Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Vidi írtózatosat csaódtam benned sikerült bizonyítanod, hogy IQ=0. TheKing nincs véleményem.. de ahol te vagy a leader vagy subleader vagy mianyám inkább oda köszi nem mennék.. léátom a színvonal megvan😞 Bocsi skacok de ez nagyon kivágta a biztót amit itt lenyomtattok...

Ettõl vagytok Noobok.. nem a szint miatt...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

majdnem 😊
nagy sietsegben eszre se vettem

riszpekt\'

gvarga12
remelem enyem a 3K

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

EmThor
ownz

gvarga12
lol Mui kapod az ivet rendesen, csak nem megsertetted a sracokat ?

egyebkent meg leszek par nepot aztan meglatom mint csinalok attol fuggoen hogy mit mondanak a

Belugyminiszteriumban a netrol 😊

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

vidike
faszop? egy ó beû lemaradt 😛 nah mind1 😛 vasárnap indul a klánunk king 😛 hehe ahol ezek után nemleszel sub-leader 😊

aszt a baziklafásat vidike voltam

azt tudjuk.....<#beka2>
tudom de ha lehet tovabb ne folytasd mert mar igy is nagy az egom koszi

riszpekt\'

javitom magam : fuuuu, igen mui? te akkora kiraly vagy.......<#worship>

hogy a hangszin miatt nehogy félre éertés legyen.
fuuuu igen mui, te akkora király vagy......... <#worship>
pontosan mivel mar partyztam vele parszor 😛

riszpekt\'

Aki shoutolt az krimos, a 4honoros pedig Krimos, szal megint valami kisgyerek regelt hasonló nevet és téveszti meg a játékosokat.

plas
Krimos-nak is meg kell élnie valamibõl<#eplus2>

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Krimos 58 lvl Knight 4Honor

ha jol latom krimos nyomta a shout-ot?!?!?!<#zavart1>
plas

Szerintem itt kár az ilyeneket eröltetned...

en is a napi 1 csikot tartom mostantol regebben tenyleg napi 2-3 volt de mostmar 1 csik 1 misi xp ugyhogy nem lehet tartani 😊
jah meg mikor megtalatuk a shortot nem is tudom hany napnyi oles utan azt eladtad tan 1.1 misiert 😊

riszpekt\'

plas
50ig kovetem, ill. amig bent voltal guildban. ilyen gyors szintelepesekkel akar mar 53 is lehetnel 😊azert eleg kemeny mar. Van egy ket screenshotom mikor meg a faceket toltuk ketten az erdoben. En a white-ommal, te is a 40es botoddal😊
En most Napi-Szimbi-Andr3j trióban nyomom estenkent a partyt, de ha sikerul napi egy kockat osszegyujteni az mar jo arany😞 maholnap lepem meg a 49et.
Logo: ez marad. -egy darabig- 😊

Bucser
Nem azt mondtad, hogyha Szimbio lehagy akkor abbahagyod a játékot???

Egyébként bocsi, hogy eltûntem, de nincs idõm játszani csütörtökön szigorlat utanna visszanézek de nem leszek annyit mint korábban 😊

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

50 vagyok de sztem tudod te azt...
minden nap uj logo mi? 😊

riszpekt\'

plas
Mui, te hanyas lvl-nel jarsz mar? jolelhuztal... Bar volt hogy partyztam enis kettesben Overrel, nemmondom lehet úgy haladni. Tegnap kisilabizaltam, hogy a g50 giant kb 78.000Ft-ba került😊
1M geont vesznek 15$-ert, tehat 26*15*200(kb ennyi most a USD-HUF) El is tudtam volna adni 30Mert mert hornoltak hogy ennyiert vennenek pimped-et. Kerestem is volna rajta gyorsan 4millat😊

jah en is varom itt a hszeket de nem jonnek 😞

riszpekt\'

Ehh meg 1 het minimum... legalábbis nekem.

