Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" Az Alzheimer kór jó oldala, hogy minden nap új emberekkel találkozol\"
megyek csinálok screeneket a kovácsnál 😊
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
autentikálás mindjátr kész aztán csinálom a leírást a talizásról
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
riszpekt\'
és fizetõs csak nem havi rendszerû hanem negyed vagy fél évenként jön ki hozzá a patch ami az új területeket hozzáteszi és ha nem veszed meg akkor nem tudsz ott játszani ahol a high level szörnyek vannak 😞
szar a netem megint minden fél óránként ledob félek visszamenni mert megint meghalok és már így is mintha ma nem is játszottam volna addig csinálom weblapot
lehet hogy leszek de csak screenshotokat csinálni 😊
riszpekt\'
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
subleader szívesen lennék csak amíg angliában befészkelem magam valaki csinálhatná ideiglenesen
ja oldalt megdizájnoltam kicsit de még 1-2 dolog nincs fent
vagy ha ilyen történik ne csodálkozzon ha pár assa megöli folyamatosan 😛
riszpekt\'
Részemrõl písz en flávörsz. 😉
meg miaz hogy 17lvlel nekiáll nekem pofázni? lol
riszpekt\'
najó egy figyelmeztetés😊))
riszpekt\'
Jó lett Napi lapja!! 😊) teccetõs
riszpekt\'
TankBoy ügye megoldódott már a guildben van...
és itt mondanám el én PLAS-ra fogok szavazni !!!!
Mui este megint szokásos helyen lesztek plassal? 😊 lehet hogy én most nem jövök vagy ha jövök akkor is kb 7-8 körül. Szal ha jövök majd ott leszek 😊)
Addig is jo dropot nektek <#crazya>#crazya>
riszpekt\'
persze akár 7-kor is
riszpekt\'
<#zavart1>#zavart1>
Mui este?
<#ticking>#ticking>
riszpekt\'
riszpekt\'
riszpekt\'
riszpekt\'
riszpekt\'
riszpekt\'
@plas üzenet
csak pontosan kell beírni ügyelve kis és nagybetûkre...
NaPoLeOnTheHUN
ColdTequila
Muitaly
plas
SquallFF8
Akik nagyjaból írogatnak ide. ill. a pontos nevük...
Az árakkal meg jobb tisztában lenni, vagy ha nem tudod, megkérdezni vkit. Akár itt fórumon v játékban, mert csúnyán túl lehet költekezni, ha nem vagy képben😊)
Attól h nem vagy klántag priviben fel tudsz keresni bárkit akikkel meg lehet beszélni egy partyt, szal ne csüggedj.shopFeliratot kikapcsolni tudtommal nem lehet. 😄
Sziiia Napi, jó úrja látni😊
hallod nagyon nagy széthúzás van -volt- most guildban... De majd este látni fogod te is...
Attól nem kell félni, hogy én lejmolni fogok tõletek. Nem szokásom kéregetni, ez amolyan büszkeség izé nálam. 😊
Viszont én elég össze vissza vagyok fent neten, szal ha van olyan emberke aki jobban megérdemli a klántagságot én nem állok az útjába.
Már LVL13-as vagyok (hûhaaa 😊), van egy G13-as kardom meg G16-os full set rajtam (bár pajzsom még nincs, de dógozom az ügyön), végre összekuporgattam rá.
Ki lehet vhogy kapcsolni a tradelõ emberkék üzeneteit a fejük fölül? Mert én úgy elkeveredek a falucskákban, borzasztóan zavar a sok felirat. Még nem vágom az árakat, de pár dolgot lehet venni NPC-ktõl ezért tudom hogy nagyon sokan az áránál jóval-jóval drágábbért adják. Egy példa: NPC-nél a G16-os cipö 1157Geon, egy csávó ennek ellenére 30K-ért offerelte, de még sorolhatnám.
Na mind 1 látom nagy változások mentek végbe amíg nem voltam, mondhatom szép.
Brutal milyen kariva kezdesz újat ? Rám is számíthatsz.
Remélem letisztítottad a géped minden vírustól és változtattál jelszót.
Jah meg authentikáltasd magad a Kalonline.com-on.
De az 50kt mindenképpen megkapod tõlem is!
