Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legalább izgalmas a játék.Sose tudod mi lesz 10 perc múlva.
Most telefonáltam ,hogy téged is blokkoljanak.<#vigyor1>
Én nem variálok: 1 mert cuccok mélkül ugyse tudok mit kezdeni magammal.
2 a végén még elvész mindenem a koreai zsenik közremüködésével.
Bucser
el van már baszva ez az egész játék....

Már bocsánat a profán megjegyzésért.. elõször jöttek a CCF-erek aztán meg ez a feltörés... egyre nagyobb a káosz és nem csak a KAL világábvan hanem a GM-ek világában is....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Csak a ToE az illegális nem?
Sztem 0 ToE vagy 10 ToD/ToA felett blokkolhattak, vagy vmi ilyesmi, mert nekem 4ToA (egyiketsem most vettem) volt ezekközül össz. (meg a +eva/defes armorok rajt a karin) Mégsem blokkoltak.

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

Hmm, most szted kell regelni a war-ra, vagy azis megmaradt és azért nem evsztünk XPt továbbrasem assaktól? O_o

Ha újra kell regelni, akkor támadó sem lesz sok sztem xD

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

Más, kari visszaállítás....
Ez elég kényes és vitatott kérdésnek bizonyul.
Hallottam hogy telefnon a legtanácsosabb keresni õket mert az email elég macerás és így eltarthat a visszaállítás akar hetekig is.
(buktuk a kastélyt, nem tudunk szövetséget csinálni, 40en mókáslesz szombaton védeni 😄)
Ellenben kalhq-n olyat olvastam hogy valakit visszaállítottak de csak a botja meg némi medi maradt neki, a többi cuccot a gmek "lenyulták", mivel telefonon kérte a visszaállítást és nem volt idõ kitalálni hogy milye "legális" milye nem 0o
(állatka, belt, trinket, gyürû hogy lehet illegális <#fejvakaras><#idiota>)

Szal vannak dolgok...

persil
Sziasztok, bocs, hogy beleszólok, csak mindíg olvasgatom, hogy mi van itt<#smile>

Elárulom killer, hogy online játékban nincs csalás, nincsen kód, semmi nincs. Szemét játékosok baszhatnak át(scamm), vagy Te lehetsz hülye, hogy nem létezõ kódot keresel, és kiadod az adataid.

Aki csalni akar, szarokat tölt le, az megérdemli a feltörést, de én még a kariját is törölném, és a játkból is kitiltanám örökre.

Csak ennyi<#buck>

Szigorú vagyok, de igazságtalan... Már ötvenezerszer megmondtam, hogy ne túlozz!

Ehh nekem van 9 eva talim, noob kari storageben.
Meg van 1x def tali az en storagemban.
Ellenben aznap mikor a blokkolasok voltak nekem mindenem mar storageban volt. Szal lehet hogy az meguszta akinek akkor nem volt semmi "illegális" az inventoryjaban.

Ne reménykedj Quick,a sárgáknál már este fél 10 is elmúlt.
Mennyire olcsó? Veszek pár polit ha 50K körül van xD

Nekem csak 11es az íjászom, az még hozzád képest lowlvl xD
És csak íja van (red tiger), meg egy G8 chest armor asszem, szal doogira még nem megyek vele 😊
De majd szerzek stag blowt, és azzal gyorsan felhúzom, azt mehetünk doogizni 😉

Nemtudom a cuccokkal mi lesz, arra várok most, de sztem 1 hétig még simán eltart ez az egész :/
Sztem néznek storage-et is 😊

Keress csaló progit a neten,hátha most majd a karidat is viszik.
QuickHUN
Amugy álltalában tök nyugis vagyok de ugy érzem elfogy a türelmem,szombatig kapnak haladékot ,ha nem csinálják meg végzek velük😊
Lótúrót, ma estig kapnak !!

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

QuickHUN
Na mi van összejovunk egy low partyra?
Majd en healelek 10 a curom😊
Csiribi a neve !
Ha van cuccotok turbozott a storagbe is jo ha beteszitek!
A cuccokrol leszedik a talikat? Ugy adják vissza sztetek?

