12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
ince #4482 A Weapon Mastery es a Critical Hitem full.Lovag vagyok.Mire rakjak? -
Cingar #4481 Jo reggelt! kivancsisagbol felmentem megnezni kiraktak e mar az uj server ranglistajat....haaaat igy reggel alig gyozok pislogni -
Exca #4480 www.blueskyguild.atw.hu -
Exca #4479 ha itt tartunk nálunk is van hely : BlueSky amugy még vagyunk igaz elveszett rengeteg xp de majd visszeszedjük... -
Cingar #4478 Sziasztok! Meg mindig van hely a lvl2es guildunkban az uj serveren ! Ha szeretnetek csatlakozni pls irjatok privat uzit LoooSeR nek!TY -
ince #4477 Koszi D -
Doma #4476 Nyugodtan üssed csak a vulgarokat, spearheadeket, scoutokat, wild daemon soldiereket, küldetéstárgyat kidobják a szürke nevű mobok is. -
ince #4475 A Message Collectiont kellene megszereznem az alacsony osztalyu demonoktol, de csak a Suicide Bomiber dob valamiket, de az is kek szinu es mindjart szintet fogok ugrani....Megvennem, de senki nem arulja.Kihagyhato a kuldi?Valami megoldas?Segitsetek.... -
Doma #4474 Ha nem kaptatok pénzt akkor az valszeg azért lehet mert nem első tanárod van.
Ha mégis az első, akkor a zseton bent van a storage keeprenel, ahogy Bucser mondta.
Irunk mi ide csak elég ritkán -
#4473 16-on kaptál pénzt és az a storage -ban található meg. Valamint 30-on a trinketért nem elég meglépni a szintet hanem egy küldit kell végigcsinálni!!! -
iDeGeS VaGYoK #4472 nah eléretem a lvl 20-at teacher volt egy kis gubbanc mert nem kaptam semmit sebja majd lvl 30-n egy trinketet fogok kapni ( we we )
egyébként archer vagyok tetszik a gamee ti ide mért nem irtok? :(
és ahogy láttom egyre több a magyar az uj serveren -
iDeGeS VaGYoK #4471 nah gyertek játszani a nehy nemtudom mi a neve server-e :)
ez nem laggzik ugy mint a hannin :P -
#4470 Valahol nincs leirás a klánokról?? ranglista vagy valami??? -
ZozoHun #4469 fire: nagyot sebez gyorsan, van térhatása
jég: kicsit sebez, de lassítja a szörnyet, van térhatása
áram: nincs térhatása, de van SW-je, és jól sebez
nem mindig az a lényeg hogy gyorsan fejlődj, de azt őldd ami a legnagyobb és meg tudod őlni kényelmesen
a contribution pont kűldetések után kapod. jelentése elismerés -
corey3 #4468 ezeket lessétek meg:
http://img224.imageshack.us/img224/513/shot20062100010fa.jpg
http://img51.imageshack.us/img51/2549/shot2006290010un.jpg
http://img224.imageshack.us/img224/8444/shot20061160006dv.jpg
a második képen aza kis levegöben azaszar az nem tom mi...válaszoljatok -
iDeGeS VaGYoK #4467 hihi ujra itt vaok! :D
nah pár kérdésem lenne..
fire magi az jó?
lvl 13-s szinten hol tudok a legjobban fejlödni? melyik szörnyet kell ölni?
mi az a contribution point?
most ugy ennyi jutt eszembe :)
-
CartmanHUN #4466 Jól ki**k a sárgák azért velem.Nem birok rebirth scrollt venni shopból.Küldeni,fogadni tudok. -
ZozoHun #4465 ^^ -
ZozoHun #4464 az a kép hamis :P
az archernek ha G46 armorja van akkór már megvan szerintem a G3-as skillje is
(ami rajta van az G1) -
Doma #4463 #4460
@Játékosnév mondani való
@ <- jel szóköz nélkül mögé a játékos neve akinek írni akarsz és utana a mondanivaló...
Hogy ne keljen mindíg beirogatni a nevet, Shift+Space gomok lenyomásával visszadja azoknak a nevét akikkel PMet váltottál.
