Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Slipknot
Hat beszeretnem fejezni amit elkeztem ! Csak ugye valaki kozbe szolt 😊
tegnap elott keztem mar 25 os vagyok 😊 persze villam magusrol van szo 😊

Brutal
Guildba szeretnék jelentkezni mi is ilyenkor a teendõm?

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

gvarga12
en nemtudok nyilatkozni reggel (nalatok az 10:00) meg ment

isten hozott a fedelzeten slip, ha megint olyan szerenyen nyomod mint ezelott, akkor mindannyiunknak ossze kell szednie magat :-)

csak szolj ha segitseg kell, de gondolom penzed van abbol meg jon minden :-)
lovag vagy angel akarsz lenni ??

ja es tenyleg milyen karival kezded ujra ??

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Bucser
nektek sem megy még a server ugye?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Slipknot
Elkezdem ujra sokak oromere 😊) Ha minden jol megy 2 hetmulva megvan a 40 😊)

ma kicsit felkaptam a vizet miutan 1 foldalatti assa vagy 10-szer egymas utan kinyirt 😞((
keszul guild warra 😊))
😊)
gvarga12
ja valaki keszul ellenunk a G1 fightra :-)

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

loooooool naon utos kis stick 😊)))
vagy 615,9 akarmennyi millaja van 😊))))
gvarga12
ezt valaki nagyon elnezte vagy nagyon hulye

<#wow2>

naon szupi lesz ez a kal 😊)
gvarga12
remek hogy mik nem lesznek, es nem en talaltam meg, hat igen fog rajtam a kor :-)

http://www.kalonline.dk/infos/weapons.php
http://www.kalonline.dk/infos/monsters.php
ez a ketto meg csak erdekes 😊

riszpekt\'

meg megtalaltam az osszes kaszt osszes 50 utani skilljet a jobtol fuggoen mert amennyit most ki lehet fejleszteni az semmi ahhoz kepest ami meg lesz 😊
egyik archer job minden statbol le tud venni vmennyit a cjb barmelyik stathoz hozza tud adni commander tud reviveolni egyik archer speedelni szal sok nyalanksag van meg hatra amit meg bele tudnak rakni a jatekba. csak erjem meg az 50-et 😊

riszpekt\'

de vmi iszonyat fos szervere lehet az oldalnak mert lassu mint a szar pedig most lenne kedvem vegigolvasgatni...

riszpekt\'

akkor kb 1 oras frissitesre ebredtel volna...
a koreain ha jol tudom most van test allapotban szal nalunk sokara lesz...

riszpekt\'

es ez mar nalunk is van??
es nem megallni az elso oldalon a tobbin van az erdekesseg 😛

riszpekt\'

aki esetleg nem tudna tul sokat az uj dungirol vagy csak kepekre kivancsi es nem jart meg itt azoknak ajalnom ezt az oldalt
eleg durva

riszpekt\'

Brutal
Köszi a lehetõséget még gondolkozom a dolgon,mert DeViLMaYCrY-al egyébként is együtt szoktunk party-zni és még nem sikerült rájönnöm a guildok lényegére az egymáson való segítésen kívül...

ja vegre vannak szovetsegeseink 7 klan van velunk szovibe 😊)
ma csak lvl 4 guild kene 😞(
keresek +3 agi vagy +3 healthes ringet akinek van szoljon pls 😊
hali Slip
gvarga12
hali slip,
mi van veled bocs de teljesen el is felejtettem a levelet itt a nagy koltozkodesben
csak benezel mint a jo nogyogyasz ??
vagy jatzan is fogsz ?

hali 😊

riszpekt\'

Slipknot
hello mi?

gvarga12
ja hogy a kerdesedre is valaszoljak Brutal mar 4-es a klan szoval XP-t nem kell mar beraknod, a minimum szint 20 irj VeresPenge-nek es kerd meg hogy vegyen be
tobbnyire csak a partik gyulekezohelye a guildchat, itt tudsz megismerkedni a veled egyszintu karikkal es elinditani a partizast ennyi
ja meg segitseget, felszerkot kulditargyat hasonlokat szoktunk segiteni szerezni egymasnak ha nagyon raeros kedvunkben vagyunk

gvarga12
vegre en mar reg mondtam hogy valtoztass jelszot
legalabb mostmar tudjuk ki kicsoda, nem mintha ebbol lett volna valami problema en is segitettem devilnak ha jol emlekszem
remelem elmennek a cuccok amik erunal vannak mert mar vennek egy emberes POL-t

kb. 900K egy +11 skillful single <8>
1 lvl mulva passzolom el es hordom inkabb a G48am 😊

riszpekt\'

