12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Doma #4976 Van egy link a hozzászólás szerkesztő ablak alján jobbra lent.
képfeltöltés
Használd azt. -
Curbuncle #4975 Amugy te nem látod, hogy nem linkelhető a cuccosod? -
Cnensus #4974 ocsém aszonta h. lost from duelt ir ki... decsk mostnéztemmeg a végét is^^ -
#4971 Akinek van fölösleges LvL 30+ karija Hanin szerveren, az odaadhatná.... (cuccokkal) -
pinaszomi #4970 ja még fejeket is belehet rakni tök vagány
tegnap mért nem voltál quick?? -
pinaszomi #4969 szia quick kár hogy nem vagy szombaton ja jó a szövi remélem ma leszel -
Tsá
Szia Pina,mi zu töki?
Gyere sürübben ide bé e!
Volt valami ma a kalba,megint jók a szövetségesek de sajna nem vagyok szombaton, a fenébe!
-
ThedarkmanHUN #4967 Az a legjobb kérdés hogyan lett kardom mert én se nagyon tudom egyszercsak ottvan az inventoryban mint a képen és azt ijra ki mintha kivettem volna a storageből amint azt ti is láthatjátok!! -
Doma #4966 Udv az sg kal topigjában!
Thunderhosszunevedvanhadneolvassamvegig IGEN töledkérdeztem hogy hogyan jutottál a kardhoz. De választ még mindig nem kaptam -
pinaszomi #4965 hi első irásom az sgén na mind1 nem tudok mit irni keresem az 51 es küldit és most nézem meg oldalt mit ir a küldiről na megyek is -
#4964 Tsá
BeasT55
Hahóka mostanában jól tele van a klán,sajna csak a jobbak maradnak,akik tényleg játszanak.
Sokan visszajöttek hozzánk,ennek is tökre örülök!
üzi nekem:
Kukac név (pontos név ,kis és nagybetűre figyelj!) szöveg
Pl: @QuickHUN szöveg
cartmanHUN szöveg
ChamberHUN szöveg
De eddig ugy sem müködtek a parancsok,
Holnap leszek, cart ha nézitek vegyétek be pls! -
ThedarkmanHUN #4963 Buccser és Corey ha azt gondoljátok hogy hackeltem akko szolok miota hack shield van ha akarnék se tudnék hackelni... -
BeasT55 #4962 QuickHUN hogy kell előhozni a priát üzeneteket? Ezért nem tudtam még irni, de még mindig szeretnék bekerülni egy klánba. Kérlek vegyél föl vagy segits! -
Tsá
Hát sok hack van most,poli, rebirth,rebirth ből sajna vásároltam, csak mikor megláttam ,hogy a két rebi egymás mellett figyel,picit megfagytam és egyből a blokk jutott eszembe,elmentem meghalni de mukodik !de gyorsan elküldtem máshova ! -
corey3 #4960 egyértelmű hogy hack!!! -
#4959 máshogy nem tudsz +57/54-eset szerezni.. úgyhogy ne takuvakuzz... pláne hogy attack talit elvileg nem lehet belehúzni G40 alatti kardba... -
ThedarkmanHUN #4958 corey ha arra gondolsz hogy hackeltem a kardot akkor tévedsz mert miota 2 fasza kis karakteremet elb***ták a hackerek azota én nem mek hack oldalra... semmien hack progim sincs csak[(trade hack)de NEM használom] egyébként is ien kardot trade hackel honnan a bus pi**ábol szereznék? -
ThedarkmanHUN #4957 jah igen csak nem olvastam végig:D -
ThedarkmanHUN #4956 Erre a kis szépségre hogyan tettél szert? <<<<ezt tőlem kérdezted vagy kitől? -
Doma #4955 Erre a kis szépségre hogyan tettél szert? -
Doma #4954 Erröl Cortez mesélhetne ha még járna erre -
vaPuMarci #4953 a fortnál... -
Cnensus #4952 érdemes akk raktarbarakni a cuccaimat? pl pénz talik meg iesmik?
