12892
  • iDeGeS VaGYoK
    egyébként ami a kalhun honlapon van leirás csak az a jó leírás bowhoz? mert mondjuk én észre vttem hogy a mage-nek a cure 10-s szerintem felesleges mert én pl nem sokat vagyok party-ban és akkor meg minek gyogyitanom? :P

szóval mondjuk hallotam már olyna archeről ami a str-e épit erről valaki tudna valamit mondani?
  • iDeGeS VaGYoK
    nyugi nem mentem olyna oldalra kivülröl jött a támadás , magyar iprol hehe az ipjét már tdom... szóval izi :) meg akart szivatni de most én fogom őt.. ^^ föleg hogy fix ip-s .. oO

a másik pedig most azon filozok hogy

archer vagy knight a jobb singlizésre ^^

meg hogy mi az a archer skill amikor elkezd alatta forogni a por a lábánál egy körben majd a bow hegyéből egy sárgán cisllogo csili vili gömb jelenik meg és kilö egy n1 -en sebző nyilat?

mert most én ugy akartam ezt a kalonline-zást mivel elég sok időm van :P hogy elöbb kiprobálok minden karit és amivel a legjobban "éreztem" magam azzal kezdek el komolyabban játszani idáig a archer volt az ami ugy legjobban bejött mivel g40+1-s bowal sima lövésel is elég gyorsan elintézte a lilákat is ^^ példa rá doggebit lvl 23-s szinten kinyirta a harbor után:)
    szóal ennyi voltam megint sokat irtam :D
  • QuickHUN
    Tsaóka

Hát igen van ilyen,nem rossz az csak a mage el nem tudsz nagyon lilára menni,mert a védelme nagyon gyenge,a tűz az ami tök jól sebez de lassú,400 sebzésre is képes 30 as szinten,meg aztán sokat számít az állat is, de ha sokat fogsz jatszani knightot csinálj inkabb,nem könyű eljutni 50 ig ,de ha lessz pénzed 2 kezes kardra az nagy áttörés!
    Ha a haninon vagy (remélem nem )az a 7/2 es ért max 60k ért viszik el ,mert ugy vannak vele sokan hogy a 9/3 ast vagy a 10/3 ast teszik rá többször,akkor is ha kisebb az esélye a sikerülésnek!
    És!
    Ne menj semilyen külföldi honlapra mert letöltődhet a keylogger progi és akkor megint anyi a karinak!
    Ne tégy úgy hogy a honlapon beírod az id meg a jelszavad mert akkor megint anyi!
    A trade eléseknél is vigyázz! még mikor rákattintasz a confirmra mindig nézd meg az van e bent ,amit vásárolni szeretnél,mert kicserélheti, és a legendary helyett veszel egy 6/2 agit!
    Még egy:ha privát szöveg érkezik, és egy ismerős pénzt kér,nagyon jól nézd meg a nevét ugyan az -e mint akit ismersz ,kis betű nagy betűben meg egyezik -e mert ha 1 ben is eltér akkor már nem ő az,és lehúz!
    Na pusza jóóócccakát!

• iDeGeS VaGYoK
    2 kérdés ujra ^^

mivel volt egy szép kis rendszer feltörésem . ( yeah.. :) )
    igy az accountomat is elvitték ezért kezdtem egy ujat most igy állok hogy g42 set g40+1 stick +10 es [7] és 6int nahmármost most sebzek kerek 200-241-ig és elég nehezen ölök meg bárkit is ( mad knight etc ) , lighting blow-m most lett 1-s szintü , de a lényeg az hogy a másik accountomban a knightom ugyanezzel a felszerelésel g42 + g40+1 +10 [10] 7str sword-al ugy 100% jobban irtota a szörnyeket mint a light mage-m ez mért van? hissz a dmg-em most akárhogy is nézem a mage-nek több vagy én most nem értem :(

a másik pedig hogy 7/2 agi toi az olyan 300k-350k?
  • QuickHUN
    Elment a tali már este!
    El se hittem,első dogi dobta d3 ban,ugy csináltam az eladással mint ahogy mondtad,mellettem 2 is árultak,és olcsobban adtam 200k val!
    Tőlem elvitték!
  • iDeGeS VaGYoK
    "A genya javítással most mit csináltak?"

