 14 hours and 24 minutes
G2 to G3 - 1 day 21 hours and 24 minutes
G3 to G4 - 2 days 2 hours and 8 minutes
G4 to G5 - 2 days 7 hours and 24 minutes
G5 to G6 - 2 days 14 hours and 25 minutes
G6 to G7 - 3 days 4 hours and 55 minutes
G7 to G8 - 4 days 4 hours and 0 minutes
G8 to G9 - 5 days 5 hours and 0 minutes
G9 to G10 - 8 days 0 hours and 24 minutes
G10 to G11 - 16 days 13 hours and 0 minutes

ez a legutolsó pontos kalkuláció

01. 7.700
02. 8.550
03. 9.620
04. 11.000
05. 12.800
06. 15.400
07. 19.300
08. 25.700
09. 38.500
10. 77.000

ez meg az XP ami a tojinak kell

gvarga12
szerinted nekem a halasz es kereskedo karijaim mik ? õk a biztosítóim van rajtuk pár cucc fegyver meg pénz is soha nem lehet elég óvato az ember

plas
Hackelések ellen lehet az kellene csinálni, hogy minden 10Kból egy ezrest felre kéne tenni, ill. átadni egy alacsonyabb karinak. Olyan mint egy nyugdíjpénztár. Rizikós esetre... Amibõl esetleg újra lehetne kezdeni ha meghackelik az embert...

Laze
Na sziasztok!!!

Örülök hogy rátaláltam erre a fórumra, érdekes dolgokat lehet itt olvasgatni 😊 Amúgy a játékban ColdTequila a nevem, most épp 33as vagyok, benne vagyok a guildben már február óta, csak akkor még nem ColdTequila voltam hanem Laze...
Csak hát Laze-t meghackelték, amúgy 33as volt akkor õ is , szal ha nem vették volna el tõlem most Kb ott tartanék mint Over (lvl41) de hát mind1...
amúgy is úgy vettem észre hogy a mágus könnyebb... nekem jobban bejön..

Na további jó Kal-ozást mindenkinek, a játékban megtaláltok 😊

Találtam még egy ilyet is <#wow2><#wow1>

Sziasztok!

Mókás esetben volt részem.
Elkezdtem árulni G29es fegyvereket a bányában, és beraktam egy NULLt hogyha kifogy a cuccom akkor maradjon ülve a figurám.
Mit adtam el elõször??? A NULLt 99.999-ért <#wilting>

Egy mágus vette meg, mondom neki van mégegy ha kell, erre mondja hogy,nem is ilyet keresett <#hehe>
Lvl 46os questhez kellett neki.
Persze én örültem a dolognak.

csak nospeed hely van már csak azt hiszem

riszpekt\'

plas
Csao Brutal...
SquallFF8? igaz?
sokxor pengetem a neved, de mostanában vhogy nem vagy fenn...
Pedig szintet lépett a guild tehát van hely. ha játszól PMez rám, majd beveszlek.
Egy kardom van már egy G37es bigwhandoo épp eladó de oda tudom addig adni amig nem tudsz vmi értelmeset szerezni...
Majd szólj visza..

Brutal
én mondjuk kezdjük ott hogy magát ezt a talizmánt nem találom az árusoknál (phisical magical attack)
Nem beszélve arrol hogy azt se tudom a blowolás elött hol kell venni a talit és hogy mi a neve😞((

Ez vagy szálybarágosan lesz leirva vagy sose fogom megérteni😞(
Nah császtok holnap benézek és ha valaki tudna adni kölcsönbe 1 kardot lekötelezne mert most csak nézelödni tudok maximum meg rohangálni😞((

Brutal
sziasztok!
Naggyábol már értem a talizást de igényt tartanék majd én is a zájbarágásnak biztos ami biztos alapon még 1* ilyen hibát nem akarok véteni igy is a harikiri szélén állok😞
Teljesen elvagyok kenödve..valaki tudna kölcsön adni 1 karodt mert momentán annyi pénzem sincs hogy valami szutykot vegyek...bár g37 alatt már szart se érek azzal még eltudtam vegetálni,de már szörnyü volt😞((

Most meg nagy nehezen megvolt a kard és elbaxtam😞(
Apropo..mivan már felvesz valaki a klánba vagy meddig kell könyörögni?
Vagy ennyire loser vagyok hogy nem vesztek fel?
Irjatok csáó!

