12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
#3962 Én is Kívánok Kellemes Karácsonyt mninden Kalosnak:) -
#3961 Szóval orrba-szájba nyomod a Rome-ot?
Kellemes ünnepeket neked is, és a többieknek is! -
#3960 Kellemes és Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok minden kedves Kal-os barátomnak!
PEACE! -
#3959 köszi! -
Doma #3958 Demon (Soldier, Infantry, Warrior) -
#3957 Szerintetek mit a legérdemesebb ölni az én szintemen?
Big Handed (Inhabitant, Slave) [szinte soha nem kell healelni]
Big Handed Warrior (Blue,Red) [5-10 után heal]
Demon (Soldier, Infantry, Warrior) [5-10 után heal]
Demon Water Dragon [1 után heal] -
#3956 Végre elértem a lvl 16 ot -
Chamber #3955 Ahhoz hogy a 30+os skillekre rakhass új "government position"-t kell szerezned először... ahhoz pedig az "event"-t kell csinálnod, nem a questeket :P
Questekért csak XPt kapsz (meg skillpontot az elején még párért).
Szóval csináld végig az eventet -> előléptetnek (és kapsz egy jókis trinketet is a lvl30 eventért) -> rakhatsz a 30+ skillekre ;-) -
Doma #3954 A Te szinted van már 30? -
Lazur #3953 Tok fasza 30 as szintig megcsinaltam a kuldiket , megsem tok 30-as kepessegre nyomni.....szar ugy mi? -
#3952 igen de gyalogolhatok ujra amit rohadtul utálok :) na nembaj -
Doma #3951 Ezt eltaláltad nem kapnak semmit ezek a "névtelen hősök".
Te meg elveszítesz kőkemény 2%-ot. -
#3950 miért van az hogy néha egy köcsög Assa poénból megöl? xD
ugye semmit sem kap a megölésemért? -
Doma #3949 Nekem mind1 ki megy le oda meg miért csak legyen már kevesebb ember a zerkeken meg a troopereken! -
Chamber #3948 Nemis az 50+osokra gondoltam hogy kevesek... sztem lvl30tól már mindenki D3azni akar majd xD -
Doma #3947 Nem kevesek...
A mobok alsó szintje a dogi toronyban valahol 56 körül fog kezdődni.... nem akarok nagy hülyeséget mondani de szerintem ugyanazok a dogik lesznek ott is mind d1ben.
Ha mégsem akkor sem lesznek oda kevesek az emberek, lesz ott pl ilyen:
Demon Crack Soldier Lv 61~63
Ami ugyonolyan szintű lesz mint a legalapabb skorpi a highliand-en...
Szal egy ötvenegy néhányas szintű party kényelmesen le fog tudni menni ölni, csak a biztonságosabb helyeket kell megtalálni és máris mehet a hentelés g50ért.
A helyhiány miatt meg szerintem nem kell aggódni, asszem 5 vagy 6 szint lesz szal lehet reménykedni... -
Chamber #3946 Cartman tegnap nem értett 1et azzal, hogy D3 le fogja vinni G50 árakat... ittmeg G50+3 (BCF asszem) íj 3,7M... úgyhogy sztem mégiscsak fogja (ha nemis 2 nap alatt) =)
-
Chamber #3945 Igen, toji 100%nál lép szintet, és G11es kell minimum az átváltozáshoz, mivel akkor kel ki :) -
Chamber #3944 Lassan lesz nálunkis =)
És 5millióan fogják lerohanni G50+ drop reményében első nap xD
Aztán rájönnek, hogy még kevesek oda :P ... nembaj, miis megyünk sztem körülnézni :) -
#3943 :)
Ha jól értem akkor a tojásom akkor lesz G2 ha betölti a 100% ot? Mert még csak 20 % nál tartok :( -
Doma #3942 D3 -
#3941 na ma van a fishing, egging nap :D megyek átjelentkezek a másik felhasználóba hogy addig az íjászomat fejlesszem -
#3940 aha értem köszi! -
Chamber #3939 Kész az összes előző quested?
Legjobb a questeket is sorban csinálni, akkor működnie kell :)
Más: új verzió a skill progimból Mostmár Kalhoz hasonlóan szép szines a skillekről az infobox =)
Még mindig a mage skillek adatai vannak meg legjobban, de majd dolgozom a többin is :P -
#3938 és elhasználtam vagy 5 teleportot :) -
#3937 Basszus ez a quest leírás a kalhunon egyáltalán nem működött.
a 11. esben azt írja beszéljek Gwee-Sikkel megtettem, annyit mondott, hogy Geum-Oh-Mine a legjobb hely a gyémántokért. Aztán visszamentem Narutooh ba és beszéltem a farmerral ahogy le volt írva, de semmilyen questet sem kaptam. -
Doma #3936 Szép térkép! Ezt akár hasznos is lehetett volna fél évvel ezelőtt! -
#3935 Jó reggelt megint :)
Persze én is tudtam, hogy nállam vannak jóval erősebb szörnyek még csak nem tudtam hova kell elmenni, hogy megtaláljam őket.
Köszi! -
dukey42 #3934 csatlakoztam én is játékhoz :) -
#3933 de aranyos nem talalt piros szornyet :)
ajanlom figyelmedbe a kovetkezot :
szornyek
a D2-ben meg vannak meg 80 ha joltudom meg 90-es szornyek is
majd szolj ha tenyleg nem talalsz piros szornyet :) -
#3932 Hidd el van olyan is, ami még 20 szint múlva is lila :))
-
#3931 Ja értem :) A Demon throwing soldier most narancs lett... mit öljek most? nem találok piros szörnyet többet... -
#3930 de igen ugy többet is ér. -
#3929 ja és a kikelt tigrist nem adhatom el később? -
#3928 persze tudom. betettem :) 2 hónap az szép, de van időm. Majd eladom ha már majdnem kikelt és lesz cash :) -
#3927 Azt várhatod:D ha csak ülsz kb 2 hónap hogy kikeljen:D (persze folyamatos login mellett asszem) valamint be kell tenni a helyére. Csak akkor kap XP-t. -
#3926 aha értem kösz.
Most szereztem egy Tiger Egget :) Várom hogy növekedjen az XP :P -
#3925 A Guild szintlépéséhez kell adott számú contrib pont. Ha guildben leszel. -
#3924 Jó reggelt mindenkinek,
A contribution point mire jó?
Mert nem tudok rájönni :) -
#3923 köszi