-
Ha van ilyen cumótok ami kicsit érdekes azt be kell tenni a raktárba minden éjjel ,talán ott meg marad!
Nem értem vapumarci?
mi benne a fura ha szalad a mage után 5 drunken ? -
vaPuMarci #4950 Legalább felvetted fraps-el?^^ -
vaPuMarci #4949 Jaja xD.Amugy most nem rég igy menek fortnál és ott rohan kb 5 Drunken Dogebbi 1 mage után.Meg is öltem egyet xD.Egyre több furcsaság van a Kalban...... -
corey3 #4948 milyen hack wazze... -
ThedarkmanHUN #4947 :( o banyek elcsorták a digok a kardomat :( -
ThedarkmanHUN #4946 Lehet használni a akrdot azzal csépeltem a ghostokat és szinte minden ütésben explosive blow volt xD
-
Herbie #4945 Köszi!
Visszajött! Csak beparáztam, mert későn jöttem rá a trükkre, hogy át akarnak verni. Nehéz éjszakám volt! :D Sokat melóztam azért a feateri cumoért! :D
LoooSeR -
Tsá
Herbie
Szerintem nem buktál vele,nem tudja átvenni másképp csak ha kitejeli a lét!
Kb 1 nap míg visszajön. -
Herbie #4943 Halihó!
Valaki megtudná nekem mondani, hogy az árral elküldött cuccok, nem fizetés esetén - jó esetben - mikor kerülnek vissza a feladóhoz? Amúgy van egy olyan sanda gyanúm, hogy buktam egy-két feathery armort... Előre is köszi a választ!
LoooSeR -
#4942 Tsá
Hát igen,mindenhol ott vagyunk ez is tök jó!Csak kicsit jobban össze kéne tartani magyaroknak mind a játékban mind az életben is,segíteni egymásnak minden helyzetben ,ha a másik bajbnan van pláne!
Nem egyszerű a kard,lehet használni?
vagy csak kép? -
corey3 #4941 azért legalább ellehet mondani hogy a magyarok ottvannak a top10-ben is:Dés ez kibaszott nagy szó!!!! -
ThedarkmanHUN #4940 na mára bye all és jo gamet -
ThedarkmanHUN #4939 na fogadjunk ien kardot se láttatok még....
http://rapidshare.de/files/15998674/Clipboard01.gif.html -
ThedarkmanHUN #4938 jah és vki adjon cimet ahova feltölthetek 1 képet utána meg ide belinkelhetem...:P -
ThedarkmanHUN #4937 Cuccaim:g42 (csak a short és a kesztyű) többi mégcsak g32:( g40-es kard 2eb-vel és 72-es str 59-es hp 35-ös agi és nincs ien mágikus tárgyam semmim mert betörtem revi stonenak... és thx akko woman ok megjegyeztem thx
-
Datas #4936 Ha megvan a megfelelő felszerelésed plussz pénzed a medikre akkor nagyon is lehetséges(bár a mostani szerverviszonyokat figyelembe véve valószínü, hogy jópár éjszakád rá fog menni). Én pl. 37-es szinten húztam egy kicsit bele és a 40-es szintet 2nap/1level aránnyal értem el. -
Datas #4935 Curbuncle bővebben tudnál erről a hackröl írni ? Ki lehet szúrni valahogy, vagy próba-"szerencse" és ha peches vagy akkor max. jöhet az anyázás?
ThedarkmanHUN -(QuickHUN)
Szvsz ha knight vagy akkor ezen a szinten a legjobb a madknight-water dragon(predator)-armored knight nyírbálása. Persze kekeckedni nagyobbakkal lehet, de nem érdemes és sokkal kényelmesebb lefejezhető mobokat ölni, mint nem lefejezhetőket amilyen a young woman. Különben is ghostokbol lessz eleged majd mert sok quest rájuk alapúl.
A devilekkel kapcsolatban meg az a személyes tapasztalatom, hogy egészen a dev. sold. with spear-ig nem kapsz g40-es fegyót...