12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
ThedarkmanHUN #5643 hello akinek van g42 archer chesteje az pls pm me 2-6 közt lécci fontos lenne köszi (jah jo a progi egyébként) -
Csimbi #5642 nah, akkor:
grp: GROUP (a monszer többféle dolgot dobhat, ezek csoportokba vannak szedve, ez a szám azt jelenti, melyik csoportból dobja a tárgyat...)
ch1: CHANCE1% (mennyi esélyed van arra, hogy adott csoportból kapsz vmit)
ch2: CHANCE2% (mennyi esélyed van arra, hogy adott csoportból egy adott tárgyat kapsz)
sum: SUMMA% (természetesen az előző kettőnek a szorzata, vagyis egy adott csoport adott tárgyának tényleges esélye...)
amugy hogy tetszik a progam?
Ui:
volt frissités, a player level részen irja szintenként hogy melyik monsta milyen szinü, mennyi xp-t kapsz érte azon a szinten, és kb mennyit kell megölni belöle a lvl-hez :D -
learner #5641 Nézzétek meg, a statok jók rajta, csak érdekes amiket dobál és h milyen eséllyel -
learner #5640 És 1 észrevétel:) A küldetés moboknál az Elder Doggebit szerintem elírtátok ^^ -
learner #5639 De a Grp is érdekelne!^^ -
learner #5638 Nekem lenne 1 kérdésem :) A Ch1%, Ch2% és a Sum% mi akar lenni, mert bogarászom de nem tudom kiokoskodni ^^ -
Chamber #5637 Ok, átraktam az oldalon a linket az 1.1-es Frameworkre akkor, ha csak azzl megy.
-
#5636 az 1.1 el megy -
#5635 nekem nem megy... sír, hogy tegyem fel a frémvörk 1.1-et, pedig fent van a 2.es...
majd megprobálom beszerezni az 1.1-et és megnézem azzal... -
Chamber #5634 Pedig azokat fogjuk használni =)
-
CartmanHUN #5633 Stat tervező progi jól jönne, de a tökéletes képletek sajnos nincsenek meg sehol.A KalHQ-n van pár egyenlet de azok se mind pontosak. -
#5632 Talisman of attack során nem írod, hogy az előző szint értékéhez fogva növekedik ennyivel az érték vagy az alapértékhez nézve?
UZgyanez Talisman of magic esetén.
Egyébként nagyon szép munka:) Grat hozzá:)
-
Csimbi #5631 helyes :D
akkor mostmár jöhetnek a vélemények, a hibák, és az ötletek ...
persze csak módjával ! (skill+stat tervező készülőben) -
#5630 működik! -
Chamber #5629 Ja, mostmár van telepítője is a proginak. Vki próbálja ki hogy mostmár megy-e!
Innen lehet szedni :P
-
Csimbi #5628 Enciklopédia kész... hiba javitva, mingyá kaptok linket :D
(már ha érdekel valakit) -
Chamber #5627 Ezért mondtam hogy ki kéne próbálni hogy megy-e vkinél, mert ha nemszól senki hogy vmi gond van vele akkor nemis tudjuk :P
Épp próbáljuk javítani, de ez megint vmi idióta hiba... ezen a 2 gépen ahol meg lett írva simán fut minden gond nélkül. Ha ittsem menne akkor nem linkeltem volna be amíg nincs kijavítva :)
Majd szólok ha sikerül vmit kitalálni, azt akkor szedhetitek újra és találhattok újabb hibá(ka)t =)
-
#5626 ez az enciklopédia igen jó lett... kb senkinek sem megy
persze a szándék a fontos :) -
Chamber #5625 Valaki kipróbálta a KalEncyclopediat hogy megy-e neki? Mert nekem még mindig nem megy otthon :/ Másnak???
-
#5624 sziasztok regeltem új nevet hogy egyértelmű legyen milyen néven vok kalban xD
még mindíg nem lehet belépni :( legalábbis nekem nem sikerül -
Chamber #5623 Nekem nemmegy 1.1-el, javított 1.1el, 2.0 betaval, 2.0val sem :/
Meg a Kal sem lép be 1 óra alatt sem most, szal masem fogok sokat fejlődni =)
Na mind1, nézek vmi filmet legalább :P
-
Csimbi #5622 nekem megy 2.0 val is itthon, pedig vs nincs is felrakva :D -
Chamber #5621 Progi nem műxik nekemsem most vmiért, majd holnap meg lesz szerelve.
Megnézem majd még a Framework 1.1-el, mert elvileg az alatt lett fejlesztve... de a 2.0val is kéne menjen, de nekemsem akar azzal :)
Én 20 perc alatt eljutottam a karakterválsztásig, most újabb 20 perce várok a "now loading" képen... de még semmi.
-
spy6 #5620 cool... -
NightmareIV #5619 ya... -
#5618 éljen az inix!
megint nem lehet belépni. -
learner #5617 Cham, mind1, kellett 1 high lvl kari és ez megtette:) Majd kikúráljuk magunkat ebből a szép hírnévből :D
-
#5616 chamb... ez a skill progi ez így illegál? meg műxik? mert akkor lehet csinálok egy új id-t és kipróbálom xD -
Doma #5615 Izé... Ez a kép már elég régi. (Márakinek :P)
A másik amit linkeltél viszont érdekes... nah nem a 48as panther, hanem az a szépen vilagít kavicsi.
-
Chamber #5614 Jó karival kezdtek tiis...
Sztem nem éri meg foglalkozni vele :)
-
learner #5613 Nah emberek volna 1 bejelentenivalóm: OtiHUN-t felhackelték, nem tudom ki tud róla, de a mai napon, hajdan volt greenendolina és jómagam megvettük a karit... Aki felhackelte nem autenktikálta, nagy tehetség, na mind1:P Innentől megpróbáljuk kcisit felhozni a kari hírét, majd kiderül mi fog kisülni belőle. Tehát ha megláttok, ne az legyen az első, hogy: jajj itt az a buzi KS-er, köszi -
NightmareIV #5612 -
Chamber #5611 Készült egy kis adatbázis Kalhoz ha vkit érdekel:
KalEncyclopedia
Futtatáshoz fel kell rakni a microsoft .Net Framework min 1.1-es verzióját... de mivel a 2.0-s újabb (és kisebb is, ezért ez a link a 2.0ra van)
.Net Framework 2.0
Lehet szidni hogy mi nem tetszik/működik benne, hátha egyszer majd kijavítjuk... :P
-
ThedarkmanHUN #5610 Valaki nemtudna nekem regisztrálni koreai szerverre? :P -
#5609 veled mivan, dozen? :)
roxxx... :D -
Cnensus #5608 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL -
Cnensus #5607 -
Cnensus #5606 -
Cnensus #5605 lol most néztem h. lvl 48as panthervan a koreain.....
és elvileg 41en fejlodik 4es szintre o.O'
csak aztmég nemraktakbe -.-'
-
Cnensus #5604 mostmar h. végre megcsinaltak a kartyazast mostmar torodhetnének magaval a jatekkal is.... -.-