Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mit jelent nalad a szovetseg? (guild warnal vagy mi?)
riszpekt\'
Remélem a késöbbiekben, akár szövetség is lehet magyar klánok között...
Ez az én véleményem. Lehet h csak 1-2 ember volt ott aki ilyeneket tett, de megtette, és bizalmatlanságot okozott. Tudom a többség azért ottis rendes.
Renegadeknél ha vki kölcsönkér adok neki, mert tudom visszakapom, vagy fordítva.
Hogy nézett volna már ki, hogy a Mui a neki EB-ra kölcsönadott 2.2M kardommal elpucolt volna? 😄<#zavart1>#zavart1>
<#ijedt>#ijedt>
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Azért remélem Penge nem dönt úgy, hogy õ is otthaggya, mert az valószínüleg a Klán feloszlását jelentené. Én nagyon jól érzem ott magam, és én nem tervezem, nem szeretném otthagyni a MagyarLovagok-at.
Bár nemkizárt h vmi atomláma vette meg aki nem ért hozzá 😄
Merre találtad? mind1már úgyis vége Eventnek 😄 búcsú a nyaklánctól +3as statoktól😞((
Meglesz az eredménye csak gyõzd kivárni...
a 40-et arra ertettem hogy a karidnak kell 40-nek lennie kb hogy kikeljen (a toji 11 lvlesen valtozik at)
riszpekt\'
<#violent>#violent>
de ilyenre nem jöttem rá
riszpekt\'
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
riszpekt\'
Nem tudjátok hogy lehet e a tigris tojás kikelését gyorsítani ha lehet hogy?<#violent>#violent>
oszt mé most mivan?
Laze jahj megvan a lovéd ha vagy szolj rám és már küldöm is..
Azé azt is irjátok már meg mi ez a nagy lelécelés a klántol...
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
meg aztan nem teljesen ok dontik el hogy johetnek-e vagy sem 😛
riszpekt\'
Marha jo , nagyon gyors. A madár az szaksz volt. Zox is átjön pengétõl meg Dragon is asszem. Szegény pengét mindenki otthagyja. De szerintem a MagyarLovagok ideje lejárt. Hagyni kéne a picsbe és Pengének is átjönnie és akkor minden a régi lenne. Igaz hogy még csak lvl 2es ez a guild de lesz ez még így se. Már csak 3 csík a 39hez drukkoljatok 😊)
\" Az Alzheimer kór jó oldala, hogy minden nap új emberekkel találkozol\"
remelem a landlordunk megengedi hogy lyukat futjunk a falba az internethez most beszel vele egyik srac na mara ennyi hali mindenkinek jo hentelest sokdroppot
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
bazz LVL 40 meg 39 kis fos leszek hozzatok kepest ket harom het mulva
na mindegy viszont itt vagyok angliaban ez is valami ha lesz akkor 2M/512-es netunk lesz folyatosan menni fog 😊 lehet ket geppel fogom nyomni 😊
na pa sok szerencset
riszpekt\'
riszpekt\'
Én nagyon szívesen partyzok olyanokkal is akik más guildban vannak...
Az õ döntése én nem erõszakolom senkire.
Viszont este veszek ezer medit, aztán nyomom speareket, amig nem lesz party vhol. Eddig van 9 szal még kell egy, meg összeszedek még egy párat eladásra. 😊)
Tegnap egyedül levágtam a DevilBosst.Dobta is a fejét rendesen😊) Csak egy kis nosztalgia csupán, mikor 3an gyaktuk a trinketért.😊
Meghaltunk ott egyjópárszor...
Bár kétlem, hogy most lesz party, a tegnapi "összedurranás" miatt, lehet egy darabig hanyagolnak minket 😄
Good luck! 😛
riszpekt\'
riszpekt\'
riszpekt\'
riszpekt\'
Kell hozzá egy bambo keg (100Geon) a SeaBrem hal + demon Blood (Mui kedvenc dropja 😊 ) + 500geon a fõzetéséert, és félóra gyorsfutást nyerhetsz vele...
Vagy eladod, 3000-3500ert a piacon.
Tegnap jó volt a dungeon party😊)) ott fejeztem be ahol elkezdetm 5óra játék után. Szal semmit nem fejlõdtem 😄
Fõleg h dobozoltam is olyan lehetetlen helyeken. Olyan dúúúúva monsztákat láttam. Sztem ma is elnézek majd.
Mui este toljuk tovább gianteket? vagy mi legyen? keeper? csonti?
\" Az Alzheimer kór jó oldala, hogy minden nap új emberekkel találkozol\"