Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hehe fél órát szed valami updatet erre kiirja nem megfelelo verzio lol 😞
csak nekem van ez vagy masnal is elofordul?
ha kell en adok kolcson szivesen 😊
gvarga12
andrej szerinted az a +12/12 +3 OTP steeley POL megeri a 2.5 ot ?
sikerult lealkudnom :-)

adjatok el valamit mert nem lesz ra penzem ha ugy dontok megveszem 😊

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

a tanitvanynak be kell irni a te nevedet az agenthez
es a chaten az alumni ful alatt tudsz vele tarsalogni es segitseget nyujtani neki!
Brutal
Jah és hogyan lehet ezt pontosan megcsinálni?

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Brutal
Ez tök jó én mindig is szerettem segíteni a kezdõket de most hogy nézne ki hogy lvl32-n elkezdek egy lvl1-es karit pátyolgatni?
Nem lenne könnyû dolga azért?

amikor student lvl 16 akkor 20K-t kap a tanar es student is lvl 30-at eleri akkor mindketto 50K-t kap.
valamint student full G8 armort kap ha 1 tanarhoz csatlakozik.
na es persze segiteni a kezdoket
Brutal
Valaki magyarázza már el nekem ezt a student-teacher dolgot hogy mi a lényege...

de hamar feljovok klantarsak segitenek felhuzni szal naon koszonom nekik
nem nullarol azert mert full G42 feathery cucc +10 +8 agi <6> red ij,G11 tigris
meg 2 misi geon,de csak lvl 25 😞((
annyira nem nagy gond de kellemetlen
persze nem tudom miert nem tudtak bent hagyni hogy ha a koreain lehet es ott is van itemshop...

riszpekt\'

gvarga12
lol anti megint nullarol ???
mi lenne ha ez alkalommal senkinek nem adnad oda az accodat
megis mit gondoltal hogy mindket karit visszakapod ???

en is akartam statot resetelni de mar nem lehet 😞
eddig vartam 😞

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

pedig pont most akartam en is megcsinalni ujra 😞

riszpekt\'

Bucser
errõl pont beszéltünk Andrejjel és Napival tegnap, hogy elõbb utóbb levetköztetik õket😞

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

😞(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
lenyultak Antalovics es frey nevu karimat 😞(((((((((((((((((((((((((((((((
most bucozidaneHUN neven nyomulok es lvl 23 vok 😞(((((((((((((((((((
gvarga12
francaba megoldottak a statesetes trukkot az utolso update ota nem enged fel a koreai szerverre 😞
inkabb a wallhack maradekat csinalnak meg bakker na mind egy egyszer az is el fog tunni 😊
remelem este mar tudok lenni mondjuk megyek boltba is elotte

gvarga12
grat
gondolom megoltel parat 😊
allitolag megint van netem szornyuek ezek az anagolok 😞

drunken amiket oltem egesz szinten es persze csak ketszer haltam meg a vegen de ma befejeztem ezt a szaros szintet 😊

riszpekt\'

gvarga12
mondom annyira nem fontos most pl netem sincs mar megint leszakadtam ahogy voltam
mui az nem semmi mi olt meg ?
nem lesz fizetos a game csak elmelkedett itt valaki hogy ja persze majd befejezik es fizetos lesz de nem
allandoan leszakadok igy marhara nemtudok fejlodni 😞

napi van 1 jo ChulTea bow elado 400K-er Harpoon arulja a klanunkbol pontosan nemtom milyen csak annyit tok 7 blow van rajta majd kerdezz ra vagy majd en megerdeklodom neked ha erdekelne 😊
ez a jatek egy szar
5% kell lvl-hez erre egymas utan ketszer meghalok es mar 40 kell lol

riszpekt\'

plas
nemtudom sztem itt senkinél nem fordult elõ ilyen probléma különben nem játszanánk.
Van hogy "ledob" a szerver próbálni kell többször. És nem kevés updatet szed le...

