Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cartman becsülöm a kitartásod, de szerintem mi forever bannt kaptunk minek engedjenek vissza egy 58 és egy 56-os karit? Én õszintén leszarom az egészet. Kipróbáltam a line2-õt csináltam egy 60-as karit aztán azt is meguntam 😊

Van mellettünk egy kínai iskola. Nemrég nyílt. Asszem lesz ott egy kis revenge!!!
<#violent>

Nem én voltam... Oo

QuickHUN
Na ez vagyok én ,nem doma hanem Cingárnak akrt válsz lenni!
lool
holnap melozok ugyhogy van idõm irkalni!

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

QuickHUN
Hát Cingár nyugodtan neki eshetsz mert akkor õ volt a tettes,de segitek ha gondolod!Mert igy a klánuknak is be tehet!

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

QuickHUN
Bocs nem Cert hanem Cart akart lenni!

QuickHUN
Csá

Cert én is kaptam olyan szart,nem a Quicknel hanem egy másik karinál,de nem csinál semmit ha rá kattintok!
Pedi ezt már visszaengedték egyszer!

hátazéemmár mégiscsaksokkkk h. 2 napja nembirtak kijavitani ezta mocskosulnagy laaggott<#gunyos1>
má megvan lassan belejövök

------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.

találtam egy jó kis kardot a knightomnak csak nem tudom hogy kell át pakolni az 1ik karitol a másikba vki tudja? fontos lenne

------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.

Veled mi van?Mûködik a C/S centered vagy ugyanaz van mint nálam? (4421)
Az eggparty az amikor többen összegyûltök (a legjobb 5 támadó 1 healer) és nekiálltok a nektek legkissebb sárga mobot ölni 1000-el, mert így a tojásod ugyanannyi xp-t kap mintha nagyobb mobokat ölnél. A tojgli ugyanis fix xp-t kap mobonként, de csak ha sárga vagy annál nagyobb. Ha belenõttök a d1 eggelésbe az már lóvéban és xp-ben is igencsak fincsi lesz 😄

Nem én voltam... Oo

Hogy szaporodik a medúza?<#idiota>

Natrak

Mi az az EGGPARTY?
Jah azért mondom hogy a mob az neked kék színû volt, ugyanazokkal a tulajdonságokkal, nem tudom mi kellet hogy legyen ott ahol öltél pl devil soldier.
A lényeg hogy csak a külseje volt más.

legalább elmondhatom hogy 1 lövésbõl megõltem egy Chief of Shadow Troop mobot 😄

KalOnline: MagyarIjjasz (archer) lvl45 (Naraeha szerver) HunTunder (magician) lvl38 (Naraeha szerver)

ez egy sima KÉK színû (lvl37 vagyok most) Devil nevû szörny volt

KalOnline: MagyarIjjasz (archer) lvl45 (Naraeha szerver) HunTunder (magician) lvl38 (Naraeha szerver)

Sziasztok ! lenne egy kerdesem...gerydost veletlenul nem 1-2 hete tortek fel mert van pontosabban volt egy "baratom" aki feltorte meg 2karimat is csak persze kimagyarazta magat es en meg vedtem is es nem hittem a tobbieknek.szal a lenyeg hogy multkor az az mult hetvegen megkert hogy lepjek felt mert csinalt haverjaval 1 karit es nezzem meg... veletlen a kari neve Gerydos volt lvl 45os es amirol en tok hogy sajat erobol csak egy 32es karit tudott csinalni.ezzel nem lebecsulni akarom csak eddig nem kalozott mar egy jo ideje es igy hirtelen bemutat 1 karit. Szal csak biztos szeretnek lenni benne hogy van e alapja a gyanakvasomnak mert szivesen megagyalnam a gyereket mert mar masoknak is elege van belole...<#boxer>

Lol valamit nagyon elbaxtak koreában már megint.
Valami hiba folytán a mob amit öltél Chief of Shadow Troop formát vett fel 😄

ez meg mi? <#wow1>

Szerintem valami hiba folytán az agree.txt-re hivatkozik ez az ablak.
kalhqn érdeklõdj ott tuti vannak még akik blockolva vannak, lehet hogy valaki találkozott ezzel a problémával.

Az vagyok.Egy ideig ment a C/S ,azon keresztül küldtem az agree.txt is.Mostanában nem enged be ,ezzel az üzenettel visszadob a main page-ra.
Gold member vagy?
Illetve már az voltál mielõtt bannoltak?

Valaki meg tudja mondani miért kapom ezt a képet ha a C/S centerre klikkelek?
Jól elbeszélgetsz magaddal? =)
Nálunk melóhelyen mindenféle port blokkolva van kivéve a http-t, szal még FTPre sem lehet belépni tõlünk, meg persze Kal sem megy. Ha nálatok is ilyesmi van akkor rendszergazda kell hozzá sztem 😊

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

QuickHUN
Ma tudtatok kapcsolodni?
Lehet hogy azért nem ment ,24 ben vagyok tökre rá érnék és tessék!
De látszik hogy rá érek mi !
Na nem baj reggel vagyok délután 4 ig!
Kikapcsoltam a tûzfalat is de semmi! Még nem megy.Csak rendszergazda tudná megcsinálni?
Na csaóka lool

QuickHUN
Csaóka

Megint én, sajna nincs a blueskynek leadere,mert sajna Gerydost feltörték!

QuickHUN
El is felejtettem Cart köszi a lvl up gratot!

