Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mui-Mui lássuk be hogy amikor a mage-ed még csak G8 as tangába rohangált biztos hogy neked is voltak furca téveszméid 😛<#awink>
plas
sztem látott egy pár képet vagy videot a játékról...
Nem, nem lehet farkasemberrel menni, amit láthattál az az, hogy át lehet alakulni bizonyos idõ után álattá. Madár-Tigris-Párduc. De ezek használati ideje is korlátozott. Általában csak utazáshoz használják, mivel gyorsak (gyorsabb mintha gyalog mennél). Késõbb lehet vele harcolni is...
mivel ingyenes a játék egy próbát megér...

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

farkasember loooooooool

riszpekt\'

vagy werewolf ugye? 😊 az mán lehet foglalt is 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

plas
jah csak amikor karaktert generálsz írd be: Farkasember

ha foglalt, állíts a kis ill. nagybetûkön. Bár nemhinném, hogy foglalt lenne.
😊

Persze simán tudsz benne farkasember lenni! <#idiota>

Lehet benne farkasemberrel lenni?

2.----->-re csak én értetlenkedtem sorry
1. tudom nem voltal online
2. ezt nem ertem nem all ellentmondasban azzal amit en irtam
3. nem akarunk mindig menni csak neha benezunk 😛

riszpekt\'

hopp 1 hiba 3. nektek *hogy*-hogy........
aha Mui 1. nem voltam waron
2. még gyanitom nem nézted a gyöztes guildek névsorát merthát igen a HALLofFAME aliance-i ben ott van az én guildem a BrothersInArms tehat közte vagyunk a GYÕZTES guildeknek #wave]<#wink><#vigyor2><#nevetes1><#nevetes2>
3. nektek hohy-hogy nincs alliance?mi lette a Paladins-al?(régen annak is tagja voltam 😛)
nagyon jo kis war volt ez jovo heten majd jol lealazunk titeket CorteZ 😛

riszpekt\'

Bucser
azért kérdeztelek meg😊 csak mikor írtam privátot kékkel nem biztos, hogy láttad😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

plas
SoladiVoniHUN! amikor még árultam a talit akkor még én is abban a hiszemben voltam hogy defense tali.... 😞
csak reggel vetem észre.
Kicsit átvágtak.....

shopban?
mert ha csak a kalonline.com-os kepekre hivatkozol nem biztos hogy annyira latszik a kulonbseg a ketto kozott a jatekban

riszpekt\'

mulkor akkor is Phantom volt nalla lattam a ket szep szemmemel

riszpekt\'

shotom van rola sry mindjart feltoltom galeriamba

riszpekt\'

neki olyan kardja van amit ott leirtam es cak neki van egyedul olyan (vagy legalábbis nem halottam rola)
gvarga12
en csak 25K-t 😊

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

eddig 50k-t nyertem😄
pff addig halalra keresem magam😄DDD
Bucser
1 hónap augusztus 24 ig

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Apropo nem tudja valaki mennyi ideig tart ez az event? Mert nekem koreaiul vagy hogyan irja ki a szovegeket.
fegyvereknel es pancelnal is a mage nez ki a legjobban magasan

riszpekt\'

pancel G55 bocs bar eddig G53-nak ismertem

riszpekt\'

most nezem koreain oldalon volt egy kis frissites G53 pancelok G59 fegyok fent vannak

riszpekt\'

akar hiszed akar nem neki "csak" egy Diamond Giant Swordja van ami mostanaban mar nem is olyan ritka...

riszpekt\'

majd jol meg hackelem<#eplus2><#idiota>
egyepkent Soladi férre informáltalak codonnak ilyen kardja van de azt nem tom mien talikkal

Diamond Giant Sword of Phantom
[ Lv53 ] 370 450 100/50/2 0/1/1 76
De MoonStrike ToW-ja szerintem alurol surolja a 100k-t de ha mage vagy es te maged talatad szerirntem nem lenne rosz húzás megprobálni egy ring -be vagy belt-be,(Trinket-ben ne ragd) bár én állandoan talizok mindent....
Bucser
Szerintem az a Sae Dan 450- 500 körül és csak..

Bucser
PLas szia😊 láttalak ma magic talit árulni defense taliként... te voltál vagy feltörtek?? mert ez elég durva és buta scam...

Ha mar itt tartunk egy +10 Sae Dan <7> +7 intelligence mennyit er?
Akkor lol😄 azert kosz az infot😄
mert nem annyit er...
kb 60Kt

riszpekt\'

tenyleg miert lol?😄
lol? lol😄
megveszem 20Ker lol

riszpekt\'

Pls segitsetek mar mit er egy Talisman of Wonder, effective on accessory celebrated 34% wisdom 3 és fixed wisdom 1 46%
Rakás kaki, 1500 geon 😛 2 doboz egymas mellett egyszerre jelenik meg, a 3. meg kb 30m-el arrébb. Ellenben most nagyjából véletlenszerû az idõ, de nem nagyon éri meg számolgatni...

Bucser
Corti remélem ma leszel mert kéne a kövem😄

baz mi a fene van vissza jott a "lucky finish" event??????(kalshopa lehet venni a kovet)
ja és valami Wood box is van (talán amolyan tresaure box féle ,doma már dörzsölheted is a tenyered 😛)
VÉGRE MEGVAN JUPIIIIIIIIIII SZERENCSEJATEK A KAL-BAN VUHUUU😄DDD
LRHRT KOZKÁZNI NYERTEM IS 5K-T 😄DDDDDDDDDDDDDDD
Azt az idétlen világot legalább el tudnam olvasni az update szövegét de így kicsit nehéz.Remélem valami kaylogger jön épp le, mókás lenne azthiszem lehet hogy
kibirnám röhögés nélkül.
gvarga12
mi van ebben a frissitesben mar jon vagy 10 perce ?

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

aha az egy nagy fasz bar keves kal jatekos van akirol ezt nem lehet elmondani
(persze ti nem tartoztok a tobbsegbe 😊)

riszpekt\'

Bucser
NA ma térdeltem ismét serverzárás elõtt.... 1 mage meg egy ijász full g46-ban g48-as fegyverekkel kint volt Pantherezni. Szimbio magára vett 5-t amit még ki tudok healelni Cure2-vel ha potizik mellé, de rámjött a 6-dik. Magára vette azt is megtérdelt mert kevés volt a HP-ja a mágus benyögött egy annyit a chatbe, hogy LOL és szedte a többit aki körülöttünk volt szabadon nem ám azt a 6-t szedte volna le ami rajtam volt... a vége az lett hogy kb 3 perc futkarozas utan egy rossz kanyarban 6* 250 sebzés kifektetett... az íjász és az archer jót nevetve leült arrébb kicsit. Kértem revive-ot erre közli, hogy nincs revive-ja.....

Elég gusztustalan volt... úgyhogy kiléptem a játékból... ott térdelek a Pantherek között...

De dögöljön meg az ilyen buzi.... De a mage neve megvan.. tinkerbell és a Paladin klánba tartozik.. azt hiszem én is majd így fogom a Paladin klánba tartozókat reviveolni...

Aggyatok egy dupla xps napot <#gunyos1>