Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Brutal
Nah nem kell senkinek a knight harcos...hajlando vagyok engedni is😊
Legyen 400K 32 szintü...tudom hogy nem sok a lové 1 magasabb harcosnak...

plz segitsetek hogy uj karit tudjak inditani..egy kezdö kainak elég lenne az a lové,de a 32 szintüvel igy csupaszon semmit nem tudok kezdeni...

help valaki szánjon meg vagy segitsetek talpra állni vagy valami:/

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Laze
Hát igen ezt eléggé elszúrták a játék programozói hogy a G40es fegyverek es alatti szintu fegyok nincsenek korlatozva, de hát mondhatjuk hogy Szerencsére 😊
viszont a G45 és feletti fegyók korlátozva vannak. Sõt a G46os armorok is. Szal így a nagy szintnél már észbe kaptak a tervezõk 😊 Tank ha megtalállak a játékban akár guildtag is lehetsz... meglátjuk . Megkérdezem a guildmestert VeresPenget 😛

\" Az Alzheimer kór jó oldala, hogy minden nap új emberekkel találkozol\"

Brutal
Sziasztok!!!
Szeretném meghirdetni a karimat...
32 szintü knight egész jol van skillezve is..
Amint tudjátok levan csupaszitva teljesen és szeretném eladni geonért...

Mert én semmi támogatás nélkül semmi fegyverrel nem tudom vele folytatni..akinek van pénze vagy + norm karaktere az gyorsan feltudja tápolni magának...ha valaki adna érte 600K akkor odaadnám id-stöl kodostol mindenestöl..csak váltson kodot...
Valaki vegye már meg plz és akkor talán kezdenék 1 ujja,de semmi pénz felszerelés nélkül nem sok kedvem van ujbol neki vágni..
Sziasztok!

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Köszönöm szépen. 😉 Korrekt válasz volt. Nagyából értem. Azért ezt a halászatot megoldhatták volna okosabban is. Mondjuk hogy bárhol lehessen halászni NPC nélkül vagy több Fishing Ground "Kepper" lenne. Borzasztoan beakasztja a játékot ha közelébe érek.
Elsõ játékomban még szörnyet se öltem. Elmentem a kikötõhöz és sikeressen beragadtam egy helyre. Aztán elöször azt gondoltam mikor megláttam a tömeget a vizben, hogy vmi bug miatt átestek a karakterek a hídon és beragadtak oda. 😊
Én azt is kissé rossz 5letnek tartom hogy szinte semmi se szintfüggõ. Igy viszont nagyon megkönnyíti a játékot egy második karakternek, mivel az elsõ feltápolt karaktertõl át lehet adni sok jó cuccot az alap karinak. Aki szépen 1 csapással levág mindenkit az elején. Igaz, hogy nyögvenyelõsnek érzem az elejét a játéknak, de azért ez se jó így.
Ha van logikus magyarázat erre, légyszi írjátok meg. Nem kell flamelni, ha valakit bosszantott amit írtam, ez szubjektív vélemény és szívessen "meghallgatom" (el is fogadom) az ellenvéleményeket.
Az Account nevem a játékban Jozska, karakterem neve ErunostaHUN (Knight), remélem összefutok magyarokkal a játékban.
képes voltál mégegyszer elolvasni mit írtál?

riszpekt\'

Sztem teljesen rendben van amit leírtál <#eljen>

Laze
De igazából itt az SG-n Napi az ász, õ a mindent tudó <#worship>, szal Napi ha ezt olvasod javitsd ki a hibáimatok? 😊 Én addig tapsikolok egy kicsit 😊 <#taps>

Laze
Akkor az elõzõ szövegbõl a nyelvtani hibák: Fishing Ground Kepper helyett Keeper <#buck>

