Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

QuickHUN
Tsáko skacok

vaPuMarci 28.1 vagy és 2 hét a +1.9 szint ,vagy elirtad?
2 napot akartál irni? vagy ilyen keveset játszol?
Spy al mi a leveszöldséges tésztaszûrõ van? Azt mondta 10-10 volt nála ,vagy mégse?

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

Én is Hanin-on jáccok.
ok! 2 héten belul meglesz.😛 Most 28.1 vagyok de még ma is jáccok.😊 Majd szolok ha meglesz.De van g40 talis kardom és csak a páncél nem g42es tobbi az.
De most veszek majd g42es páncél is.az kb 1 hét xD
Összesen 30 db kell majd belõle 😛
Water Dragon Bloodból is kell majd 5.

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

Nálunk 30 as szinttõl van felvétel,a HANIN serveren vagyunk.
Hello mindenki! Guild érdekelne... irjon valaki! Elore is köszi.<#crazya>
Az külditárgy lesz összesen 25 db kell majd belõle, szal tartsd meg nyugodtan!

Koszi, meg valami...Van 3db Blood of Bighandedem.Tartsam meg kesobbre, vagy nyugodtan eladhatom?Egyebkent mire jo?Az arak eleg valtozoak, lattam 20e tol 50e ig..
a mockery-re se rakjál egyet ugyis rak alapból,mikor megléped a 18 as lvl t asszem
Defense-re(lvl40), Transcendental Blow-ra(lvl30), Flashing Slash-re(lvl39), Mockery-re(ha vagabond akarsz lenni lvl50 után akkor csak 1et rakj rá),
Increasing Concentration(lvl42).
A Lightning Slash, Upward Slash, Widening Wound szart sem érõ skillek, csak értékes skillpontokat vesztegetsz el rajtuk!

A lovagnak igazán lvl 30 alatt nincs érdemben használható skillje.

A Weapon Mastery es a Critical Hitem full.Lovag vagyok.Mire rakjak?
Jo reggelt! kivancsisagbol felmentem megnezni kiraktak e mar az uj server ranglistajat....haaaat igy reggel alig gyozok pislogni <#merges2>

www.blueskyguild.atw.hu

Guild Wars SilkRoad

ha itt tartunk nálunk is van hely : BlueSky amugy még vagyunk igaz elveszett rengeteg xp de majd visszeszedjük...

Guild Wars SilkRoad

Sziasztok! Meg mindig van hely a lvl2es guildunkban az uj serveren ! Ha szeretnetek csatlakozni pls irjatok privat uzit LoooSeR nek!TY<#wink>

Koszi D
Nyugodtan üssed csak a vulgarokat, spearheadeket, scoutokat, wild daemon soldiereket, küldetéstárgyat kidobják a szürke nevû mobok is.

A Message Collectiont kellene megszereznem az alacsony osztalyu demonoktol, de csak a Suicide Bomiber dob valamiket, de az is kek szinu es mindjart szintet fogok ugrani....Megvennem, de senki nem arulja.Kihagyhato a kuldi?Valami megoldas?Segitsetek....
Ha nem kaptatok pénzt akkor az valszeg azért lehet mert nem elsõ tanárod van.
Ha mégis az elsõ, akkor a zseton bent van a storage keeprenel, ahogy Bucser mondta.
Irunk mi ide csak elég ritkán <#email>

Bucser
16-on kaptál pénzt és az a storage -ban található meg. Valamint 30-on a trinketért nem elég meglépni a szintet hanem egy küldit kell végigcsinálni!!!

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

nah eléretem a lvl 20-at teacher volt egy kis gubbanc mert nem kaptam semmit sebja majd lvl 30-n egy trinketet fogok kapni ( we we )

egyébként archer vagyok tetszik a gamee ti ide mért nem irtok? 😞
és ahogy láttom egyre több a magyar az uj serveren

------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.

nah gyertek játszani a nehy nemtudom mi a neve server-e 😊

ez nem laggzik ugy mint a hannin 😛

SigaDragon
Valahol nincs leirás a klánokról?? ranglista vagy valami???

SigaDragon |Knight 58 Vagabond Hanin server Hungarians guild

fire: nagyot sebez gyorsan, van térhatása
jég: kicsit sebez, de lassítja a szörnyet, van térhatása
áram: nincs térhatása, de van SW-je, és jól sebez

nem mindig az a lényeg hogy gyorsan fejlõdj, de azt õldd ami a legnagyobb és meg tudod õlni kényelmesen

a contribution pont kûldetések után kapod. jelentése elismerés

KalOnline: MagyarIjjasz (archer) lvl45 (Naraeha szerver) HunTunder (magician) lvl38 (Naraeha szerver)

ezeket lessétek meg:
http://img224.imageshack.us/img224/513/shot20062100010fa.jpg
http://img51.imageshack.us/img51/2549/shot2006290010un.jpg
http://img224.imageshack.us/img224/8444/shot20061160006dv.jpg

a második képen aza kis levegöben azaszar az nem tom mi...válaszoljatok

Lvl 33 N00BY | Venice Server | Silkroad |

hihi ujra itt vaok! 😄

nah pár kérdésem lenne..

