Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gvarga12
felolem mehet még sehol nem vagyok a 33-as szinten (4 csík) ha 10 en berakunk a 30+ ak közül akkor siman összejon 300-400 K mire 40 es szinthez erunk addigra mar kozelebb leszunk a LVL 4 hez guild szinten majd megérdeklõdom hogy guild szinten hány LVL 40 feletti kell hogy szövizhessünk szerintem 10 felett már jók vagyunk de persze minél több annál jobb 😊

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

plas
Jó, de ha mindneki lvl 30-40 között betenne gy szintnek megfelelõ XPt?
Úgygondolom nem lenne nagy áldozat érte, akkor meglenne hamar. 16-an tuti vagyunk. És Vannak 40körüliek is. Csakhát ezt meg kellene beszélni...
Én szívesen beadnám, ha a többiek is. De egyedül nem 😛
Este Dogiparty? Valahogy el kellene osztani a csapatokat, h ne legyen belõle sértõdés -lsd. Mui tegnap- Ha többen vagyunk gong, ketten- hárman meg sima face. Szerintem, de ahogy gondoljátok...

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

gvarga12
16 milla szal mi aztán rakodhatjuk pár hónapig :-) nekem spec 16* kéne megcsinálnom a 33. szintet hogy meglegyen

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

plas
ahhoz hogy mi is lvl4 gulid legyunk mennyi XP kellene? viszonyításképp mennyit kellene mondjuk egy lvl30-35 teljes XPjbõl berakni hogy meglegyen?

plas
kemeny 25milla....

gvarga12
cortez meg akinek esetleg prolémája van a vízzel ne változtassatok semmin (tudom cort neked már késõ)
a progiban basztak el valamit és nem csak a vízel kapcsolatban általában a grafikus motor lassult ahogy látom meg írják fórumokon
a legtöbb amit tehetünk az az hogy várjuk a következõ peccset ja az ATI-knak van sok gondja mostanában a grfikai motorral nem vágom mért

gvarga12
igen valóban nagyon rendes volt, sõt még annál is rendesebb :-)

gvarga12
ok akkor elozo level vissza
bakker most olvasom hogy EE meg PPC 2 LVL 4 es guild kicsit össze kaptak valamin állítólag az egyikbõl valaki megölt egy másikat maszkal és guild szintü harc lett a vége
lényeg a lényeg maszkban ölték egymást és a PPC bõl valaki megölt egy EE-s mágust aki eldobta a G50-es stickjét ami 25Millát ér na ez mekkora durva
a magas szintü guildok anyazzak PPC-t hogy nem adják vissza a botot alacsonyabbak akiket sujt a magas adó azok meg örülnek hogy szenved valaki az EE bõl (mar masodik hete az EE tartja a várat nekik köszönhetjük a 99% adót)

plas
Mondjuk az tény, hogy Laze nagyon rendes volt...

plas
Ezért mondtam én is Napi, csak az irónia nem érzõdik ki az írásból...

gvarga12
te könnyen beszélsz plas te kapsz szinte mindent 😊, egyébként meg nem errõl van szó
hanem hogy en csak neztem hogy laze hogy öli a dogit és nem sebeztem rajta viszont a dropp-ból meg kaptam a felét
mui meg azt mondja hogy õ bizony nem adott volna belõle egy garast se
szerintem jó ez a "fair share" rendszer amíg az ember megbízik a parti társaiban hogy szólnak ha dropp volt

plas
Jó, akkor innentõl. ha partyban vagyunk akkor az kapja a cuccot, akinek véletlenszerûen "utalja" a gép... Nem kell közösködni. Magyarán:aki kapja marja...

mostmár a te szavad szent 😊 (kössz a kölcsönt)

riszpekt\'

gvarga12
en is mindent meg szoktam osztani ami partiban esik akkor is ha egyedul olom

én nem mondtam semmit hogy adja vissza csak én az õ helyében aztan nem adtam volna oda 1 geont sem(szerencsédre vannak rendes emberek)

riszpekt\'

gvarga12
😊

gvarga12
mui te mostanaban egyre gecibb leszel

akkor mi benne napi része? 😛

riszpekt\'

plas
gyertek vissza! 😄

Laze
Ja ha elindult a szerver léccives írjátok be ide
köszi

\" Az Alzheimer kór jó oldala, hogy minden nap új emberekkel találkozol\"

