Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Natrak
riszpekt\'
riszpekt\'
na ki vagyok? <#vigyor2>#vigyor2>
Natrak
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
riszpekt\'
Ti tudtátok hogy van egy 3. magyar guild?
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
riszpekt\'
aki nem erti a dolgot annak elmondanam hogy blacki elkert egy g50 helmetet 3DeYe-tol annyi idore hogy csinaljon par shotot.eleg reg ota ismerte meg ugyan az a guild szal odaadta neki,erre "dc-zett" es mikor visszajott azt mondta mindenkinek hogy egy butterly-giantet adott erte(termeszetesen nem adott semmit).azota o a kal community legnagyobb ellensege.
ma sikerult bekerulnom over altal a szokasos blacki-olo csoportba nagyon fun volt kb 5-szor halt meg o meg a haverjai pedig szambeli elony volt(tolunk senki)
a helmet meg azert volt nalam hogy over meg veletlenul se dobja ki 😊
riszpekt\'
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
riszpekt\'
riszpekt\'
http://www.netmarble.net/CP_site/kal/Bette...ult01.asp?btn=1
nagyon durva mind, ezeknek mar emberfeletti skilljeik lesznek 😊
serthetetlenseg, folyamatos critical attack hasonlok 😊
Ennyire nem veszem észre a széthúzást vagy lemaradok az ilyenekrõl?
Érdekes én nem tapasztalom a dolgot,max akkora szinten,hogy vannak klikkesedések klánon belül...
Én és FehérTigris pl. nem találok dungeon party-khoz magasabb szintû húzókarikat ha jáccani akarunk,mert senki nem vállal minket (tisztelet a kivételnek).
Nekem pl.Hex-el semmi bajom nem volt,sõt....õ volt az elsõ aki levitt a dungeonba és segített néhány dologban.
Homályosítsatok fel ha valamin átsiklottam.
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
riszpekt\'
magamat mert en egy igazi f*sz vagyok
riszpekt\'
meg az elso G53-as stick dropp se lett tulsagosan kitargyalva
szoval szerintem hexi tema befejezve
este remelem lesz valami parti mert amilyen laggos vagyok meg a vulgarok koze merek kimenni irok is bali haveromnak hogy szalljon le bards tale rol 😊
Grat hozzá Over😊
riszpekt\'
1,Akinek szolt az üzenet az tudja hogy neki szolt DE NEM NEKED MUI!!!!!!
2,Meg tudnad mondani hogy melyik hozzászolásomban szabdam meg hogy meik guildbol lép ki vagy lépbe?
3,Nos engem nem fognak soha sub-leader-nek megválasztani de ha talán megis akkor két választásom marad:1 azt mondom hogy köszönöm szépen de NEM
2 ugyan olyan szép szonoki beszédet tartok mint Hexi csak azzal a külömbséggel hogy nem lépek le 2 hét mulva amikor azt mondtam hogy mennyire jo hogy én itt most sub vagyok és.....
riszpekt\'
ne is akard oket megerteni mert ugyis teged basznak le utanna hogy mit dugod bele az orrodat a dolgukba 😛
riszpekt\'
😞
riszpekt\'
ha vki ilyet tesz hogy odaadja az id-t pass-t az utanna ne gondolja meg magat raadasul hex nem kerte az accot csak megkapta szal nem is elore megfontolt szandekkal csinalta
riszpekt\'
Volt, hogy énis majdnem abbahagytam a játékot. Mondtam is Napinak , meg Muinak, hogyha végeztem megkapják a pénzem és a cuccaim. Ennyi. Ha megtettem volna, biztos nem sírnék két nap múlva, hogy miért adtátok el minden cuccomat? 😊 Sõt! nem neheztelnék arra, aki esetleg megtette...
Najó igaz ami igaz nem látok bele a ML életébe. Nem tudom mi folyik ott. De azért szvsz nem kellene ennyire neheztelni. fõleg nem itt, ha gondotok van vele.
Stílusról ne beszéljünk, mert Muinak is van egyfajta "stílusa", de attól - bár kezdetekben nehezen- mindenki elfogadta 😊))
Volt Hexnek egy két megmozdulása amiért nem zártam a szívembe (és szerintem nekem is amiért õ engem nem zárt) és én inkább nem beszélek vele, mert csak kinyílik a bicska a zsebembe a stílusától. Ha valami komolyabb bajom lesz vele azzal úgy is felkeresem ahogy eddig is tettem a vitáink során.
mért várja el vki, hogy ne "csupaszítsák" le? Jaaaaaa? hogy meggondolhatja magát??? Naneeee...
Ha egyszer vége, akkor vége. Ez a játék nem arról szól, h eldobáljuk a több hónap alatt nehezen megszerzett cuccainkat.Ne károgjanak azután, hogy "balf@sz" volt Zozo...
Ja, és kortez, akármennyire is rosszban vagy Hex-el, ha bajod van vele, küldj neki 5 geonos PM-et beszéld meg vele, de nem kell itt "alázni".
nem egyszer mondtam guildchetben hogy senki ne nyuljon accahoz, mert par nap es meggondolja magat, mui talald ki ki adta el a cucait...
az meg hogy ki be lepked a guildbe az az o dolga, en biztos nem vettem volna vissza subleader rangba mar az elso utan
egyebkent eleg szanalmas az egesz hogy ennyire mar ugrik hogy "az egesz ML egy nagy kepmutato bagazs" ha ennyire RA-ban felkapna vki a vizet sztem engem mar 8-szor kirugtak volna es partyrol meg nem is almodhatnek....
riszpekt\'
riszpekt\'
2,ne te szabd mar meg ki mikor lep ki es honnan foleg ha te mar nem abban a klanban vagy
3,sztem biztos volt mar nalad is hogy vmit mondtal(lefogyok,tobbet nem iszok)amit utolag nem tartottal be es az hogy utalod meg szanalmasabba teszi ezt az egesz ugyet
4,esszeru oka volt arra hogy kilepjen
5,ha teged megvalasztananak subnak barhol te azt mondanad hogy mi a f*sznak eroszakoljatok ram ezt a sz*rt ugyis kilepek 2 nap mulva?
riszpekt\'
egyepkent én ugy emléxem hogy amikor Hexi sub-leader lett az ML-ben akkor nagyon mondta hogy : igy köszöni meg ugy köszi és hogy mindig majd kiáll az ML-mellet
hát nekem nem ugy tünt hogy itt most annyira komázná az ML-t kiváncsi vagyok mikor jácca el ezt az RA-ban
riszpekt\'
ez hol is rossz? es mi ez a virult a feje mikor subleader lett? nem ugy nezem hogy tulsagosan virulna vmitol is
riszpekt\'