fire magi az jó?
lvl 13-s szinten hol tudok a legjobban fejlödni? melyik szörnyet kell ölni?
mi az a contribution point?
most ugy ennyi jutt eszembe 😊

Jól ki**k a sárgák azért velem.Nem birok rebirth scrollt venni shopból.Küldeni,fogadni tudok.
^^

KalOnline: MagyarIjjasz (archer) lvl45 (Naraeha szerver) HunTunder (magician) lvl38 (Naraeha szerver)

az a kép hamis 😛
az archernek ha G46 armorja van akkór már megvan szerintem a G3-as skillje is
(ami rajta van az G1)

@Játékosnév mondani való
@ <- jel szóköz nélkül mögé a játékos neve akinek írni akarsz és utana a mondanivaló...
Hogy ne keljen mindíg beirogatni a nevet, Shift+Space gomok lenyomásával visszadja azoknak a nevét akikkel PMet váltottál.
Vagy F betû és küldesz neki levelet.

Belerakhatod de lehet hogy nem sikerül...

Ilyenkor be lehet rakni a wonder talit a trinketbe?: Try enchanting.But when it fails,its endurance may.....
34 es Lovag vagyok.<#nevetes1>
Megmondaná valaki ,hogy lehet a másiknak irni ,ha nem vagytok partiban, es mongyuk a pálya másik vegen van....?
QuickHUN
Tsao

Milyen szinten vagy már Lazur?
Lvl 30 at azért el kéne.
És akkor nincs akadája!vagy QuickHUN ,ChamberHUN, ra dobj egy uzit pls

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

Sziasztok! lvl 2es a guildunk az uj serveren !!!ha vki szeretne csatlakozni irjon LoooSeR-nek a gamebe.mindenkit szivesen varunk ! <#email>

Bucser
nem.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

At lehet e vinni a karaktert a masik szerverre?

ráértem 😊

tökre jó azis hogy ahogy belépek dis connect

hoztam a formám tegnap 😊
109999 geon helyett 10999 geont írtam a G42 +2Agi archer csizmára,
utána lag miatt haltam,
utána egy assassin elõttem dropolta a G46 botját (feltehetõen +-os volt merrt G46-ba rohangált stb...) és egy knightz csúzott be elém és az vette fel

ott egy Anger-nek vagy madnessnek kellett volna lenni 😊
de azt hallottam hogy ez egy event mint a láda.

Én még mindig nem kaptam meg...
Bár tudnék tanácsot adni mit csinálj.De annyi mindennel próbálkoztam ,hogy nem lehet kisakkozni mi segitett.Lehet egyszerüen ilyen ki**tt lusta banda és pár napon belül visszajössz.Faxot is küldtem ,az IQ szintjüknek megfelelõt.
Nekem duplája megy 😞 1 óra ~ 10% 1000 medi
Szimbi töröld le a picsába a gépedrõl a postal 2-t még a végén tényleg kárt teszel azokban a szerencsétlen kínaiakban, pedig aztán csak anniy a bûnük hogy hasonlóan hunyorítanak mint a kötsög GMek <#hehe>

mai napon 11:27.38-kor szomorúan (de már tudtam)láttam hogy már csak én vagyok az egyetlen, aki még Bora-Borán giantel vágja magánal a kokuszdiókat...

Nem kell aggódni a kinai suli miatt Kis sárgák + 95-ös ólommentes benzin + tûzforrás = kis szénfeket kupacok 😄

Kóreába meg küldök egy kis server-vírust...

Nem én voltam... Oo

QuickHUN
Csáko

Melonap,hát Cart,Szimbi és a többi blokkos ,nem maradt le semmirõl mert szinte játszhatatlan a játék,anyira laggol hogy nem igaz,délig talán elmegy de onnan 5 mp késik a kép,ha megy lefele az életed már jobb ha nyomod a medit egybõl.
Képes voltam elhasználni 500 medit 1 ora alatt a lag miatt!
Szóval nem tudsz olyan helyre menni ahol nem laggol.
Tsaoka

Utolsó ötletem az volt,hogy irtam a KalHQ-n egy koreai gyereknek ,telefonáljon rájuk.Nekem még nem válaszolt de lehet Õ segitett.C/S centerem továbbra is szar de le***rom mostmár.<#mf1>
Re.Legendaryk, ToD ,ToE, ToA ugrottak,evás páncélok maradtak.Breakthrough talik discintek is megkimélõdtek.
Hellosztok Lovagok! Nem tudnatok felvenni a klánba eleg szarul egyzodok,kulonben a G&R klánban voltam,de nem nagyon mukodott...<#sniffles> Karakter név:SongokuxXx
Bucser
Jujj az a sok Postalozás😄 Csak a macskát hagyd otthon😄