Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van mellettünk egy kínai iskola. Nemrég nyílt. Asszem lesz ott egy kis revenge!!!
<#violent>#violent>
Nem én voltam... Oo
lool
holnap melozok ugyhogy van idõm irkalni!
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
Cert én is kaptam olyan szart,nem a Quicknel hanem egy másik karinál,de nem csinál semmit ha rá kattintok!
Pedi ezt már visszaengedték egyszer!
------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.
------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.
Nem én voltam... Oo
Natrak
A lényeg hogy csak a külseje volt más.
KalOnline: MagyarIjjasz (archer) lvl45 (Naraeha szerver) HunTunder (magician) lvl38 (Naraeha szerver)
KalOnline: MagyarIjjasz (archer) lvl45 (Naraeha szerver) HunTunder (magician) lvl38 (Naraeha szerver)
Valami hiba folytán a mob amit öltél Chief of Shadow Troop formát vett fel 😄
ez meg mi? <#wow1>#wow1>
kalhqn érdeklõdj ott tuti vannak még akik blockolva vannak, lehet hogy valaki találkozott ezzel a problémával.
Illetve már az voltál mielõtt bannoltak?

Nálunk melóhelyen mindenféle port blokkolva van kivéve a http-t, szal még FTPre sem lehet belépni tõlünk, meg persze Kal sem megy. Ha nálatok is ilyesmi van akkor rendszergazda kell hozzá sztem 😊
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
Lehet hogy azért nem ment ,24 ben vagyok tökre rá érnék és tessék!
De látszik hogy rá érek mi !
Na nem baj reggel vagyok délután 4 ig!
Kikapcsoltam a tûzfalat is de semmi! Még nem megy.Csak rendszergazda tudná megcsinálni?
Na csaóka lool
Megint én, sajna nincs a blueskynek leadere,mert sajna Gerydost feltörték!
Cart valamit nem értek,akár kivel partizok én vagyok a gyengébb,nem rám jön a szörnyike ,pedig a stat pontjaim magasabbak !
Miért van ez ? Neki az str 46 nekem 56 ,és az agim is magasabb,mert õ healtre pakolt és 48 as,de nem csak vele van igy!
Valakinek bejött a stat resett mükszik rendesen?
Nem lett érte blokk?
Nem karuso lett kinyirva hanem Saru sztem,en is voltam tegnap assa
de jo assa persze nem bántom a low lvl emberkéket,de van egy genyó még :Shaol,
õt még kinyirom ,mert 1 évvel ezelött meg a knightommal voltam akkor is kinyirt,meg a blokk alatt januárban a lvl 30 magemmelakkor is,és õ most lvl 49,nem nagyon megy neki.Azt hittem menni fog a játék a melóhelyröl is de nem sajna ,serveres buli van itt,le lenne tiltva?mert állandó kapcsolat van a nettel pedig,van megoldás sztetek?mert a játék fent van de nem tölti az ujjítást!Hátha tudtok valamit!
Csákó
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Bocs, ha kicsit világosak 😊
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
maga az ij nemxar csak igy xar h. minden fehér...
Lvl 33 N00BY | Venice Server | Silkroad |
Az meg hogy tükrözõdik az íj az sztem annak következménye hogy adott pontról nézed.
Aztán tali ,de ha rám hallgatsz olyat veszel ami már tuti!
Nem értem hogy miért nem jöhettetek vissza spy al,spy azt mondta,10-10 db volt nála ,én elku.... a id t is és vissza adtak mind 2 karit,és nálam is volt cucc rendesen!
25-15-10 db ok!
Kalhqn írták páran hogy megkaptád ugyanezt a levelet.
Hi.
This is KalOnline.
When we check your account, but you have too many talisman.
We decided to be blocked all account that it has too many talisman.
Because, you bought the talismans low price.
It is regarded that not only you will use but also you will sell that upper price.
So, we cannot help your problem.
But, we'll be unblocked your account, next tuesday if you agree that all illegal talisman will be deleted.
Therefore, we ask for your consent.
We are so sorry for delaying.
We will do our best for KalOnline.
Thanks.
Ezt küldték ma a 25. én feltett kérdésemre.Más blokkolt úriember is kapott ilyet?
Elég csúnya levelet küldtem nekik az összes mailcimükön:domestic,international business relations.A recruit relationst azért kihagytam.<#puszis>#puszis>
Belekukkantottam a cég történetébe és onnan kiollózva mindenféle minisztériumoknak irandó panasszal fenyegettem õket pl Ministry of culture and tourism és Ministry of Information and communication.