12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
#5723 szerencsém volt fél 5-kor sikeresen befészkeltem magam és azóta nemdobott ki meg semmi xD
igaz 6 óta vártam hogy belépjen de talán megérte xD -
#5722 Na mondom bemegyek kicsit gamelni erre töltés képernyő már fél órája.. :D
Az isten se akarja hogy visszajöjjek :D -
ThedarkmanHUN #5721 Tököm kivan ezzel a játékkal hogy egyik este sincs server:\ -
Chamber #5720 VÉGREEE!
Rájöttek az idióták hogy ha nem megy a castle war akkor nem kell erőltetni. Most 2 hétig nemlesz war, ezalatt megpróbálják megszerelni. Május 20-a után lehet újra befizetni war-ra. (a legutóbb beizetett összeget a szövetség vezetője visszakapja storage-be elvileg)
-
Chamber #5719 Szar a szerver ilyenkor sajna, ne a gépedben keresd a hibát.
Volt már olyan hogy 25 percig vártam a login gomb után a karakterválasztós képernyőig aztán újabb 25 percet a "loading now" képernyőn mire bejutottam =/
Vagy várd ki vagy csinálj vmi mást amikor ez van xD
-
#5718 sziasztok!
nálam se jó a Hanin server rákattolok és csak tölt de nem történik semmi még a loginig se jut el -
Szikki #5717 Oksa mar csak egyetlen úgymond érdekes kérdésem lenne tegnap jatszottam a gammel fejlodtem megminden de mikor ma elakartam inditani csak toltott es toltott nem csinalt semmi mast game-el van gond vagy a gépembe keresem a problémat (csak ennel az egy onlinejateknal csinalta ezt ) -
Chamber #5716 A kép a fórum tetjén egy link is magyar Kal oldalra... esetleg nézz rajt körül kicsit, és akkor sok alapvető kérdést nem kell megválaszolnunk itt ezredszer =)
Egyébként még pár biztonságos Kal-al kapcsolatos oldal:
JainesOutpost
KalHQ
Más oldalakra javaslom ne menj mert keylogger és kari elvesztése lesz a vége.
Játékban meg ne bízz senkiben, sok a csaló és főleg a kezdőket tudják átverni könnyen. Ha veszel/árulsz vmit 3x nézd meg az árát legalább! Ha tradelsz szintén!!! Bár tőled még gondolom nem sok cuccot tudnának ellopni egyenlőre xD
Minimum authentikáld a karid, vagy csinálj belőle "gold member"-t. (a hivatalos oldalon ahol csináltad az accountod)
-
Csimbi #5715 bár gyanitom te arra gondolsz, hogy lehet e tanulni...
igen, lehet tanitokat kell megkereseni (narooth, fort, priest városokban)
náluk tudsz a skill pontjaidból skill-t tanulni :D
sok szerencsét ! -
#5714 csak sokkal egyszerűbb. Itt a lovag csak kardot az ijasz csak ijjat a magus pedig csak botot hasznalhat. Aztan majd a lovag is lehet tamado vagy party tamogato és ugyanígy az ijasz és a magus is. -
Szikki #5713 Na hat kossz mindenkinek mindent probléma megoldodott egy ismerosomnek reflexbol megjott a mail amugy neztem a junk mail-t.
Más téma ebben a jatekban vannak skillek marmint (pl ij , kard) vagy csak igy alapbol ennyi az egesz ???
vagy esetleg letezik itt olyan hogy fegyver masteri????
mert L2 meg silkroad kicsit atlathatobbnak tunt, de lehet hogy csak fura picit
-
NightmareIV #5712 én is ugyanezt mondtam neki:)) -
#5711 kérünk egy normális képet mostmár -
Chamber #5710 Ezzel mivan? Sima G50 knight gloves nem? O_o
-
SP5knight #5709 Ezt elcesztem az írás nem latszik rajt -
SP5knight #5708 -
SP5knight #5707 Hmm.. -
#5706 egyébként már felmerült bennem, h nem a beléptetéssel baxtak el valamit, hanem korlátozták a belépést... -
ThedarkmanHUN #5705 gagyi a szerver -
Chamber #5704 Megint nem lehet belépni (vagyis gondolom 1 óra alatt megint be lehet jutni azért). Ha vki olvassa ezt és bentvan6bejut akkor mondja meg megtorlonak hogy ez van, ne várjon rám duelezni xD
-
#5703 a békára esetleg ha rákattintanál... -
#5702 egy béka mit segít a hekkelek ellen? És besyéljünk már meg egy találkát -
#5701 bár azt nemtudom, hha kattintanának akkor az jó lenne e... -
#5700 percek alatt megjelenne az a keylogger is. amúgy a keylogger mindent lement. -
Cnensus #5699 bucsuzásul egy 5let amit kitalaltam a hekkelések ellen^^
-
ThedarkmanHUN #5698 Panthert vennék g11-et sürgös pm to:ArcherBabyHUN előre is thx
-
#5697 na igen, de ha már egy regisztráción nem tucc végigmenni...
tehát kérted HOTMAIL-re és nézted a JUNK MAIL-ek közt, és nem volt ott?
mert az 100000000000000% hogy jó -
learner #5696 Ha gondolod én segítek... -
Szikki #5695 Figyi azzal semmi gond nem volt. Amugy meg remeltem hogy van vki aki annyira normalis hogy ha mar regelt nem huza le a karim szerintem azert vannak itt olyan emberek es ha van akkor boven jo en benne lennek hogy tudná csak vegre jatszani tudjak vele -
#5694 Hi
Regelni sajna neked kéne,mert az autentikált kódot már nem lehet megváltoztatni,és aki neked regel megtarthatja,hiába változtatod meg a jelszavad ezzel ő is megtudja változtatni!
Adatlappal nem volt semmi problema? -
Szikki #5693 ha nem nagy keres akkor vki regizhetne nekem es akkor megvaltoztatnam a codot vagy vmi mert nem jon ossze szerintem mas megoldas nincs pls regizen vki es kuldje el a [email protected]
Előre is nagyon köszönöm
-
Datas #5692 off
nem is akartam, amúgy meg magadat minősíted - téma lezárva -
#5691 ha nem kapsz citromailre e-mailt, akkor benned van a hiba. -
ince #5690 TUTI a CITROMAIL....
-
Szikki #5689 sajnos egyik mailra se sikerult szoval ha vkinek van otlete szoljon
-
learner #5688 Igen igen, hotmail tuti jó, Junk Mail... ahogy az előttem szólók is mondták :) -
#5687 hotmailre tutti elmegy csak mint Chamber mondta a JUNK mailek közé teszi... -
#5686 gmail-re azonnal megjött nekem a levél.. sem a T-online-os sem a freemailes fiókomra nem kaptam meg anno a gold memberes azonosítómat anno. Úgyhogy Gmail vagy hotmail -> junk folders:) -
Szikki #5685 se freemailra se hotmail-ra se walla-ra semmire nem jott meg es mar bocs a kifejezesert de konnyu zrikalni a masikat es ahoz kepes szart nem tudtal segiteni ugy hogy mielott fikazol mast gondold vegig hogy mekkora paraszt vagya tobbiektol kossz a segitseget megprobalom remelem sikerul -
Chamber #5684 Freemailre nem is fog megérkezni. Hotmailre elmegy, csak a JUNK MAIL mappában keressed!