12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
#5985 Chamber a eniklopédia kari öszerakojában revengeful kar és a többi kétkezes nincs benne?
-
Chamber #5984 Revengeful szar nem? O_o
Egyébként meg sztem ne vegyetek most G50et, várjunk pár napig hogy hogy esnek D4ben... (már most jelentősen esett a G50 mage cumók ára, pedig még nincs is D4 =)
-
#5983 EGY 17.74% PANTER VALAKINEK NEM KELL VAGY EGY TOP PRIDEFUL????
29M SOK G50 REVENGEFUL?? -
#5982 heh gonosznak tűnik ez a demon queen :P lehet h az is xD amúgy non kira -
Curbuncle #5981 Bár előre tudom a választ, mit szólnátok egy össznépi randarírozáshoz d4-ben holnap este vagy már rögtön a nyitáskor? :) -
Chamber #5980 Mindig kedd hajnalban van a frissítés, most mért lenne máshogy ? :P
Egyébként ki is írták:
"Scenario 2 will be updated with the regular maintainance for this week.
The Regular Maintenance time : May 23, 2006 10:00AM ~ 11:30AM (Korean Time)"
-
Chamber #5979 Tökmind1 mi a group :P Az esélyeket nézd (bár mindenhol 1:millióhoz vagy max 2:millióhoz lesz kivéve a doogi lordot meg pár egyéb bosst :)
Öljél skorpikat highlanden (shock/zerk), vagy D3ban vmit. Esetleg várd meg a D4et mostmár :P
Ja, kintvannak az új (D4es) szörnyek kal.com-on ha vki még nemtudná.
-
Datas #5978 Mintha game kozben lett volna egy olyan notice, hogy a frissites a hivatalos szerver maintance utan lesz, tehat nekunk kedd hajnalra varhato... -
#5977 Sziasztok
Lenne egy kérdésem megléptem az 50-et és szeretném megszerezni a kardot a 2 kezest!! És nemtudom eldönteni mit ircsak hogy megkapjam!! Melyik szörny lenne az ideális?? Partyban probáljam megszerezni vagy egyedül???
Chamber a kal Enciklopédiában az a jó ha a grp kicsi vagy nagy 2-3??
Légyszi segicsetek!! pl
-
#5976 D4 miatt biztos lesz frissítés,de nem tudni mikor,még nem írták ki! -
Apritok #5975 Sziasztok!Valaki meg tudná mondani hány órakor lesz a frissítés?Azt tudom, hogy holnap de azt nem ,hogy hánykor.Elöre is köcce.(LaHier) -
#5974 Jaj de butika vagyok,köszi datas,az volt a problema igen!
Köszi Chamb neked is . -
#5973 srácok kérdés. lvl3as szintű guildnál miért nem tudunk 1nél több boss rangot adni? -
Datas #5972 QuickHUN - kicsit alúlra került az export-import gomb, nekem is csak úgy látszanak, ha eltüntetem a taskbart. -
#5971 Heyho
Sajna nincs import kattintási lehetőségem,ezért gáz!
1.01.06 a legujjabb? -
Chamber #5970 Import először, után megjelenik a listában, ott kiválasztod aztán load.
-
#5969 Heyho
Chamb hogy tom betölteni a txt fájlokat?
vagyis ha mástól kaptam kimentett txt-t adatokat hogy tom betolteni,hogy tom megnézni? -
ThedarkmanHUN #5968 Jujj Zozo nekem 34-en van 103 agi-m ^^ -
ZozoHun #5967 [URL=http://kinca.uw.hu/huntunder.rar]Ez meg a mágusom ^^[/URL] -
ZozoHun #5966 sziasztok
Itt az archerem, amit megnézhettek a KalEnciklopédiában
remélem jól írtam a html kódot :) -
#5965 nem, de te folytatod. -
#5964 mintha én kezdeném... -
#5963 fejezzétek már be könyörgöm. -
#5962 A srácnak nulla a szavahihetősége.. MSn címet azóta sem kaptam.. Innentől le vagy nálam írva kis hangember.. -
"Thank you again, for spending your time with us." LoooL -
ThedarkmanHUN #5960 Hát én meg ekkora (nem akarom kimondani me megint bann lenne tehát csak>>> *****-ot) nem láttam még életemben.
Mindenkinek megvan a saját véleménye nekem ez neked biztos más lehet te jobban ismered söt biztos de nekem elég volt ennyi belőle inkább nem is akarom jobban megismerni... -
Chamber #5959 Na, vége a login error miatti maintance-nek, ami előtt simán bejutottam... most viszont nemtudok! LOL idióták ezek tényleg
-
learner #5958 Off
Bocs Dark, de nem értelek... Fogalmam sincs h lehet összeveszni Bucser-rel, még mindig az 1ik legnagyobb arc akit kalon ismertem meg...
/Off -
Chamber #5957 Bazze mikor simán bejutok akkormeg lelövik a szervert login error miatt... MIÉRT???
-
NightmareIV #5956 cső Doozen!NiGhTmArEHUN vagyok^^ Asszem 45 vagy nem? ha nem igy van javits ki:)ja meg most 44 vok és még 4 koci a 45 ig:) állatom azért még nem ért be^^ De még bármi lehet:)) -
SP5knight #5955 Maintance van mind2 serveren... -
#5954 már megint leállás :D looool.
igazán áttérhetnének mostmár az európai időre. mert ez már kezd idegesíteni, hogy állandóan számolgatnom kell h mikor gof leállni a szerver -
SP5knight #5953 Hát ez nemigaz megint nem lehet bemenni ha ma nem volt 8 dc akkro 1se -
CartmanHUN #5952 Akkor arról tegyél le.Próbáld meg a netszolgáltatódtól kapott mail cimet megadni. -
#5951 hát igen, az angol nem éppen az erősségük. pedig megkéne. próbáld meg citro, vagy vipmaillel. 2 perc alatt be tudod regelni. -
ThedarkmanHUN #5950 Ejj Buccser bácsi adok egy msn-cimet ott ugass ha valami nem teccik ne itt... -
#5949 Azóta regeltem, de a levél 9 óra elteltével sem akar megérkezni, pedig nem Yahoo! Mail-t használok. -
#5948 Kösz mindenkinek. Remélem, koreai barátaink egyszer azért megtanulnak angolul helyesen írni, illetve fogalmazni, modatot szerkeszteni, mert én - annak ellenére, hogy az angol szinte a másik anyanyelvem - fél óra alatt képtelen voltam kihámozni, hogy mit vakerásznak össze-vissza a regelésnél. -
#5947 én se tok bemenni -.-'' -
Chamber #5946 Ügyesek a koreaiak megint...
Elcseszik a wart ezzel a 24es guild limittel. Aztán wa rkezdete utn 1 perc múlva DC. War vége előtt megint DC, és mostmeg login error (szokásos párórás várakozás hogy bejuss)...
Good Job GMs!