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

plas
nah az tenne be ha fizetni kellene érte.... 😞

es ki mondta hogy fizetos lesz? <#conf>

riszpekt\'

Hi all!

Az egyik haveromnak olyan problémája van hogy nem frissít valamiért a játék.Elkezdi frissíteni de az 5.-6. kockánál megáll.Miért lehet ez?
gvarga12
nem tom mi a cel de a sok dungi csak jo lesz mert tenyleg csokken a tomeg
az okossagokat meg dorsai-tol szedem koreai gyerek jatszik a koreai meg az international szerveren meg forumokbol suruen olvasom oket foleg az o postjait
akkor ismertem meg kicsit mikor a sipknot666 accat megtortek es segitseget kertem tole
nem hiszem hogy valaha is fizetos lesz nem azert van az itemshop

nemtom ki hogy van vele de nekem ez a 2 dungi elegendo
meg aztan arra leszek kivancsi hova rakjak oket alig van a terkepen hely ahova esszeru...
meg azt nem ertem hogy ha tenyleg ennyi dungi lesz akkor az osszeshez kulon szornyeket talalnak ki vagy csak a tomeg csokkentesere a dogidungibol a cel

riszpekt\'

Bucser
JA és mire kész lesza játék szépen megkérnek majd minket hogy fizessünk is...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

mar egyszer kerdeztem de ezeket az okossagokat honnan veszed?
engem is erdeklene eredeti nyelven hogy mit irnak

riszpekt\'

gvarga12
ja jo lenne valami nagy tarolo a guildnak
rangonkent beallitato hozzaferessel
kivancsi lennek en is mi van ott bent 😊

este lehet hogy mar leszek allitolag van mar netunk
egesz anglias leallas volt az aramiskanetnel jo nev mi ?

lattam par concept artot az uj szornyekrol meg a fonokrol is erosen mennek mer a talalgatasok allitolag tenyleg jonnek olyan szornyek amiket csak partik tudnak megolni mert olyan erosek meg sokminden okossag
party kuldi pl. nemtom ez mit akar jelenteni ez se biztos hogy lesz

ja a harom uj szorny jott a koreai tesztszerverre aztan 2-3 het mire koreai fo szerveren lesz akkor mar shot is lesz roluk es szinten 3 het mire nekunk is lesz belole

terveznek meg 3-4 dungit ahogy lattam eleg durva szornyikekkel lassan kezd format olteni a jatek ne felejtsetek el hogy meg messze nincs kesz

ja vannak uj arcok meg hajak ha hazaertem utananezek a dolognak hogyan lehet engedelyezni oket felteve ha van mar netem

hogy elmondhassak hogy ovek a hely meg asszem vmilyen tarolasi celt is szolgal..
persze az egesz nem is tudom honnan jon lehet hogy faszsag az egesz(valoszinu)

riszpekt\'

aha ezt is jó tudni 😊
de akkor mi ertelme van? 😛
en ugy tudom hogy az csak a guild war gyozteseinek nyilik meg de nincsenek ott mobok vagyv mi ilyesmi..

riszpekt\'

én arra leszek kivi majd geum oh montain mikor nyitjak meg 😊
aminek a bejarata az a nagy zöld kapu a vizesesnel
meg kivi vok ott mik lesznek 😊
sajna ij elment ejjel 😞(((
de ha latok valami jot szolok
a koreai oldalon lattam hogy a 3 kaszt skilljei le vannak irva, kis ikon ott van mellettuk szal fel lehet ismerni melyik melyik...

