Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
riszpekt\'
riszpekt\'
riszpekt\'
Mui a leggazdagabb most! 😄
riszpekt\'
riszpekt\'
riszpekt\'
hát igaz ami igaz alábbhagyott a pörgés, de azért tartjuk a frontot...😄
riszpekt\'
Ez lesz a második, mert itt is tuti meghaltam...
Mui gyere már éleszteni plz. Benn vagyok az erdõben. MAjd elmagyarázom merre. Télleg kellene reviv mert -38K volt az elõbbinél. 😞(((
riszpekt\'
Remélem lesz kompenzáció, megint egy fél napos dupla xp eventtel! <#ravasz1>#ravasz1>
riszpekt\'
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
ez fizetös mmmo? vagy lehet ingyen tolni? most vettem csak észre 😊
riszpekt\'
riszpekt\'
en csak egy gyurut adtam neki nagyon gyanus volt a stilusa, szerencsere eleg felismerheto foleg mikor kunyeral
alig varom mar, hogy legyen netem 😊
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
És ami az érdekes, h Barbarianként is bevették a Msukétásokhoz. Slipeként kilépett, névcsere ill. karicsere, aztán go vissza lenyúlni a népeket.
Overtõl kunyizott párszázezret anno, tõlem meg az autentikált eamilcímem + a jelszavamat hozzá!!! 😄 nah persze 😛
asszem ha lesz idom akkor meg rakok fel par dolgot kalhunra
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
egy valakit slipie-t meg a karaktereit viszont egy eletre megutaltam szal ha megint meglatom valahot asszem utni fogom mint a repat 😊
Date of Update: May 26, 2005
- Updates
Quests for the level between 42 and 50 are added
1) Level 42: "Favor of Gi-Jung, the Chief of the Volunteer Army of Justice"
2) Level 42: "Eliminating Devil Troop of Greed"
3) Level 43"Seoung-Gill Who is Wandering the World"
4) Level 43: "Eliminating Devil Troop of Jealousy"
5) Level 44: "Escape of Hak-Goo"
6) Level 44: "Eliminating Devil Troop of Hatred"
7) Level 45: "A Favor of the Doggebi Who Wants To Be a Friend with Humans"
8) Level 45: "Eliminating Devil Troop of Madness"
9) Level 46: "The Limper's Favor"
10) Level 47: "The Blind Man's Favor"
11) Level 48: "The Coward"
12) Level 49: "The Hunchback's Favor"
13) Level 50: "The Deaf Man's Favor"
- Patch
Making Time for food and speedup medicine get reduced.
Június 1ig.
És nemtudom kihogy vanvele, de én biztos nem fogok ellenségeskedni senkivel. Sokszor keresnek meg Muskétásoktól tanácsokért,-legalább nem azért h adjak kölcsön már párszázezret- 😄 és segítek is nekik. Mondom példa:
Partyban: 5 Renegade+Penge. Szal nemhiszem h van ellenségeskedés. A kiválásokkal kapcsolatban -mármint az enyémmel azt itt leírtam tisztáztam-
pedig mindnekinek megvan volt rá az oka. Ok nélkül senki nem lépne ki. Vagy azért mert elment egy jóbarát, vagy azért mert meglopták vagy stb.stb....
Slapecz, nem azt mondtam utáljatok a MagyarLovagok-at, hanem azt, hogy leírjatok. Mintha az utolsókat rúgná. Na mind1, peace and flowers!
Tényleg nagyon jó lenne ha nem lenne magyar és magyar között ellentét!
Amit pedig Plas írta, az sztem 100%ig megálja a helyét, miszerint nem kell az egész társaságot néhány fasszópó által megutálni, akik gerinctelenül kihasználják mások segítõkészségét.
Ahogy észrevettem, most azért nincs olyan, hogy "valami low level" emberke pénzt kéreget! Azt hiszem hogy sokaknak a régiak közül ez tett be, amit aláírok h sztem is gáz...
És nagyon remélem hogy a régiek - akik átmentek renegade-be - jól ki fognak jönni a Muskétások újuncaival!
Mui ahogy az aláírásodban van, RISZPEKT <#eljen>#eljen>
riszpekt\'