kifejezetten tetszik ez a zászló 😊

riszpekt\'

sztem plas tudja hogy mirõl beszélek mert vele együtt gyaktunk lidérceket is és csontikat is(mind a kettõ túl van a priesten

riszpekt\'

gvarga12
ja a dogik szerintem se fognak G 46-ot dobni mostanság az tényleg állati nagy mák lenne 😊 de mire raki LVL 31 lesz, addigra mi sokkal több és dogikta megyünk eggpartizni 😊
viccet fére téve meg néztem hivatalos oldalt ott még nincs a csontiknak neve ezért azokat szerintem hívhatjuk csontinak és kész
viszont a lebegõ meszkokat Devil Troop -nak hívják felõlem lehet lidérc is a nevük a leírás alapján illene is rájuk a név
a csontikat meg a fansiteon hívják spiritnek nem tudom mi alapján
kéne szerkeszteni valami szörny határozót képpel névvel hogy ne tévesszük õket össze

plas
nekem már citromsárgák! 😊))

a dogik soha nem fognak G46-ot dobni amíg mindhármunknak lilák(vagyis nem sok az esély)

riszpekt\'

nem. vannak csontik meg lidércek (a skeleton a csonti,a spirit a lidérc)

riszpekt\'

megkaptam 37K-t

riszpekt\'

gvarga12
az egész zsöveget nem tudod megismételni csak a nevet tudod visszahozni SHIFT+SPACE -VAL

Jó reggelt!

Hogy lehet chatban gyorsan megismételni amit írtam?
Nem újra begépelve.

gvarga12
utána néztem ennek a blessingnek amit az Ascetic-tõl lehet kapni ez csak egyszer használatos szal ha letérdelsz akkor vége 1 3 5 óráig tart ártól függõen
és az XP-d fele megmarad és nem nõ a halál számlálód aztán ha reviveot kapsz akkor az XP 1/4 veszik el szal nekem 10K az elsõ abból blessel 5K lesz revivel meg 2.5K szal nem rossz csak azt nem tom mennyibe kerül

gvarga12
www.janiesoutpost.com-on a fórumban olvastam számolták a skacok a megölt szörnyeket meg a droppok számát pár héten keresztül és ez jött ki kerekítés után persze ez csak pár 10K minta után számolt valószínûség de elég közel áll a valósághoz ahogy észrevettem

lila 1% 200%
piros 3-2% 150%
narancs 4-3% 125%
sárga 5% 100%
zöld 4-3% 75%
kék 2-1% 50%
szürke nem dob semmit

a másik érték az XP modosítója hátha ez is érdekel valakit

plas
azért több mint a semmi az a 0.25% 😊))
Biztso le kell vágni belõlük egy csomót mire hajítanak egy ilyet, de az esély megvan rá...
Különben hol írja, hogy melyik hány % eséllyel dob?

gvarga12
a dogebik már dobnak G46-ot de ha utána számolsz a lila szörny 1%-al dob és négy félét dobhat ebbõl csak 1 a G46-os a többi nem tehát 1/4% az esélye hogy a Dogebi G46-ot dobjon ez nem valami sok nem ?
a csontikat spiritnek hívják és G50-es fegyvereket dobnak 😊

plas
De pl mi ami G46os? Dogik? vagy skorpió Priest környékén??? 😄😄
Vagy a csontik? Mert azok azért nagyon kemények. Legalábbis hármunknak tuti. Akkor lenne jó, ha Mui már tudna speedelni, meg healelni. Akkor nem lenne már tényleg semmi gond.Két lovag egy mage.Hát az kemény lenne: sorozatos G46os droppok....
Dolgozni sem kellene 😊)))

gvarga12
igen csak a forttol délre északra nem

gvarga12
na igen mikor el akartam adni akkor kevés volt a kõ és 450K körül ment 😞
nekem többnyire ez megy hosszútávú befektetések toji XP-kõ ilyenek
mire ez mind meg lesz és el tudom adni õket multi milliomos leszek egyébként is a sok G46 dropptól 😊 gondoljatok bele még ha 3-an hentelunk valamit és csak 1 G46-ost dob akkor is 6-800K fejenként azért az már nem semmi, plas szerencséjével a tarsojunkban mi baj lehet ?