Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi ez a masszív cstelés emberek??? <#banplz>

plas
jah 41 már lassan az 5.csík is meglesz ha mui feléleszt majd... mert sztem a forset közepén térdelek... közben fagyott ki ez a lofax server....

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Hát mittomén hogy mit tudsz 😄 Rég találkoztunk 😊
Plas megvan már a lvl 40?
bazze szted en ki tudok olyat nyirni ami ezt dobja lol

riszpekt\'

Remélem nem, mert akkor kurvára irigyelni foglak 😄DDDDD Grat hozzá. Mennyiért sikerült elpasszolni?
szted?

riszpekt\'

Az a G50-es White a te dropod volt???
lassan mar sehol 😞

riszpekt\'

plas
Muinak dropolták, meg dobozolta õket...
Mui a leggazdagabb most! 😄

milyen kep?

riszpekt\'

Én csak azt tudom, hogy merre nem 😄D
Hm, honnan szeded azokat a képeket? 😛
plas
Ok téma: Merre érdemes Boxhunterkedni?

naponta egy-ket uzi szokott menni olvass vissza az erdekes 😊

riszpekt\'

Huh emberek, ez tényleg döcög 😄 Semmi téma??
Szeva Mui, én még elvok azzal hogy itt visszaolvasgatok 😊 1ébként a kardot már csak 350-ért adtam, de még senki.... Szia Plas, látom, te is erre.... 😄
hello lattam el aakrtal adni egy PoL-t 400 felett nem veszik meg

riszpekt\'

plas
CSao Dragon😊))
hát igaz ami igaz alábbhagyott a pörgés, de azért tartjuk a frontot...😄

Na mivan, ennyire kihalt ez a topic??<#zavart2>
te honnan tudod hogy mikor fog megjavulni a szerver? (engem meg nem engedett be)

riszpekt\'

1ebkent sziasztok <#wave>Új vok eme fórumon, de a gammában azért már találkoztam mindenkivel <#vigyor2>
Nem, sajna nem csak te 😞 Biztos karbantartás van....
plas
é nmár egyszer megmurdeltem conection lost miatt...
Ez lesz a második, mert itt is tuti meghaltam...
Mui gyere már éleszteni plz. Benn vagyok az erdõben. MAjd elmagyarázom merre. Télleg kellene reviv mert -38K volt az elõbbinél. 😞(((

inkabb ne nem akarok annyira lagolni mint a legutolsonal...

riszpekt\'

Mindenkit...
Remélem lesz kompenzáció, megint egy fél napos dupla xp eventtel! <#ravasz1>

mindenkit ledobott es nem enged visszamenni vagy csak en vagyok ennyire balszerencses?

riszpekt\'

Enosh Chan
a tojás mikor kel ki?

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Hova tûntél nem láttalak mostanában?

Ez ingyenes és tudtommal az is marad. Ha bejön a kicsit keleties beütés, akkor jól fogol szórakozni vele.
háj all
ez fizetös mmmo? vagy lehet ingyen tolni? most vettem csak észre 😊

alap 😛 😄

riszpekt\'

plas
Befeszítünk a droppokkal... 😄😄

na megvannak a mai dropok: G37 kard, G46 archer hood

riszpekt\'

gvarga12
ekkora balekot azt hitte oda is adod neki ?
en csak egy gyurut adtam neki nagyon gyanus volt a stilusa, szerencsere eleg felismerheto foleg mikor kunyeral
alig varom mar, hogy legyen netem 😊

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Enosh Chan
én már többször is próbáltam belépni de nem tok

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

plas
Én láttam mikor hornolt. Barbariant -asszem 37es lovag volt- cserelte vmi 35ös ijászra. Elkezdtem nyomozni, egyszer hogy hogy merre kinek, de elvesztettem a fonalat😊aztán meg fostam is rá... ottrohadjon meg a 150Kmmal együtt.
És ami az érdekes, h Barbarianként is bevették a Msukétásokhoz. Slipeként kilépett, névcsere ill. karicsere, aztán go vissza lenyúlni a népeket.
Overtõl kunyizott párszázezret anno, tõlem meg az autentikált eamilcímem + a jelszavamat hozzá!!! 😄 nah persze 😛

gvarga12
na ja az se semmi hogy van ember aki megveszi a karaktereit
asszem ha lesz idom akkor meg rakok fel par dolgot kalhunra

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

plas
jah mer adogatja el a karijaitm ill. folyamatosan cserélgeti..

