Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#conf>#conf><#guluszem1>#guluszem1><#guluszem1>#guluszem1><#idiota>#idiota>
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Aztán majd ha tényleg létszükség lesz, akkor majd megveszed...
meg ma lattam egy stone of chanceot 800Kert majdnem megvettem
riszpekt\'
Miért kérded?
Jah én Brutal vagyok,akié a user,csak Onikage is ezt használja száradna le a keze.... 😛
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Látom DeViLMaYCrY barátom használgatja a useremet itten....
Ejnye-bejnye.... <#wow1>#wow1>
Cuccokkal, lvl-lel?? haladsz azért?
riszpekt\'
riszpekt\'
Sajnos most kicsit sok a melo ugyhogy elfogok tünni 1 kis idöre,de mihelyt tudok jövök nyomulni!!
Nah császtok!!!
riszpekt\'
riszpekt\'
és ha van benne küldi amit megcsinálsz azis? Úgyértem hogy pl lvl38on a troop küldi ad egyet, ésha átlépek lvl39-re azis ad?
riszpekt\'
riszpekt\'
Most van revivod, cure2õd. Ennyi igaz?
riszpekt\'
riszpekt\'
mindenki azt mondta hogy 6 után vannak szal valosznu
riszpekt\'
Tegnap nekem összejött kb 2 óra alatt a 10db beads. Troopokból 😄
van még kb 80% és megvan a lvl. Remélem este már 39 😊))
Különben dungeonban a TreasureBox=halál<#eplus2>#eplus2>
Este megyünk vissza?
riszpekt\'
Redeemer #1418-as hozzászólás...<#nezze>#nezze>
riszpekt\'
riszpekt\'
megpróbálom visszafogni magam a jövõben(nem desire volt rajtad hanem pain<#banplz>#banplz>)
riszpekt\'
Kilépéssel kapcsolatban, csak annyit, amit Laze-nak is elmondtam, Knightal Overék bandájában jobban tudok fejlõdni. Áthívtak. Legfõképp ennyi. Lassan Mui is eléri, h egyedül tudja tolni dogikat, nekem még lvl38on nem megy annyira, h ne kelljen leülni, minden egyes levadaszott dogi után pihenni. -Knight- 😛
Laze pedig már régen elérte, sõt már 35óta nyomja...
Senkivel nincs semmi bajom szal nem ez volt az oka. Tény, h jobb olyanokkal partyzni akik hasonló szintûek, mint te. Én egyedül max szellemezni, vagy devilezni tudnék folyamatosan, de hát ez 38-39es szinten már nem ad ugye annyi XPt.
Mui, nincs veled semmi bajom azon kívül h néha igazán hanyagolhatnád a "csípõs" beszólásaidat. Tegnapis rajtam van 1dogi meg 2maszk -Desire 😛- és nem vettem észre, h Alex szintet lépett, hát késõbb rákérdeztem... Ezért nem kell leoffolni. Tudom ne vegyem fel, de ez már nem az elsõ. Néha Qva idegesítõ tud ám lenni. Most nem azért mondom, mert össze akarok veszni veled, v hasonló, csak megkérlek, h hanyagold ezeket a késõbbiekben.
Jah, és a régi guildból jönnek még a kunyerálások bõven. Nem akarok nevesíteni, de ilyeneket az arc, h majd õ eladja az általunk talált G46ot, és felezünk. Most erre mitmondjak?? :-X De ahogy észrevettem nem csak nálam vannak ilyenek...
Egyelõre ennyi 😊
Valaki nem tud a temp fort és a geum oh castle között valami dobozos helyet, mert én hiába nézelõdök, még egyet se találtam <#szomoru1>#szomoru1>. Küldi miatt vagyok errefele, szal még egy darabig itt is leszek.
Esetleg ha valakit megkérek, nem rakna be egy képet róla, hogy hogy néz ki? <#vigyor3>#vigyor3><#nyes>#nyes> Legalább itt lássak már egy dobozt.<#worship>#worship>
Valszeg már mesztelen vagy 0 geonnal <#szomoru1>#szomoru1>
Boxokat jol figyelted meg tényleg visszatérnek...
(ma találtam egy 20 és egy 30 ezrest)
riszpekt\'
\" Az Alzheimer kór jó oldala, hogy minden nap új emberekkel találkozol\"
Amúgy nem vágom ezt a képbeszúrás dolgot de majd mindjárt kipróbálom
\" Az Alzheimer kór jó oldala, hogy minden nap új emberekkel találkozol\"
riszpekt\'
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Doboz vadászatra mentem és akkor találtam meg 😄
nem lehet hogy a dungeon szintkorlátos hely ?
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Este leszel még? Vagy már elpakoltad magad?
latom doma megtaláltad a dungeon bejáratát arrafelé bent elég durva szörnyek vannak