Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gvarga12
rengeteg féle tali van #837 de ne szórakozz ezzel mert alacsony az esélye a sikernek és csak elmegy rá a pénz inkább vegyél egyet
+1 2 ST H knight cuccok már nem olyan nagyon drágák mondjuk szumma 600K körül van mindenbe 1 + azért az már húzós

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

plas
Lehet kölcsönbe én is tudnék adni majd cuccokat knighthoz, mert nagyon gondolkozom olyan cuccban amiben +health, vagy +strenght. Az elején kissé eltoltam a kari mert sok pontot tettem agilityra. Valamivel ellensúlyoznom kell. Napi ha mondjuk van egy trinketem amibe health-et vagy strenght-et akarok tenni, ahhoz milyen tali kell? és hány darab? vagy érdemesebb megvenni?

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

gvarga12
már mért ne lehetne talpraállni ? muinak is sikerült ne aggódj segítünk ahol tudunk, a trinket meg 130K szal az se megoldhatatlan tojit adok én az se gond,
fegyvert red wandoot kapsz mar 200K alatt statokkal, blowot meg raksz bele 2 db aztán már elég jó, a páncél az ami kritikus lehet 😞 mert drága és ritkán esik droppban
autentikációnak az a lényege hogy karid megmaradjon mert magasabb szinten még azt is elveszik, lásd slip ha autentikálva vagy akkor elméletileg a karid megmarad (nem tudják megváltoztatni az azonosító infóidat) akkor is ha törnek erre lennék én kíváncsi, most azonnal jelszócsere elötte meg rendszer újrainstall minimum, aztán tûzfal install meg egy marhajó víruskeresõ se árt

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

plas
most abbahagyod?

Brutal
Azért mert ugy jársz mint én hogy lenyulláznak😞(((
Innen már nem lehet felállni bazzeg...se tojásom se páncélom se fegyverem se knight kasztu trinketem semmim nincs....

ö meg röhög a markában😞((
Ez genyaság....ugyhogy mehet a levesbe több honapnyi munkám (32 szint munka tanulás mellett)
Sok sikert a továbbiakban mindenkinek!

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

miért ne lenne értelme játszani ha a szervert törik?

riszpekt\'

gvarga12
ezt akarom kipróbálni csak nem magamon hogy autentikált user ifóit meg lehet e változtatni valahogy mert ha igen akkor a szervert törik és akkor nincs értelme játszani

Brutal
Ki tud segiteni?
Kéne 1 kard😞

Brutal
az mi??

plas
mit ér vele ha igen?
<#conf>

gvarga12
brutal autentikálva voltál ?

Brutal
oké virusirtot lefuttatom mindenképp..nem tudom mi tortenhetett😞(((
Nem volt egyszeru kodom....

plas
De egyszerû kódod volt? vagy hogy a fenébe tudták meg? ha nem is látogattál olyan oldalakat, hogy kerülhetett keylogger a gépedre? Sztem futtass át valami virnyákírtót, nehogy fennmaradjon a keylogger, hogy ismét letisztíthassanak...

rajtam is ilyen állapotban segítettek szal ne ad fel a reményt 😊

riszpekt\'

Brutal
darab

Brutal
de semmit nem tudok vele igy kezdeni 0 pénze van es 1 barab kardja sincs...

Brutal
sikerult atirnom a kodjat...

plas
és újra lenyúljon..

plas
szerintem semmit,mert mert vki tudja a kódot, és lehet arra vár h. megint felöltöztesd...

Brutal
ezt beszoptam kiraboltak es milyen rendes hogy gatyara vetkozve visszaadja a karim,de rendes csak mit kezdjek igy vele?

Brutal
nem mentem sehova és 32-es voltam...(vagyok)

Brutal
jah tegnap dolgoztam

hány lvles voltál és mentél-e bármilyen kalos oldalra?

riszpekt\'

Brutal
Nah pont most ebben a pillanatban be tudtam lépni gagyara levagyok vetkoztetve mindenem eltunt semmim se maradt....😞(((((((((

plas
Tegnap este kiléptél a gulidból, ez az uccsó amit tudok rólad...

Brutal
Jah hat ezt beszoptam....
Nem csak átmeneti gubanc volt lenyultak bazzeg!!!
Mit tegyek segitsetek mar...jol irok be mindent de hiaba irom be 100* akkor sem lép be😞((

Kinek irjak levelet mit tegyek???
Látátok mostanába a karim bejelentkezni?
Mert lehet nagy lazan jatszik vele az urge vagy arulja a cuccaim😞((((ú
Ez nem lehet igaz segitsetek plzzzz
Amugy az uj karim neve amit inditottam:SephirothFF7
Ha akarmi van oda irjatok csasztok!!
Jah es tudjatok hogy nem vagyok tarhalos,de most nekem is jol jonne mindn segitseg...

akkor mostantól a többséghez igazodok ok?

riszpekt\'

plas
szerintem ha vki egy partyt csinál olyan mint egy szerzõdés. fifty-fifty ha drop van. Leíratlan szabály. Ha egyedül öli, ha nem...

mondjuk azt nem értem hogy egy min 50lvles mágust hogy a faxba öltek meg. persze ha 6-an rámentek egyre akkor geciség

riszpekt\'

minek a rövidítése a PPC?
egyébként meg ha vki assa maskot tesz fel az vállalja a lehetõségét a dropnak(meg gondolom nem véletlenül tette fel azt az assa maskot)

riszpekt\'

ha én jól tudom a dolgot akkor az történt hogy napi odaért és bevette partyba laze DE napi még semmit nem sebzett semmin ergo ha laze egyedül csinalta volna akkor is megkapta volna a dropot (ha velem történne ez akkor én elviselném hogy nem adja oda a pénzt mert sztem igy fair)

riszpekt\'

gvarga12
ááááááááááááá
bazzzzzzzzzzzz
fuck!!!!!!!!!!!!