Vertigo és Diabl, sztem külön személyek, multkor mindketten egyszerre voltak fent Tsen <#zavart2><#wilting>

plas
SliPe-Barbarian-DiabL-Verigo- én ennyirõl tudok, további "fejlõdését" nem kísártem figyelemmel...<#mf3>

gvarga12
hali emberek olvasom hogy senki senkit nem utal remelem ez igy is lesz kis surloasok mindig is voltak meg lesznek de asszem ez normalis es az lenne a furcsa ha nem lennenek.
egy valakit slipie-t meg a karaktereit viszont egy eletre megutaltam szal ha megint meglatom valahot asszem utni fogom mint a repat 😊

Kevesebb ideig fog tartani a speed-up medicine vagy pl a eal soup elkészítése.

plas
Making Time for food and speedup medicine get reduced.??

Valamint, új questek lesznek lvl42 és lvl50 között

Date of Update: May 26, 2005

- Updates

Quests for the level between 42 and 50 are added

1) Level 42: "Favor of Gi-Jung, the Chief of the Volunteer Army of Justice"
2) Level 42: "Eliminating Devil Troop of Greed"
3) Level 43"Seoung-Gill Who is Wandering the World"
4) Level 43: "Eliminating Devil Troop of Jealousy"
5) Level 44: "Escape of Hak-Goo"
6) Level 44: "Eliminating Devil Troop of Hatred"
7) Level 45: "A Favor of the Doggebi Who Wants To Be a Friend with Humans"
8) Level 45: "Eliminating Devil Troop of Madness"
9) Level 46: "The Limper's Favor"
10) Level 47: "The Blind Man's Favor"
11) Level 48: "The Coward"
12) Level 49: "The Hunchback's Favor"
13) Level 50: "The Deaf Man's Favor"

- Patch

Making Time for food and speedup medicine get reduced.

1 héttel meghosszabították a jelenlegi eventet! <#taps>
Június 1ig.

plas
Nézd, egyelõre meglátásom szerint -mivel nem én vagyok a Leader- ez kis Guild marad egy ideig. Nem cél a fejlõdés. Arra van, hogy összefogjon egy jó társaságot.Ennyi. Biztos idõvel fog bõvülni, de mostmég nem...
És nemtudom kihogy vanvele, de én biztos nem fogok ellenségeskedni senkivel. Sokszor keresnek meg Muskétásoktól tanácsokért,-legalább nem azért h adjak kölcsön már párszázezret- 😄 és segítek is nekik. Mondom példa:
Partyban: 5 Renegade+Penge. Szal nemhiszem h van ellenségeskedés. A kiválásokkal kapcsolatban -mármint az enyémmel azt itt leírtam tisztáztam-
pedig mindnekinek megvan volt rá az oka. Ok nélkül senki nem lépne ki. Vagy azért mert elment egy jóbarát, vagy azért mert meglopták vagy stb.stb....

Azt nem Plas, hanem en írtam. 😊
Slapecz, nem azt mondtam utáljatok a MagyarLovagok-at, hanem azt, hogy leírjatok. Mintha az utolsókat rúgná. Na mind1, peace and flowers!
Épp ez az hogy senki nem utál senkit.... legalábbis ahogy én ezt az elmúlt egy hónapban észrevettem.
Tényleg nagyon jó lenne ha nem lenne magyar és magyar között ellentét!
Amit pedig Plas írta, az sztem 100%ig megálja a helyét, miszerint nem kell az egész társaságot néhány fasszópó által megutálni, akik gerinctelenül kihasználják mások segítõkészségét.
Ahogy észrevettem, most azért nincs olyan, hogy "valami low level" emberke pénzt kéreget! Azt hiszem hogy sokaknak a régiak közül ez tett be, amit aláírok h sztem is gáz...
És nagyon remélem hogy a régiek - akik átmentek renegade-be - jól ki fognak jönni a Muskétások újuncaival!

Mui ahogy az aláírásodban van, RISZPEKT <#eljen>

hat nem tudom Nalatok mi a helyzet de mi nem utaljuk a MagyarLovagokat ha ti igen es magatokbol indultok ki hat....

riszpekt\'