Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ThanatosHUN

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Köszi a tippet, érdemes megfontolni.
Köszi a linket. Te milyen névvel nyomulsz a játékban?
szerintem is , inkább agi-ra meg helathra érdemes gyurni, esetleg kis erõ, mannával nekem eddig sose volt még gáz, ha elfogyott max egy pici rest és seperc alatt visszajött

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

én ez alapján csinálgatom archert nemtom jóe de 19. sziintig semmi ondom nem votl vele, feljebb nemtom 😊

Szerintem egy archernek boven eleg az amit szintlépéskor kap, bár én nem értek hozzá.
Van itt valaki aki tudna nekem segíteni egy Archer fejlesztésében? Arra már rájöttem, hogy Agi kell, de érdemes a wisdomra rakni? Mert a staggering eléggé eszi a manát. És a skilleknél lvl30 után mire érdemes a másik mesternél rakni?
nem ezt csak neki irtam külön neked meg azt ami a te üzidre válasz, amugy emg én nem személyeskedtem igy pls te se tedd, mindenesetre innentõl nekem megmaradsz örök noobnak már csakazértis 😊

Nem tünt fel te majom, hogy a nick nevek nem egyeznek? Vagy asszed hogy 8 nickel regisztrálok, hogy legyen 7 aki kiáll mellettem?<#mf1>
énis szeretlek noob barátom 😄D
én befejeztem amugy csak idegesit ez a sértõdött félremagyarázás, fõleg ha olyanokba köt beele ezzel akik amugy segiteni akartak csak neki...

Én eredetileg azért kerestem fel ezt a fórumot, mert többet akartam megtudni errõl a játékról! Erre itt elkezd Thanatos meg MoonStrike veszekedni, és még engem is belevesznek a kis idétlen szópárbajukba.<#action>
ennyi erõvel igen kevés oylan szó van amibe nem érthetsz bele semmit kényed kedved szerint...

arról meg nem is beszélve hogy a 6 éved pontosan egy marha nagy 0-t jelent, minden esetben..., egy gamebe nem lesz elõnyöd azért mert már 6 éve játszol mindenféle más gamekal..., jéé énis játszhattam akármenyi homm3-al mégse lesz semmi gõzõm errõl a gameról, SEMMI KÖZE HOZZÁ, ezért ha már enyire magadra vetted a nobb általad kihallani vélt negativ felhangját (sorok között félrelvasás rulez...) akkor erre még csak egy lapáttal rátettél ezzel a 6éves mentegetõzéssel aminek semmi értelme...

üdvözlettel egy noob...

Eredetileg...<#rolleyes>
a noob-nak semmiféle negativ felhangja nicns eredetileg...
innéntõl a negativ felhangot , ha beleérted akkor magadra vette diylen oylan megfontolásbol, erre meg van egy kitünõ mondás: akinek nem inge ne vagye magára...

Láttam én már a 6 év alatt olyan embert is akinek 2x "ennyi éve van" és még a fejét is leszedné valakinek azért mert lenoobozták. SZVSZ a kettõ nem függ össze, de tudod mit egy faszkalap noob vagyok köszönöm értékes megnyilvánulásod bye.
ha tenyleg lenne 6 eved nem hinnem hogy ilyenre felidegesednel....

riszpekt\'

Bucser ahol eddig én jártam nem egészen newbie jelentése volt ennek. Tisztába vagyok vele hogy azt jelenti, de Kb 100 esetböl egyszer jelent csak tisztán annyit hogy kezdõ.
Napi no problem, tamado és kéne is hozzá help hogy mit mire érdemes adni (skillekre gondoltam). Uj karit kezdek a cuccaimmal szoval nincs karim Napi, de ugyanez lesz a neve mint itt a forumban az accountomé.