Guild-nál néztem az jelenlevõket és ott bizony Napi nem voltál bent... <#confused>

Thxthx😊

gvarga12
jo a neved 😊
1. a trinketbe lehet rakni accesory talit akkor már lesz értelme használni addig a kovácsnál be lehet zúzatni és 17 18K ért eladni
2. #837 olvass vissza
3. szerintem szerezz armort jobbat 😊 el fog tartani 1 darabig de ha este meg PM-ezel NaPoLeOnTheHUN remelem jól írtam nevem akkor adok neked másodlagos íjász karimról páncélt ha még nem adtam kölcsön

Hali mindenkinek😊
Tegnap kezdtem, most lvl 17 vagyok eshat lenne par noob kerdesem:
1, trinket mire jo?😛 lattam betudom rakni az egyik slotba csakhat nemsokmindent ir rola😊
2, talisman of intensification rush agi6, reflective agi 2 -t mennyier lehet eladni mer lattam eleg dragak ezek a talik, eshat nagyon kene a penz😊
3, mit lenne erdemes fejlesztenem archer cuccba? most g8 armor g29 bowom van, penzem meg nemsok😊

Koszi mindenkinek

gvarga12
hol nézted napit most ott ült alex mellett majdnem megint a fort közepén
lenkenéni meg a szokásos helyen
remélem tévedsz mert ez lenne a 4. q**** nap hogy nem bír bent maradni ez a g*** valami miatt vagy a netem vagy a szerver már kezdem unni ráadásul esténként g*** nagy laggok vannak

Ha Napoleont is benthagytad akkor utána. Mert Napi most nincs bent, Cargostationben meg nem jártam...

gvarga12
felolem mehet 😊

plas
nah akkor este 8kor két mage, két knight? Mui-Laze-Napi-plas---> Gong oks?

gvarga12
semmi gond en +8ST vagy H ra pályázok +OTP-vel leállás mikor volt ?
én 8:10 kor lõtem fel karikat

Laze
Amúgy már elköltöttem a majdnem 800K-t 😛P
a +10 G40+1 lvl 5ös blowos sae-danomat ki kellett fizetnem pengének (310K)
megkovácsoltattam lvl 7-esre (kb 200-250K)
és vettem egy Stone Of XP-t 15 naposat 190K-ért !!!!!!!!

\" Az Alzheimer kór jó oldala, hogy minden nap új emberekkel találkozol\"

Passzolom én még noob vagyok G40 kard témában... <#szomoru1>

gvarga12
én 750 ért láttam +2 otp 10/7 EB +2ST +1H +1A de nem vettem meg

Laze
Na a party dropos témával kapcsolatban...
Ha van drop partyban akkor úgy fer hogy a bevételen osztoztok...
viszont!! ha mondjuk 35os szintû lettem volna és kellett volna a G46 kesztyû... akkor az nem úgy mûködik hogy használom a másik meg le van szarva, hanem használom de annak az árnak amennyiért el tudnám adni, a felét valamilyen módon el kell juttatni a partnernek... ez elég nehézkes ... de így fer

\" Az Alzheimer kór jó oldala, hogy minden nap új emberekkel találkozol\"

plas
az igencsak gyengusz lehet még...
<#levele><#papakacsint>

Van egy rossz hírem, reggel volt egy szerver leállás...
Jah Napi tegnap 1 körül láttam egy white kardot (asszem sárga+7) 500kért

gvarga12
ja mui árulom a botod 300K-ért ha valami balek megveszi 100K a tied 😊
és nem tartozol semmivel 😊
(remélem árulom és nem fagyott ki)
délután valszeg nem leszek mert átadom a melót kollegának és egész du. itt fogunk görnyedni az anyag felett 😊

gvarga12
eddig a legjobb amit kitudtam találni az hogy ha lebeszélt partink van akkor azt megmondjuk annak akivel partizunk éppen és amikor megjön a másik akkor nem lesz sértõdés ha ott hagyod a partit egy másik kedvéért biztos mindenki meg fogja érteni ha meg nem akkor nem kell vele partizni
viszont ha nincs lebeszélt parti akkor az érkezési sorrend lesgyen a mérvadó
(ha ezt vesszük alapul akkor a mui-nak tegnap volt oka felháborodni mert elõre ledumáltuk csak mire odaért már másik partiban nyomtuk)
na köpködjétek meg a felvetésem 😊

gvarga12
a szörnyek milyenségével egyetértek ma én érkezek szerintem utoljára (8 körül) szal én nem fogok beférni sehova
valamit tényleg kikéne találni a partik elosztásához de én nem tudok semmi okosat mondani egyenlõre, mert nem tudom mi lenne mindenkivel igazságos valakit mindenképpen megbántasz vagy azt akivel addig partiztál vagy azt aki éppen érkezett