Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem se semmi..most se

jah télleg...😄DDD

Lvl 33 N00BY | Venice Server | Silkroad |

nehogymár azokat bannolják akik rendesen tisztességesek játszanak....ugy látszik a koreai japcsi sárga ferde szemük kicsit félrehúúz!😞

Tudtam ,hogy ez lesz.Most a freeboardon elkezdtem lázítani.
HunShanton a kari neve és mellesleg egy guildben vagyunk 😊

TomHun lvl 41 archer

HunShanton

TomHun lvl 41 archer

QuickHUN
Hi

Lótúró,semmi nem történt,nagyon genyák!!
Én is blokkolva vagyok még!
Hogy hivnak a játékban Shanton?

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

Na megvolt az update, de én továbbra is blocked vagyok.
Valakit felengedtek?

TomHun lvl 41 archer

Lol no gond csak én is azt hittem amig varázslatosan nyakatekert mondatokkal tudomásomra nem hozta a srác hogy õ nem penge 😛

Akkor megint bocs,én csak feltételeztem.Silkbe is csak azért néztem bele mert már nagyon uncsi igy bannolva.
Az nem penge mint utobb kiderült. Hiába kérdeztem rá forumon baszott válaszolni hogy nem õ az, szal osztva lett. (bár szvsz kettejük stilusa tök egyforma)

Én tudom,de nem irom le(bocs).A silkroad fórumban eléggé elszabadultak az indulatok...és nem akarom ezt szítani akaratlanul se.Ott Elda néven megtalálod.
A kariját egyenlõre én szoktam használni guildkarbantartásra.
Tudja valaki Penge mailcimet?

Natrak

Remélem, feloldanak ...
Bár én már nem emlékeztem pontosan mit mennyiért vettem.
Lehet örök ban leszek? 😞

TomHun lvl 41 archer

The Regular Maintenance time

January 10 10:00AM ~ 11:30AM

Game update

- The Event (Come back to the KalOnline) is started.

* If you want to know more information, please refer to the Notice on homepage.

- The illegal item(Bound Zamogeon) is modified.

- Users got illegal item(Talisman) are unblocked firstly.
(The other blocked users will be unblocked after checking the personal information and agreement form.)

* We will be only unblocked the users that the personal information is the same as we have.

TomHun lvl 41 archer

Brutal
Basszuskulcs...
Ez azért idegölõ lehet olyan magas szinten mint te hogy ennyi játék után szívod a brokit... 😞((((

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Aki megúszta annak nem az inventoryjában voltak a talik, hanem berakta a storage-ba.Nekem persze az inv-be voltak.
Brutal
Pajti te is blokkolva lettél?

új szerveren is szoktatok lenni?

http://emulehelp.uw.hu

Sehogyse.Ezeknek fogalmuk sincs mit akarnak,azért megy az idõhúzás.A hackereket ugyse fogják elkapni,mert tuti ,hogy levédték magukat a tali akció elõtt.Elég lenne ,ha egy GM mindig online lenne a játékban.Ez a tali klónozás is 3 napig ment megszakitás nélkül.Elsõ nap Elitewarriors nevû kezdte,akkor még csak ToD volt meg ToA 150k körül.Aztán jött Dupmaster(biztos nem erre az akcióra gyártották).Végûl lovekal1 beteritett mindent(5k alatti áron),folyamatosan nyomatta az utolsó percekig.Plussz még le is irta vagy 5x ,hogy kell klónozni.Persze vett mindenki ész nélkül akár kellett neki akár nem.
Brutal
Nah hogy áll ez a blokkolás téma gyerekek? Remélem lassan mindenkirõl leszedik és mehet tovább a lagonline mindenkinek,nem szopatnak meg a kis ferdeszemûek semelyik jó magyar állampolgárt =)

Hát nem azt szedték, csak a szokásos server szarakodás. Kezd uncsi lenni, hogy nincs olyan hét ahol ne lenne legalább 2-3 bocsánatkérés, hogy jaj már megint probléma volt a Serverrel..

TomHun lvl 41 archer

Remélem most a block-ot szedik le, mert már játszhatnékom van...

TomHun lvl 41 archer

Killer18
corey3: légyszives add meg az msn címed ha van, mert amint olvastam tudsz honlapot szerkeszteni, énis tudok, csak kéne egy két segítség html-ben, mert én inkább a php-ban vagyok otthon!
Amúgy én KilleR18 vagyok a kalban lvl46-os mage-val, de mostanában nem játszok mert feltörtek, vagyis feltörtem saját magam,dehát ezt a többiek jobban tudják! 😄
Na szóval a címem: msn: [email protected]
Elõre is köszi!

