Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ettõl vagytok Noobok.. nem a szint miatt...
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
nagy sietsegben eszre se vettem
riszpekt\'
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
egyebkent meg leszek par nepot aztan meglatom mint csinalok attol fuggoen hogy mit mondanak a
Belugyminiszteriumban a netrol 😊
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
aszt a baziklafásat vidike voltam
riszpekt\'
hogy a hangszin miatt nehogy félre éertés legyen.
riszpekt\'
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Szerintem itt kár az ilyeneket eröltetned...
jah meg mikor megtalatuk a shortot nem is tudom hany napnyi oles utan azt eladtad tan 1.1 misiert 😊
riszpekt\'
En most Napi-Szimbi-Andr3j trióban nyomom estenkent a partyt, de ha sikerul napi egy kockat osszegyujteni az mar jo arany😞 maholnap lepem meg a 49et.
Logo: ez marad. -egy darabig- 😊
Egyébként bocsi, hogy eltûntem, de nincs idõm játszani csütörtökön szigorlat utanna visszanézek de nem leszek annyit mint korábban 😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
minden nap uj logo mi? 😊
riszpekt\'
1M geont vesznek 15$-ert, tehat 26*15*200(kb ennyi most a USD-HUF) El is tudtam volna adni 30Mert mert hornoltak hogy ennyiert vennenek pimped-et. Kerestem is volna rajta gyorsan 4millat😊
riszpekt\'
Andr3j Napi veletek mi van hogy alltok szintileg?
megvan mar a varva vart 50? 😊
hmmm... nagyon lepukkant mostanaban ez a forum 😞
meg jo hogy benne van kedvencekben, kulonben a 4-5. oldalrol kellene osszevadasznom. 😊
riszpekt\'

riszpekt\'
riszpekt\'
Este lehet már kidobatott magának egy skilfull GS-öt 😄
riszpekt\'
2. veszekedtem vele vmirol es ez volt a legegyszerubb modja hogy megmutassam neki
riszpekt\'
remelem estere megjavitjak mar negyon elegem van a dologbol
a TS meg azt jelenti Team Speak dumalunk jatek kozben,
de mielot jonnel elmondom hogy partizasra hesznaljuk fokent, es mar igy is sokan vagyunk rajta nem igazan akarunk mar tobb embert 😞
azoka a magasszintu szornyek en se tudom kik de durvan neznek ki
Elõször is azt kérdezném hogy mi az a TS ? Mert azt irtad hogy Andrejékkal mindig TS-en lógsz. Az mi? 😊
Másodszor meg az "email" szocska valamilyen más helyre visz, mar nemtudom hova, de nagyon mas helyre. Az e-mailedre majd írok, mert fontosat kérdeznék.
Egyenlõre ennyi, köszi hogy válaszoltál.
Amugy ezek is vannak azon az oldalon, de fogalmam sincs mi a nevük.
--> Foggalmam csins mik ezek. 😊
Amugy meg, az utolsót lvl 89-en érdemes meglátogatni egyedül. 😊 pfff. LoL
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) KilleR18 (LvL48 Mage/Cure) (X-Perience) HUNKiLL (LvL70 Mage/Hermit) / ThePunisherHUN (LvL72 Archer/EA)
Remélem a TSt nem uninstalláltad!
na bye all (jo dropoot)
szornyekre kivancsi leszek ezek a trollok eleg erdekesen neznek ki
a varazslo meg eleg gonosz kinezetu nem ???
regebben tenyleg 53-nak mondta vki
riszpekt\'