12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
vaPuMarci #4567 Tudom de nme azé nem jáccom mert "lopás" volt hanem me 2Xis kiloptak accountot szal már elegem van.Egyébként van hackem ami megy(trade):P De nem akarok másnak is bosszus orakat okozni.(Vagy igen???)
Mindegy sry,vigyázz az accountodra xD -
izem #4566 a Wow-n is történt már lopás.... -
iDeGeS VaGYoK #4565 persze hogy én loptam hát nem ? new serveren játszok + azt se tudom k ivagy te.. szóval n1n1n1n1n1
-
vaPuMarci #4564 Nem te idiota!:) nem mentem el! Ilyen hulyének nézel??(nem kell váalszolni^^) Van sejtésem ki volt de nem gyanusitok senkit -
vaPuMarci #4563 Ehh mind egy.Annyira már nem "izgat" a lagg online.Mostmár legalább WoWozni fogok.Egyébként elég tré a Kari felhozatal is.De legalább értelme lett volna ,mert most 1 ökör hacker rohangál a "ruhámiban" inkább haverjaimnak attam volna... Nah mind1 lovábbi jo Game-t! Rem megszunik a lagg mindannyiotok örömére. -
izem #4562 a ZApro-t nem ismerem,milyen progi? -
Cnensus #4561 meglettmondva h. semmilyen kallal kapcsolatos oldalra nemszabad felmenni! -persze vannakivételek:)
deahol csalasokat hirdetnek ott biztos h. van keylogger
meg amugyis ha egy keylogger is felszabadul egy gépre az a gép akkmar elég szarulvan bevédve....
hasznaljatok ZApro-t meg spybotot meg nod32-tot meg adawarét
ezekkel igy ha mind fennvan nemlesz problema a gépeddel...
a ZApro 1 honap utan megnéztem mennyi behatolast blokkolt.... 100ezres behatolasok, na persze ennek ugy kb a negyede a komolyabb.... szval nemjonrosszul -
#4560 Elmentél az oldalra amit itt reklámoztak???
Baka..... -
#4559 Doma törölj pls...:D -
Doma #4556 Vagy keylogger, vagy valami más módon odaadtad valakinek az id-det és a passodat.
-
vaPuMarci #4555 VALAMI ÖTLET??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? -
vaPuMarci #4554 IDEGES VAGYOK !!! EZT NEM TOLEM LOPTAD?????
UGYANEZ VOLT NEkEKM IS!!! -
vaPuMarci #4551 A ***** ÉETBE!!! ELOPTÁK MINDENEM!!!!!!MENNEÉK FEL SEMMI WAZZE!!! EZÉ SZENVETTEM?????!!! NAH LESZAROM!!!!!MOSTANTOL....................................................... -
iDeGeS VaGYoK #4550 egyébként ha valakit érdekel én most igy nézek ki:)
és
-
iDeGeS VaGYoK #4549 nem csak hogyha elhatározom hogy most leülök és expelek hogy meglegyen gyorsan a szint akkor oan 10-15perc mulva is rohadt lassan láttom hogy menne a csík ha pedig csak ugy simán leülök olyan mintha 5-6szörnyet öltem volna pedig közben iciri picit többet -
Chamber #4548 1. Kredit kártya csaló, lopott vagy generált kreditkártyát használ, és azzal vesz rengeteg cuccot a Kalshopban, amit aztan a játékban geonra vált. A Kal pedig mégsem kap érte $-t.
2. Ha a lagra gondolsz akkor éjféltől-délig nem lagol általában ;-) -
iDeGeS VaGYoK #4547 2 kérdés.
mi az a CCF-er?:)
a másik meg hogy , mért van az ha van kedvem játszani kalonline-al akkor mégsincs és ha nincs akkor megmégis van?:D -
vaPuMarci #4546 Gratulálok! ^^ -
izem #4545 sikerült.-))
citromailra egyböl megjött.-))
a saját t-onlinésre nem...érdekes
most frissit a game,ez még vagy fél ora:-)) -
vaPuMarci #4544 Asszem ilyen nemzetközin kell megadni hotmail.com vagy yahoo.com asszem.A hotmail-t javallom.Amugy megvan a lvl 29^^LOL -
izem #4543 nem freemailt adtam meg.... -
izem #4542 idáig eljutottam de az emilre nem küldött még semmit -
#4541 hogy én ezt hányszor hallottam már:D -
Doma #4540 Ha simán megadtad az idt, jelszót, lakcímet, és egyéb hülyeségeket akkor adja be
elvileg ezt az oldalt.
Itt egy tetszőleges emailra megkéred az authentikációs számot.
Ha megkapod utána bemásolod a második rublikába és máris Full member leszel.
Utána ezt a lépést meg kell majd ismételni a secret numberrel.
Azt azonban már jól meg kell majd őrizni mert később csak azzal fogsz tudni belépni a weboldalra és ügyeket intézni.
-
izem #4539 az 1.lépés végén kér valamilyen számot,azt hogyan tudom megszerezni?
-
Szimbi #4538 "Last toughts!" néven megírom most ide uccso hozzászolásom. Pár napon belül saját kezem által törlésre fog kerülni a karakter (azért a giantet meg a cuccokat sajnálom meg azt a pár 10 misit is). Mindenkinek sok sikert a LAGonlinehoz. Hát így jártam 56 válaszolatlan levél Nemvagyok túlságosan oda de hát ez van. Na mindegy wish u the best!! OUT -
Doma #4537 1. lépésben simán regisztrálsz egy idt/jelszóval.
2. lépésben elvileg egy email címre (ha lehet ne freemail) megkéred a Secret Number-t és ezzel golden memberré válhatsz.
Ha nem akarsz pénzt költeni a játékra(kalshopból vásárolni), vagy nem adod senkinek oda az id-det és jelszavad, akkor akár egy mezei regisztráció is elég lehet.
-
izem #4536 ill.hogyan kell accountot csinálni -
Doma #4535 Minden kivéve az hogy koreai mindkét játék. :D
-
izem #4534 valaki elmondaná,hogyan kell regisztrálni a hivatalos oldalon,mert elakadtam:-((((
valamilyen számot kér,de azt nem tudom hol kell kérni:-(( -
ZozoHun #4533 rég láttalak :) -
ZozoHun #4532 látszik hogy elkezdtem játszani az újj szerveren..egyből tönkrement...
mondjuk a másik is szar, de azon is játszottam :P -
#4531 lamer kerdes: mi a kulombseg a silkroad es a kal online kozott? -
#4530 -
Doma #4529 Hát te ki vagy? -
#4528 ocsem az se tegnap volt akkor :) -
izem #4527 mágus volt,és asszem:Viharsarok -
izem #4526 na ez nagyon jo kérdés:-))))
most gondolkozok a belépö accountomon:-))) -
Doma #4525 Milyen néven játszottál és milyen karid volt? -
izem #4524 akkor jo:-))),mert régen nyomtam,akkor free volt,volt is 1 38-s karim,de abbahagytam a wow miatt