Laze
szia TANK! Az Assassinok azok akik olhetik a tobbi játékost. Bárki válhat ASSASSIN-á, egy dolog kell hozzá, Mask. Minden kasztnak kulon Maszkja van. Temporary Fort of Geum-Ohee Castleben van az egyetlen merchant aki árulja ezeket a Maskokat. Mask Merchant a neve. A maskok ára kb 30000 geon. Nem olcsó.
Ugyanúgy kell felvenni a maskot mint bármelyik másik ruhadarabot. Tehát két bal klikk rá. Ha felvetted akkor a fejed felett már az lesz kiirva hogy ASSASSIN pirossal. Minden város Safe hely, tehát nem ölhetsz senkit és téged sem ölhetnek meg. Pár város környéke is Safe hely... pl Narootuh, Geum-Oh Mine, Jook-Suh Cargo Station, viszont Temporary Fort of Geum-Ohee Castle környéke nem az. Ha felvetted a maskot és nem ölsz senkit akkor 3 óra múlva tudod levenni. Ha viszont megölsz valakit, az öléstõl számítva 3 perc múlva le tudod venni a maskot. Ennek az ASSASSIN-kodásnak van egy nagyon nagy hátránya is ám. Ha téged ölnek meg megvan rá az esély (nem tudom pontosan hány % esély talán 5%) hogy az inventorydban lévõ cuccaiból droppol, kidob egyet és akkor annak fuccs. Hát kb ennyit az ASSASSIN-kodásról.

A másik dolog a tömeg. Ezt gondolom városokban láttad és vízpart közelében. Azok az emberek nem sörért állnak sorba, bár tetszik az ötlet 😊), hanem halásznak. Halászni úgy lehet, hogy veszel a Merchant-tól Fish Trap-et. Odamész a tömegbe, és akármilyen hihetetlen, van a tömegben egy NPC. Talán Fishing Ground Kepper a neve, de nem biztos, lényeg hogy egy NPC (régen halásztam na 😊)
Rányomsz és kiválasztod hogy Set Up my fish trap (vagy valami ilyesmi)... elindul egy számláló, és ha elért 100%ig, kapsz egy halat. 5 féle halfajta van. Goby (300 életerõt gyógyit), Mackerel (szintugy), Salmon (ki lehet fõzetni olyan levessé ami 500 életerõt gyógyit, a kifõzetést a Mistress nevû NPC-nél lehet), Eel (ki lehet fõzetni olyan levessé ami a Physical avagy a Magical Attackot növeli 10%-al), és Sea-Bream (ebbõl csinálhatsz Sea-Bream With Bloodot: amihez kell 4 Demons Blood, 1 Bamboo Keg, amit a Merchantnál kapsz, és 1 Sea-Bream. Ezt a mûveletet a Mistress mellett álló pontosan nem tudom mi a neve NPC-nél csinálhatod (valami Chemist of Speed-Up Medicine). A Sea-Bream With Bloodból + 500 geonnal csinálhatsz Speed-Up Medicine-t, ami 30 perce felgyorsitja a futásod. Hasznos dolog fõleg magas szinten. Ezt is a Chemist of Speed-Up Medicine-nél csinálhatod...

Hát kb ennyi, remélem érthetõ voltam, ha nem akkor privizz rám a játékban, ColdTequila néven vagyok.

Sziasztok!

Tegnap kezdtem el játszani ezzela remek kis MMO-val. Tetszik nagyon, bár kissé nyögvenyelõsnek érzem az elejét. Most LVL10-ez Knight vagyok "ErunostaHUN" néven. Baromi kevés pénzt dobnak a szörnyek, szerintem. A karakterek nagyon szépek, a táj mondjuk kissé sivár, de nem rossz. Kik az ASSASSIN-ok a játékban? Akik PK-ztak vagy mi? Meg van 1-2 hely a városban ahol egy helyen baromi sok játékos áll és ott úgy beszaggat. Mintha vki ingyen sört osztogatna és az emberek egymást taposnák érte. 😊 Ez is mi? Érzem, hogy sok érdekességet rejteget a játék a késöbbiekben. Fõleg ez az álattá alakulás tetszik.
Meddig lesz ez még ingyenes? Mondjuk 1-2 ezret még tejelnék is érte talán, ha kellõen megoldják ezt a hackelést amirõl lentebb olvastam. Van vmi jó Fun site a játékról, mondjuk ahol leirják a tárgyakat pl?
pedig megvan a pénzed bõven 😞
mire találkozunk már 35 leszek mi?