Vagy F betű és küldesz neki levelet.
Belerakhatod de lehet hogy nem sikerül... -
Lazur #4462 Ilyenkor be lehet rakni a wonder talit a trinketbe?: Try enchanting.But when it fails,its endurance may..... -
Lazur #4461 34 es Lovag vagyok. -
Lazur #4460 Megmondaná valaki ,hogy lehet a másiknak irni ,ha nem vagytok partiban, es mongyuk a pálya másik vegen van....?
-
#4459 Tsao
Milyen szinten vagy már Lazur?
Lvl 30 at azért el kéne.
És akkor nincs akadája!vagy QuickHUN ,ChamberHUN, ra dobj egy uzit pls -
Cingar #4458 Sziasztok! lvl 2es a guildunk az uj serveren !!!ha vki szeretne csatlakozni irjon LoooSeR-nek a gamebe.mindenkit szivesen varunk ! -
#4457 nem. -
ince #4456 At lehet e vinni a karaktert a masik szerverre? -
ZozoHun #4455
ráértem :) -
ZozoHun #4454 tökre jó azis hogy ahogy belépek dis connect -
ZozoHun #4453 hoztam a formám tegnap :)
109999 geon helyett 10999 geont írtam a G42 +2Agi archer csizmára,
utána lag miatt haltam,
utána egy assassin előttem dropolta a G46 botját (feltehetően +-os volt merrt G46-ba rohangált stb...) és egy knightz csúzott be elém és az vette fel -
ZozoHun #4452 ott egy Anger-nek vagy madnessnek kellett volna lenni :)
de azt hallottam hogy ez egy event mint a láda. -
spy6 #4451 Én még mindig nem kaptam meg... -
CartmanHUN #4450 Bár tudnék tanácsot adni mit csinálj.De annyi mindennel próbálkoztam ,hogy nem lehet kisakkozni mi segitett.Lehet egyszerüen ilyen ki**tt lusta banda és pár napon belül visszajössz.Faxot is küldtem ,az IQ szintjüknek megfelelőt.
-
Doma #4449 Nekem duplája megy :( 1 óra ~ 10% 1000 medi
Szimbi töröld le a picsába a gépedről a postal 2-t még a végén tényleg kárt teszel azokban a szerencsétlen kínaiakban, pedig aztán csak anniy a bűnük hogy hasonlóan hunyorítanak mint a kötsög GMek -
Szimbi #4448 mai napon 11:27.38-kor szomorúan (de már tudtam)láttam hogy már csak én vagyok az egyetlen, aki még Bora-Borán giantel vágja magánal a kokuszdiókat...
Nem kell aggódni a kinai suli miatt Kis sárgák + 95-ös ólommentes benzin + tűzforrás = kis szénfeket kupacok :D
Kóreába meg küldök egy kis server-vírust... -
#4447 Csáko
Melonap,hát Cart,Szimbi és a többi blokkos ,nem maradt le semmiről mert szinte játszhatatlan a játék,anyira laggol hogy nem igaz,délig talán elmegy de onnan 5 mp késik a kép,ha megy lefele az életed már jobb ha nyomod a medit egyből.
Képes voltam elhasználni 500 medit 1 ora alatt a lag miatt!
Szóval nem tudsz olyan helyre menni ahol nem laggol.
Tsaoka -
CartmanHUN #4446 Utolsó ötletem az volt,hogy irtam a KalHQ-n egy koreai gyereknek ,telefonáljon rájuk.Nekem még nem válaszolt de lehet Ő segitett.C/S centerem továbbra is szar de le***rom mostmár. -
CartmanHUN #4445 Re.Legendaryk, ToD ,ToE, ToA ugrottak,evás páncélok maradtak.Breakthrough talik discintek is megkimélődtek. -
Lazur #4444 Hellosztok Lovagok! Nem tudnatok felvenni a klánba eleg szarul egyzodok,kulonben a G&R klánban voltam,de nem nagyon mukodott... Karakter név:SongokuxXx -
#4443 Jujj az a sok Postalozás:D Csak a macskát hagyd otthon:D