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) KilleR18 (LvL48 Mage/Cure) (X-Perience) HUNKiLL (LvL70 Mage/Hermit) / ThePunisherHUN (LvL72 Archer/EA)

Bucser
ez más hozzászólásra volt reakció....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ha mégegyszer elaolvasod akkor megfogod tödni hogy nem fog feljönni a kalra mivel EVE-zik....nah olvasd....

Timbo
Mikor leszel fenn ??Kal on?

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

gvarga12
még jó hogy a fórum legtetején a kép egy link is valójában !!!
szóval semmi URL meg hasonlók nem kellenek csak ráklikkelsz és kész
ennél egyszerübben nem tom megcsinálni 😊

még jó hogy írtunk vagy 4K hozzászólást teljesen feleslegesen
csak néha én meg páran olvasgatjuk nosztalgiábol
nem baj legalább elszórakoztatjuk magunkat 😊

a kalhunt én csináltam mostanra teljesen statikus lett
ha elolvasod a kezdõ oldalon akkor láthatod hogy én már nem Kalozom elmentem EVE-elni(fizetõs MMOG)
ha csínálni akarsz egy kal oldalt a tartalmat amit az oldalamon találsz szívesen adom
szabadon fel lehet használni csak a végén írd oda hogy kitõl származik a tisztesség kedvéért 😊

a pénzszerzésrõl annyit hogy régen, úgy a 30-as szintig a külditárgyak elég jól fizettek sõt még utána is csak ott már nincs sok kedve kiütni az embernek
a halászás is jó ötlet de meggazdagodni abból sem igazán lehet
a kalban igazából semmibõl nem lehet meggazdagodni csak CCF meg hekkelésbõl

dukey42 krikkal ne kereskedj !!! nem éri meg át fognak verni
a /position a te koordinátáidat adja meg(senki semmire nem használja)

xy21 igen át lehet változni lvl 11-es állat kell hozzá magát az állatot lvl 16-on kapod meg ha megcsinálsz egy küldit, duplaklikkel bekerül a helyére ott szépen fejlõdik amíg ki nem kel a többit majd ha megvan a 11-es állatod 😊

a teleport az egy tekercs és a kereskedõtõl tudsz venni mindig ott ahol vagy abba a városba valót (igen elõször el kell a városba sétálni)

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

xy21
Hol a teleport???
Ja és az átalakulásra nem válaszoltál!!

fegyvert páncélt a weapon,armor,merchantnál tudsz venni de sima átlagos kereskedöknél csak a háromnegyede átverés ezért ha ott vásárolsz kétszer söt 3x is gondold át hogy mi hogy...

gyorsan átmenni városbol városba teleportal a legkönnyebb átmenni...sztem...vagy snassz mezei futás😄D

xy21
Olvastam hogy a karakterek a harcok alatt szörnyekké tudnak átváltozni.(Harcos tigrissé a mágus párduccá meg ilyenek)
Ezt mikor lehet megcsinálni??
Én most Harcos vagyok LvL7
Ja és hogy lehet gyorsabban közlekedni a városok között???
Van valami hajó vagy hátas??
Ja és hol tudok jobb páncélokat venni meg kardot???

Bucser
Karikkal való kereskedést CCF-erek csinálnak.. szerintem felejtsd el sûrgõsen😊

egyyébként általában a fõ karihoz kerül aki a trade-t bonyolítja. általában átvágás a vége.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

én position..izérol még nem tok de ha partyba kapcsolod az embert akkor meg tudod nézni a térképen...

nem kell megkérni az oldal vezetõjét hanem...én tudok programozni oldalt szval..ha itt a forumon adjátok a tippeket meg miegymás akkor szivesen bele vágok...ha van valami értelme...és akkor mindent egyhelyen

úgy tudom van arra valami lehetõség, hogy valakirõl a neve segítségével megállapíthatom hogy hol van, vagy tévedek?
pl mittomén :"/position Izéke"
ez hogy van? vagy nincs is ilyen?
másik kérdésem, hogy amikor karikkal kereskednek (tehát eladják), akkor
a pénz az hova kerül? gondolom nem a karihoz amit elad 😊

http://emulehelp.uw.hu

Azt az oldalt nem frissítik régóta.Arra tökéletes ,hogy a küldetéseket meg lehessen csinálni.
Nos amennyiben az infokat összegyûjtöd egy szöveges file-ba akkor talán rá tudjuk beszélni az oldal készítõjét hogy szúrja be õket <#eljen>

picsába...hogy állandoan eszembe jutnak a szövegek és csak akkor amikor már elküldtem nos...

