Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

emlegetett szamar mi? 😛
egyebkent hi all kiprobalom engem nem tortek-e fel es beenged-e egyaltalan...

riszpekt\'

plas
Mui barátom is hazaérhetne már a nyaralásból... 😄

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

plas
hahahhaaa
nagyon jó képek 😊))
Enosh a legjobb ha újrarakod az XPt... Nem látogatsz fél, vagy nemhivatalos Kal oldalakat, nem használsz explorert, +hozzá tûzfal, és egy virusirto készenlétben...
Valószínû van egy trójaid. Tedd újra az XPt, rögtön változtasd meg a passwordod. Így addig nyúlnak le amíg nem szégyellik...

Tegnap délután volt egy kis közös Istentisztelet!
Térdreborultunk a dogebik nagysága elõtt <#eplus2>
DUGIMACA
Erunosta
Ez meg én lennék

Napi és Szimbió, vigyázott ránk amíg SoladiVoni odaért.
De semmi gond nem volt mert miután talpraállított minket Soladi szépen kipucoltuk a "szemetünket".

Enosh Chan
olvastam de ez nem segítség a harmadik elkerülésére

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hio all 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Enosh Chan
nos emberek engem másodszorra is feltörtek és kérdezni szeretném nincs e ellene valamitek

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Slipknot
huh bazzeg alig tudtunk bejutni...

Bucser
de! Veszel egy stone of chance-t 1,4 milláért.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Brutal
Gyerekek esetleg skillek ujraosztására nincs valami módszer?

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Nem tudja valaki, hogy miként tud egy ASSA ölni? Ki akartam próbálni, de nem jött össze...<#eplus2>
Kell a támadáshoz valami spéci parancs?
gvarga12
a jo oreg slipknot, be akarod erni a LVL 50 eseket ???

en meg talan meglepem 42 a hetvegen

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Slipknot
oh shit <#dumcsi><#miaz>

Slipknot
koszonom skacok de honnan tudtatok ?<#circling> Mellesleg sly nek nagyon halas lehetek <#duma> karija nagyon jo ! Ugyanaz szinte mint amit en elvesztettem <#hehe> mar ma lesz 43;] szombaton nagy irtas remelem titeket se kimellek <#violent><#violent> kicsit most bunko voltam <#wilting><#falbav>

Bucser
Használj explorert csak állítsd be, hogy az activex vezérlõket blokkolja😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

gvarga12
na igen alapszabalyok ugyan azok mint a valo eletben ne higgy senkinek ne bizz senkiben (sokat neztem X-aktakat 😊 ) foleg abban es annak ne akit nem is ismersz

manapsag az a meno hogy ha mar LVL 41 vagy, akkor elkerik az accodat, azt mondja hogy pakold le minden cuccodat, es vesz kalcacheot a te accodon az o hitelkartyajaval, aztan visszaadja a karidat meg 5 XP kovet peldaul
na ez azert buzlik mert ha 2x vasarol ua. hitelkartyaval akkor leblokkoljak az accountot szoval

Alapszabaly :

SOHA SENKINEK NE ADD ODA AZ ACCODAT
HASZNALD MIND A 8 KARAKTERT A JELSZONAL KISBETU NAGYBETU SZAM
MINDEN AZONOSITOD TELJESEN KULONBOZO LEGYEN, NEV, PASS, KARI NEVE
SOHA NE TOLTS LE SEMMILYEN PROGIT SEMMIT AMI NEM A KAL HIVATALOS OLDALAROL VALO
ES HASZNALJ FIREFOXOT AZ EXPLORERT MEG FELEJTSD EL

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

sziasztok!

bár itt heyman a nickem, de a játékban a hasonló nevû karit likvidáltam, most egy mage-el ölök akinek KudlikJuli a neve...

szóval, karifeltörés, miegymás...

egyszer én is majdnem benyeltem. Letöltöttem az egyik igérete szerint milliónyi geont igérõ kis alkalmazást, hogy na majd most....
ahogy a letöltés befejezõdött egybõl sípolt a virosirtó, hogy bizony egy trójai faló csücsül benne....tilos, nem szabad, mind átbaszás.
a másik amit benyeltem és buktam miatta 10k-t az egy levél volt. Levélke szerint emberünk kiszáll a játékból és véletlenszerûen szétosztaná a pénzét. Egyike vagyok a szerencsés kiválasztottaknak, csak klikk a receving itemre és befigyel a 10k....kifigyelt....asse szabad....:-DDD

csak ennyit akartam, mint jótanács...

sziasztok.
Ha jól sejtem egyikõtök karaktere sem volt 40 feletti...
Nem túl valószínû hogy valaki kiszúrt magának titeket a cuccaitok miatt, vagy akar azért mert sok pénzt sejtett nálatok.
Ebbõl az következik hogy beszoptatok valami keyloggert, vagy hasonló progit, vagy esetleg megadtátok az IDteket és jelszavatokat valakinek, esetleg beregeltettek ugyanazzal a névvel és jelszóval valami honlapon (amit a játékban "üvöltöznek" a scammerek)

Nem kell válaszolni hogy én ezt nem vagy azt nem.
Elég valószínûtlen hogy csak úgy pikk pakk eltûnjön a cuccotok.

Tûzfal, vírusírtó, spyware, vírusírtó tûzfal... stb stb.
A fenti bannerre kattintva a magyar oldalon találjátok magatokat, ott van pár link ami biztonságos, a többi fórum illetve kal-al foglalkozó oldal sztem felejtõs.
Annyi infó van ezeken is hogy bõven 1 hetet lehet olvasgatni.
http://www.kalhq.com
http://www.jainesoutpost.com

Enosh Chan
engem is teljesen lepucoltak
ki is töröltem a karit de a kitörölt karinak a nevét ménem lehet használni?

