Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Béke, nyugalom, szimpátia a két (esetleg tobb) klan között. Nem ellenségeskedés, bomlasztás.
na ja de mi nem veszunk be olyanokat akik esetleg lopnának
mit jelent nalad a szovetseg? (guild warnal vagy mi?)

riszpekt\'

"Remélem a késöbbiekben, akár szövetség is lehet magyar klánok között..." <#vigyor2><#taps>

Na igen ezt megértem... DE Mi a biztositék, hogy az Angel-eknel nem lesz ilyen? Csak 1 ember kell, hogy megtegye. Lehet 30-ból 1 fog nagy pofont adni nektek; bizom benne, hogy nem, de simán megeshet. Akkor mit mondasz, csá Angel-ek? Sajnos mindenhol vannak szemét alakok, akikre nem lehet számítani, ez bizonyossan nagy csalódás. Nekem is borzasztó fájdalom, ha vki becsap, legyen az potom összeg is, hisz nem az a lényeg. Viszont ezért leírni egy klánt?! Hidd el, azoknak rosszabbul esik akik nem olyanok... aki csal/lop azon úgyis lepereg, és röhög rajtad 1et. Ezért, mondtam, hogy nem kell Leírni a MagyarLovag-okat. ColdTequila-nak köszönhetem, hogy beléphettem, ezért fájt, hogy Õ is kilépett. 😞 Sok sikert kívánok minden új klánnak, és én kérem tõlük, hogy legyen annyi tolerancia bennük, (még ha a MagyarLovagok-nál érte csalódás) hogy nem szólja le az egész klánunk, hisz itt is vannak jó emberek, ahogy nálatok.
Remélem a késöbbiekben, akár szövetség is lehet magyar klánok között...
plas
Tudod, ott régebben történtek olyan dolgok amik egy jólmûködõ guildban nem szabad h megtörténjenek. Nem mondom, h a Renegade-nél nincsenek összezördülések, mert elkerülhetetlen, de nincsenek lopások és társaik. Én megtanultam a leckét. A MagyarLovagoknál 150Km bánta a dolgot. <#falbav>És ez csak én vagyok. Doki a stickjét siratta, és még hány ember a kölcsönadott pénzét ill. dolgait...Hogy jön az, hogy egy magyar meglop egy magyart? <#confused>(sztem nem játszik az egész játékban max50-60magyar) Hátmégha guildtársa is?<#ejnye1> Egy ilyen klánban ösztönösen eltûnik a bizalom egymás között, ami egyenesen vezet a kiválásokhoz.
Ez az én véleményem. Lehet h csak 1-2 ember volt ott aki ilyeneket tett, de megtette, és bizalmatlanságot okozott. Tudom a többség azért ottis rendes.
Renegadeknél ha vki kölcsönkér adok neki, mert tudom visszakapom, vagy fordítva.
Hogy nézett volna már ki, hogy a Mui a neki EB-ra kölcsönadott 2.2M kardommal elpucolt volna? 😄<#zavart1>
<#ijedt>

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Igaz én késöbb kerültem a Klánba -kevés beleszólásom van-, de azért nem volt szép tõled, hogy így leírod a Klánt... Kisse szedett vedett, de él. Úgy tûnik ez egy ugrodeszka az embereknek. Kicsit rendezik magukat itt, aztan továbbállnak...
Azért remélem Penge nem dönt úgy, hogy õ is otthaggya, mert az valószínüleg a Klán feloszlását jelentené. Én nagyon jól érzem ott magam, és én nem tervezem, nem szeretném otthagyni a MagyarLovagok-at.
Azért van még 2 nap <#ravasz1>

plas
huhhh te lehet vmi dúrva stick volt és kérhettél volna többet is érte.
Bár nemkizárt h vmi atomláma vette meg aki nem ért hozzá 😄
Merre találtad? mind1már úgyis vége Eventnek 😄 búcsú a nyaklánctól +3as statoktól😞((

plas
kiskezdo türelem...
Meglesz az eredménye csak gyõzd kivárni...

kattints ra ketszer a tojira akkor felnyomja az invetoryba es csak akokr fog xpt kapni (fejlodni)
a 40-et arra ertettem hogy a karidnak kell 40-nek lennie kb hogy kikeljen (a toji 11 lvlesen valtozik at)

riszpekt\'

Addigis minden kinek hajrá szörnyírtásra <#violent> barátkozásra <#eljen> fel
Már kéne gyüjtenem 1.000.000 hogy legyen 1 tigrisem de nem akar jönni. Fogalmam nincs mikor kel ki mert még csak Grade 1es és asszem 40 nél kel ki. Tehát nagy esély nincs rá hogy 1 éven belül.
<#violent>
Fogalmam nincs de jó sok dolga volt
<#email>egész nap ezt csináltam
de ilyenre nem jöttem rá
milyen bot volt az? G40?

riszpekt\'

Miért van az hogy egy ládában csak 1500 at találtam de azelõtt jóval egy botot amit 52000 eladtam<#felkialtas><#confused>
Na mi új van
Enosh Chan
Nem tudja valaki hogyan lehet gyorsan pénzhez jutni?

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Szia Napi mizu a nagyvilagban???? Az az igazság hogy nem negyon foglakoztam még raki-val csk kotlik <#miaz> na de amit mondtam megmondtam es no para meg lesz az exp köved mire vissza térsz! (remélem)<#worship>
<#falbav>nagyon soká kel ki tudom inkább pénz kéne és vennem kéne. Szóval másképp jó csak sokan vannak! Külföldiek! <#gun><#violent>
melyik a kezdõ oldal?
nem de megsugom hogy kb 40lvl fele kell kikelnie

riszpekt\'

Hello mindenkinek!

