Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak nekem van ez vagy masnal is elofordul?
sikerult lealkudnom :-)
adjatok el valamit mert nem lesz ra penzem ha ugy dontok megveszem 😊
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
es a chaten az alumni ful alatt tudsz vele tarsalogni es segitseget nyujtani neki!
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Nem lenne könnyû dolga azért?
valamint student full G8 armort kap ha 1 tanarhoz csatlakozik.
na es persze segiteni a kezdoket
meg 2 misi geon,de csak lvl 25 😞((
persze nem tudom miert nem tudtak bent hagyni hogy ha a koreain lehet es ott is van itemshop...
riszpekt\'
mi lenne ha ez alkalommal senkinek nem adnad oda az accodat
megis mit gondoltal hogy mindket karit visszakapod ???
en is akartam statot resetelni de mar nem lehet 😞
eddig vartam 😞
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
riszpekt\'
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
lenyultak Antalovics es frey nevu karimat 😞(((((((((((((((((((((((((((((((
most bucozidaneHUN neven nyomulok es lvl 23 vok 😞(((((((((((((((((((
inkabb a wallhack maradekat csinalnak meg bakker na mind egy egyszer az is el fog tunni 😊
remelem este mar tudok lenni mondjuk megyek boltba is elotte
gondolom megoltel parat 😊
allitolag megint van netem szornyuek ezek az anagolok 😞
riszpekt\'
mui az nem semmi mi olt meg ?
nem lesz fizetos a game csak elmelkedett itt valaki hogy ja persze majd befejezik es fizetos lesz de nem
allandoan leszakadok igy marhara nemtudok fejlodni 😞
5% kell lvl-hez erre egymas utan ketszer meghalok es mar 40 kell lol
riszpekt\'
Van hogy "ledob" a szerver próbálni kell többször. És nem kevés updatet szed le...
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
riszpekt\'
Az egyik haveromnak olyan problémája van hogy nem frissít valamiért a játék.Elkezdi frissíteni de az 5.-6. kockánál megáll.Miért lehet ez?
az okossagokat meg dorsai-tol szedem koreai gyerek jatszik a koreai meg az international szerveren meg forumokbol suruen olvasom oket foleg az o postjait
akkor ismertem meg kicsit mikor a sipknot666 accat megtortek es segitseget kertem tole
nem hiszem hogy valaha is fizetos lesz nem azert van az itemshop
meg aztan arra leszek kivancsi hova rakjak oket alig van a terkepen hely ahova esszeru...
meg azt nem ertem hogy ha tenyleg ennyi dungi lesz akkor az osszeshez kulon szornyeket talalnak ki vagy csak a tomeg csokkentesere a dogidungibol a cel
riszpekt\'
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
engem is erdeklene eredeti nyelven hogy mit irnak
riszpekt\'
rangonkent beallitato hozzaferessel
kivancsi lennek en is mi van ott bent 😊
este lehet hogy mar leszek allitolag van mar netunk
egesz anglias leallas volt az aramiskanetnel jo nev mi ?
lattam par concept artot az uj szornyekrol meg a fonokrol is erosen mennek mer a talalgatasok allitolag tenyleg jonnek olyan szornyek amiket csak partik tudnak megolni mert olyan erosek meg sokminden okossag
party kuldi pl. nemtom ez mit akar jelenteni ez se biztos hogy lesz
ja a harom uj szorny jott a koreai tesztszerverre aztan 2-3 het mire koreai fo szerveren lesz akkor mar shot is lesz roluk es szinten 3 het mire nekunk is lesz belole
terveznek meg 3-4 dungit ahogy lattam eleg durva szornyikekkel lassan kezd format olteni a jatek ne felejtsetek el hogy meg messze nincs kesz
ja vannak uj arcok meg hajak ha hazaertem utananezek a dolognak hogyan lehet engedelyezni oket felteve ha van mar netem
persze az egesz nem is tudom honnan jon lehet hogy faszsag az egesz(valoszinu)
riszpekt\'
de akkor mi ertelme van? 😛
riszpekt\'
aminek a bejarata az a nagy zöld kapu a vizesesnel
meg kivi vok ott mik lesznek 😊
de ha latok valami jot szolok
riszpekt\'
persze netem semmi fogd meg jol 😊
szoval tegnap voltam kutyaversenyen eleg mokas volt 😊
megprobalok majd irni szolgaltaonak hatha csinalnak valamit
plas nemhiszem hogy ebben a jatekban lesz fogonosz abar 80-as szint felett mar nem sok fejlodes lesz es az is valami 3 ev hogy elerd szoval egy LVL 100 monszta az mar eleg utos lenne viszont ha csak 1 lesz belole az eleg gaz lesz 😊 tobb foellen meg nem is tudom, ez is egy jo vitaindito 😊
ij megvan meg anti ??
megdobhatnal vele kene az ijaszomnak mondjuk nem jatszok vele sokat annyira nemfontos
De asszem ez a monszta van a jaták elején. Az a 3szemû. Lehet õ lesz a Fõmob?
Jó, Royalban vannak a legdúrvábbak, de vannak ott olyanok is mint sima dungiban...Nem leszenk lightosak az biztos. Legalább jó XP 😊))
Skillekhez meg majd feltúrom egyszer a netet, hogy találjak vmi táblázatot. Nemhiszem hogy nem gyûjtötte ezt még össze senki...
riszpekt\'
riszpekt\'
riszpekt\'
Õ lesz a fõdogebbi monszter...
Skillekrõl kellene egy leírás, hogy melyik mikor elérhetõ, és mit ad.
Külön kasztonként.
Kerestem már külföldi fórumokban, szal ha látok vmit majd linkelem...
As i told you before, the g53 armors are ready to be updated on the test server for its final testing and the new dungeon is ready to be opened on the test server. After one or two weeks of testing by many users, it will be available on korean server and later on int server. I will go check how it is like on the test server and will post screenshot of it if i can.
1. The new doggebi tower is located on the north-east side of forest.
2. There will be doggebis, great demon soldiers, and protector of natures.
3. At the top of the doggebi tower, there is a summon place for Doggibe Boss.
4. G53 armors can be acquired from this dungeon.
Hmmm már csak Overnak kell h visszaadja a pénzt, mert kifogytam fullra 😞
Napi, ha elérem az 50et, ott választhatok h vagy healerezésre megyek rá, vagy erõre? A kettõ együtt nemmegy? mégha van elég skillpontom akkorsem?
Csak az a baj, hogy én eddig a mana pontokra egyet sem tettem, szal nemhiszem h jó healerlovag válna belõlem, mert pikkpakk elfogyna a manám. Én mindig csak healthre-meg strenghtre tettem. Úgyhogy lehet marad a 2h sword+ a brutal attack😊Gyûjtögetem rendesen a skillpontokat hozzá. Eddig van 6. most 44 vagyok szal még tuti lesz hozzá 4-5pont. Feltúrom a brutalattackot olyan szintre... 😄
sajnalom hogy elfelejtettem shotokat csinalni de remelem megbocsajtassz napi 😊
riszpekt\'
meg 1 +13 Joong Bang +360 hp +3 def +10 blow 700K
akit erdekel irjon 😊)))