12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
pinaszomi #5017 cart és mikor végez Chamber?? -
#5016 LOL
ezt nézzétek: www.kalonlinehack.uw.hu -
CartmanHUN #5015 Sajnos nem.Mire Chamber végez addigra jó is lesz. -
pinaszomi #5014 ugye nem nekem xar csak a xerver?? -
ince #5013 Ja..ha valamit el akarok kuldeni vkinek, hogyan kell? -
ince #5012 Segitsetek,nem tudom, hogyan ertelmezzem a dropp ratet..
Monster: Castoff Baby Ghost (Level: 30, Experience: 109)
Drops: Main Group Index 29
--------------------------------------------------------
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Group #1 (Index 129, Chance- 200)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
33 Geons (Chance- 835)
YeongHwaHwanDoo Stick (g29 wand, mage 1, Chance- 839)
HwanRaeHwanDoo Stick (g33 wand, mage 1, Chance- 840)
Medium Medicine (Chance- 880)
Medium Medicine (Chance- 1000)
-
JohnnyFirpo #5011 Én is eltünök "kicsit". Ha lehet ne pakoljatok ki. Még nem tom mikor lesz kedvem ujra neki kezdeni. Hf addig is! -
Chamber #5010 MiQ látom megint eltűntél guildból :/
Itt még azért vagy néha vagy Kalból is eltűntél? O_o -
Curbuncle #5009 Ez most komolyan egy chat szoba lett? -
vaPuMarci #5008 Ezt nagyon kiszámoltad:) -
#5007 cart ha tudnál vkit akinek kéne g32+5 hp-s archer chest akko szólj plz mert b**ul kéne a zsetta más is szóljon plzzz.. ty -
vaPuMarci #5006 Hát ja... -
CartmanHUN #5005 Úgy látszik nem csak elkezdeni vagy lusta egy karit hanem shopot nyitni is.Ezeket igy sose fogod egyben eladni még a játékban sem, ahol kicsit többen vannak mint ezen a fórumon.... -
#5004 Ha valakinek van 30 körüli FÖLÖSLEGES (AUTH) mageje (amit Geonért nekem adna:)) ---> irjon! És eladó Knight cuccok:
G42 Gloves: 31k.
G42 Chest: 130k.
G42 Shorts: 36k.
G32 Helmet: 12k.
G32 Boots: 16k.
G40 Shield: 3k.
+7 G40 NPC Sword [1 EB]: 250k.
A cuccokat csak egyben adom el, nem külön-külön...=.=. Összesen ez a szett: 478k. -
JohnnyFirpo #5003 majd benézek ám. -
#5002 yeee tényleg #5000 :D hihi
kösz -
vaPuMarci #5001 azért kellett az 5000. hozzászolás mi? xD amugy G.R.A.T. ^^ -
#5000 ja és KoRn forever ....nameg S.O.A.D :D -
#4999 sziasztok :D
ma léptem a 41et :P
ja és ha kell vkinek egy g32+5healthos archer chest akko pm-zen rám
hm nadjából ennyi :D
na jóccakát -
vaPuMarci #4998 az egész ennyi??? -
#4997 elado full g42 archer cuccok és g37+1 bow 33k-123k az ár, hanin szerver.... irjatok irjatojk irjatok!!! -
corey3 #4996 33-as archer karaktert eladnák az uj serveren egy 30-as szintü archerre a régi szerveren.. -
Az elöbb 16:30 ig volt a javitás írva ,már 17:30 ig van !
Rádobtak még 1 órát!Miért nem tudták ezt holnap csinaálni? Holnap dolgozom pedig,
na majd egyeztetek velük igy nem lessz jó! -
#4994 Tsá
Hát én is remélem hogy javulni fog valami,mert szerintem nem emlékszem ilyen hosszú javításokra!
Még fél óra asszem ,de addig letöltöm az uj clienst! -
Chamber #4993 Nekem úgytűnik, hogy mostanában hullanak a ToAk, szal sztem add el minél előbb (most még ~2M), mert ha így folytatják esni fog az ára... szerintem :) -
Chamber #4992 "We are sorry about working for KalOnline continuously."
Bocs hogy folyamatosan dolgozunk a Kalért. ?!