Thanatos neked sem azon kéne gizdulnod hogy én mivel foglalkozok szvsz, a hasonlatod meg sántít hiszen a gyerek szonak nincsen negativ tartalma míg a noobnak sajnos legtobbszor igen (eredetileg ugyan nem, nade...). Abban meg végülis igazad van hogy semmit nem jelent a 6 év, nem is azért mondtam mert fel akarok ezzel vágni, de azért azt sztem érzékelteti hogy nem biztos hogy a negativ ertelemben vett "noob" kategoriaba tartozom.
Bucser
nem is beszélve arról, hogy a n00b a newbie rövidítése ami zöldfülût vagy kezdõt jelent és akárhonnan is nézzük te jelenleg ebben a játékban még newbie vagy egyenlõre😊 és ezen nem kell megsértõdni mert semmi rosszszándék nincs benne😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

és a 6 év szerinted mit jelent? kitaláltad kb semmit..., nem iylenen kéne gizdulni szvsz,a noob-ot nem kell mellreszivni, ennyi..., senki sem utpkábellel a seggében született egyszer mindenki volt tehát noob..., ilyesmin megsértõdni kb olyan mintha azon sértõdnél meg hogy 5 éves koroban egyszer le gyerekeztek... 😛PP

gvarga12
ok bocs
de még mindig nem mondtad el mi a karid neve a játékban (vagy csak én nem figyeltem)
egyébként honnan tudhattam volna hogy hány év játék tapasztalatod van
tényleg mit készülsz csinálni healert vagy tamadó varázslót ??

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Komolyan? Nem akarok nagyfejû lenni, de már van kb 6 év online gaming gyakorlatom es nagyon jol tudom hogy mennek a dolgok az hogy ide csak 2 hete jottem meg nem sokat jelent...
Bucser
neked meg nem kéne a noob kifejezésbõl büszkeségi kérdést cisnálni😄 hallani fogod párszor a játékban😄 pl "no KS noob"
"do you need revive noob?"
"the noob is on the knees"😄

Szal ez csak játék😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

És mégis kimondta hogy lvl 20-ként én assassinkodni akarok?? Én nem emléxem rá, max arra hogy kiprobáltam, de nem öltem senkit. Másrészt meg Napi nem hiszem hogy le kéne nooboznod nem?
gvarga12
LOL corti oktatja a noobokat ez az idõ is elérkezett
fene tölthetem le megint a kalt nincs már fent az itthoni gépen
most megyek enni addig csak lejön aztán megrpóbálok belépni

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

szia MoonStrike! ahogy elnezem hogy miket irsz nem lehetsz nagyobb lvl 30-nal szoval en is akkor kezdtem el assasinkodni >>>DE<<< az meg nagyon gyengusz sajat boromon tapsztaltam tehat csak ovatosan mert en most lvl 44 -en is eleg konnyen terdelek az meg nem jo latvany hogy mikor megterdelsz ott latod magad mellet a szep kerdod vagy bototdat vagy valami ertekes cumodat tehát csak ÉSZEN!!!!!!!!
Napi most nezem amszterdambol is lol jo neked😄
SaeDan-t szeretnek mert ennek tetszik az alapsebzese, ehez meg kéne nekem egy +30-35 damage az alaphoz meg a maxhoz akkor megvan a 111-210-ig es innentol meg amire futja meg... Nem tudom ezt milyen áron érdemes megvenni?
gvarga12
szerintetek van birminghamban a repteren ingyen net terminal :-) ?

a fort deli kapujaban kezdodik a moka meg pubbtol eszakra :-)
a varosok vedett teruletek a varosokon kivul assa olhet assat mindenhol
a forttol delre meg olhet mindenki mindenkit kiveve jatekos jatekost maszk nelkul ennyi

gondoltam de egy probat megert nezelodj fortban fogsz talalni siman valmi jobb G40 sticket mostanaban lemetnek az arak rendesen
nem is foglalkozom mar taliassal +11/10 valami jobb talival mar lehet hogy fog akadni mit akarsz jobangot vagy seadant ?
a seadan ritkabb

na mentem mert indul a gepem
(ha lesz ingyen net irok amsterdambol is 😊 )

Jah és még valami<#vigyor2>
nincs valakinek elado stone of fishery-je?
Másik: tegnap volt egy erdekes dolog a városba, elkezdtem utni egy assasint a varosba, na most mivel van tobb karim kiprobaltam hogy ilyenkor sebzik-e egymást de nem, sõt a másik akit támadok még csak nem is látja hogy megtámadtam. Ezutan az assasin elkezdett követni, majd mikor kilépett utánam a Fort-ból kivûlre akkor odajött egy ultra brutál knight és egy ütéssel megölte mögüllem az assasint<#mf1>.Szoval a kérdés adott hogyan tud megölni mikor kell félnem, mert bevallom én vettem assa maskot de pl én senkit nem tudtam sebezni vele<#rolleyes>
Köszi szépen Napi, de valami erosebbre gyujtenék asszem. Másik nem tudja valaki mire jo a Trinket-ek meg a Ringek?(asszem ilyen is van a gameba).
gvarga12
jo regelt mindenkinek