Laze
De azt bírom hogy pont akkor van ez amikor van idõm játszani és játszanék
Tisztára mintha velem basznának ki <#szomoru1>

gvarga12
húú megint egy álmatlan éjszaka 😊

Laze
Amúgy ez a szerver leállás pont olyan mint múltkor...
Lehet hogy megint ki fognak minket engesztelni ezért egy dupla XP-s event-el 😊
Hát bízzunk benne

plas
sok halál...<#eplus2>

Laze
úgyhogy mostantól ha esetleg nincs party én csak dogikat ölök...
szarok rá hogy sok medi meg hogy sokat kell ülni...
Jó XP, jó dropok --> ez a lényeg 😊

gvarga12
az enyem is :-)

Laze
Slapecz
Eladtam a G46os cuccot 1milla 570K ért...
Ráérek én még
Meg úgyse tudnám törleszteni Napinak ^^
De tök poén amúgy... mondja nekem Antalovics hogy menjek Dogizni egyedül mert hogy õ amikor 33as szintû volt õ is azt csinálta...
mondom ok, kipróbálom
kipróbáltam hát irtó szar mert lemegy a fele manám és egy doginál iszok kb 3 medicinet... Erre megjött Napi hogy partyzzunk... Nyitottunk egy partyt...
mondom Napinak hogy nézd hogy ölök meg egyedül egy dogit. Megöltem egyet és pont akkor jött a drop 😊)
Ne tudjátok meg hogy örültem mikor megnéztem és láttam hogy G46
Életem elsõ G46-ja 😊)

gvarga12
ja LOL

erdekes hogy mindenkinek ez az elso dolga hogy sg-n tudatni a többiekkel a helyzetet

riszpekt\'

nekem is

riszpekt\'

gvarga12
bazz mar megint

plas
szerver OFF

bazze tarsd be legyel 35 azt hordjad napi biztos ad idõt a törlesztésre

riszpekt\'

mi a redvás büdös faszom? én összeszarom magam hát EZ lol

riszpekt\'

Laze
LOL most jo nagy makunk volt NAPIval 😊)
jott egy G46 Mage kesztyu Monster Face-tõl szal most virul a fejunk 😄

mennyiért adod azt az erõmûvet? 😄

riszpekt\'

Laze
hát bakker...
játszottam... egyszer csak kiírta hogy valami fájl corrupted.
de bent a játékban úgy mint amikor az OP-ok üzennek és leállt a szerver...
bakker egyszer van idõm játszani és akkor se tudok röhej
<#rinya>

plas
majd ha 26 leszel megérted 😛 😄😄

a szmájlik nem értem hogy jönnek ide de np(a játékban leszek)

riszpekt\'

plas
Mármmint a fórumon?
<#eplus2><#hehe>

8-9 körül lehet már itt leszek(valószínû)

riszpekt\'

plas
Mui este akkor nem leszel?
<#rinya><#wilting>

talán túl sok 😛

riszpekt\'

ID-t soha nem tudod majd megváltoztatni de a passt azt még akkor is ha le van autentikálva

riszpekt\'

plas
huhhh... egyre több magyar lesz 😊))

Hali mindenki! (Szasz Azi😛)
Tegnap belekezdtem a jatekba, enis ijjasszal jo oreg Lineage II kepere remenykedve ugyanolyan eros lesz mint ott😊
Ha tudnatok segiteni majd hasznos infokkal vagy nelkulozni kezdo kacatokat, nagyon megkoszonnem. Dartz neven vagyok a gameba.
Nah megyek is be, jo gamet mindenkinek😊

Van egy G29es ijjam, ha gondolod írj egy pmet ha játszol Andr3j néven vagyok.

azirafael
Helóka! Tegnap inditottam egy ijjászt, de elég szánalmas szegényke... ebben ajátékban nem lehet kitting-olni? Szóval ha valaki tudna sergíteni egy kezdõt valamilyen jó ijjal, azt nagyon szépen megköszönném.

Üdv: Azi

plas
Tényleg,ID-t vagy Passt meg lehet változtatni? ha igen hol?

Tegnap volt 5db G29es stcikem meg egy G33as😊)) Rájöttem be kell vágni egy speedet,zöld színû babyghostokat kell írtani. Fél óra alatt kb 2stcik tuti😊) Reggel beraktam plast árulni, 5500ert adtam egy sticket, mondom estig csak elmegy. Visszanéztem 20perc múlva, mind eladta😊)) XP nem sok jön belõle, de pénz annál inkább.

biztos jol írtad be?
mert ha igen akkor megszívtad
keresd napoleont õ ezeknek az ügyeknek már szakértõje

riszpekt\'