Én nem tudok angolul vagy ők? O_o
Dolgozzanak csak... remélem a 6,5 órás maintance (ha nem növelik meg még párszor =) azt jelenti hogy valami javulni fog végre lag/hack/DCk terén :)
-
ThedarkmanHUN #4991 Jah volt aztán a akkora dropom:Talisman of Accuracy,2Sea bream With Blood,2 Talisman of Intenisfaction,1 trinket és végül de nem utolso sorban g33+1-es kard :P -
ThedarkmanHUN #4990 Hello elado lvl27 knight és lvl25 archer nics semmiük ezért baromi olcso maximum 50k fejenként akit érdekel 2után PM-eljen rám holnap!! -
pinaszomi #4989 hali quick remélem meg lesz az 54 -
#4988 Tsá
Szia pimaszomi
sajna csak hétfőn vagyok,lagziba voltam vidéken és ahogy haza érek egyből megyek melózni!
Még 1 kocek kell az 54 hez ,remele, holnap 6 óra alatt megvan !
Tsákany -
Curbuncle #4987 Az IC az egyik legváltozatosabb választható karakter. Sokan azt mondják, hogy nem jó szólózni...Azt azonban nem árt tudni, hogy 56-os szintig, az összes kaszt egyformán fejlődik. Mivel ekkor lehet csak a Skilleket G2-re fejleszteni (Lásd Focus Shot 2).
Az IC-nek nagyon sok olyan skillje van, ami előbb legyengeít az ellent, majd mi végezhetjük be a hálálát. A pain pl megbénít, a Life Absorb. a te életedet pótoljá a másikból. Nem egy ember számolt már be aróól, hogy LIfe Absorb.-al volt 3500 közeli sebzése. Bug vagy sem, megtörtént. Nem sorolnám fel a skillekeet, hiszen úgyvélem te is nagyjából ismered kinek mi van.
A lényeg ahogy cart is mondta, az EA-nek nincs megkötése, hogy mit támad, egyéni választás. Ölhetsz pirosat, lilát..stb.
Ezzel szemben az IC skilljei nem nagyon működnek a lillákon. Megölni megtudja őket, de nem olyan gyorsan mint az EA.
Önvédelem szempontjából menjél IC-nek!!! Nem egy assát lehet vele beégetni. -
CartmanHUN #4986 Ide is kiirom,csak 35 től veszünk már fel új tagokat a guildba mert mindig tele vagyunk megunt karikkal. -
CartmanHUN #4985 EA előnye:szólóban is jól boldogul,fókusz shot (kettes szinttől) kevés manát zabál és jól sebez.Hátránya:duellben 53 tól a lovagok jobbak mert azonnal induló támadó skilljeik vannak.IC pont forditottja.Jó párbajban ,nincs erős támadó skillje ,nem jó egyedüli harchoz.Egypár jótanács:statolásban is eltérnek ,IC nek 90++ agility kell mert az ad eva pontokat,EA nak strengh az FS OTP függése miatt.KalHQ tele van IC vs EA cikkekkel. -
Herbie #4984 Halihó!
Vmi őskalos elmondaná nekem, hogy - igy 8 kockányira a lvl50-től - valyon mi legyek inkább? Szal archer vagyok, és szeretném tudni, hogy mik az expert archer, és az Imperial Comm. előnyei, hátrányai, me igazság szerint a kalonline-on nem sok segítség van erre vonatkozóan... Ha lehetne, szeretnék objektív véleményt, nem olyan hónalj alól "az imperial comm. szar" dolgot...
Köszike...
LoooSeR -
#4983 Kész az ostrom gépek helye a vár belseje más!! A képek nemsoká érkeznek a zászló álat!! sok dolog pl van benne a védöknek valami vár lvl és flag lvl de a képeken majd látjátok!! A most megyünk megnézni!! akinek nincs a kapuk elött emekvény az tölcse le az újj kalt!!! -
pinaszomi #4982 már megint xar a xerver -
pinaszomi #4981 ha jó a server irjátok meg plsssssssss mert szeretnék kalozni
mégegyszer köszi -
Chamber #4980 S2 persze jó, pedig ottis war van... hogy fordulna fel az összes béna aki nem bírja ugyanúgí belőni S1et is mint S2t -
Chamber #4978 Csak nekem halt ki a régi szerver megint? Vagy senkisem fog warozni masem? :/ -
corey3 #4977 aha a FASZT! látszik a chatban hogy felnyomtad egy talival....ne szopass..kics buzi hacker