riszpekt\'

gvarga12
hali én nem tom mikor leszek qrva matáv b... meg már megint nincs netem ha nem tudják megoldani a központból akkor csak hétfõn lesz bazz, nagyon mérges vagyok
most havertól írok egy P1 es laptopról, szal nem tom mikor tudok lenni legközelebb ááááááááááááá
új tag ? érdekes eddig hol bújkált ? 😊
ja nem vagyok, egyébként jönnek mikor kicsit játszok az ijásszal
na hali lehet csak hétfõn találkozunk

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

mage

riszpekt\'

van egy új tag 39-es bár nem tom milyen kaszt

riszpekt\'

mé vagy?

riszpekt\'

gvarga12
LVL 5-6-ig jó költeni de aztán tojiparty ami a menõ különben megõszülsz mire lesz belõle valami
nekem meg a G8 G16 pancelok jonnek 1000 el

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Eddigi termés: 2 trinket, meg egy tali of intensification a kis íjászommal <#nyes>
15ig felpumpálom aztán tojgli költés <#ravasz1>

gvarga12
nem olvastad idõnként 300 szor annyi lét kapsz mint egyébként kapnál egy kill ért, mondjuk neked a mákültetvényeddel minden harmadik egy 20 30 K-s dropp lesz és kiakasztod a számlálót 3 hét alatt 😊

plas
eventek alatt dõl a lé???

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

gvarga12
na most már jó lett
plas ott van már magyarul is, te még nem játszottál mikor a red box blue box event volt ezekszerint nem, event=esemény valami vicceset kitalálnak a programozók mint most ez

gvarga12

plas
#1244 pontosan mi ez? annyira nem vágom az angolt...
Mi az az event? :I

gvarga12
egy kis táblázat innen ki lehet okoskodni hogy mire érdemes rakni ijászoknak 😊

Archer Build Comparison Table
by Negative13
Notes:
HP is an approximate minimum at lvl 40
Base OTP is calculated with +20 OTP from maxed Concentration
Results with fractional components are rounded down.
Credits:
Tyrande for the original base archer builds (Agility, Strength, Hybrid), groovey for the Agility-Health build, DivineHealer

for most of
the formulas used in the calculations
Agility Strength True Hybrid S-H Hybrid A-H Hybrid Tank Archer
Strength 50 90 70 90 50 21
Health 50 50 50 70 70 80
Agility 114 70 90 50 90 90
Min. Att. 27 37 32 35 24 14
Max. Att. 52 63 57 58 46 31
OTP 53 57 55 54 49 41(max Con)
Evasion 38 23 30 16 30 30
HP 1250 1250 1250 1750 1750 2000(approx. min.)
Stats w/ Equip
G42 Set
Evasion 98 83 90 76 90 90
Defense 115 115 115 115 115 115
Chultae
OTP 107 111 109 108 103 95
Min. Att. 112 122 117 120 109 99
Max. Att. 170 181 175 176 164 149
Red Tiger
OTP 115 119 117 116 111 103
Min. Att. 103 113 108 111 100 90
Max. Att. 161 172 166 167 155 140
Yellow Tiger
OTP 103 107 105 104 99 91
Min. Att. 85 95 90 93 82 72
Max. Att. 203 214 208 209 197 182
G46 Set
Evasion 113 98 105 91 105 105
Defense 125 125 125 125 125 125
Baek Dae
OTP 113 117 115 114 109 101
Min. Att. 123 133 128 131 120 110
Max. Att. 173 184 178 179 167 152
HP 1426 1426 1426 1926 1926 2176(approx. min.)
Yeon Lin
OTP 117 121 119 118 113 105
Min. Att. 94 104 99 102 91 81
Max. Att. 230 241 235 236 224 209
HP 1350 1350 1350 1850 1850 2100(approx. min.)

