Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lvl 33 N00BY | Venice Server | Silkroad |
TomHun lvl 41 archer
TomHun lvl 41 archer
Lótúró,semmi nem történt,nagyon genyák!!
Én is blokkolva vagyok még!
Hogy hivnak a játékban Shanton?
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
Valakit felengedtek?
TomHun lvl 41 archer
A kariját egyenlõre én szoktam használni guildkarbantartásra.
Natrak
Bár én már nem emlékeztem pontosan mit mennyiért vettem.
Lehet örök ban leszek? 😞
TomHun lvl 41 archer
The Regular Maintenance time
January 10 10:00AM ~ 11:30AM
Game update
- The Event (Come back to the KalOnline) is started.
* If you want to know more information, please refer to the Notice on homepage.
- The illegal item(Bound Zamogeon) is modified.
- Users got illegal item(Talisman) are unblocked firstly.
(The other blocked users will be unblocked after checking the personal information and agreement form.)
* We will be only unblocked the users that the personal information is the same as we have.
TomHun lvl 41 archer
Ez azért idegölõ lehet olyan magas szinten mint te hogy ennyi játék után szívod a brokit... 😞((((
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
http://emulehelp.uw.hu
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
TomHun lvl 41 archer
TomHun lvl 41 archer
Amúgy én KilleR18 vagyok a kalban lvl46-os mage-val, de mostanában nem játszok mert feltörtek, vagyis feltörtem saját magam,dehát ezt a többiek jobban tudják! 😄
Na szóval a címem: msn: [email protected]
Elõre is köszi!
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) KilleR18 (LvL48 Mage/Cure) (X-Perience) HUNKiLL (LvL70 Mage/Hermit) / ThePunisherHUN (LvL72 Archer/EA)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
szóval semmi URL meg hasonlók nem kellenek csak ráklikkelsz és kész
ennél egyszerübben nem tom megcsinálni 😊
még jó hogy írtunk vagy 4K hozzászólást teljesen feleslegesen
csak néha én meg páran olvasgatjuk nosztalgiábol
nem baj legalább elszórakoztatjuk magunkat 😊
a kalhunt én csináltam mostanra teljesen statikus lett
ha elolvasod a kezdõ oldalon akkor láthatod hogy én már nem Kalozom elmentem EVE-elni(fizetõs MMOG)
ha csínálni akarsz egy kal oldalt a tartalmat amit az oldalamon találsz szívesen adom
szabadon fel lehet használni csak a végén írd oda hogy kitõl származik a tisztesség kedvéért 😊
a pénzszerzésrõl annyit hogy régen, úgy a 30-as szintig a külditárgyak elég jól fizettek sõt még utána is csak ott már nincs sok kedve kiütni az embernek
a halászás is jó ötlet de meggazdagodni abból sem igazán lehet
a kalban igazából semmibõl nem lehet meggazdagodni csak CCF meg hekkelésbõl
dukey42 krikkal ne kereskedj !!! nem éri meg át fognak verni
a /position a te koordinátáidat adja meg(senki semmire nem használja)
xy21 igen át lehet változni lvl 11-es állat kell hozzá magát az állatot lvl 16-on kapod meg ha megcsinálsz egy küldit, duplaklikkel bekerül a helyére ott szépen fejlõdik amíg ki nem kel a többit majd ha megvan a 11-es állatod 😊
a teleport az egy tekercs és a kereskedõtõl tudsz venni mindig ott ahol vagy abba a városba valót (igen elõször el kell a városba sétálni)
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
gyorsan átmenni városbol városba teleportal a legkönnyebb átmenni...sztem...vagy snassz mezei futás😄D
Ezt mikor lehet megcsinálni??
Én most Harcos vagyok LvL7
Ja és hogy lehet gyorsabban közlekedni a városok között???
Van valami hajó vagy hátas??
Ja és hol tudok jobb páncélokat venni meg kardot???
egyyébként általában a fõ karihoz kerül aki a trade-t bonyolítja. általában átvágás a vége.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
nem kell megkérni az oldal vezetõjét hanem...én tudok programozni oldalt szval..ha itt a forumon adjátok a tippeket meg miegymás akkor szivesen bele vágok...ha van valami értelme...és akkor mindent egyhelyen
pl mittomén :"/position Izéke"
ez hogy van? vagy nincs is ilyen?
másik kérdésem, hogy amikor karikkal kereskednek (tehát eladják), akkor
a pénz az hova kerül? gondolom nem a karihoz amit elad 😊
http://emulehelp.uw.hu
nemtudom kivezeti a www.kalhun.lapja.hu oldalt de segíteni szeretnék neki uj design meg tartalom elérésében mert van egy két tippem...pl. pénzszerzés:
-halászat
-ha van egy nagyobb karid akkor regelj egy uj id-t és az erösebbel vedd fel tanitványnak az uj regizettett...namost akkor az ujjal feltornászod magad 16-os szintre...sztem ez 1-2 nap és ott a lové...
-felmész a minébe és megveszed az összes cuccot alap áron majd lemész a narrouthba és eladod többér...😄D
-vagy simán ölsz és még a karid is tápolodik!
Tudom hogy jó,😊 ezért is van mindenki meghalva a tiltások miatt,
meg a kurva assak miatt de felirtam a nevüket,mindet kinyirom,aki nekem esett csak ugy.
www.kalhun.lapja.hu ezen fent van minden kuldi és nem töltõdik le keylogger sem ,
térkép kuldi ki hol áll fent van.
Shanton ha lenne lovag cumom adnék de örülök ha magamat el tom látni most sorry.
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
Mert én csinálnám de az elsõt sem tudom megcsinálni,tápolni meg gyilkolászni egy kicsit unalmas szerintem.
Ugyhogy help!!!A küldikkel kapcsolatban.
Én is olyan vagyok mint a hanyatt esés,anyám mindig ezt mondta ,
és faszom igaza lessz.
Természetesen elküldtem az ID met de nem jó adatokkal, a masik karim adataival küldtem el ,lool
nem tök jó,de küldtem utánna egy javított üzit hatha számít!
Tökk király ez az egész!
Jó éjt
keressetek rám, segítek szivesen.
TomHun lvl 41 archer
u.i.: ne spammeld pls tele a topicot mert ugysem fogsz hamarabb helpet kapni.
egyébként nem tudom, hogy mitõl olyan kurva nehéz az a regisztráció. regelsz kap egy confirm e-mailt aztan abban vagy jelszot adnak amit meg kell változtatni vagy egy clickes linket amire ráklikkelsz és megy...
Ja és nem fogadja el a jelszót amit megadtam meg az id-t meg tököm tudja még mit.
JAJ segiccsen már valaki mer hülyét kapok😞😞
Most sikerül beregisztrálnom erre az email cím alatt valami numbert kér és akármit írok visszadob a reg. elejére
köcsö6 bu$i jappánok hogy rohadnának meg!!!!!
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Natrak
Mert még mindig sehogyse megy.😞Már a második billentyûzetemet iktatom be mert 5 perce darabokra vertem szét az elõzõt.
kér 6 betût meg 8 számot vagy nem tudom mit kér ez a köcsö6 gép😞
Nem tudok regisztrálni.
Na akkor add meg az msn címed vagy itt az enyém ha akar valaki segíteni nekem.
[email protected]