most indultam,
majd talan este felnezek ma holnap nemtom hogy leszek-e rendesen holanp valoszinuleg mar igen

mindenkinek jo droppot :-)

gvarga12
na ja portot csak merchant-tol szabad venni
de attol sokat nem szabad ra sajnalni a penzt nalam mindig van 20-30 mindenhova meg parti port is LVL 35 folott mar nem huzza le annyira a penzedet

moonstrike mi a neved a jatekban nekem van elado sea dan-om 6/4 es 4 plussz magiattakkal 190K ert a tied

plas
szió...
Bannaerben is van egy pár infó. Napoleon oldalán... katt rá😊
Kifagytam rendesen nem is enged vissza...
Még jó hogy beálltam egy safe place fához...
remélem nem lesz térdelés belõle... egy elég volt egy napra😛

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

ja amúgy napi már nincs polish weapon ,mert megvették azt a lvl 18-as karim 400K-er 😄
na igen mostanába sok tp-s scammer is van 😞 énis szivtam ma be de én 10 fort tp-t vettem 20K-er 😄
lol
Jah meg egyébként egyszer csunyan rá is fáztam<#shakehead> Elmentem a Fort-ba és EGYETLEN EGYSZER nem neztem meg mennyibe is kerul a teleport, na és mit gondolsz mennyibe kerult?<#falbav> 200K
1 nap= 250k kb
Hát most lvl20 az az igazsag nem nagyon jatszottam mostansag mert nem tetszik hogy alig birok olni. Mindossze egy g29-es alap stickem van igy mar nagyon varom a holnapi napot. Sokat "gályáztam" ezért a fegyverért... Meg tudod ugy vagyok vele hogy ezt meg szeretnem hagyni lvl 40-ig (asszem akkor tudok g45-ost venni). Izé kicsit ügyeskedek mondjuk nem tom ez bün-e de 6 horgaszom van<#eplus2>. Igy kb 10k/óra jön össze, igy várhatnék még de már szeretnék játszani.
Szia!

Magic talizmánokkal kapcsolatban!
Jól tudod ezzel lehet a fegyver max sebzését növelni, de csak az elsõ 4 db megy bele a fegyverbe garantáltan! Az 5-tõl fent ál az endurance vesztés vagy legrosszab esetben a törés lehetõsége!
A talizás a milliomosok passiója, nameg Napoleoné 😄

500kért sztem már fogsz magadnak találni egész tûrhetõ sticket, javaslom hogy menj el Temp Fortba és nézz körül a piacon!
Milyen sticked van most és hanyas szintû vagy?

Szvsz 27-30as szintig bõven ki lehet húzni egy 37es fegyverrel!

Sziasztok!
Elég új vagyok itt, és két dolgot szeretnék mondani illetve kérdezni:
-Ha valakinek van valami tisztességes ajánlata, akkor kéne nekem egy elég jó g40-es stick stats-al (foleg a damage kéne bele), a keretem holnap estére kb 500K
-Van ez "talisman of magic" ami damaget ad a fegyverhez, namost ilyet hogy tudok belerakni, el tud-e torni, milyen esellyel, és hányat lehet belerakni? És ha nem birtam belerakni rögtön törik vagy csökken az endurance? és mennyivel?
hat nekem az elvesztegetett par oracska nem vicces 😛

riszpekt\'

Bucser
De ez tényleg olyan poénos volt hogy az már vicces😄

hat nem tudom de ha en meghalok nem elso dolgom a vidam shotolas <#wilting>

riszpekt\'

gvarga12
na arrol a terdelesrol rakok fel en is szep latkepeket
bakker elmentem WC-re aztan mire visszaertem mar kezdoddott a terdeles
de megerte reg rohogtem olyan jot :-)
meg segiteni se tudtam volna csak nagyobbat rohogtunk volna a laggolasomon 😊

legyünk má' az elsõ oldalon

:-DDD
latom pakolja az uj skilleket jo sokaig fog tartani....

riszpekt\'