Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gvarga12
ez jo kerdes eventeket azert mindig hol titokban tartjak es csak par nappal elotte lehet valamit megtudni 😞

uj skillek haaaaaaat revival -50% a commandernel asszem ez csak kibaszasnak lesz jo 😊 meg a warban 😞 a tobbi viszont olyan mint amire szamitotam
meg viszont csak este tudom nezni mert baromi lassan jon be se tudok jelentkezni

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Sziasztok.Gondoltam mostmár én is irok,hamár egy joideje olvasom ezt a forumot.Nem tud valaki valamit,hogy lesz e megin,és mikor ujra event?

hat ugy nezem megint sok penze volt valakinek 😊
gvarga12
ezek szerint valakinek megert egy probat ha talival felhuzod a fegyo szintjet 37 ol 40 re akkor is lehet bele NPC tali t rakni erdekes

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Másik agymeleg <#wilting>

Indíts egy parancssort, futtatás> cmd
Lépj be a játék feltelepített könyvtárába (optimális esetben: C:\program files\kalonline) és indítsd a játékot: engine.exe /load paranccsal!

gvarga12
hali vegre megcsinaltatok 😊

akkor en mit mondjak netem annyira szar hogy megint nincs reggel le voltam szakadva es ennyi, eladva semmi toji semmit nem fejlodott.

remelem lassan megoldjak a problemat es legalab elindul a game ha mar lesz netem

Sziasztok!
Gondoltam beirkálok valamit hogy lássátok élek meg hogy megszokjátok az uj nevemet...
Amint mondotta Brutal (a legjobb barátom) én csak használgatta az itt leregélt nevét mert lusta voltam sajátot csinálni.

Tehát ez az "uj" nevem (ez relativ mert kb 8 éve használom)és a hozzá tartozó kari a játékban DeViLMaYCrY a másik nevem amit feltörtek és sokat sirtam és sokan segitettek rajtam az SquallFF8.
AMugy még megvan az is csak még mindig gatyára vetköztetve😊

AMugy mostanába ti is nehezen tudtuk a gambe bekerülni??Nekem 1 bomot gecizik mire beenged😞(
Épp most sem tudok bejutni a kurva annyát meg az éjszaka is lefagyott és semmit nem tudtam eladni nem beszélve arrol hogy szart se fejlödött a tojásom sem😞
Nah dióhéjban ennyit srácok jo droppokat.
Üdv😮nikage
http://www.gportal.hu/renegadeangelsklan
nezzetek meg vannak leirasok meg kuldik igaz meg messze nincs kesz de alakulgat 😞
es igy tovabb...........😊
a harmadik<#vigyor5><#vigyor2><#vigyor4><#vigyor3><#nevetes1><#nevetes2>
a masodik<#beka2>
<#wow1>
az elso reakcio
szep a G50-es BLack Crow Stick hohooo hat meg mien szep
latom ngolok nem birjak meleget 😊
Megy az csak nem mindig... sajna mostanaban sok a gond a szerverrel...

Talán jó...

Laza
valaki tudja honnet lehetne letolteni a gamet? a hivatalos oldal nem mukszik...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

gvarga12
weboldalam kezdo lapja :-)

bakker 33 fok van szerencsetlen angolok teljesen rosszul vannak levegot se kapnak
mondom nekik mi lesz itt ha lesz egyszer veletlenul 40 fok erre az tmondjak eszakabbra koltoznek 😊

Császtok!!!
Csak azt szeretném megkérdezni hogy csak nekem buziskodik a kal online vagy nektek sem müködik?????

Me kurva ideges leszek mindjárt ha nem indul el föleg hogy a nyaralásom is szerte foszlott és akkor még jáccvani se tudok 1 joizüt grrrrrrrrrrrrr
gvarga12
este teszt a varazslommal :-)
remek kosz andrej 😊

Ismét mûködik a stat reset!

Lépések:

Játék indítás elõtt csinálni kell egy másolatot a
c:\Program Files\KalOnline\data\Config\ message-e.dat és message-k.dat nevû fileokról.
Valamint a c:\Program Files\KalOnline\data\HyperText\ K és E könyvtárakról.
Tegyük be õket egy biztonsag nevû könyvtárba pl.

Ha ez megvan csinálni kell mégegy másolatot ezekbõl a fileokból illetve könyvtárakból, egy kis átnevezés mellett!
Legyen ez a csere könyvtár.
Csere könyvtárba csináljunk egy E és egy K könyvtárat és ide másoljuk be
az elõbb elmentett K és E könyvtárakat.
A K tartalma E be kerüljön az E tartalma pedig a K ba.

Valamint ide másoljuk át a message-e és message-k fileokat, oly módon hogy a message-e legyen a message-k és a message-k legyen a message-e.
Bemásoljuk a normál elmentett fileokat.
message-k.dat ot átnevezzük message-kk.dat nak, a message-e.dat ot átnevezzük message-k.dat nak, és végül a message-kk.dat ot átnevezzük message-e.dat nak.

