Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csinálhatnank egy új klant es mindenki ott lenne legalább,tök jó volna,
meddig nem jó a kal ?
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
meg a linux boxomat zargattam nagyerokkel
ma este mar nem leszek majd holnap melo utan
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Ha lesz kalban vmi fejlemény új guildet illetõen akkor ide majd írkáljátok be szépen
Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!
Veszélyes a magyar utakon közlekedni 😛
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Akinek van rá igénye - mármint egy Kaltalira, az jelezze- és ha Napiék hazajönnek England-ból akkor mindenféleképp en megszervezzük... hmmm...?
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
nem csoda hogy mostanaban nem voltal 😊
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Tigrincs,nagyon sok boldogságot nektek,én már 4 éve nös vagyok ,és 10
éve együtt,tök jól megvagyunk,ne hagyd magad ,a lényeg a türelem ,
Ui:ne csak nekem legyen jó,neked is:-)
halika
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
meg jo volna már valami G50 drop,
halika
Chamber másszá má fel MSN-re megbeszélni az ftp-t
lemaradtam volna valamirol ???
ja en meg nagyerokkel nekifekudtem a linux nevu jateknak 😊
de mostmar nemsokara kesz aztan jovok megint tenyleg nem tudja valaki hogy lehet a btmanagert beloni mert nem akar osszejonni
meg az X3 is lejott szal van elfoglaltsag rendesen 😊
Ja, érezzétek jól egymást a jövõ héten!!! <#vigyor3>#vigyor3>
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
Közös szerveren vannak vagy mi ? 😊
Ha képben leszel majd valamikor akkor TSen jelentkezzZZZ! 😉
Talán holnap délután beugrok, ha lesz egy kis idõm, és jó lesz a kal is.
A szombat-vasárnap teljesen kilõve, na meg persze a jövõhét is.
Remélem még azért összefutunk ezalatt a 3 nap alatt!
Már csak 3 nap!!!!!
Szimbio, Andr3j sok szerencsét nektek, az erõ legyen veletek, na meg a pia a kezetekben!
A többieknek is sok szerencsét.
Akkor maradok a Csillagkapunál ma este =)
This is Kalonline.
The Regular Server Maintenance has being delayed continuously.
We are so sorry for that situation and we wish you to understand it.
The Regular Server Maintenance will be extended until November 25, 2005 (Friday) 18:00 caused by changing the Hard ware into the server.
We will make a plan about the reward(Events) of this Server Maintenance for all users.
We apologize for such an inconvenience that we might have caused to you.
Thank you again for spending your time with us.
And we will always try to provide you with the best services that we can."
Szóval magyar idõben holnap délelõtt 10ig ne akarjatok Kalozni! :/ (ha nem halasztják még tovább 😊
Kárpótlásként kapunk vmi eventet majd... ha mondjuk kapnánk egy dupla XPs napot az 1. jólenne, 2. mindenki Kalozna 1xre, és megint játszhatatlanul lagos lenne (hacsak az új szerver nem bírja majd sokkal jobban) xD
Össze is szedtem kemény 40%ot + 1 wondering red tigert + egy clean PoLt... végre volt drop is, mégha nemis vmi pármillás tali 😊
Két ünnep között ugyis lesz némi idõm jáccogatni majd...
Mostmár:
- Time : 10:00 ~ 19:00 - Korean time
(Current Time in Korea : 16:44:07)
Remélem estére meglesznek vele azért, és eltûnik a lag! ;-)
This is KalOnline.
We're having a server maintenance.
- Time : 10:00 ~ 16:00 - Korean time
- Detail : Replacement of the server equipment
We wish you to refer the following information.
Thank you for enjoying KalOnline.
Current Time in Korea : 14:59:33 / 11/24/2005"
Yippii, cserélik a hardwert! Remélem el fog tûnni a lag ;-)
A setting.ini file-ban át kell írni a FILTERONOFF=0 sorban a 0-át 1-re.
Egyébként csak összevissza karakterek jelennek meg néha.
Így rendesen lehet látni a dolgokat, ha valaki mégsem érti meg amit mondani akartok neki akkor CAPSLOCK ÉS CSUPA NAGYBETÛVEL JÓL LEHET LÁTNI A CHET-ET.
A setting.ini-rõl természetesen csináljatok biztonsági másolatot!
Énsem mentem volna spanyol-magyar-angol guildba 😛
Állitólag ez a szerverkarbantartás megszünteti a laggot.
Guildügyben meg elértem pengét és segit nekünk,kölcsönadja a kariját,hogy lehessen war,stb.
The Regular Server Maintenance for international server is postponed until November 24, Thursday.
The Time for Server Maintenance will be about 4 hours(from 10 AM to 2 PM in Korean Time) caused by working for DB Server.
We wish you to understand and remember this information.
Thanks.
Mi az a DB szerver?.
Max cartman-el 2en maradunk 😊
Tegnap sikerült kinyírnom 2 lvl45+ íjász assát is, és ez meghozta a kedvem a további fejlõdéshez... megyek assahunternek =)
Tudom énmeg lvl50 vagyok, de a mage gyenge, nincs stagom sem kábító skillem. Szal nekem jó eredmény ezis 😛
P.S: ha vkinek aki abbahagyta/felfüggesztette Kalos tevékenységét, van egy jó kis G50 botja KÖLCSÖNadhatja. Ha sikerül kiütni egy cleant akkor úgyis fel fogom azt tuningolni (már kb +11/11ig megvan hozzá raktárban a sok kõ =)
Cham tudja miért, neki levezettem a gondomat....