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

Killer18
Hát igen szopás nekem, kösz Quick köszi hogy ennyire sajnálsz de nemkell, a marha csak a cuccaimat vette el, a jelszót nem változtatta meg! Ha már elvesz mindent a karit is vigye nem? Én legalábbis így csinálnám! Na de mind1, maradt egy g45 stick-em ami fasza, de semmi másom sincs 😞, pénzem van 1k-m 😄, tehát még medit sem tudok venni, persze azt is elcsórták! Nah de nemszámít! Majd lesz vhogy, asszem énis elkezdek csórogatni vhogy, lehet hogy énis csinálok egy progit, vagy esetleg te Chamber nemtudsz?, mert te programozó vagy!

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) KilleR18 (LvL48 Mage/Cure) (X-Perience) HUNKiLL (LvL70 Mage/Hermit) / ThePunisherHUN (LvL72 Archer/EA)

Most persze olcsó a poli meg a rebirth is.
QuickHUN
De jo neked!

A tököm ki van ezzel,mi lessz ma?
meddig tart még?
Most lett volna idõm jaszani erre mi van hát szopás!
Ez õrület !!

Nem, nekem 53as magem van 😊

Csak elküldtem a +3def +3eva-s armorjat egy lowlvl accountra, szal nincs túl jó cucca jelenleg normálisan játsszani. Tegnap assakat kergettem vele végig. Ma viszont inkább az íjászom viszem fel 21re, annak több értelmét látom.

Ha ez megvan akkormeg megpróbálok eggelni ebben a cuccban =)

Egyébként tök szép színes most a magem... kék hairdeco/gloves/boots, piros/zöld (G42) armor, nincs shortja, szal az alap rózsaszín gatyában van xD

QuickHUN
Csako

Chamb most te is ugy vagy mint en ?
Mert van egy magem 26 os ma !

Hmm, még mindig nincs blokkolva egyik accountom sem... asszem ma az ijásszal fogok nyomulni és felhúzni 21re 😊
Mage-el tegnapis csak assakkal szórakoztam, mivel nincs normális armorja :/

Ja "akkor szólt volna a nod32"... virusírtó szólt volna persze, ha vírusos, vagy keylogger esetleg!

De ebbe a progiba gondolom meg kellett adnod az ID + passod, hogy használhasd. Ha meg kellett akkor meg ez egyáltalán nem vírus/keylogger, hanem egy sima kis progi ami elküldi az adataid vhova, amiket te önként megadtál neki 😊

Ezellen meg semmilyen progi nem fog megvédeni

Pff, ügyes vagy...
Nemtom hányezerszer lett elmondva mindenhol hogy ha csalni akarsz kalban akkor el fog tûnni minden cuccod (vagy esetleg az egész accountot ellopják).

Ha vki direkt "feltöreti" magát, az ellen nincs mit tenni =)

QuickHUN
Csakany skacok,en is megkaptam a blocket a nagy fejemmel,nem gondoltam volna ,miert nem kuldtem at mashova a kurva talikat,meddig tart ? Ki tudja ,lol
Egy emberke azt mondta lenyultak mar õket két misivel a kalshopból is,akkor 2 hhét volt a tiltás de visszakaptak mindent ,most tudtam volna jatszani a héten erre mi van ?Ez a mert nagy fejem van ,sajna Killer még rosszabbul járt,sajnállak töki,majd egyszer talizunk,ha mukszik,van egy karim addig azzal nyomom,kereslek benneteket vegyetek majd be addig amig nincs a masik pls Neve:Csiribi
Mondjuk ez is tök jó mert meztelen de van egy 15 os madara es egy Sae Dan legendary stickje, nincs g 42 rucitok addig? Pusza skacok,UI:MiQ ugyis vissza veszlek😊 es ha megint kilépsz,megint visszaveszek és igy tovább és igy tovább😊

kösz hogy gondoltál rám 0o

én már csak ott játszok 😊
old serveren eladtam a karim és ami összejött 6 milla aztmeg elosztottam 😄
Az uj serveren jatszik most valaki?

