12892
  • Chamber
    Brad van pénzed (geon) most?
    Ha igen akkor belogolhatsz, és szerezhetsz érte sok-sok talit (legendary, breaktrough, distinct, magical powers, ToA, ToD, ezeket adhatja a silver pounch... a gold pedig king's-et is, de jobb a silver sztem) :)

Tegnap elköltöttem 3,5M-t "pár" talira... éjjel 3at adtam csak el, de visszajött a 3,5M xD Aztán reggel még eltoltam 1M-et megint, és megint jött pár tali =)
    Szal még keresni is lehet vele, amíg vkinek van geonja... lassan sztem senkinek sem lesz. (ja, 2 ToD ment el 2x1,5Mert meg egy break 600Kert éjjel... és reggel az 1Mből jött: 2 ToD, 1 ToA, 1 break, 3 Mag Powers + medi, penz, speed-up, revikő)

Mindenkinek legend fegyvere lesz lassan, és elfogy a geon a játékból sztem xD
    Szal sok sikert mindenkinek a pénzszerzéshez ;)
  • Brutal
    Akkor kérdezz rá pajtás mikor voltam belogolva utoljára és rájössz....
  • persil
    Öregem, ha annyi geonom lett volna, ahányszor Te ezt mondtad, akkor full G50ben lenne Sarukhan:DDD
  • Brutal
    Én meg nem jáccom többet asszem mert nincs értelme...
    ezen a szinten annyiszor haltam hogy a revive is 30%-ot vesztek és van 1 kockám,lefagyok állandóan és szétlagolom az agyam...
  • Chamber
    Tegnap hullottak a legendaryk Brad :)
    Nekem csak 1/6 jut sajna (ha nem lép meg vele az illető, amit remélek :)

Van Skill progi v1.03 <- Raktam bele pár képet, ezért lett több mint 0,5MB de így sokkal szebb mint a sima szürke windows ablakok ;)
  • Brutal
    Szép jó napot mi a helyzet mostanában?
  • persil
    Ahh meg vagyok hatódva, komolyan:) Köszi=) Hmm ez tényleg jó kis event lesz, végre vmi aminek értelme is van xD
  • Chamber
    Hehe tényleg, Boldog Szülinapot! ;-)

Dec. 27 updates:
    -Na fasza... kapunk új szervert, DE nem lehet átvinni a karikat!!!
    Viszont 5 héttel az új szerver nyitása után a top 30 player nyerni fog cuccokat (The King of lvling event). Hát sztem én ígysem fogok átmenni xD

-Lehet majd "Doggebi Lord"-ot ölni a Doggebi Tower-ben szal kapunk D3t úgynézki (Scenario 1). Ha kinyírjuk számos különféle highgrade dropra van esély :)

-Dec 20-tól jan 31-ig lesz hóesés event... minden 4 órából 1ben havazni fog, ezalatt:
    > +10% attack power
    > +20% esély talidropra a hóesés típusától függően. Lehet tegnap D1 R8ban hóvihar tombolt, csak a tető miatt nem láttuk??? xD (egyik guildtagnak 3 azaz 3! legendary dropban volt ott része eggpartykban 3-4 óra alatt :)
    ◎ Hóesés: Talisman of Defense
    ◎ Erős havazás: Talisman of Wonder
    ◎ Hóvihar: Talisman of Intensification and Protection

Végre 1x tényleg várom a következő update-et! xD
  • Doma #3874
    Boldog Szülinapot Saru!
  • persil
    Ez a remek újítás amúgy ezer más mmorpg-ben benne van, amióta világ a világ xD
  • Chamber
    Ja, a 2 hétes dolog tényleg vmi kuka féle.
    Ha törlöd a karid akkor még 2 héten belül visszaállíthatod, ennyi.
  • Doma #3871
    Halálában is megszivatott

Szimbi 58, Tigris 52, Maca 48, Harp 52-53(megint úgy tűnt el hogy azt se mondta fapapucs), Balee abbahagyta, Te sajna nem fejlődtél , én meg 54 (silkben meg 24 :P)
  • Bucser
    Tényleg ki hogy áll Kalban szintügyileg?? Szimbi lett már 60? 4 hét nagy idő:)

Egyébként az elmúlt 3 hét alatt (összeszámoltam) nem volt olyan hetem amikor ne legalább 3 vizsgát ZH-t vagy leadandó beszámolót kellett volna csinálnom. Ráadásul meghalt a tanár akitől megajánlott jegyet és egy másik tárgyból felmentést kaptam úgyhogy van plusz 2 tárgyam... Kurva jó.. hogy lehet vizsgaidőszak előtt 1,5 héttel meghalni???
  • Bucser
    miért? cotont meghackolták??:) Na látjátok ezért nem érdemes pénzt ölni egy gameba:D
  • Doma #3868
    codonnak most nagy szüksége lenne rá
  • Bucser
    Gondolom olyan lesz mint a windows kuka:) ha törölsz valamit nem törlik csak félreteszik:) és 2 hét múlva ürítik:D Senki nem fogja használni (pl én mindig shift+delete -el törlök) de elmondhatják hogy beletették:D
  • Doma #3866
    Hiiija Soli!
    Gyere minél előbb mert egyre kevesebben vagyunk!
    Jah és kal mellett fakultativ cod2 is van :P

+ 2 héten belül visszaállíthatod a törölt karaktered mostantól.