QuickHUN
Hali megint én ,

Cart valamit nem értek,akár kivel partizok én vagyok a gyengébb,nem rám jön a szörnyike ,pedig a stat pontjaim magasabbak !
Miért van ez ? Neki az str 46 nekem 56 ,és az agim is magasabb,mert õ healtre pakolt és 48 as,de nem csak vele van igy!
Valakinek bejött a stat resett mükszik rendesen?
Nem lett érte blokk?

QuickHUN
Sziasztok

Nem karuso lett kinyirva hanem Saru sztem,en is voltam tegnap assa
de jo assa persze nem bántom a low lvl emberkéket,de van egy genyó még :Shaol,
õt még kinyirom ,mert 1 évvel ezelött meg a knightommal voltam akkor is kinyirt,meg a blokk alatt januárban a lvl 30 magemmelakkor is,és õ most lvl 49,nem nagyon megy neki.Azt hittem menni fog a játék a melóhelyröl is de nem sajna ,serveres buli van itt,le lenne tiltva?mert állandó kapcsolat van a nettel pedig,van megoldás sztetek?mert a játék fent van de nem tölti az ujjítást!Hátha tudtok valamit!
Csákó

Nincs.És a karbantartás is késik egy napot.Gratulálok a többieknek a lvl upp okhoz.Ezt a Karusho-t nagyon utáltam,örülök ,hogy ki lett nyirva.<#hehe>

Brutal
Mi a prés skacok mindenki fel van már oldva?

Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.

Pár kép az eggben nevelgetett kis állatkákról =)

Bocs, ha kicsit világosak 😊

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

Meg nincs.Csak 4.
Kicsit körbenéztem volt pókember is, de csak koreai szerveren <#zavart2>

Bucser
van már 11-es a tigrised?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

A tiglincsem transzformaciojanal a kek csik vegigert, kozepen abban a kis korben van egy sarga 4es.Hogyan tovabb?
minden ijj egyfolytaban fehér barmien pontbol nézem
maga az ij nemxar csak igy xar h. minden fehér...
és ha feltalizod egész6 keményet csap 😄DD

Lvl 33 N00BY | Venice Server | Silkroad |

Ezt hogy érted hogy szar az ijj?
Az meg hogy tükrözõdik az íj az sztem annak következménye hogy adott pontról nézed.

nah berakok par képet^^
ime az elso: ocsém behatt s kiirta h. elvesztette a dueltXD

a kovetkezo meg a problematikám lenne ugyanis nehany ijj fehéren tukrozodik meg irgalmatlanul xar.... szoval ha valki tud megoldast...
A kilepek a jatekbol azt jelenti, hogy bezarom a programot.Tehat futtatnom kell a progit.Koszi
Mi páran fennakadtunk valami szûrõn amit senki se tud mi alapján hoztak létre.Jessie-t ma engedték vissza,van akinél csak 5 tali volt,ha igazat irt, és még mindig ki van tiltva.
A kilépek a játékból mit jelent?A programnak futnia kell ahhoz, hogy árulhass.A windows gombbal tudsz "kilépni" a kalból és más feladattal foglakozni.
QuickHUN
Lazur hát nem igazán jól csinálod,mert elöbb tedd ra az attack talit +10 +11 ig,es utanna tegyél rá eb t!
Aztán tali ,de ha rám hallgatsz olyat veszel ami már tuti!

QuickHUN
Halika

Nem értem hogy miért nem jöhettetek vissza spy al,spy azt mondta,10-10 db volt nála ,én elku.... a id t is és vissza adtak mind 2 karit,és nálam is volt cucc rendesen!
25-15-10 db ok!

Ha shoppolok altalaban kilepek a jatekbol.Nehany ora mulva ujra elkezdem, a karaterem all a sajat labain. Semmi and shop, csak ugy all, en meg gutautest tudnek kapni,hogy igy veletlenul se tudok eladni egy lyukas zoknit se....Valaki segitene?

Minden blokkolt magyar játékos nevében irtam,sok értelme nincs csak éppen ráértem.A kalHQ-t érdemes olvasgatni mert koreaiak is irogatnak oda.A nemzetközi szervert más üzemelteti mint a koreait azt a netmarble.Náluk lehetetlen a kártyacsalás a net sajátossága miatt és ezért sokkal több pénzt fektetnek a játékba,mindenben a nemzetközi elõtt járnak.Valószinüleg a jóval kisebb profit miatt nem foglalkoznak az int.-tel és a játékosokkal túlságosan.
Lol te aztán nem szarral guritasz
Kalhqn írták páran hogy megkaptád ugyanezt a levelet.

GM Reply

Hi.

This is KalOnline.

When we check your account, but you have too many talisman.

We decided to be blocked all account that it has too many talisman.

Because, you bought the talismans low price.

It is regarded that not only you will use but also you will sell that upper price.

So, we cannot help your problem.

But, we'll be unblocked your account, next tuesday if you agree that all illegal talisman will be deleted.

Therefore, we ask for your consent.

We are so sorry for delaying.

We will do our best for KalOnline.

Thanks.

Ezt küldték ma a 25. én feltett kérdésemre.Más blokkolt úriember is kapott ilyet?
Elég csúnya levelet küldtem nekik az összes mailcimükön:domestic,international business relations.A recruit relationst azért kihagytam.<#puszis>
Belekukkantottam a cég történetébe és onnan kiollózva mindenféle minisztériumoknak irandó panasszal fenyegettem õket pl Ministry of culture and tourism és Ministry of Information and communication.