Brutal
Tudok róla a legjobb barátom....<#vigyor2>

SuperCharger
Igazad lett, Mui, kicsit tenyleg hianyzik a mana.... 😞 csak 1142 van igy. De a 2000 HP eleg jol jon. Most tesztelem MF-eken, a sebzes igeretes.
A Te G45-os botod mi mindent ad osszvissz? Mennyiert adtad volna el?

360 HP 😊
hat ha hasznalni akarod es nem eladni akkor sztem megeri de hianyolni fogod te azt az int-et vagy wis-t amit egy masik bot adna....

riszpekt\'

SuperCharger
Skacok, ez jo bolt lenne:
G45 Single Stick, +13, 10EB, 460 HP, 3 Defense, 1,1 millió Zamogeon-ért?

Azért kérdezem mert DeViLMayCrY még mindíg bent van a Magyar Lovagoknál és hogy úgy mondjam rendesen közösségi életet él...

Nah várjál segítettem én neked Wolf Tooth nyakláncot gyûjteni??? <#wilting><#idiota>

Brutal
Ez a user még mindig nem Onikage vagy SquallFF8 vagy DeViLMaYCrY loginja hanem az enyém,jogos tulajdonosáé....
Csak õ rászokott arra hogy az én useremmel lépked be és irogat amit mostmár nem fog megtenni,mert megváltoztattam a passomat...
Tehát az én karim BradBrutal lvl 33 mágus....
A kérdés pedig adott <#vigyor3>

<#fejvakaras> Téged hekkeltek meg anno, illetve SquallFF8 nevû karidat?

chultae tobbet er...

riszpekt\'

lol

riszpekt\'

gazdat keresnek:
+8 expert PoL 400K
es 1 +8 Savage Tribes ChulTea bow 260K (G48 clean)
akit erdekel irjon ide vagy gamebe(bucozidaneHUN)
Brutal
Nah szóval....
Összefutott egy sráccal - kernel néven futott - adtam neki kölcsönbe kis lóvét (130K) mivel haversrác (DeViLMaYCrY) is ebbe a klánban van,kíváncsi lettem volna hogy milyen is ez a szervezõdés,mik a lehetõségek,feltételek a klánba stb.

Ezt most magyarázd el egy kicsit bõvebben?

Brutal
Ma összefutottam egy Vitéz Magyar Lovaggal és kicsit segítettem neki pénzbelileg....
Nekik nincs saját weboldaluk?

Nem fagytál ki.
Kard sztem is jó, de még azért este kéne tartani egy kis shoppingolást, mert egyre több PoL van a piacon, mind expert, legendary, breaktrough...
Jobbnál jobbak és sztem Neked nem probléma az alkudozás.
A whitodra ígértek 700kt de azóta már offline a gyerek....
Most megint kint van mindkét kardod a tegnap este megdumált árakkal.

gvarga12
jo az
akkor ha megakarom venni a kardot akkor csak 500K-t kell meg valahonnan elokeritenem 😊 igy is kerestem 50K-t a 2 kovon
arcsokkenesnel nem rossz
meg mindig nem dontottem el megveszem-e a kardot
nehez szules lesz 2.5 milla rengeteg penz viszont a kard nagyon odabasz +3 OTP 12/12 meg steele majd este megdumajuk kivancsi vagyok a ti velemenyetekre is

mi volt a mai frissulesben nem irtak sehol ?
megy mindenkinek mar rendesen ?
remelem nem fagytam ki (kicsi az eselye)

mar biztos hogy 19.-en megyek haza 2 hetre akkor tuti jobb lesz a netem meg mire visszajovok remelem mar lesz itt is kotve rendes net 😊

na este koccolunk

Xp kavics elment sajna csak 450ert 😞

gvarga12
azt irjak a hivatalos oldalon hogy probald meg a start menubol vagy az exe-fileot kozvetlenul elinditani

gvarga12
nekem regel szedett valanit aztan elindult azota nemtudom mi van