Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem hiszem el <#falbav> ez már nemis tudom hánydik G40 es kard amit elbaszok. Eloszor volt benne 7 attak tali 5 ex. blow. De meg nem is koptt, aztán rakom bele a 8. talit es volt kard nincs kard<#fejvakaras>ki erti ezt? Maratt helyette 8 Revision stone. Na ezt oldjátok meg<#taps>
Elvileg amelyik szörny neve citromsárga az dob a legnagyobb valószinûséggel, aztan +/- zöld/narancssárga, kék/piros, lila, és végül szürke nem dob semmit.
Itt meg a szörnyeket találod hogy melyik milyen szintû, ez egy kis alap lehet hogy adott szinten miket ölj. Dropot viszont nehéz megjósolni...
Ha beszelsz angolul akkor itt nézz körül: igaz csak g33+ de sztem hasznos lehet.

Koszi. Meg valami...Milyen szintu szornyek milyen valoszinuseggel dobnak barmilyen targyat es milyen szintu(G VALAMI) targyat?
Ehh.., azt sajnos sehogy nem tudod visszanyerni.
Ellenben el tudod adni (ne kérdezd mennyiért mert azt csak egy kis piaci körséta után tudnám kb.)
Javaslom nézz körül Geum-Ohh Mine-ban hogy ott mennyibe kerülnek a G37+2es kardok, és az alapján rakd ki shopba.

Segitsetek. Van egy zoldnevu akarmilyen g37+2es kardom.Hogyan tudnam visszanyerni a talit?KOszi
mostmár minden világos 😛

KalOnline: MagyarIjjasz (archer) lvl45 (Naraeha szerver) HunTunder (magician) lvl38 (Naraeha szerver)

<#nemtudom><#nevetes1>

Doma, miért szedted ki a neved? 😊

KalOnline: MagyarIjjasz (archer) lvl45 (Naraeha szerver) HunTunder (magician) lvl38 (Naraeha szerver)

ha a fele megvan akkór elkûldheted 😊
a másik felét meg amire meglesz

hi all 😊
mostmár engedélyezték hogy írhassak ezen a néven ide 😊

>>> meddig lesz a blokkolás? zz ugye nembaj ha egy picit most csuszik a pénzvisszaadas?😊
amugy a fele mar megva😄
Thx így már világos, rád tippeltem amúgy 😛
Hát Üdv ujra köreinkben 😄

nagyon lol hogy az aláírásomat kittették oda is ahól még mágussal voltam, és ott virít hogy lvl34 archer 😊

játszanak kb 5-en 6-an akiket ismerek még/találkoztam velük,
de ahhoz képest nem változott sokat a game, halászó sziget, meg a dogebbi tower jöt létre azt kész 😛

és a névváltóztatást megcsináltam csak 24 óra kell hozzá 😛
(magyarúl újj felhasználót csináltam)

de HUNmagic/HUNZozo voltam régen
de ha visszamész vagy 8 oldalt a fórumba, akkór ott írtam utóljára 😊

ZozoHun vagyok most

SigaDragon
Mi élvezet van abban hogy mások játékát tönkre basszák!! Elhiszem hogy nagypoén megmutatni a ferdesz... hogy EROPA-iak okosabb mint ök de akkor is!!
Nem hogy a kicsivel baszkodnának!! Mért kell a nagy serverel!!??
Herélni valok ezrk meg fajoztatni kéne õket!! 😊

SigaDragon |Knight 58 Vagabond Hanin server Hungarians guild

Segits már.... <#wilting>
Gondolom nem Kinca01 néven játszod a kalt...

na elolvastam az utóbbi fél évet 😊
napi története tettszett a legjobban 😄

Ja, a maszkos questek maszkjai között/után van pár érdekes darab xD

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

Ez már nem megy többet ma sztem :/
Majd ha felkelnek koreában talán akkor 😊

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

SigaDragon
Mikor megymár??? Mert gamelni akarok! NA ;(

SigaDragon |Knight 58 Vagabond Hanin server Hungarians guild

na? lelötték a szervert?