TomHun lvl 41 archer

150k

Natrak

És mennyiert lehet megkapni a talikat? 😊

TomHun lvl 41 archer

lol masik id-vel bementem priestben evatalit meg lehet venni..

Natrak

Killer18
Engem nem kúrtak fel egyszer sem! Ez az egy karim van, és most kúrtak fel, de hát nem is érdekel, ennyi volt!, most legalább nem lopja az idõmet.

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) KilleR18 (LvL48 Mage/Cure) (X-Perience) HUNKiLL (LvL70 Mage/Hermit) / ThePunisherHUN (LvL72 Archer/EA)

Bucser
hmmm.. kb 10 000 000-szor el lett mondva, hogy nincs cheat a kalhoz de te ugyanolyan hülye maradtál mint régen. Anno is felkúrtak most is.. csodálkozol még???

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Nem lehet,biztos.
"KalOnline money cheat! ez a neve! Lehet hogy ez?" <#wilting>

Ámen

Killer18
nemhiszem hogy keylogger, mert akkor szólt volna a nod32, már voltam így akkor is szólt! én valamilyen K Cheat programot szedtem le, KalOnline money cheat! ez a neve! Lehet hogy ez?

az elsö karimat nekem is lenyulták anno.<#vigyor3><#mf1>
az 41es volt...aztán ujracsináltam...de ez már régi történet

Letöltöttél valamit ami Kal-al kapcsolatos,vagy az artmoney nevû hackerprogramot?
azt a kurva

Natrak

Keylogger...

Killer18
Nah srácok, feltörtek!
Ennek kifejezetten örülök!
Játék közben ezt írta ki: You tried to log in with same account and game closes automatically. És azt jelenti hogy: megpróbáltál 2x bejelentkezni ugyan arra az accra a játék automatikusan bezárul.
Hát nyalja ki aki elcsórt mindent!
Bejelentkeztem újból és nincs semmim! Eltünt mindenem, az aromjaim, a fegyverem, az gyûrûm, öv, minden. Tojás,minden! Elvagyok teleportálva fortba, és van 1k-m!
Rohadjon meg aki elcsórta!
De akkor miért nem változtatta meg a jelszót? Mert érdekes betudok még mindig lépni.
Tehát tök jó!
Szerintetek mi lehetett?

Killer18
Engem nem bannoltak, pedig minden armoromon van +def

1db talim van az is egy 10/3-as str

Natrak

nálam sem volt mar irtam

Natrak

Chamber
Egyik accomnal nem volt TOE, csak 44 TOD, mégis megkapta a blockot.
Feltevés cáfolva 😊

TomHun lvl 41 archer

Brutal
Szép halál ez a Ban Event vazze <#mf2>

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Na, úgytûnik csak a ToE miatt blokkoltak, ha épp volt nálad.
ToD meg ToA eddigis volt a játékban, és nagyon valószínû hogy nem tudják tárolni minden egyes cuccról hogy azt te honnan szerezted.

Tehát akinél volt ToE az szívott csak sztem. Ha van itt olyan akit ToE nélkül blokkoltak akkor ez a feltevés nem helyes 😊

Kérdés továbbrais, hogy ki tudják-e szûrni a +evas cuccokat (sztem igen, scak még nem értek el odáig).
Szal sztem az ilyen cuccait rakja ki mindenki egy lowlvl accra pár napra, ha mgé megteheti ;-)

Bucser
Hammereljétek csak a mailserverüket Hadd ne kapja vissza senki a kariját😄<#idiota><#hehe>

Brutal
<#vigyor2><#zavart1><#taps>

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Bucser
zeknek?? azt sem tudják mi az a respect😄

Hello.

This is KalOnline.

The following is the detailed information of event :

The Great Ban Event

<#idiota>

Natrak

Gondolhatod ,hogy az volt az elsõ dolgom.Biztos a többi 2000 player nem irt ugyanilyen levelet.