nemtudom kivezeti a www.kalhun.lapja.hu oldalt de segíteni szeretnék neki uj design meg tartalom elérésében mert van egy két tippem...pl. pénzszerzés:
-halászat
-ha van egy nagyobb karid akkor regelj egy uj id-t és az erösebbel vedd fel tanitványnak az uj regizettett...namost akkor az ujjal feltornászod magad 16-os szintre...sztem ez 1-2 nap és ott a lové...
-felmész a minébe és megveszed az összes cuccot alap áron majd lemész a narrouthba és eladod többér...😄D
-vagy simán ölsz és még a karid is tápolodik!

bazz és kimondom hogy az egyiket a nagy plac közepén találtam....de nagyon gyanus volt ugyhogy eladtam kevesebb pöngöér....lehet hogy volt valami benne?

amugy mondjátok már el mi ez a hacktámadás mert az feltünö volt hogy nincs lag😄 de hogy toi hack meg faszomok....mert amikor volt ez a block nap😄 akkor nálam is volt 2 tali és nem csuktak le...megusztam na mind1...örülök neki😄DD

Hellosztok! Tanitványokat fogadok..szivesen én...hétkönap mindig fent vok...ha valakit érdekel akkor msn:[email protected] és akkor értekezünk

QuickHUN
Hi

Tudom hogy jó,😊 ezért is van mindenki meghalva a tiltások miatt,
meg a kurva assak miatt de felirtam a nevüket,mindet kinyirom,aki nekem esett csak ugy.
www.kalhun.lapja.hu ezen fent van minden kuldi és nem töltõdik le keylogger sem ,
térkép kuldi ki hol áll fent van.
Shanton ha lenne lovag cumom adnék de örülök ha magamat el tom látni most sorry.

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

xy21
Nagyon jó játék !CSak az zavar hogy senki sem mondaná el hogy kell küldetéseket csinálni😞
Mert én csinálnám de az elsõt sem tudom megcsinálni,tápolni meg gyilkolászni egy kicsit unalmas szerintem.
Ugyhogy help!!!A küldikkel kapcsolatban.

QuickHUN
Hát halljátok

Én is olyan vagyok mint a hanyatt esés,anyám mindig ezt mondta ,
és faszom igaza lessz.
Természetesen elküldtem az ID met de nem jó adatokkal, a masik karim adataival küldtem el ,lool
nem tök jó,de küldtem utánna egy javított üzit hatha számít!
Tökk király ez az egész!
Jó éjt

msn-em: [email protected]
keressetek rám, segítek szivesen.

TomHun lvl 41 archer

Bucser
koreaiak.

u.i.: ne spammeld pls tele a topicot mert ugysem fogsz hamarabb helpet kapni.

egyébként nem tudom, hogy mitõl olyan kurva nehéz az a regisztráció. regelsz kap egy confirm e-mailt aztan abban vagy jelszot adnak amit meg kell változtatni vagy egy clickes linket amire ráklikkelsz és megy...

xy21
Na most fullra regisztráltam !Mit csináljak az emailre küldött kóddal????
Ja és nem fogadja el a jelszót amit megadtam meg az id-t meg tököm tudja még mit.
JAJ segiccsen már valaki mer hülyét kapok😞😞

xy21
Én máris töröm a billentyûzetemet megint😄😄😄
Most sikerül beregisztrálnom erre az email cím alatt valami numbert kér és akármit írok visszadob a reg. elejére
köcsö6 bu$i jappánok hogy rohadnának meg!!!!!

Timbo
én benne vagyok a tanítos dologban😊 van msned?

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

xybat963 pl ezt elfogadja azert csereld másra

Natrak

xy21
figyu ha van msn címed add már meg pls és megkérnélek hogy regisztrálj nekem.
Mert még mindig sehogyse megy.😞Már a második billentyûzetemet iktatom be mert 5 perce darabokra vertem szét az elõzõt.
kér 6 betût meg 8 számot vagy nem tudom mit kér ez a köcsö6 gép😞
Nem tudok regisztrálni.
Na akkor add meg az msn címed vagy itt az enyém ha akar valaki segíteni nekem.
[email protected]