Ezek csak a biztonsági másolatok, illetve a megcserélt könyvtárak és filok.
Nem kell velük egyenlõre semmit csinálni.

Indítsuk a játékot a megszokott módon.
Keressünk egy prophet-et pl fortban.

Ha ez megvan, alt+tab.
A cserélt könyvtárakat és fileokat (csere könyvtár), másoljuk be a játék könyvtárba és írjunk felül mindent!
Tehát a K és E könyvtárak mennek c:\Program Files\KalOnline\data\HyperText\ könyvtárba, a message- fileok mennek a c:\Program Files\KalOnline\data\Config\

Beszéljük a prophettel!
Összevissza karaktereket fogunk látni. 5 választható sor lesz.
Elõször az elsõt kell választani, ezután csak egy lehetõség lesz, tehát válasszuk azt.
Megint beszéljünk a prophettel, válasszuk a második opciót, és megint csak egy lehetõség lesz a folytatásra.

Megint beszéljünk a prophettel, válassszuk a 3. opciót, majd válasszuk ezen az ablakon a bal oldali opciót.
Elindul egy progress bar, és ha minden jól megy megjelenik egy ablak: Resetting status is completed.

C megnyomásával látni fogjuk az újra elosztható pontokat!
Nyomjunk Alt+tabot, és másoljuk vissza a biztonsági másolatokat, (biztonsag könyvtár) és kezdõdhet az újjászületés. Nem is kell kilépni a játékból.

start menu
futtatas
tallozas
bekersed ahol van kal
majd ok
utana amit Doma irt
Slipknot
nemtom lehet rosszul csinaltam ?^^ nem nagyon ertek ehez a bisz baszhoz leirnad reszletesen a kedvemer ?😊))

slip elobb ird be neki hol van a game 😊) es utana ezt a szoveget
Slipknot
nekem igy se jo

kosz most muxik 😊)
Indíts egy Dos parancssort, menj be a kalonline könyvtárba és az engine.exet indítsd ezekkel a kapcsolokkal:
engine.exe /load /config test2

hm nem ertem nekem reggel ota nem megy kal 2-szer is csinaltam restartot de igyse 😞((
Bucser
mert 2 szer van a linkben a http://

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Slipknot
hm nem ertem mer muxik na mind1 itt a link akit erdekel itt a link http://tonyocska.uw.hu/pack.zip!
Kepeket keveset csinaltam inkabb videot vettem 😊)

Slipknot
raktam be par war kepet 😊

Slipknot
mar 28 vagyok 😊

Slipknot
Kossz napi kezdetnek nem rossz majd feltapolom vagy elcserelgettem jobb fajtara ;]]

gvarga12
ja igen NaPoLeOnTheHUN 😊 meg mindig ilyen egyszeruen 😊

gvarga12
slip ma szombat du. 4-5 korul PM-elj meg kapsz G6 madarat vagy G6 Pantert ami jobban tetszik 😊

Probálj egy gép újraindítást, engem úgy beengedett.

SuperCharger
Skacok, mindenkinek megy a Kal? Nekem el sem indul, egyfolytaban azt mondja, hogy lenn van a szerver.

Brutal
De hogyan törögetik fel az emberkék ID-jét ezt nem értem.....
Száradna le a feje az ilyen baromnak aki ezt csinálja<#mf3>

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Sziasztok. Elég rég voltam erre. Csinálnom kellett egy teljesen új logint a játékban mert a régit harmadjára is feltörték. Szerencsére a tojást nem volt ideje elvinni. Szal a mostani nevem a játékban Assasinkiller.
Slipknot
holnap asszem

Brutal
Guild war mikor lesz?

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Slipknot
Alex magusozik es koszi Napi hogy igy visza hizelegtek de Dokieknal vagyok mar egy ideje😊 mar akkor bevettek amikor csak beszelgetni jartam fel 😊 Mennyire megy nektek mostanaba meseljetek mar egy picit 😊 Mellesleg nem tuttok szervalni nekem 1 tojit vmi jobb fajtat ;]

Bucser
nem az nem én vagyok😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

alex magussal is jatszik tegnap volt lvlupja is 😊))
csak ijasz is megtetszett neki 😊
gvarga12
na itt a hetvege
persze erunak svajci rokonai jottek andrej sorozik, kivancsi leszek lesz e haladas ??
tenyleg guild warra beneveztunk mar ?

gvarga12
bucsert ingame soladivoninak hivjak
(persze attol lehet meg masik karija is)

gvarga12
brutal beszelj VeresPengevel altalaban eleg csak magyarul megszolitani es mar bent is vagy a guildban

annyira nem nyilvanvalo alex pl. abbahagyta a magusat es ijaszozik
(tegnap mondjuk lattam alexel a dungiban keverni)

este megint lesz kis teszt, kaptam fulest hogy lehet valamit hegeszteni a statresettel kapcsolatban, de ne bizzatok el magatokat :-)

Slipknot
Bucser te nem Buchy vagy? 😊