riszpekt\'

gvarga12
hali emberek
persze netem semmi fogd meg jol 😊
szoval tegnap voltam kutyaversenyen eleg mokas volt 😊

megprobalok majd irni szolgaltaonak hatha csinalnak valamit

plas nemhiszem hogy ebben a jatekban lesz fogonosz abar 80-as szint felett mar nem sok fejlodes lesz es az is valami 3 ev hogy elerd szoval egy LVL 100 monszta az mar eleg utos lenne viszont ha csak 1 lesz belole az eleg gaz lesz 😊 tobb foellen meg nem is tudom, ez is egy jo vitaindito 😊

ij megvan meg anti ??
megdobhatnal vele kene az ijaszomnak mondjuk nem jatszok vele sokat annyira nemfontos

plas
Lehet...
De asszem ez a monszta van a jaták elején. Az a 3szemû. Lehet õ lesz a Fõmob?

plas
Hátnemtudom aztírják, hogy g53-at dobhatnak... háát.
Jó, Royalban vannak a legdúrvábbak, de vannak ott olyanok is mint sima dungiban...Nem leszenk lightosak az biztos. Legalább jó XP 😊))
Skillekhez meg majd feltúrom egyszer a netet, hogy találjak vmi táblázatot. Nemhiszem hogy nem gyûjtötte ezt még össze senki...

na meg arra lennek kivancsi hogy ezek a dogik kb hany lvlesek mert gondolom erosebbek mint a sima dungis de gondolom gyengebbek mint a royaldungisok...

riszpekt\'

ezen mar en is godolkodtam de rohadt nagy munka osszeirni az osszes skillt es szinte lehetetlen is hogy melyik szintjen mit csinal mert mit emlekszek mar arra hogy az ice magic anno mennyi + att pontot adott..

riszpekt\'

nem hasolnit egyaltalan egy dogira...

riszpekt\'

plas
http://www.ggemguide.com/news_screen/b200504070145146001112851338.jpg

Õ lesz a fõdogebbi monszter...

plas
Napi tudod mi lenne még jó az oldaladra?
Skillekrõl kellene egy leírás, hogy melyik mikor elérhetõ, és mit ad.
Külön kasztonként.
Kerestem már külföldi fórumokban, szal ha látok vmit majd linkelem...

plas
A kóreaira hozzák, ezt be szal lassan nálunk is elérhetõ lesz...

As i told you before, the g53 armors are ready to be updated on the test server for its final testing and the new dungeon is ready to be opened on the test server. After one or two weeks of testing by many users, it will be available on korean server and later on int server. I will go check how it is like on the test server and will post screenshot of it if i can.

1. The new doggebi tower is located on the north-east side of forest.

2. There will be doggebis, great demon soldiers, and protector of natures.

3. At the top of the doggebi tower, there is a summon place for Doggibe Boss.

4. G53 armors can be acquired from this dungeon.

plas
kõvel csak egy skillt tudsz resetelni mi? nem az összeset...?

Hmmm már csak Overnak kell h visszaadja a pénzt, mert kifogytam fullra 😞
Napi, ha elérem az 50et, ott választhatok h vagy healerezésre megyek rá, vagy erõre? A kettõ együtt nemmegy? mégha van elég skillpontom akkorsem?
Csak az a baj, hogy én eddig a mana pontokra egyet sem tettem, szal nemhiszem h jó healerlovag válna belõlem, mert pikkpakk elfogyna a manám. Én mindig csak healthre-meg strenghtre tettem. Úgyhogy lehet marad a 2h sword+ a brutal attack😊Gyûjtögetem rendesen a skillpontokat hozzá. Eddig van 6. most 44 vagyok szal még tuti lesz hozzá 4-5pont. Feltúrom a brutalattackot olyan szintre... 😄

na ma sikerult csianlnom egy skill resetet szal mostantol lighting mage vok 😊
sajnalom hogy elfelejtettem shotokat csinalni de remelem megbocsajtassz napi 😊

riszpekt\'

van 1 elado +10 Red Tiger bow +7 health +2 blow 260K
meg 1 +13 Joong Bang +360 hp +3 def +10 blow 700K
akit erdekel irjon 😊)))
hat felvaltva lvl 39 mage és lvl 22 archer
plas
Már kérdeztem, de még1x milyen karival nyomod? és milyen szinten?