Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
egyszer lattam egy olyan waros videot amin rajta voltam de semmi mas 😞
riszpekt\'
Mikor meglattam jót derültem rajta.
Btw köszi az "ajándékot" kicsit szorít válltájékon, de ha lesz alkalom felfogom venni <#nyes>#nyes>
mast nem vettem rajta eszre...
riszpekt\'
riszpekt\'
Ez igen, Feathery talik tömkelegét vághatta bele abba a maskba mire sikerült neki 😊
Szomorúan konstatálom a helyzetet, hogy egyre több emberke hagyja itt a játékot. Én azért bízom benne, hogy marad egy kis játszható közösség, akikkel érdemes eljárogatni partyzni, és a mostani ú.m. kedvcsökkenés alábbhagy.
Én is addig leszek amíg ez a közösség kitart. Egyedül tényleg semmi értelme...
De azért még bizakodom😊)
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
<#guluszem1>#guluszem1>
Én csak nemrég kezdtem a játékot de nagyon tetszik! 😊 Még az elején vagyok eléggé,egy 11-es szintü lovaggal nyomom,most kell csak begyüjtenem a 40 big handed blue warrior cuccot. Csak sajnos elég lassan megy mert elég nagyokat csapnak. 😊 Sajnos nem találkoztam még magyarokkal a játékban,de majd hátha. 😊
Egyébként a játékban is Prypiat néven vagyok!
Üdv: Pripyat
Énis akarok már játszani vele. 😄
www.kalonline.com
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
mondjuk erdekes warnak neztek elebe 😊
riszpekt\'
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
riszpekt\'
riszpekt\'
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
ez olyan mintha d2be akarnal g48at
riszpekt\'
egyebkent meg a zaszlotol fugg minden nem az emberektol es egymast nem is tudjak gyilkolni 😛
egyebkent ha tenyleg ez lenne es mehetnek warra en inkabb d3ba neznek korbe...
riszpekt\'
egyebkent ha nem megy el senki a hof nyer...
riszpekt\'
riszpekt\'
riszpekt\'
riszpekt\'
riszpekt\'
riszpekt\'
riszpekt\'
riszpekt\'
(HW Insider) Érdekes lépést tervez a kínai kormány az egyre masszívabb méreteket öltõ MMO játékok addikciójával szemben. A pillanatnyilag tervezés alatt álló rendszer szerint egy játékos csak három órát játszhatna egyhuzamban, utána minimum öt órát "pihentetni" kéne az accountját. Amennyiben az ominózus idõtartományon belül mégis bejelentkezik a rendszerbe, büntetés sújtja, melynek következtében a játékban szerzett elõnyük (tárgyak, képességek) eltûnnek/csökkennek. A hátrány halmozódik, és csak a pihenõidõ betartásával lehet újra elõhívni a véres grindelésben megszerzett automata kenyérpirítót.
A rendszert októberben kívánja bevezetni a kormány, és merészen szembehelyezkedett a piacon lévõ cégekkel - vagy együttmûködnek, vagy szedhetik a sátorfájukat. Így elsõ látásra azonban több probléma is van ezzel a tervezettel. Elsõként "account-alapú" rendszert tervez a kormány, vagyis semmi sem gátolja meg a játékosokat, hogy addig másik játékot pátyolgassanak, netalán egy második accounttal építsenek maguknak egy kiskaput. Másrészt pedig a kínai MMO piac átstruktúrálódására kell számítani, ugyanis a cégek többnyire játékóra után gombolták le a helyi valutát a játékosokról (vagy licenszeket adtak el a netcaféknak). Most feltehetõleg áttérnek a havidíjas rendszerre, mely a bevételeiket csökkentheti.
Ma egész nap lógatni fogja így az orrát😞
V.Tamás
az meg csak engem erdekel hogy Over meglepte az 56-ot
es felkerult az elso szazba ??
grat over es respect
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
TheKing és Vidi pedig azért amit itt az utolsó 60 hozzászólásban mûvel egész egyszerûen szánalmas és kész. Többet nem is fogok szólni a vitáról. ennyi.
Jó játékot.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent