Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tegnap elott keztem mar 25 os vagyok 😊 persze villam magusrol van szo 😊
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
isten hozott a fedelzeten slip, ha megint olyan szerenyen nyomod mint ezelott, akkor mindannyiunknak ossze kell szednie magat :-)
csak szolj ha segitseg kell, de gondolom penzed van abbol meg jon minden :-)
lovag vagy angel akarsz lenni ??
ja es tenyleg milyen karival kezded ujra ??
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
vagy 615,9 akarmennyi millaja van 😊))))

http://www.kalonline.dk/infos/monsters.php
ez a ketto meg csak erdekes 😊
riszpekt\'
egyik archer job minden statbol le tud venni vmennyit a cjb barmelyik stathoz hozza tud adni commander tud reviveolni egyik archer speedelni szal sok nyalanksag van meg hatra amit meg bele tudnak rakni a jatekba. csak erjem meg az 50-et 😊
riszpekt\'
riszpekt\'
a koreain ha jol tudom most van test allapotban szal nalunk sokara lesz...
riszpekt\'
riszpekt\'
eleg durva
riszpekt\'
ma csak lvl 4 guild kene 😞(
mi van veled bocs de teljesen el is felejtettem a levelet itt a nagy koltozkodesben
csak benezel mint a jo nogyogyasz ??
vagy jatzan is fogsz ?
riszpekt\'
tobbnyire csak a partik gyulekezohelye a guildchat, itt tudsz megismerkedni a veled egyszintu karikkal es elinditani a partizast ennyi
ja meg segitseget, felszerkot kulditargyat hasonlokat szoktunk segiteni szerezni egymasnak ha nagyon raeros kedvunkben vagyunk
legalabb mostmar tudjuk ki kicsoda, nem mintha ebbol lett volna valami problema en is segitettem devilnak ha jol emlekszem
remelem elmennek a cuccok amik erunal vannak mert mar vennek egy emberes POL-t
1 lvl mulva passzolom el es hordom inkabb a G48am 😊
riszpekt\'
A Te G45-os botod mi mindent ad osszvissz? Mennyiert adtad volna el?
hat ha hasznalni akarod es nem eladni akkor sztem megeri de hianyolni fogod te azt az int-et vagy wis-t amit egy masik bot adna....
riszpekt\'
G45 Single Stick, +13, 10EB, 460 HP, 3 Defense, 1,1 millió Zamogeon-ért?
Csak õ rászokott arra hogy az én useremmel lépked be és irogat amit mostmár nem fog megtenni,mert megváltoztattam a passomat...
Tehát az én karim BradBrutal lvl 33 mágus....
A kérdés pedig adott <#vigyor3>#vigyor3>
riszpekt\'
riszpekt\'
+8 expert PoL 400K
es 1 +8 Savage Tribes ChulTea bow 260K (G48 clean)
akit erdekel irjon ide vagy gamebe(bucozidaneHUN)
Összefutott egy sráccal - kernel néven futott - adtam neki kölcsönbe kis lóvét (130K) mivel haversrác (DeViLMaYCrY) is ebbe a klánban van,kíváncsi lettem volna hogy milyen is ez a szervezõdés,mik a lehetõségek,feltételek a klánba stb.
Nekik nincs saját weboldaluk?
Kard sztem is jó, de még azért este kéne tartani egy kis shoppingolást, mert egyre több PoL van a piacon, mind expert, legendary, breaktrough...
Jobbnál jobbak és sztem Neked nem probléma az alkudozás.
A whitodra ígértek 700kt de azóta már offline a gyerek....
Most megint kint van mindkét kardod a tegnap este megdumált árakkal.
akkor ha megakarom venni a kardot akkor csak 500K-t kell meg valahonnan elokeritenem 😊 igy is kerestem 50K-t a 2 kovon
arcsokkenesnel nem rossz
meg mindig nem dontottem el megveszem-e a kardot
nehez szules lesz 2.5 milla rengeteg penz viszont a kard nagyon odabasz +3 OTP 12/12 meg steele majd este megdumajuk kivancsi vagyok a ti velemenyetekre is
mi volt a mai frissulesben nem irtak sehol ?
megy mindenkinek mar rendesen ?
remelem nem fagytam ki (kicsi az eselye)
mar biztos hogy 19.-en megyek haza 2 hetre akkor tuti jobb lesz a netem meg mire visszajovok remelem mar lesz itt is kotve rendes net 😊
na este koccolunk