12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
NightmareIV #5559 bazz akor én lenem jövök.... -
ladylilien #5558 pff énis elmentem 1 órára mire visszajövök már engem se enged be -
SP5knight #5557 Engem megint nem enged be a serverre -
Datas #5556 Nana ! Lehet, hogy egyeseknek más dolguk sincs mint az egész napot a játékkal tölteni és minden fórumot végigolvasni, de én örülök, ha esténként egy kicsit tudok játszani - általában a reggeli felkelésem bánja...
Az meg abszolute nem érdekel, hogy mindenféle kezdő-haladó hozzászólást elolvassak különböző fórumokon, a játékkal kapcsolatban eléggé informált vagyok, de ha mégis valami újdonsággal találkozok annak utánnanézek. A doggi lordos videót nem tartom annak, ezért nem kérek a kioktatásból, de köszi a linket - egymagában is elég lett volna. -
#5555 NEm tudom de mikor egyesek egy egyszerű regisztrációs formulát nem tudnak elolvasni vagy a Bannerra klikkelve napi oldalán pár alapvető információt elolvasni nem képesek hogy várhatod, hogy Idegen nyelvű oldalra menjenek vagy esetleg nemzetközi fórumra???:D
-
Curbuncle #5554 De tudja.
Amugy emberek ti nem informálódtok a játékkal kapcsolatban, amit játszotok?
Link: http://www.kalhq.com/forums/index.php?showforum=5
Tessék már bemásolni a böngészőbe és elmenteni könyvjelzőként, mert egyfolytában ezekkel a kérdésekkel nyomultok, nemhogy elmentenétek az oldal címét, ami már nem egyszer volt leírva, belinkelve, stb. -
Datas #5553 Nem tudja valaki,hogy készűlt e most videó a doggi lordról? -
UnsuBoy #5552 Kösszi:))) megy -
#5551 hotmailre elmegy, csak a junk mailek közt keresd:)
a többit nem tom^^ -
UnsuBoy #5550 Hello! van egy kis problémám ! Most töltöttem le a Kal Online-t... Felraktam majd a kalonline.com-on regisztrálni szerettem volna de mikor a regisztrácionak ahhoz a részéhez értem hogy irjam be a Authentication Number-t akkor ez a number a beirt e-mail címre nem jött meg valamiért:S az e-mail címet jol adtam meg. ilyen szolgáltatoknál is probáltam de az email nem érkezik meg akármit csinálok(freemail;hotmail;AIM;walla) pls help:D -
ladylilien #5549 vagy nem :) szerencsére javították :) de azért ennyit várni rá :( -
ladylilien #5548 nagyon olyan érzésem van hogy ebből double exp event lesz xD -
SP5knight #5547 -
vaPuMarci #5546 szal senkisem tud -
vaPuMarci #5545 Also szerveren volt ien shout is...nem igaz ma terveztem még pár szász %-ot...Ez lett belole -
SP5knight #5544 nem -
CartmanHUN #5543 HP-s cuccokkal simán felette vagy. -
spy6 #5542 ti most betudtok menni?
-
rudiHuNN #5541 hehe :D, full élet zászlóval :D
4004-es sebzés :D -
CartmanHUN #5540 Velem ugyanez volt az első idézéskor.Akkor még olcsóbb volt a rebi,csináltam pár szép képet.(mindegyiken térdelek)Majd szint elején akarom ezt a doggit meglátogatni ,ha már lesz elég high lvl ,hogy csináljanak is vmit.Talán egy jó healer zászlóval túlélné a támadást ,és engem is mindig felélesztene. Úgy már lenne értelme odamenni. -
ladylilien #5539 ahogy olvasgatom laonline.comon a freeboardot senkinek se lép be a game :(
remélem csinálnak vele vmit mert bekattanok :S -
spy6 #5538 GAME OVER -
ladylilien #5537 LOL az érdekes lecc xD
bár ha már jól ismered gamet nemkell érteni a nyelvet xDDD -
rudiHuNN #5536 NEM TALÁLNÁTOK KIH MIT CSINÁLOK!!! töltöm leh a coreai servert :D -
ladylilien #5535 :( pedig pont elhatároztam hogy ma belekéne húzni és 4-ig abbasem hagyni erre besem tudok lépni :( -
vaPuMarci #5534 Errol van szo! Remélem holnap jo lesz...Ha ma nem
-
rudiHuNN #5533 Beállt rendessen! be sem lehet lépni! Xar! -
vaPuMarci #5532 Jah akkor megnyugottamMá elkezdtem hülyeségekre gondolni...Uristen! Mit tesz velem ez a játék???