gvarga12
hát nem tom azért az elõzõ event se dobott olyan szörnyen sokat a kasszámon

Innentõl kezdve nem érdemes tobább árulni, mert úgyis mindenkinek annyi pénze lesz heteken belül hogy mindent rohadt drágán el lehet majd adni<#ravasz1><#nyes>

kár hogy csak 4.-tõl lesz meg arra leszek kiváncsi hogy milyen gyakran jönnek a dobozok

riszpekt\'

gvarga12
de jó hogy már leszámoltam van idõm olvasgatni és mire bukkantam 2 event is lesz májusban 4-25-ig az elsõ kincsesláda keresés random mód elõjönnek mindenféle kincsesládák a harctéren amiket ki lehet nyitni azé a cucc aki elöbb nyitja ki 😊 a környéken lévõ szörnyek szintjének megfelelõ cuccok lesznek benne bátor kalandorok elõnyben elõnyben 😊 roham a priest city könyéke 😊
a másik szerencse nykláncot lehet venni a kereskedõtõl ami ad statokat meg alacsony valószínûséggel de 300*-szorzót a kapott pénzre szal ha dogi droppol pl. százat akkor te kapsz 30K-t az azért már nem rossz
én meg pont angliában leszek én nem fogok tudni játszani áááááááááááá

jól hangzik

riszpekt\'

faxokat nem

riszpekt\'

gvarga12
Hello. This is KalOnline.

Thank you for your great support of KalOnline and we’re preparing two events in May.

The following is the detailed information for the events:

Date of Events

1. Event Period

4th of May (Wednesday) 11:30 AM ~ 25th of May (Wednesday) 10:00 AM - for 3 weeks

Events Details

<Event One> Looking for the Treasure Boxes!

1. Event Details

- The Treasure Boxes are shown up randomly on the field and dungeons.

- The Treasure Boxes do not move or attack.

- The Treasure Box will be changed to the useful item such as weapons, armors, talisman or Zamogeons when it opened.

- The Treasure Box can be opened by the player who clicks it first.

- Depends on the level of the field and dungeon, the grade of items from the Treasure Box are different (its effects and the shape of the bag is also different).

<Event Two> Launching the Lucky Finish!

1. Event Details

- All players can purchase the Lucky Necklace from the merchant in the game during the event.

- The Lucky Necklace may be equipped instead of Protection Talisman.

- When the Lucky Necklace is equipped, all abilities (Strength, Health, Intelligence, Wisdom and Agility) of a character go up by three points.

- If the character hunts monsters with the Lucky Necklace equipped, Luck Finish can be occurred with the certain probability.

- When the Lucky Finish is occurred, you can get Zamogeons up to 300 times more from the monsters.

- You may determine weather the Lucky Finish is occurred or not by seeing the effects and shape of the bag when the monster is dead.

- After the event is finished, the Lucky Necklace will be disappeared from the game.

We wish you get more interested with the event in May.

Thank you.

gvarga12
de igen, a stunt majd valamejik skill fogja tudni LVL 40 körül azt már a szörnyikékre is lehet alkalmazni

plas
nemmondod h csak duel közben jó a shield attack? szörnyekre nem hatásos... pff...