Natrak

hi all 😊
rég jártam erre

program files\KalOnline\data\HyperText\item086

Pókember is volt már?

Ehh akkor az új szervert is utolérte a végzet..

Kõ papír olló evenet már régen volt.

Az új szerveren meg lehet hackelni? Vagy ott alapból 3,5K volt a revi eddigis, mert elõbb annyiért shoutolták 😊

Én kõ-papír-olló játékra utaló képeket találtam tegnap Kal könyvtárban turkálás közben =) Elõbb-utóbb lesz olyanis úgynézki.

Koreai finomságok...
Hogy mire használhatóak ne kérdezzétek... 😛

A koreai oldalon eddig nem tüntették fel a helyi BurgerKing legújabb kínálatát.
De a külditárgyak között találtam pár érdekeset. Lehet hogy hamarosan nálunk is bejönnek majd a 60+os küldik

Az lesz ennek az egésznek a vége ,hogy senki se fog a játékra költeni egy buznyákot se, a sárgák meg majd nem birják kifizetni a villanyszámlát.Akkor lesz igazi shut down.<#sniffles>
2xxx-3xxx reviköves shopok voltak még.Meg egy csomóan fortban a kovácsnál gyanusan lenge öltözékben lebzseltek.Feláldozható hacker acc-nak tüntek. Persze,hogy lekapcsolták az egészet.
Eddig csak qrva lagos szokott lenni a szerver mikor ráértem játsszani... mostmár le is lövik teljesen =/
Új szerveren meg már lvl55ösök rohangálnak, és 100M+ért vennék a G50 fegyókat xD

<#banplz>

Ami a taskban van az a stone of birth...
Azt valóban nem lehet cserélni vagy eladni, ellenben az nem is a skillek leszedésére való, hanem a statok nullázására (strength, wisdom, health, stb.)

Én megint megúsztam... egyik accounton 380 reviko storage-ben (amit még régebben vettem 13-14Kért) +1 db a karinál véletlenül 😊
Másik accon 14 a karinál (eltört egy kardom 😊

de hogyan adják el ha nem lehet vele kereskedni mivel az a task-ban van....😄na ezt mondjátok el pls

Lvl 33 N00BY | Venice Server | Silkroad |

Elkezdték a revi kõ csalás felszámolását,állitólag ártatlanokat is blokkoltak,szokás szerint.
Koszi..
Bucser
lásd #4328.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

A Revision Stonoknál valaki nagyon levitte az árat A kurva annyát <#mf3>
Annyira nem gáz majd sporolsz és veszel egy stone of chance-et lvl 50 fölött 😄

Bucser
kicsit😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Na ez jo a flashing slash_em full...bebuktam, lehet valamit tenni?Egyebkent koszonom az infot...
Stone of chance a neve, 1,7 milla körül van mostanában, de talan egy kicsit esni fognak az árak a napokban...

hol lehet találni skill követ???vagy erre is van ilyen fájl???régi jo archeremen elbasztam a skilleket!!!segítsetek pls.

Lvl 33 N00BY | Venice Server | Silkroad |

Klikkelj a bannerra ott talalsz egy magyar oldalt...

Weapon mastery nem lesz soha aktiv, mivel az egy passziv skill.
Lovagkent weapon mastery, critical hit, defense, ami egyenlore neked kell.
Se a flashing slash-re nem szabad tenni mert szart sem és és fontos skillpontokat bukhatsz el!

Tigris transzformációja meg akkor lehet ha a tojas g11-esre felfejlodik, és atvaltozik tigris formává. Szal az még egy kicsit odébb van.

Segitsetek.Kicsit hulye a kerdes de a tigrisem transzformacioja mikor lesz teljes?
A Weapon Mastery skill mikor lesz aktiv?Milyen skilleket erdemes kihuzni egy lovagnak?A jatekkal kapcsolatban hol talalok infot?