Enosh Chan
engem is feltörtek tegnap

ne latogass idetlen honlapokat amiket ott reklamoznak hogy : Want a million geons
without work? vagy :new wallhack .......... te gondolom bedoltel ennek es siman megnezted<#szomoru2>
nekem sikerult a stat retet meg napi-nak is es szimbio-nak is
gvarga12
boldog szulinapot slip 😊

gvarga12
nekem siman ment es szerintem erthetoen van leirva

a lenyeg hogy mikozben masolgatod a konyvtarakat meg a fileokat a jatek menjen

a megtoresrol meg annyit hogy ovatosnak kell lenni es kesz akkor nem tornek meg

Sikerült valakinek a stat reset? Mert nekem nem nagyon akart mükszeni. (Doma féle)
Aki meg tudta csinálni, irja már le érthetõen...<#conf>
Bucser
kell egy tûzfal kell egy antí spyware és néha meg kell nézni, hogy milyen oldalakra jársz el...

Tegnap feltörték az karimat. <#mf3> Mindent lepucoltak róla. Teljes G42 armor szettet leszedtek róla. Nem tudja valaki, hogy miként lehetséges ez? És hogyan lehet ez ellen védekezni? Nagyon megköszönném az infót.<#worship>
BSZ Slipknot

Enosh Chan
a másikat honnan tudod?

Stat reset

Enosh Chan
a másikat honnan tudod?

Enosh Chan
kösz ;(

Dehogynem...
1. lépés autentikálás
2. lépés vegyél kal casht
3. lépés 199 kal cashert megveheted a Stone Of Chance-et
<#zavart2><#idiota>

Enosh Chan
Doma nem tudnál egy skill resetet berakni ? 😄

gvarga12
igen 41-en tengodom, remelem ma lesz parti es a hetvegere meg lesz a 42 😊

jovo kedden repulok aztan megint otthonrol nyomulok, a man's TOP meg 400 K alatt jo vetel, mondjuk nemtom mikorra lesz nekem is full man's szettem még a csizma meg a kesztyu hianyzik, a man's rol nem is beszelve 😊

Bucser
Zsír😊 te valahogy mindig összefutsz az újjoncokkal😊

Milyen íjjat kapott??? (nem is mondta😄)

Napi most 41-es azt hiszem.

plas
Csaó Bucser!
Tegnap találkoztam az ijjász barátoddal. Thanatos-al asszem 😊Adtunk neki öcsémmel egy íjjat😊 Jah öcsém is elkezdett egy íjjászt. Hunagry néven én maradok plas -al 😊
Napi, te milyen lvl-û vagy?

Bucser
bazz ilyen nincs... MAN'S TOP 435 K-ért a orrom elõtt és ilyenkor nincs elég pénzem😞

pedig milyen jó biznic lehetne eladni talan😊

gvarga12
csa plas, vegre remelem mui is visszajon lassan nyaralasbol 😊

plas
nah csá népek ismét vissza....
immáron pestrõl, úgynézki a netem is lassan engedelmeskedik és jólesz...
szal belevetem magam énis esténként a hentekbe mert már jó lenne egy giantsword 😛

gvarga12
fej az mar tobb van csak kene vennem a faradtsagot hogy kiprobaljam tenyleg mukodik-e a filemasolgatos csere van pl tetovalt arcu ijasz 😊

a pancelok meg G8 G16 G24 G32 G42 G46 G50 G53 ezek neznek ki kulonbozoen, ha arra gondolsz hogy a pancelt lehet-e szerkeszteni valahogyan, na azt nem lehet csak magadnak vagy azoknak akiknek elkulod a fileokat amiket megvaltoztatsz, de azt se sokan tudjak hogy hogyan kell a kliens textura filejait kitomoriteni es vissza.

Bucser
az armorok egyformák de variálhatóak😊 szóval 5 darabbol állnak és nem borítják be az egész karit😊
a fejek közül van 3 is... kasztonként😄

Laza
Kerdes, letoltottem a gamet... meg nem telepitettem...
lattam kepeket a gamebol, es az feltunt, hogy azokon a kepeket minden azonos kasztba tartozo karakter tok egyforman nezett ki...

ez ilyen a gameben? nem lehet customizalni a karikat? meg a cuccok is egyformak?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Bucser
A Pub-ot is megnézted???

Mar csak 1 kerdes maradt. Végigjartam Priest-et meg fortot és narotuth is de nem talatam olyat aki ezeket a skilleket tanitaná! Hol vannak ezek az NPC-k? Már csak azert is mert ott pontosan meg lehet nezni hogy az adott skill milyen plusz avagy minuszt ad. DEHOL A RETEKBE VANNAK?????????????????????????????????????????????
gvarga12
igen ez ingyenes es az is marad mar nem beta hanem folyamatosan fejlesztik heti tobb frissites is van benne

na igen a commander meg varazsellenallast novel, remelem teljesen immunis lesz az ember a varazslatra, eleg durva lenne nem ? meg a deffensedet is lefnyomja partiban, huszon par szazalekkal 😊

kell a ko mindenkeppen soha nem leszunk LVL 50 asszem nyaralas alatt megprobalok minnel innkabb haladni 😊

Bucser
A hermit Chain Lightning-ja sem rossz és a joong Bang : Perfect Group cure-j sem😊 ja meg az amnesia sem rossz😄

ez egy ingyenes mmorpg?
whoohohooo nagy jóklehetnek az uj skill-ek mar alig varom hogy 1 olyan 180-fokos suhintassal 4 embert térdeltessek meg 😊 csak lennek már lvl 50! (csak kell az az EXP STONE)