Nem tudjátok hogy lehet e a tigris tojás kikelését gyorsítani ha lehet hogy?<#violent>
Brutal
Most mivan?lelepet mindenki a klánbol???😞
oszt mé most mivan?
Laze jahj megvan a lovéd ha vagy szolj rám és már küldöm is..

Azé azt is irjátok már meg mi ez a nagy lelécelés a klántol...

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

ki az a Dragon?
meg aztan nem teljesen ok dontik el hogy johetnek-e vagy sem 😛

riszpekt\'

Laze
Átléptem én is a Renegade Angelekhez. Meg vettem egy Panther-t G12 52%os ^^
Marha jo , nagyon gyors. A madár az szaksz volt. Zox is átjön pengétõl meg Dragon is asszem. Szegény pengét mindenki otthagyja. De szerintem a MagyarLovagok ideje lejárt. Hagyni kéne a picsbe és Pengének is átjönnie és akkor minden a régi lenne. Igaz hogy még csak lvl 2es ez a guild de lesz ez még így se. Már csak 3 csík a 39hez drukkoljatok 😊)

\" Az Alzheimer kór jó oldala, hogy minden nap új emberekkel találkozol\"

Nekem nagyon bejön jó játék csak kicsit kevés a kaszt és a fegyver nomeg a tojások nagyon lassan kelnek ki de minden más jó pl grafika szoval csúcs<#hamm><#hamm>
gvarga12
igen de en csak olyat lattam ami egyet ad hozza, szoval vagy lehet tobbet is rarakni, vagy van olyan ami tobb OTP-t ad
remelem a landlordunk megengedi hogy lyukat futjunk a falba az internethez most beszel vele egyik srac na mara ennyi hali mindenkinek jo hentelest sokdroppot

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Plusz OTPt accuracy talival tudom elérni?

gvarga12
ok olvastam eleg durva a kard meg 1-2 plusz otp es az egyik legjobb lesz amit lattam 😊

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Privi ment.

gvarga12
corteztol kerdezze mar meg valaki mi van rakihun-nal

gvarga12
plas mi volt ez a tegnapi osszedurranas ??
bazz LVL 40 meg 39 kis fos leszek hozzatok kepest ket harom het mulva
na mindegy viszont itt vagyok angliaban ez is valami ha lesz akkor 2M/512-es netunk lesz folyatosan menni fog 😊 lehet ket geppel fogom nyomni 😊
na pa sok szerencset

asszem ez lesz az elso kuldi amit nem fogok megcsinalni 😛

riszpekt\'

en most a bowokkal szevedek mar fel oraja de egyet se dobtak meg 😞

riszpekt\'

plas
dehoooogy...
Én nagyon szívesen partyzok olyanokkal is akik más guildban vannak...
Az õ döntése én nem erõszakolom senkire.
Viszont este veszek ezer medit, aztán nyomom speareket, amig nem lesz party vhol. Eddig van 9 szal még kell egy, meg összeszedek még egy párat eladásra. 😊)
Tegnap egyedül levágtam a DevilBosst.Dobta is a fejét rendesen😊) Csak egy kis nosztalgia csupán, mikor 3an gyaktuk a trinketért.😊
Meghaltunk ott egyjópárszor...
Bár kétlem, hogy most lesz party, a tegnapi "összedurranás" miatt, lehet egy darabig hanyagolnak minket 😄

plas
akorr vadássz rá egyedül...
Good luck! 😛

hja es tudom mi dobja 😛

riszpekt\'

riszpekt\'

plas 40,en 39

riszpekt\'

gvarga12
hanyas szinten vagytok ?

<#szomoru1><#wilting>

burkoltan megmondod hogy ha nem lep ki akkor nincs party 😛

riszpekt\'

plas
Hallod Napi, majd ha megjossz elmegyünk egyszer-kétszer partyzni, felhúzunk gyorsan. Kiszeded XPkövet rakiból elnyomod, és pill anatok alatt beérsz minket majd. Csak lépj ki te is guildból. Sztem a Muskétásoknál már nem maradt senki...

gvarga12
na hurra lesz netem amint lesz bankszamlam aminek 24. meg kene lennie mert akkor kapok fizut ha kapok, attol szamitva 2 het mire bekotik aaaaa szal min 21 nap mire lesz netem ...

gvarga12
bakker nagyon le leszek maradva aaaaaaaaaaaaaaa

plas
speedup medicint készíthetsz belõle mármint a seaBrem-bõl.
Kell hozzá egy bambo keg (100Geon) a SeaBrem hal + demon Blood (Mui kedvenc dropja 😊 ) + 500geon a fõzetéséert, és félóra gyorsfutást nyerhetsz vele...
Vagy eladod, 3000-3500ert a piacon.
Tegnap jó volt a dungeon party😊)) ott fejeztem be ahol elkezdetm 5óra játék után. Szal semmit nem fejlõdtem 😄
Fõleg h dobozoltam is olyan lehetetlen helyeken. Olyan dúúúúva monsztákat láttam. Sztem ma is elnézek majd.
Mui este toljuk tovább gianteket? vagy mi legyen? keeper? csonti?

kifogtam 1000geon-t érõ halat, azt feltom használni vmire? vagy inkább adjam el?
Laze
Hallom Brutal megvan a 150 K-m 😊 majd ha bent leszek raduzenek es kuldd mert most kell vennem G45 sticket koszi

\" Az Alzheimer kór jó oldala, hogy minden nap új emberekkel találkozol\"

valami kezdõ, magyarcsapatot összedobhatnánk. <#rolleyes>