gvarga12
nem csak PvP ben lehet használni, és elég jó ritmus érzék kell hozzá

plas
Dogik ellen hatásos? 😉

gvarga12
próbáld ki nagyon mókás fõleg archer ellen staggeringet is eldobja ha rányomod szal lehet vele szivatni 😊

plas
tééééélleg shield attack.. még soha nem próbáltam...😊))

gvarga12
ja plas ne aggódj LVL 29-es ijász nem tud leverni ha csak nem rohangál össze vissza okosan ki lehet játszani a knightot de face t face nem verne le egy shield attack aztán csak pislog utána egy TB aztán HP fele elköszönt neki meg egy shield attak meg egy TB aztán vége ha meg skill nélkül nyomjátok akkor nem tud TB HB skilleket akkor õ se sebez nagyot

gvarga12
nekem összesen 2 tali soloban 2 partiban ennyi szal nemtom mirõl beszéltek
nekem LVL 12 az íjászom LVL 16 a varázslóm

plas
hát jah régebben nekem is sok tali dropom volt, de mostanában -pár hete- egyáltalán semmi... 😞

Épp ezt mondtam én is tegnap este Napinak hogy kb 3 hete nem láttam talizmánt, addig bezzeg amikor játszottam, igaz hogy nem túl sûrûn volt vagy 7db, köztük 2 ToW amit 100, illetve 110ért adtam el.

plas
De egyvalamit nem értek tali dropom már nagyon régen volt....????

plas
Én meg azon gondolkozom h. lehet indítok egy archer karit nulláról. Van egy karim, horgászásra használom,lvl 1es de lehet elindítom... nagyon érik bennem...
Kinght nagyon gyenge, talán HP jó nem verik le gyorsan, de állítom, h egy jól skillelt 29es archer leverne duellben...

gvarga12
bakker plas megy a biznisz rendesen nekem meg nincs elég idõm játszani
akkor sok szerencsét a páncél vásárláshoz 😊 este még nem tom mikor leszek
lehet megint buli pesten most blandi-ban állítólag ingyen ital akció lesz 😊

plas
van most kb 600Km 😊)) dropok miegymás... mondom sok stick esik babyktol. Két három óra alatt speeddel, dob 4-5 sticket. Darabja 6000pénz, az 30K ha eladom, és mellette még dobja a pénzt is.ami kb 20-30K, Ja és a küldibõl szerzett megmaradt ghost of guards beads-et is eladom 8Kert darabját...
szal üzletelek rendesen😊)))

gvarga12
te plas honnan van neked arra pénzed most vettél white-ot nem ?
brutal tényleg ne add fel amíg meg van karid nem lehet semmi gond azért is van a guild hogy segítsünk egymáson (kivéve Slipie õt beaprítjuk ha látjuk alig várom hogy LVL 40 felett összetalálkozzunk ha elég sokszor megöljük talán leesik neki a tantusz)

plas
Na én szerintem beruházok egy fullos plusszos armor szettre, Brutal szólj ha kell a síma G42es, mert akkor addig nem adom el... Kölcsönben odaadom. Ne add fel Brutal!

gvarga12
plas igen
doma igen meguntam hogy mindig kifagy meg leáll a szerver, a héten ment vagy 5 órát hasznosan a gépem mikor nem voltam ott egyébként meg 90-et feleslegesen szal nem éri meg ott hagyni
plas overt kérdezd õ most kezd gyüjteni G46-ra és már LVL 40 felett jár.

plas
Ha vmi +1strenght-es az azt jelenti, mintha szintlépéskor kapot 5pontból 1 pont még hozzájönne az erõhöz?

Knight stuffos páncélzatom 630ba került, a sisak +1 healthes, a többi +2 strengthes.
Napi, asszem megint kifagytál hacsak nem magad állítottad le Napoleont <#szomoru1>

plas
Szerinted megéri akkor venni cuccokat, amikbe van vmi plusz? vagy 36tól már inkább érdemes G46os cuccokra gyûjteni? mert azért azok elég húzós árban vannak...ha szintenként mondjuk összejönne kb 1M akkor is 40ig az 4-5M. Ha minden jól megy... éshát valljuk be 4-5Mból nemigen lehet felöltözni G46ba mondjuk 45ös sworddel?! szal a pénz mindenféleképpen kell...-ene😊)