Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
én befejeztem amugy csak idegesit ez a sértõdött félremagyarázás, fõleg ha olyanokba köt beele ezzel akik amugy segiteni akartak csak neki...
üdvözlettel egy noob...
innéntõl a negativ felhangot , ha beleérted akkor magadra vette diylen oylan megfontolásbol, erre meg van egy kitünõ mondás: akinek nem inge ne vagye magára...
riszpekt\'
Thanatos neked sem azon kéne gizdulnod hogy én mivel foglalkozok szvsz, a hasonlatod meg sántít hiszen a gyerek szonak nincsen negativ tartalma míg a noobnak sajnos legtobbszor igen (eredetileg ugyan nem, nade...). Abban meg végülis igazad van hogy semmit nem jelent a 6 év, nem is azért mondtam mert fel akarok ezzel vágni, de azért azt sztem érzékelteti hogy nem biztos hogy a negativ ertelemben vett "noob" kategoriaba tartozom.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
de még mindig nem mondtad el mi a karid neve a játékban (vagy csak én nem figyeltem)
egyébként honnan tudhattam volna hogy hány év játék tapasztalatod van
tényleg mit készülsz csinálni healert vagy tamadó varázslót ??
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
"do you need revive noob?"
"the noob is on the knees"😄
Szal ez csak játék😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
fene tölthetem le megint a kalt nincs már fent az itthoni gépen
most megyek enni addig csak lejön aztán megrpóbálok belépni
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
a fort deli kapujaban kezdodik a moka meg pubbtol eszakra :-)
a varosok vedett teruletek a varosokon kivul assa olhet assat mindenhol
a forttol delre meg olhet mindenki mindenkit kiveve jatekos jatekost maszk nelkul ennyi
gondoltam de egy probat megert nezelodj fortban fogsz talalni siman valmi jobb G40 sticket mostanaban lemetnek az arak rendesen
nem is foglalkozom mar taliassal +11/10 valami jobb talival mar lehet hogy fog akadni mit akarsz jobangot vagy seadant ?
a seadan ritkabb
na mentem mert indul a gepem
(ha lesz ingyen net irok amsterdambol is 😊 )
nincs valakinek elado stone of fishery-je?
most indultam,
majd talan este felnezek ma holnap nemtom hogy leszek-e rendesen holanp valoszinuleg mar igen
mindenkinek jo droppot :-)
de attol sokat nem szabad ra sajnalni a penzt nalam mindig van 20-30 mindenhova meg parti port is LVL 35 folott mar nem huzza le annyira a penzedet
moonstrike mi a neved a jatekban nekem van elado sea dan-om 6/4 es 4 plussz magiattakkal 190K ert a tied
Bannaerben is van egy pár infó. Napoleon oldalán... katt rá😊
Kifagytam rendesen nem is enged vissza...
Még jó hogy beálltam egy safe place fához...
remélem nem lesz térdelés belõle... egy elég volt egy napra😛
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Magic talizmánokkal kapcsolatban!
Jól tudod ezzel lehet a fegyver max sebzését növelni, de csak az elsõ 4 db megy bele a fegyverbe garantáltan! Az 5-tõl fent ál az endurance vesztés vagy legrosszab esetben a törés lehetõsége!
A talizás a milliomosok passiója, nameg Napoleoné 😄
500kért sztem már fogsz magadnak találni egész tûrhetõ sticket, javaslom hogy menj el Temp Fortba és nézz körül a piacon!
Milyen sticked van most és hanyas szintû vagy?
Szvsz 27-30as szintig bõven ki lehet húzni egy 37es fegyverrel!
Elég új vagyok itt, és két dolgot szeretnék mondani illetve kérdezni:
-Ha valakinek van valami tisztességes ajánlata, akkor kéne nekem egy elég jó g40-es stick stats-al (foleg a damage kéne bele), a keretem holnap estére kb 500K
-Van ez "talisman of magic" ami damaget ad a fegyverhez, namost ilyet hogy tudok belerakni, el tud-e torni, milyen esellyel, és hányat lehet belerakni? És ha nem birtam belerakni rögtön törik vagy csökken az endurance? és mennyivel?
riszpekt\'
riszpekt\'
bakker elmentem WC-re aztan mire visszaertem mar kezdoddott a terdeles
de megerte reg rohogtem olyan jot :-)
meg segiteni se tudtam volna csak nagyobbat rohogtunk volna a laggolasomon 😊
:-DDD
riszpekt\'