A kal online 1 káros szenvedély... -
#5531 Ha valaki ráér egy partyzásra az szóljon kérem köszönöm -
ladylilien #5530 nyugi most nekem is csak az ablakig jön és onnan semmi :( -
vaPuMarci #5529 Ugy tünik most hagytam aba ezt a játékot...Nem enged fel és sztem nem is fog Hihetetlen... -
ladylilien #5528 de viszont a rebikereskedoknek jó üzlet volt :P
mert láttam ma 1 csomóan árultak rebit 280-320K körül ahogy megindult a boss ölés egyből 500K fölé emelkedett a rebi ára xDDDD -
rudiHuNN #5527 Hali! Én is voltam a dogebi lord úgymond ''ölésben :D''! Mesziről figyletem mindent! találkoztam SZASZÁval is! Tök síráj volt! 3 rebim ment csak el! jah és az életéből csak 1mm-t sebeztek :D! A szörny különben jól van beálitva a leőléshez! Csak az emberek tapasztalatlanok akik feljutnak ahhoz a szintig! MEGVOLT BESZÉLVE HA TEREMNEK A KÉK GOLYÓK(devil spiritek [EBBŐL NYERI A LORD AZ ENERGIÁJÁT A KöRBESEBZÉsheZ (kb. 1802 meg 4002-t tudd csak sebezni -+ különbség nélkül)]), MINdeNkI azt LŐJJE! :D, HÁT EZ SEM ÍGY JÖTT ÖSSZE!! Mindenki ráfutott és had szóljón! csak minden körnek +50 rebirtlett a vége ahogy elnéztem! Peddig még Xca a shoutba is irta hogy cask azt löjjék, deh akkor sem azt csinálták! amúgy készült 284 schrenshot :D! -
vaPuMarci #5526 Wazz nem enged fel a Hanin-ra mert meg ál mikor ott az ajto..De az alsora felenged.Nektek is igy van? Vagy csal én vok ien szerencsétlen? -
#5525 Na fasza!
Kíváncsi vagyok SZASZA is igy hal vagy ő 1 percig azert birja?
Valami nem jól van itt,nem hiszem el hogy ilyen erősnek kell lennie,nem jól van beállítva a csávo sztem! -
puna #5524 csillagkapu powa
-
Chamber #5523 Én fel sem bírtam jutni... 3-tól kezdve meg kellett szenvedni minden szinten a feljutásért. 7-ig sikerült feljutnom, de ott már túl nagyot ütött rám egy mob, és kicsi szűk hely vezetett az ajtóhoz tele 50 mob-al, azok között lehetetlen volt átmenni úgy hogy ne kattinst rá vmelyikre véletlen =)
Úgyhogy ott feladtam és elhúztam nézni a Csillagkaput inkább :P
-
puna #5522 6 rebim banta mire eltudtam teleportalni :)) elnyomtam a rebit mire a tp re nyomtam volna megint meghaltam 6-rebi utan sikerult halva erkeznem fortba:)) -
puna #5521 fentvoltunk towerban megnezni a megidezest es a legyilkolasat :)))
erdekes volt amirol betudok szamol kb 600 ember volt fent . a jatek menete a kovetkezo volt :
- a fonok vert 1 et mindenki meghalt:))
-rebi kovetkezo pillanatban mindenki meghalt kb 600 ember :))
- rebi , mindenki meghalt es igy tovabb :)))
szerintem gyurjunk meg a kovetkezo megidezesig:))))))))))))))
-
Chamber #5520 *fél 5 utánig (vmikor fél4fele idézték) van idő kinyírni asszem!