12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Chamber #3477 Hát ezaz...
Egy szerencsétlen mage mikor sebez ennyit? :D
Lvl66on a G2 Thunder sebzése max 1500 (a min meg 600), mondjuk ezt kicsit gyorsabban nyomja el mint ijász stagot. De lvl33 meg lvl66 között 2 év különbség van (vagy több) =)
Die archers! DIE! :P -
#3476 A nagy sz..rt :D
Akkor nem sebezhetnék lvl33-on criticallal 1402-t :D -
Chamber #3475 Medi + kövek kb 1,5M. Szal te állsz jobban... sokkal :P
Íjászok meg sokkal gyorsabban haladnak, kiegyensúlyozhatnák már a kasztokat... stag blow sebezhetne monjuk feleannyit vagy még kevesebbet :P -
#3474 És még te sírsz 15k medivel... :D
Hozzám képest akkor jól állsz,bár mióta átraktam magam villámra aránylag jól bírom a szólót is,talán majd fejlődöm apránként..
Tegnap íjásszal begurultam a 0,20 %-os XP-ken elmentem Paineket ölni,1,2%/mob :D
Igaz fogy a medi de legalább haladok...
Nem is döglenék meg ha nem fagynék ki állandóan -
Chamber #3473 Nekem sosem lesz pénzem G50re... kb lvl35 óta 1Men vagyok mindig =)
Ha fölé megyek, akkor mindig elbaszom a pénzt vmire... veszem az XP köveket mindig, elbasztam mar 2 Distinct ToI-t botra... :/
De mondjuk cuccban azért van kis tartalék: 15K medi, meg gyűjtöm már a revi + poli köveket G50 tuninghoz, hátha esik 1x :D -
Chamber #3472 Hehe, unokatesód olcsó talit szerzett... priestben láttam adtak el 4,9Mért tegnap =)
6M jólesz egy izmos G48 botra :) -
#3471 3,2-ért vette meg uncsitesóm a talit.
Most összesen van 6milkám ami egy G50-re se elég
Nem mintha annyira kellene de legalább gyűjtögetek..
Most egy darabig asszem az íjászt gyúrom fenntebb.
Hogy mióta csinálja? Olyan 2 hónapja kb. de azóta volt egy Windows ujratelepítés is ugyhogy nem igazán értem.
Mind1 este kiderül a dolog.
Tegnap láttam benn voltál Tigrissel találkoztam csak meg cartman-el beszélgettem az íjász történetről,mit és hogy sokat segített,köszönet is érte -
Chamber #3470 És ezt mióta csinálja? Nem raktál vmi új drivert vagy ilyesmit, mai miatt ez lehet? :)
Bár vszínűbb hogy Kal a szar, azzal mindig van vkinek problémája. Frissítéssel javítanak néha pár dolgot... párat meg elcsesznek =)
Na, van már +5Md? O_o -
#3469 Tegnap újra telepítettem a Kal-t hátha az miatt fagyok ki állandóan...
Semmi más progim nem fagy ki soha de a Kal tegnap már 15 percenként...
Egyszerűen hirtelen megmered minden se egér se asztalra lehúzás klikkelek még párat a képernyőn és elkezd csipogni a pc speaker és off...csak a reset segít
Remélem megoldja a dolgot a telepítés -
#3468 Remélem jóra költöd majd a lóvét -
slapecz #3467 mi volt abban a #3465-ben hogy ki kellett szedni? -
Chamber #3466 Legjobb mikor 1Mt + 10lvl-t nyersz, mert ilyen is van már =) -
CartmanHUN #3464 Nemcsak te vagy szerencsés Brutal.5 milkát küld nekem a Kalonline.
Csak az ID-m kell nekik ,meg a jelszavam. -
#3463 hmmm...nem is rossz ötlet...
Így legalább nem törik ha esetleg gebasz van...
ah asszem rád hallgatok és d.u. áruba bocsátom a test...izé talizmánomat :D -
Chamber #3462 Még G45 botod van (nem?), sztem inkább ne abba rakd bele.
G48-ba majd már mehet, mert G50ed nembiztos hogy mostanában lesz =)
Vagy add el és vehetsz egy faxa kis "kész" G48at az árából ;)
-
#3461 Fasz kivan olyan nyomott vagyok ma hogy csak na...