Ha esetleg láttok bennt hogy belogolok az max azért van mert árulok vagy csak eggelek...
Mindenkinek további jó játékot és dropokat.
Utána meg lépek silkroadozni de ott is jól le vagyok már maradva😊 egy 16-os karit hagytam ott😊 csak gondoltam szólok😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Szóval MLben nincs se leader se subleader, mivel penge még addigsem jön be hogy kinevezzen 1et :/
Felmerült, hogy csinálunk új guildot, de mivel kevesen vagyunk sok XPt kéne beadni fejenként, hogy összejöjjön a 16M =/
Sokan átmentek silkroadozni sajna.
Mért kapnak el mindig mikor a falra firk
Küldjetek már lécci screenshotokat a klánok állásáról, vagy ide szúrjatok be vagy küldjetek mailre, kíváncsi vagyok hogy álltok 😄
Én wowoznék de nem tudok, behalt a szerverem😊
Penge abbahagyta a Kalt? vagy mi is történt?
Küldjetek már lécci screenshotokat a klánok állásáról, vagy ide szúrjatok be vagy küldjetek mailre, kíváncsi vagyok hogy álltok 😄
Én wowoznék de nem tudok, behalt a szerverem😊
Penge abbahagyta a Kalt? vagy mi is történt?
riszpekt\'
Chamber, felléphetsz 50-re, nem kell azonnal jobot választanod. Akkor kell majd választanod, ha beszélsz a megfelelõ NPC-vel. Addig maradhatsz simán 50-es szintû Literary Man (Woman, pontosabban).
A Hermit meg tényleg nem csap oda akkorát, mint a lovag, ez vitathatalan. Pontosabban szólva nem tud akkorát ütni a hozzá képest jóval magasabb szörnyekbe, mint a lovag. Én 51-en csak 200-230-at sezbek a Trooperekbe. Persze, hol van az a lovagok 800-1000-es PUS-ához képest, de akkor is valami. A Hermit majd 53-54-en kezd el jól sebezni.
A CJB-t meg nem konkrétan a buffjai miatt kell választani, hanem azért, hogy ha valaki támogató karakter akar lenni. Konkrétan Healer. A buffoknak persze nem érzõdik látványosan a hatása, de a felbuffolt emberek pl minden buffal 10%-al hamarabb ölnek meg egy szörnyet, ennyi elõnyt adnak.
+8 int mennyit dob egy lvl50+ magen szted? +10 mag dmg? xD
vagy pl +84HP... egy 3K+ HPs lovagnak ez sokat számítana ???
Nekem ezek nevetségesen alacsonynak tûntek, fõleg mivel hogy fix értéket adnak, ha %os lenne mint a madarak buffjai anno, akkor sokkal több értelme lenne sztem. Így egy lvl20as karin nagyon sokat dob, de egy lvl50en... =)
Tegnap este beszéltem többiekkel, és õkis azt mondták sokat érnek, szóval csak nekem tûnt szarnak 😛
Azt mondd meg még légyszi hogy ez:
XXXX: char_str + 2 + 6 * skill_grade
kinek a STRjét veszi alapul? mert ha a sajátom akkor ezis elég szar. (ha most megnézem a skill teachernél akkor persze ott a sajátommal számol (+16STRt adna), de ha rányomom vkire akkoris ennyit ad?)
Description: Increase the selected target's defense.
Type: active
Min Level: 53 Grade: 1 Add. Close Defense : 0035 Add. Log-range Defense : 0025 Lasting Time : 600 Energy used : 0072
Min Level: 62 Grade: 2 Add. Close Defense : 0065 Add. Log-range Defense : 0045 Lasting Time : 600 Energy used : 0103
range: 128
charge time: 2000
cooldown: 5000
Name: Blessing of Strength
Description: Increase the strength of the selected target.
Min Level: 54 Grade: 1 Strength + XXXX Lasting Time : 1200 Energy used : 0096
Min Level: 63 Grade: 2 Strength + XXXX Lasting Time : 1200 Energy used : 0128
XXXX: char_str + 2 + 6 * skill_grade
range: 94
Name: Blessing of Health
Description: Increase the health of the selected target.
Min Level: 54 Grade: 1 HP + XXXX Lasting Time : 1200 Energy used : 0087
Min Level: 64 Grade: 2 HP + XXXX Lasting Time : 1200 Energy used : 0114
XXXX: char_hth + 3 + 8 * skill_grade
Name: Blessing of Agility
Description: Increase the Agility of the selected target.
Min Level: 55 Grade: 1 Agility + 0011 Lasting Time : 1200 Energy used : 0093
Min Level: 64 Grade: 2 Agility + 0019 Lasting Time : 1200 Energy used : 0119
Name: Blessing of Intelligence
Description: Increase the Intelligence of the selected target.
Min Level: 56 Grade: 1 Intelligence + 0008 Lasting Time : 1200 Energy used : 0100
Min Level: 65 Grade: 2 Intelligence + 0014 Lasting Time : 1200 Energy used : 0136
Name: Increase of Critical Hit
Description: Increase the appearance of Critical Hit of the selected target.
Min Level: 57 Grade: 1 Critical Hit + 0005 % Lasting Time : 900 Energy used : 0110
Min Level: 66 Grade: 2 Critical Hit + 0008 % Lasting Time : 900 Energy used : 0148
aki ezek utan azt mondja hogy semmit nem ernek,az hulye...
riszpekt\'