Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

neked is
tõled nem is vártam mást, na ahgyuk én befejeztem, cyao, jó szorakozást 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

igaz, meghajlok nagyságod elött <#worship><#worship><#worship>
lehetek a baártod? <#idiota>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Nem tudom minek legyek veled kulturalt megiscsak:p
Egyébként van még hozza 10 masik is offline idoszakbol csakhogy megjobban tudj élvezkedni.<#wave>
bocsánat meg se szólalok, énis szeretlek fõleg a igen kulturált inteligens irásaidat 😊

Haha hát ez kellett ide bazmeg hogy te beugass.
6éves tapasztalat <#eplus2><#hehe><#eplus2>

d:\KalOnline\screenshot <#wilting>

igen F12 screenshot aztan belikeled
Nah sziasztok hogy tudok egy képet késziteni a fegyveremrõl és berakni ide? Szeretnem megmutatni milyet vettem, sztem egesz jo vetel volt...
Rájöttem 😊)
Szasztok kezdõ vagyok,és elakadtam a regisztrácionál,méghozzá a password résznél.Mit kell oda beirni mert mindig kiír 1 hiba üzenetet.Elõre is köszi a választ.
inkább akkora noob hogy még ezel is foglalokozik nem? 😄DDD evvan kéren nemtudom én micsinálok csak csinálom questeket és beszélek mindenkivel 😄

Boldog Szuletesnapot Napi 😊

riszpekt\'

par (csakazertis) noob csinal egyet biztos sok feles penzuk van vagy ilyesmi...

riszpekt\'

nem lehet mindenki akkora majer mint te 😛

riszpekt\'

Plas tudsz valamit amit mi nemesetleg ????
lesz uj magyar guild?
Bódog Szülinapot! 😉

Bucser
ez volt Mui galériájában és csak belinkeltem😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

gvarga12
köszi megint a jókívánságokat
a fülem megosszabítása máj éjfél körül megkezdõdött

igen most jön le a frissítés

dzsonesz neked mi a karid neve ??
hat mindig meglepõdöm hogy mennyien olvassák ezt a fórumot 😊

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Boldog Születésbapot, füled érejen bokádig<#wink>

Tényleg Soladi milyen küldik azok???
plas
B.SZ.-ot Napi ! 😊

Készül a 3. magyar Guild?

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

dzsonesz
most meglepodtel rendesen mi?😊

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

dzsonesz
hali all !
jo ritkan irok ide de😊)
szal napi azert nem tudsz belepni mert frisites van😊)

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

gvarga12
kösz a jókívánságokat
mik ezek a küldik én még nem láttam õket
bakker (3:15) már 5 perce nemtudok belépni játékba

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

na énis lelépek 1 hétre majd jövök remélem mire visszatérek olcsó lesz G46 archer cipo mert az naon jol esne 😊))
Boldog Születésnapot
Bucser
Boldog Születésnapot😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Boldog Születésnapot Napi!!!! <#taps><#pias>

Bucser

õõõ ebben mi a különleges? én már elsõ karival si emgcsináltam õket lvl1-en jol jön az a minimális +pénz 😄

a galeriamba utoljara feltoltott kepet erdemes megnezni de vmiert nem engedi belinkelni a mocsok...
narootuhban a guardoknal lehet felvenni oket gagyi cuccokat adnak semmi xp vagy skill pont sajna 😊

riszpekt\'

A wallhack azért érdekelt, mert már elegem volt, hogy az assák csak úgy megjelentek egy sziklából kirontva.<#mf3> EZ veszi el az élvezetét a játéknak.
hát jah van benne valami 😊

na ja de a keylogger akkor is dukal
szerintem eleg feltuno hogy akarsz 1 misi nulla meloval
azért ez tulzás szvsz honlaptol senkinek se lesz baja szvsz csak nem kell mindent elhinni és letölteni..., eleve letölteni magán a kal-on kivül nem tom van-e értelme bármit is... 😛

hat gratulalok nem ertem mert olyan jo a wallhack mert amugy is eltudsz jutni A-bol B-be de ha neked megerte akkor hajra
a heck-hez con grats nem mindha nem monduk volna el 5 es fel millioszor hogy csak 4 biztos oldal van azok megtalaz mindent ami kell
1.www.kalhun.tk
2.www.jainesoutpost.com
3.www.kalonline.com
4.www.kalhq.com
ha valaki mas honlapot is meglatogat keszuljon a heck-re es vessen magara
amugy énis láttam már ahol a kalcheats.akármi.com-ot reklámozták, az ilyen karik nevét nem lehet valahova megirni hogy szüntessék meg õket? elvégre a készitõknek se érdekük az ilyenek...

Bucser
na ez n00b....

Egy elõnye volt az egésznek. Megtudtam hogyan mükszik a wallhack.<#eplus2>
Nem épp a könnyü pénz vonzott, csak egyszerûen megnéztem egy honlapot amit annyira shoutoltak...<#email> Fene se tudta, hogy azt sem szabad.
peches 😞(
mongyuk ezért tanácsos alapbol olyan viruskergetõt hazsnálni ami on the fly keresi a virusokat

Slipknot
hat igen nem kene konnyen penzt szerezni honlapokrol es akkor nem lennel ilyen bajban <#ejnye1><#banplz>

Most törték fel a karimat és teljesen kipucolták, úgyhogy indítottam egy karit KillerQueenHUN néven.

A feltörésrõl annyit, hogy akit folyton újra és újra feltörnek, az futtason le egy víruskeresõt. Én is találtam egy gyönyörû keylogger vírust, amit nem tudtam törölni. Tehát maradt az fdisk...<#falbav>
és te? 😊