Szal a fegyóm clean és azon gondolkodom hogy beleteszem persze némi polishingal fűszerezve...istenem de utállom a hétfőket.... -
Chamber #3460 A Legendary még mindig ToI, és fegyverre való! =)
Nekem az összes G46om clean, és az is lesz. Hacsak nem kezdenek el nekemis potyogni ilyen értékes cuccok :P -
#3459 Kéne mert clean a páncélom...de még nemtom... -
Chamber #3458 Brad elhasználod a Legendaryt? =) -
#3457 Na mind1 addig meg veszem a Honda alkatrészeket e-bayen amig nem tudok kalba bevásárolni :D -
Chamber #3456 Értem.
Énis gondoltam már ilyenre hogy külön számla az ilyesmikre, amire csak annyi pénzt raksz ami kell, és akkor hiába lopják el :)
Ezekszerint már más is gondolt rá és létezik is.
Sztem még mindig csak VISA megy, mert azt írják azonnal bejelentik mihelyt megy MasterCard is. Énmeg nem találtam erre vonatkozó bejelentést. -
#3455 Persze hogy kaptam az ebay-en pl. ezzel vásárolok 2 hónapja átutalással és meg is kaptam a dolgokat...
Tehát minden fasza vele...
Csak a kal rendszere elfogadja-e az a kérdés -
#3454 Ha kaptál hozzá minden azonosítót ami egy mastercard kártyán szerepelne akkor temészetesen tudsz vele vásáorlni. kérdés, hogy ezekkel az azonosítókkal rendelkezel-e. -
#3453 Nem trükközés a dolog...
Ez úgy müxik hogy van egy lakossági folyószámlám az OTP-nél amire csináltattam egy webkártyát...
A webkártya nincs nálam fizikailag csak egy bankszámlaszám formájában létezik...
Ha pénzt akarok rajta tudni,akkor a sima lakosságiról egy webes felületen tudok átteni rá pénzt amennyi éppen kell...
Akár Euróban akár USD-ben..
Ha pl. fizetnem kell 100 dolcsit akkor átteszem a forint számlámról,aktuális árfolyamon átváltja,kifizetem a cuccot és később nem tudnak visszaélni vele,mert ha többet akarnak leemelni róla,akkor visszadobja hogy nincs fedezet...
Tehát a forintszámlám biztonságban van mert el sem érik...
De ez MasterCard és azért kérdeztem hogy lehet-e vásárolni vele. -
Chamber #3452 Mit takar ez a virtual MasterCard? Van rajt valódi pénzed vagy csak vmi trükközés ezis?
Ha nem valódi pénz akkor próbáld ki egy új accounttal, nehogy blokkolják szegény BradBrutalt =) -
#3451 Kipróbálnám ha biztos lenne :P -
Chamber #3450 Próbáld ki ha van olyanod! =) -
#3449 Most akkor virtual MasterCard-al is lehet kalcash-t vásárolni?
Tehát mastercard típusú kártyával vagy csak Visa-val? -
#3448 Jóvanna :P -
#3447 Persze amint kijött a mastercard verification azóta van megint csak most van egy hatalmas gond. A CCF nem valódi CCF hanem Valid kártyát lopnak és azzal használják nem úgy mint korábban, hogy kártyaszám érvényes és elfogadva jöhet is a cucc. Ezzel most a kártya eredeti tulajdonosát megkárosítják valóban sajnos:( Nem egy egyszerű átverésről van szó... de vitathatatélan ahol megjelennek az oroszok vagy kínaiak játszani ott biza bekerül a "könyebb út" is:) -
Chamber #3446 Úgy néz ki megint megy a CCF. Tegnap már 95Kért is volt poliko! (én hülye meg vettem 100Kért) =)
Chillboy-nál (vagy vmi hasonló) 80M értékű Kalshopos cucc volt. -
#3445 num1killa összes ccf-es pénzét elkérném egy darabért:D -
Chamber #3444 Ügyes vagy... főleg hogy a Legendary az eddig ToI volt
Pedig szép lenne egy full G50 legendary armor set... +25 all stats, stb Egyébként jóreggelt! -
#3443 Nah csak megijedt a játék és kárpótolt a lagok miatt :)
Kaptam vasárnap 1 ToP Legendary-t azé -
qwer2000 #3442 jaja :D -
#3441 mizu anti visszahuz a szived ? -
slapecz #3440 faszan elkezdodik a war dc--> nem enged vissza :( -
qwer2000 #3439 hi all!
asszem visszatérek hozzátok :D
anti voltam és most mégerősebb leszek :P -
#3438 Most úgyis kezdődik lassan a war aztán lagos lesz szokás szerint:) Addig is jó játékot mindenkinek:) -
#3437 jót tesz 1-1 hét szünet:) Higgy nekem:)