12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
NightmareIV #6185 Hétha leirtad volna miet hozzásolhatnék a témához. :))Mien sword?Treasure? Tiger teeth vagy truth?Amugy gratula 43hoz.Én még mindig 45 vok:( de van kemény 525%om:) -
#6184 vettem g48+1-et 10 str-el 12 attack talival, meg 11 eb-vel 6,5kk-ért. szerintetek is megérte? -
#6183 jahh amúgy 43 vok :P -
#6182 inkább lenne egy arena ahol az állatokkal rugdosni lehet a lasztikat. mondjuk egy külön szigeten úgyis elfér.
de ez baromság.
vagy lett volna double xp az úgyis ráférne a népre.
bár sztem úgyis lesz leállás az új event miatt, szal remélem lesz dxp is :D -
ThedarkmanHUN #6181 Hát még szép, mit hitté? Nem sporolunk majd a hellyel?:P -
Doma #6180 Jah és mindenki majd jól leengedi a lasztikat hogy több férjen az inventory-ba :D -
ThedarkmanHUN #6179 Ejj nép ez a labdagyüjtés ku**a jo lesz, lehet nyenri g40-es álatot ha jol tok angolul o_O
-
ThedarkmanHUN #6178 Make a move...
Across the line..
Make a move...
Across the line..
Make a move...
Across the line..
Make a move...
Across the line..
Baby make a move , step across the line..
Touch me one more time
C'mone tell me
Touch me one more time
C'mone tell me
Touch me one more time
C'mone tell me
Make a move...
Across the line..
Make a move...
Across the line..
Make a move...
Across the line..
Touch me one more time
C'mone tell me
Touch me one more time
C'mone tell me
Touch me one more time
C'mone tell me
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>Joészakát all ^^<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< -
ThedarkmanHUN #6177 Szerintem már az is röhög rajta aki kitalálta ezt az egészet... -
NightmareIV #6176 Jaja:) én nagyot röhögtem ezen. -
#6175 ezt ugye nem gondolják komolyan...
gyűjtsek focilabdákat persze. -
ZozoHun #6174 SoB :) -
Datas #6173 Egészen mások a statjaid mind lv41-en...elírtad, SoB-ot használtál vagy tudsz valami trükköt amivel átstatolhatod magad sob nélkül? -
djtiestoking #6172 én meg néztem de nem értem mi ez valaki mondja meg hogy mi -
Curbuncle #6171 http://kalonline.com/Event/Evnet060605.asp
Aki nem nézegetné elég sűrűn, annak nosza! :) -
ZozoHun #6170 Nézzétek meg
mit gondoltok róla? :) -
ZozoHun #6169 lvl up :) -
#6168 Ezaz végre lesz event :P
és nekem nagyon bejön :D foci vb-s event lesz és egész értékes díjak lesznek :)
végre végre -
Doma #6167 Kicsit régi, de áraktól eltekintve itt a leírás! -
djtiestoking #6166 szeretnék csinálni egy talizmános kardot de félek hogy eltörik hogy kell ugy megcsinálni hogy ne törjön el -
#6165 ha valóban változtattak volna az arányon, akkor én miért látok egyre több g50-et copban? -
#6164 akkor most menjünk d4be g50ért vagy ne?? -
Chamber #6163 Ha nincs szerencsénk akkor mért esik most 5xannyi csomag mint az elején?
-
Chamber #6162 Még mindig dobhatnak sztem, de mostmár olyan eséllyel mint a skorpik pl, azaz 1:1Mhoz (max 2:1Mhoz).
-
#6161 ti legalább már kaptatok, szal... :D -
Curbuncle #6160 Ezt nem mondanám. Nézd csak Blacksilver-t. -
#6159 A magyaroknak nem dob!!! -
#6158 ma is kaptak g50-et szal sztem csak nincs szerencsétek. -
#6157 lol...hát én nem tom mivel nekem semmi SEMMI g50nem esett^^ szal én még szerencsétlenebb vok...remélem nem lesz igazad mert nekem kéne egy g50es arch kesztyű :P -
Chamber #6156 Úgytűnik a koreaiak rájöttek hogy túl sok G50 esik D4ben workerektől :/
Pl. múlt hét szombaton 2 db G50 + 1 db prot talit arch armort szedtünk partyban. Aztán (nekem úgytűnik a héten szerdán vmikor) csináltak vmit a koreaiak a drop esélyekkel sztem. Tegnap 8 db ring/prot tali/trinket + 2 tiger meat + 2 G64 víz esett, és semmi G50. Szóval nem az van hogy szerda előtt szimplán szerencsénk volt, mert akkoris 3 csomag esett (abból 2 G50). Mostmeg több csomag esik (abból 0 G50).
Sztem eddig tartott az olcsó G50, meg a G50 drop mindenkinek. Azért remélem nem lesz igazam és tényleg csak szerencsénk volt eddig, mostmeg nincs.
-
ince #6155 Elvileg LV44332nek kellene lennem,de csak lv 37 vagyok, lassan 2 hete, mert A KURVA LAPTOP LEFAGY.........NOD32ot, + Spyware Doctort hasznalok.Ha szoveges uzenetet irok pl a guildnak, v privat, altalaban akkor fagy le.
Segitsetek legyszi...
-
#6154 pff unable contact to server :D na ezér imádom én a warokat.
Sztem ami nem megy nem kéne nekik erőltetni... -
#6153 áá bebaszott a szerver -.-'' látszik h elkezdődött a war ^^ -
#6152 Signed...
G50 fegyvert mar 4-5 honappal a server nyitasa utan lehetett latni
a pancel csak kesobb jott be kb. egy eve mar volt G50-ben rohangalo emberke :) -
Doma #6151 Vannak páran akik full g50ben voltak már a d4 megnyitása előtt. Kérdésedre a válasz.... -
learner #6150 És a 2600. worker aminek kioltottam szerény életét........ Mééééég mindig nem volt képes megajándékozni G50-el... De ugyan miért... Miért dobnának !nekem! G50et? oO Na mind1, szenvedek tovább :)
Amúgy Siga, nekem nem, de volt "szerencsém" látni, h abból a skorpiból esett 1 partynak g50 knight shorts, amit én azért nem öltem le, mert lusta voltam odaszaladni, ehelyett focusomat betöltve kényelmesen vártam h mellém teremjen 1 újabb... -
#6149 Valaki kapott mob-tól g50 ruhát ami nem d4 ben volt!!??? -
#6148 Hát elvileg 24 órán belül(asszem) visszakapod ha nem fizeti ki -
ince #6147 Elkuldtem egy kardot vkinek arral, de meg nem fizetett, vissza tudom hozni a fegyot, vagy varjak? O at tudja venni fizetes nelkul?
-
Chamber #6146 Elvileg 5% esélyed van hogy dobj vmit, vagyis minden 20adikra kéne dobnod kb. Szal sztem normális hogy 28ból 1xsem dobtál... csak mákos vagy :P