A kivállással kapcsolatban csak annyi a hozzáfûzni valóm, hogy tényleg egyvalaki kitalálta, a többi -meg mint a birkák- követik. Egy klán,ha fejlõdik, elkerülhetetlen hogy ne kerüljenek be kisebb lvl-û emberkék, akiknek el kell magyarázni mire jó a guild, mit hogy lehet csinálni. Sztem ez már terhes volt nekik, meg az állandó kunyizás, ami szó mi szó tényleg elharapódzott az utóbbi idõben... Adj kölcsön erre, adjál felseleges cuccot stb... Én nem mondom, hogy nem segítek, mert ha tudok szívesen megteszem, de pl Barbarianra is kíváncsi leszek, hogy megadja-e majd a 150Kmat. Nemgond, ha nem csak ezzel azt éri el, hogy innentõl 100x is meggondolom hogy kinek adok akár 10Kt is kölcsön. A másik, és ezt Pengének is kellene mondani, hogy aki két hétalatt csak 1* jön fel játszani, ne foglalja a helyet olyanok elõl akik többször is feljárnak, és nagyobb értékû tagjai lehetnek a guildnak!
Brutal, ez új, hogy valaki a guildból nyúlta le a karidat... Muival egyetemben én is tudok neked kölcsönözni pénzt az újrakezdéshez... Bár megrendült a bizalmam az emberekben,de nálad látom az elszántságot 😊 Vagy összedobunk neked 3an egy XPkõre 15 naposra 1 hét alatt fel lehet vinni egy karit 36ra.
Különben meg mi egy SubLeader feladata? Napi téged nem nagyon látlak már itt sem...remélem azért leszel 😊))
Én éppen Szegeden várom hogy lehessen vizsgákra feljelentkezni, jó nekem, ugye? 😊)
KAL-t legközelebb csak péntek este látok.
Titeket is megleptek ezek a kiválások a klánból? Szerintem elég elszomorító, de mindegy. Szerintem Laze jó lenne Sub-Leadernek.
Egyébként nekem is kéne már valami jó kis grafikát beraknom a nevemhez merthogy elég sokat fogok beirogatni és eddig is írtam.
Brutal te milyen néven voltál a klánban?
Mot van bõven hely, úgyhogy aki szeretne a klánba bekerülni akkor @VeresPenge és biztos bevesz.
Mért kapnak el mindig mikor a falra firk
Ujabb válaszok merültek fel a kérdéseid közepette😊
1. Azokat a hülye fejeket nyugodtan add el NPC-nél, ha elég sok van , jo kis summa össze tud jönni... DE! Vannak kivételek, amik kellenek majd questhez...
Én azt hittem mindet eladhatom... el is adtam, de meg is szivtam egy-két fejjel. Mert például a Demon Water Dragon's Head az kell, meg a Demon Mad Knight's Head is . Ezeken kívül nem kell semmi, majd csak a Devil fejek. De az még odébb van...
2. Most van egy kis hely a guildben, mert érdekes modon a 40+os emberkék kiléptek :/ új guildet alkotnak... de ebbe ne menjunk bele. A lényeg hogy most van hely, de általában telve vagyunk. Szal türelem 😊)
Van friend list, méghozzá ha megnyomod az F betût... onnan már érteni fogok, ha nem.. kérdezz 😊 Azt viszont remélem tudod, hogy hogy kell privát üzenetet írni egy másik embernek (tehát @név üzi) mert tegnap rádüzentem és nem válaszoltál. Most van hely a guildben szal beléphettek Dartz-al ha gondoljátok, csak mondom üzenj VeresPengének (@VeresPenge üzi)
Ha eddig tudtad jo, ha nem most megtudtad 😊
1. mire jok ezek a huje fejek amik egyik questhez sem kellenek (pl van vagy 200db demon armored knight headem)
2.mikor varhato hogy lesz szabad hely a klanba, mert 2napja amikor beszeltem pengevel aszonta fullon vagytok😊
Kofi
Ui: Napolen, lecsereltem a pancelom ugyhogy koszonom a kolcson armort, szolj ram es viszaadom😊
Tudom, hogy rengetegen csak a jó cuccokért megy klántagnak. Én a feelingert szeretnék egy társasághoz tartozni (ha jó a társaság) akikkel lehet vállvetve harcolni meg lehet kihez fordulni, ha vmit nem tudok nem értek stb.
Ha megtaláltok a játékban üzenjetek, én még nem vágom ez hogy mûködik. Rá lehet keresni emberekre? Van Friend List mint D2:LOD-ban?
Szoval ezt ujbol szeretném hangsulyozni nem én léptem ki nekem tetszett a klán és a légkör is nagyon klasz volt nem beszélve arrol hogy a vezetöség is tök jofej volt....szoval ha talpra tudok állni szeretnék visszalépni,de addig segitségre van szügségem😞((((
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Képzeld el hogy ott van 1 tök jo knight kari és nem tudod használni pedig 1 magiciannal már dogizni is tudott...:/😞(((((((((((((((((((
Kérek mindenkit segitsetek egyszer ha nagyon nagy leszek visszaadom igérem.
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
riszpekt\'
riszpekt\'
Szívessen lennék tag, és megtisztelõ lenne, köszönöm.