hali!
Andr3j Napi veletek mi van hogy alltok szintileg?
megvan mar a varva vart 50? 😊
plas

hmmm... nagyon lepukkant mostanaban ez a forum 😞
meg jo hogy benne van kedvencekben, kulonben a 4-5. oldalrol kellene osszevadasznom. 😊

1024*768ig szokas 😛

teljeskepernyoket linkelni szokas nem? 😛

riszpekt\'

plas
kösz Doma bácsi ehhez még "noob" vagyok 😊))

nekem nem jon be de a galeriabol tudom melyiket akarod 😊

riszpekt\'

plas

BSZ Natrak

riszpekt\'

plas
Szimbinek sikerült az 50? 😊)
Este lehet már kidobatott magának egy skilfull GS-öt 😄

igen d2 ucsso termeben vannak ilyen finomsagok

riszpekt\'

1. a logod ohm jo
2. veszekedtem vele vmirol es ez volt a legegyszerubb modja hogy megmutassam neki

riszpekt\'

azok a magas szintu szornyek a D2 trontermeben találhatoak szerintem vagy legalább is kiserteties a hasonloság
gvarga12
remek nincs netem megint 😞

remelem estere megjavitjak mar negyon elegem van a dologbol

a TS meg azt jelenti Team Speak dumalunk jatek kozben,
de mielot jonnel elmondom hogy partizasra hesznaljuk fokent, es mar igy is sokan vagyunk rajta nem igazan akarunk mar tobb embert 😞

azoka a magasszintu szornyek en se tudom kik de durvan neznek ki

Killer18
Tsövi Napi!!!

Elõször is azt kérdezném hogy mi az a TS ? Mert azt irtad hogy Andrejékkal mindig TS-en lógsz. Az mi? 😊
Másodszor meg az "email" szocska valamilyen más helyre visz, mar nemtudom hova, de nagyon mas helyre. Az e-mailedre majd írok, mert fontosat kérdeznék.
Egyenlõre ennyi, köszi hogy válaszoltál.

Amugy ezek is vannak azon az oldalon, de fogalmam sincs mi a nevük.
--> Foggalmam csins mik ezek. 😊

Amugy meg, az utolsót lvl 89-en érdemes meglátogatni egyedül. 😊 pfff. LoL

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) KilleR18 (LvL48 Mage/Cure) (X-Perience) HUNKiLL (LvL70 Mage/Hermit) / ThePunisherHUN (LvL72 Archer/EA)

Nem lehetne hogy ezt a hszt is töröljem mert nincs valóságtartalma??! <#confused>

Remélem a TSt nem uninstalláltad!

ugy érzem hogy most nekem kell egy kis pihi : már le is uninstallaltam
na bye all (jo dropoot)
nagy vagi csak tudnam hol van egyeltalan mar bent van a szerveren? szakitanek nartooth mellet neki egy csokor tulipant es szivesen meglatogatnam (háthal látja jondulatomat es nem tapos agyon)
plas
Szted Over mit csinálna vele? maximum õ is csinálna róla egy screenshotot... 😊

huh durva 😊
ezt overnek kuldenem meg azoknak akik szeretik

riszpekt\'

na ezt azert megnezem majd 😄DD
gvarga12
ja ja 53 az 55 os lett vagy csak siman rosszul tudta valaki es a tobbi meg atvette

szornyekre kivancsi leszek ezek a trollok eleg erdekesen neznek ki

a varazslo meg eleg gonosz kinezetu nem ???

plas
akkor viszont nincs 53as most nézem... 😊

plas
Ez így tényleg jó lesz. Legalább a cuccokban ill. a fegyverekben megáll a túlzott fejlõdés. Pl. a ruhákban is: 24-32-42-46-50-53-55 egyre kisebb a köztük lévõ szint. Persze idõben megszerezni már egyre hosszabb, de akkor is. Hiába üt vki egy 80+ os mobot, "csak" 50+os cuccot dob ki. Legalább jó lemegy az áruk<#nyes>

azert mondjak 55-osnek mert 55-os nezd meg....
regebben tenyleg 53-nak mondta vki

riszpekt\'