kijavitotak pár dolgot..
  • QuickHUN
    Tsaó

Köszi ,rendi vagy ,de csak hablatyoltak a tali törléssel kapcsolatban!
    És vissza kell küldenem az elfogad szót!
    Mi zu most?
    Lagg még megvan?A genya javítással most mit csináltak?
  • CartmanHUN
    Azt irják hogy küldd el a kings talidat nekem mert téves drop volt.
    Nekem nincs ilyen,ha bemásolod ide ,segitek.
  • QuickHUN
    Tsaóka

Amikor belépek nekem is van az id m felett a az a hülyeség,hogy valamit kuldjek vissza!
    Mit irnak ott?
    Mit kell elfogadnom?
  • CartmanHUN
    AhnLab HackShield for Online Game:
    Major Features

A. Detection and blocking of hacking tools
    B. Prevention of counterfeiting and modification of program files
    C. Screening of memory hacking
    D. Blocking of SpeedHack programs
    E. Prevention of runtime modification
    F. Anti-debugging
    G. Checking of Message Hooking
    H. Blocking of auto-mouse
    Ez a legújabb okosságuk.
  • CartmanHUN
    Nagyon magasak az árak de érdekes módon a játékosoknak is rengeteg a pénzük,néha alacsony szintű,könnyen megszerezhető quest cuccokért is sokat fizetnek.A laggal nem tudom mit fognak kezdeni mert szerintem nem a sok horgász okozza hanem a hihetetlenül sok játékos.Ezek a sárga barmok felébredhetnének végre ,hogy a Kal rengeteg nyereséget is termelhetne megfelelő irányitás/fejlesztések esetén.Jobban oda kellene figyelni és nem falat felhúzni maguk köré.Nem hiszem ,hogy a kártyacsalást képtelenség felszámolni bár akkor se biztos ,hogy a G50 es cuccok ára elfogadható szintre esne,csak a kalcash itemek ára szökne fel.
  • QuickHUN
    Tsaóka

Az int 9/3 as sztem elmegy 90-100ért,
    az agi pedig 120 ért is!
    Nem azt mondom ,laggol mint állat,de reggeltől-15°° ig elmegy!
    Hát azért a silkroad elég komolytalan!
  • SigaDragon
    Meg TOI agility 10/3 menyit ér??????
  • SigaDragon
    TOI 9/3 INTELIGENCIA TALI MENYIT ÉR????
  • Chamber
    Hát igen, Kal 1re szarabb :/
    Éjféltől-délig nincs lag kb, szal akkkor játszható már csak (régi szerver) :)
    De én akkoris chain lightningot akarok =)
  • gvarga12
    ja azert majd neha benezek mint a jo nogyogyasz aztan megosztom klasszikus zenei tudasom mint tegnap :)

Kal meg olyan amilyen, ugy tunik egyre inkabb a koreai server-re koncentralnak a keszitok
    nem is csodalom, azzal kevesebb a gond es penzt is hoz ...

es igen valoban EVE rules :-)
  • Doma #4591
    Jól informált vagy. :D
    Napi többnyire eve online tsre csak akkor jön ha valami nagy gebasz van az eve szerveren :P
    Szimbi, Soli, Balee L2znek.
    Harpoon, Tigris most kostolgatják Silkroadot én meg látom el őket rossz tanácsokkal :P
    Kikapcsolódás meg cod2
  • plas
    Napi tudtommal EVE Onlány?:)
  • plas
    Ááááá osztom az észt Ferihegyen:)))
    Mellékesként ja néha CS :) amúgy ti merre lvl ügyileg?
    Látom Szimbio kakukk:) Oda a 30Más kardom, vagy a 30M-om... :D:D:D
  • Doma #4588
    Így van tényleg igazad van... Hanin egy kalap szar.
    Gazdaság gajjra téve, 1 évvel ezelőttihez képest egy sima Man's top 100k volt most 3 millió , a 1 hónap alatt a több statos ToP-ok (pl Prideful, Revenges) árai megduplázódtak.
    A g50 árakról ne is beszéljünk...
    A hónap elején még mindíg tapasztalható a kalshopos cuccok árainak csökkenése de már az sem az igazi.
    1,5 hónapja 85-95kért meg lehetett csípni a rebi scrollt, most a hó elején 100 alá már nem ment.
    A lag miatt játszani már 1 hónapja nem lehet, nincs gyilok, nincs pénz nincs drop... szal ez a játék halott... talán ha a lagot valahogy meg tudják szüntetni....
  • Bucser
    Bort termel:) vagy környezetet véd nem tudom
  • JohnnyFirpo
    Elmennek mar a picsaba! A server 2-3 hete egy nagy 0!
  • Doma #4585
    Már hogy a göcsörtös trombitaszájú öregördögbe ne ismernénk meg :P
    Zozo állnéven írt zsal...