Ezt fejtsd már ki bővebben pls!

• Bucser
    Segíthet a lagon mert kevesebb embert kell betöltenie a belépőknek. így az adatcsomagok mérete is csökken:) Mondjuk az árusokat is igazán kipakolhatnák a városból mondjuk egy piactér nevű helyre:D
  • Chamber
    Kipakolják a halászokat a városokból végre az új update-el.
    Bár ez nemtudom segít-e a lagon, mivel továbbra is ugyanannyian fognak halászni, de reménykedjünk :)

+ 2 héten belül visszaállíthatod a törölt karaktered mostantól.
  • Chamber
    Na, készült új verzió a skilles progimból.
    Mostmár lehet benne statokat is osztani, és ahol megvan a képlet sebzésekhez meg hasonlókhoz, ott aztis számolja a skillekhez.
    Ha vkit érdekel nézze meg ;)

P.S: az lvl0 statokra csak beírtam vmit, szal ha vki tudja őket pontosan, továbbrais várom :P
  • Bucser
    NA szép napot mindenkinek:) Megint egyetemről írok netem még mindig nincs (valszeg amíg szegedre nem költözök nem is lesz:() Az viszont január vége és akkor 2 nap alatt megoldható a dolog. NAPI képei kellemes emlékeket idéznek fel bennem és qrvára hiányzik a TS-en lévő baromkodás:( Játsza valaki még a kis bandánkból a KAl-t?:) Lehet ha visszajövök jövök egy kicsit (nem túl nagy intenzitással mert sokat kell tanulnom majd meg melót is keresek:(

Addig is legyetek rosszak:)
  • Chamber
    Kérdés: vki tudja a lvl0 karik statpontjait kasztonként? Kéne a progim továbbfejlesztéséhez :)
    Az elsődleges tulajdonság (archer - agi, knight - str, mage - int) 60ig 1 pont 90ig 2 <- ez így helyes? meddig 3 pont? És a többi stat hogyvan? (50, 70, 90, ... ?)

Ha vki ezeket összeszedte már 1x és megvannak neki, akkor írja már meg ;)
    Addig nézegetem KalHQ-n...
  • Chamber
    Csak tigris tegnap meg akart lepni, hogy mutat G56 botot. Csakhogy én már rég láttam, úgyhogy nemsikerült neki :)
    Sőt aztis tudtam, hogy most az EternalParty guildnak esett :P (mértnem nekem??? =)
  • persil
    A botokhoz nem értek... szóval ebben a Generals mint tipus a látványosság? Csak azért kérdem mert még javában kaloztam, amikor a dungeon utsó szobájában rohangált G56al angy is meg egy másik nagyobb mágus is:)
  • Chamber
    Ezis General's volt Tigris, és 11. 23-án szal nem a mai volt az első =)

És itt fut vele a tulaj...

+ vihar fortban
  • Feher Tigrincs

G56 General Stick
  • Szimbi
    sziasztok!
    plas remélem még olvasod a forumot mert szeretnék dumálni veled egy kicsit...

kerees fell ha tudsz
  • Brutal
    Szombaton autószerelés,max este vagyok,vasárnap nagyszülők látogatása a program =)
  • Chamber
    Reggelt!

Hétvégén jössz Kalozni, vagy teljesen eltiltottak? =)
    Ja, mostmár MSNen is mindig a barátnőd van? xD

Na, megyek fejlesztem tovább a progim... :P
  • Brutal
    Újabb jó reggelt
  • Chamber
    KalHQ-n nem járok (csak annyit voltam, még leloptam a skill guide-okat =)

És nem kértem "rveach" beleegyezését hogy lenyuljam az anyagot amit csinált, jólesz ez annak aki erre jár :P
  • Doma #3851

Grat, szerintem jól sikerült!

Javasolnám tedd fel kalhq.com-ra!
  • persil
    Szép is, jó is és működik (az 1.01es verzió) szóval aki mást mond hazudik:D Grat=)
  • Chamber
    Szedd le és nézd meg :P
    Ilyen skilltervezős bigyó, ha nincs kedved számolgatni, hogy hogyan mire elég a skillpont. Ebben eloszthatod a pontokat mint a játékban kb.
  • persil
    Amúgy miről szól a progid?:) Biztos már említetted csak akkor pont nem néztem mi folyik itt=)
  • Chamber
    Na, átírtam kicsit a progit, biztos ígysem fog menni, de azért nézze meg vki ha van kedve =)

Skill progi v1.01
  • Brutal
    Beköszönök jó reggelt
  • Chamber
    VB6-ban, és egy egyszerű kis TabControl miatt kihal...
    Majd ma vmit kezdek vele, és visszaminősítem v0.01-re
  • Szimbi
    Jah még1 dolog ha érdekel pm-ezz rám és nyélbe is üthetjük a bulit... Ne ide írj mert csak esténként nézeget meg :P
  • Szimbi
    Cseszeggettem magam hogy sosem írok, na most írtam egy sort... Jajj de nehéz a lét még mindig. Cartman van moveing scrollom olcsóé ha érdekel, télleg olcsóé. A chest cserébe ez is benne volt mint még sok más kalshop item .