És te ki vagy? de főleg mivel ütöd az agyon az időt? CS vagy mi?
  • plas
    Meg sem ismerik a vén rókákat :D
  • plas
    Ti még mindig toljátok...?!?!?!
    Ha, ha hahaha... Sok sikert!:)
    #idiota]
  • ZozoHun
    jó kard :)
  • iDeGeS VaGYoK
    chamber hallod mi a jelszavad?:)
  • Cnensus
    trade hack? :S faszomkivan minden xart beraknak....
  • Chamber
    Hát kb azt hogy...

Néha ezek a hackelések illegális programokkal történnek.
    Légyszi ne töltsünk le illegális programokat amik nem tőlük származnak.
    Ezenkívül a GMek nem kérdezik tőled az ID / password-öt.
  • QuickHUN
    CSákó

Mit irnak a kalon skacok,mi ez a illegális program már megint?
    THX
  • Chamber
    Üdv újra körünkben spy! végre =)
    A régi szerver kb éjféltől délig NEM lagol, szal ha akkoris vagy épp akkor jöhetnél játsszani. (héten én délelőtt nyomom mert dután dolgozom, szal cart-al kb 8-12ig szoktunk eggelni ha érdekel :)
    Hameg lagol ez a szar akkormeg menj az újra :P
  • spy6
    Hali, nem tudom mi lesz ,de egyenlőre még mindig örülök ,hogy visszakaptam.
    De most haltam meg épp a lagtól ,ez elképesztő milyen ...
    Szimbi ,ha gondolod küldj egy faxot ,de ha letettél már róla akkor nem szoltam.
    De én visszakaptam egy k**** fax miatt.
    A másikon nemsoká 44 leszek ,de most sztem még azzal megyek,ha lagol a másik.
  • QuickHUN
    Csá Cartman!

Tényleg visszajött ez a szerencsétlen?HUUUUUU DE KIIIIRÁÁÁLYYYY!!!!gratula
    gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Bakker de király,alakul már a guild
    Spy és a másik serveren mi lessz a karival ?
    Vagy ott maradsz?:(((
  • QuickHUN
    Ja igen ,elfelejtettem ,valakit lenyultak már trade hackel?
    De nem ugy hogy kicserélik a cuccost és rányomsz !és mást tesz be!
  • QuickHUN
    Ha közbe olvassátok,és ha még játszotok,Chamb,cart,Jadisnak adjátok át pls:
    hogy a droppok még nem mentek el!
    thx
    Cart léptél már, 57 megvan?
    Ha igen gratula!
    Gratula Chamb az 55 höz jól mentek!
    Én csütörtökön lépem az 53 at meg!
    Warra fizessetek be pls!menjunk egy kicsit bohockodni!
    Meg ha tudtok valami szövetségest szerványolni,jó volna!
    Ma ja dolgozom! Iyenkor ráérek!
  • CartmanHUN
    Szimbi ne add fel mert spy6 most jött vissza.Dobjál nekik 1 faxot azzal a kamu szöveggel ,hogy szeretnél visszajönni meg feltölteni a calcash számládat.Én is ezt csináltam meg spy is, és ezek akkora barmok hogy elhitték.
  • QuickHUN
    Csáoka all

Szimbi ne bassz,ne töröld le ,később még jól jöhet!
    Lehet hogy vissza adják!
    Na és mivel mész tovább ?
    minn játszol majd?
    Hát megmondom őszintén ugy fogok jatszani hogy délelőtt a lagonlinon,délután meg a másik serveren!
    Mert sajna nem haladós a játék igy!
    Picit laggol: egyfolytában lövöm a skorpit,lemegy az élete a feléig,és onnan sehova,na és egyszer csak az élete megint full!
    Hmm vagyis nem is löttem bele!De akkor mit löttem 20 mp ig?
    ha az élete megint újjra töltődött!
  • Cnensus
    ZoneAlarm pro
  • vaPuMarci
    tov. jo kalt
  • vaPuMarci
    Amugy IDeges Vagyok vicc volt:) :D XD ^^