12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
#6226 az igen :D -
ThedarkmanHUN #6225 baze lol ezt skubizzátok :D (nem vettem be) -
djtiestoking #6224 milyen zászló gyüjtés van? -
#6223 Ha valaki Németet kap írjon pl -
#6222 Érdekes lesz a zászló gyüjtés!! :)
Van már spanyol meg ekvadorim és szivesen elcserélném németre!! -
#6221 elkiabáltam. -
#6220 SENKI nem tud újat kezdeni. ez van. gondolom EZÉRT nicns mostanában az, h nem lehet belépni, illetve h nincsenek olyan nagyon AKKORA lagok. -
ThedarkmanHUN #6219 Na elment a kedvem a kaltol, megy de nemtudok uj karit csinálni és az archeremen semmi nincs:\ -
ThedarkmanHUN #6218 Niu szedd le az uj clientet és menni fog
-
ThedarkmanHUN #6217 Neked is ugyanaz a hiba mint nekem? -
#6216 nekem sem jó nyugi :D
szal a többi cheater aki bejutott elmondhatná hogyan kell :P -
#6215 biztos mindenki jáccik ==> megy a Kal...
én is megyek vissza, szal sztem egyedi probléma -
ThedarkmanHUN #6214 Valaki válaszolna a nyomorult kérdésemre? -
learner #6213 Nah skacok kicsit szüneteltetem a kalt (kicsit?!:S) Majd kiderül mi lesz, addig is MSN + B&W2 Powa :P
Ciao all addig is, jó fejlődést :) -
Curbuncle #6212 Nekünk sikerült. joli-t még le is assázták, csakhogy megakadályozzák a regelésünket. :D -
Helló
Tudtunk vagy tudtak nekünk regelni warra?
-
ThedarkmanHUN #6210 Emberek4 Csak nálam szart be a Kal? Inditom el a gammát és nem tudok a Start Game-ra rá kattintani me kiirja hogy "Connection with the server has lost.Please start the game again." no valaki pliz válaszoljon hogy mi a nyügje? -
ThedarkmanHUN #6209 Ember ez nem hülye ez már beteg :D:D:D
Iet kitalálni is nehéz lehetett^^ -
Chamber #6208 Na, lassan lesz vmi a 3Ds nézetből is Kalencyclopediában a végén, vagy nem =)
Ittvan a 2 G62 kard amit én rendereltem, még ezeksem tökéletesek sajna, az armorokhoz meg még közöm sincs :)
Sword G62 1H:
Sword G62 2H:
-
#6207 looooooooooooooooooooooooooooooooool! ez hülye :D:D:D
http://www.youtube.com/watch?v=BngTal0Iqio&search=kalonline -
#6206 a halászat jó dolog, hagyd bent a karidat horgászni éjjel, és ha kifogsz eel-t vagy sea breamet, abból már lesz egy kis pénzed. eel ~75k, sb átalakítva speed up medicinné pedig olyan 25k.
persze ha midnent gyorsan akarsz eladni. -
Chamber #6205 Ölj sok szörnyet -> dobnak sok cuccot (vagy nem =) -> add el -> lesz pénzed ;-)
Silkroadban nem így kellett pénzt szerezni (meg az összes mmorpgben kb) ???
-
spring #6204 Sziasztok. Én még kezdő vok a játékban,ezért nagyon nem vok képben, már elvittem a kis archer karimat 22ig,de vannak dolgok,amikkel nem vok tisztában. pl.: hogy lehet pénzt szerezni? -próbáltam halászni,de iszonyat hosszó,és keveset kapok érte.
-
ThedarkmanHUN #6203 Bocs mégsem elado:\ nemtudok uj karit csinálni:\ ledob engine.exe-hibáva:\ -
ThedarkmanHUN #6202 elérhető vok minden hétköznap 14-től egy jo ideig^^
-
ThedarkmanHUN #6201 cucaim:g46 archer glove,g42 felszerelés (kivéve kesztyü),10/6+10agi RTB,+1str belt (lol) 3agi ring +1agi app archer trinket (lol) -
ThedarkmanHUN #6200 Elado minden cuccom érdeklődni itt lehet>>>ArcherBabyHUN -
#6199 törtön? -
ZozoHun #6198 megmutattam csak :D -
#6197 Lineage 2 egyébként egy átméretezés tényleg nem ártana:) -
ThedarkmanHUN #6196 Ez mien gamma? -
Doma #6195 Légyszíves méretezd át és töltsd fel újra! -
ThedarkmanHUN #6193 [URL=http://rapidshare.de/files/22359072/shot_2006_6_5_002.jpg.html]Na ez már téleg jo^^[/URL] -
ThedarkmanHUN #6192 Omg rossz link^^ -
ThedarkmanHUN #6191 Csimbi meik mobtol kezdve kell a hp? -
ThedarkmanHUN #6190 Na ez hanyas stick? -
#6189 plz mondja el vki h mi lenne ez -
#6188 ezt nézzétek meg....EA meg IC egybe :S -
Csimbi #6187 .::. KalEncyclopedia 1.01.08 .::.
http://www.tar.hu/csimbi/dl/KalEncyclopedia.rar
pár dolog javitva, pár dolog kiegészitve, csekkoljátok!!
Kérnénk segitséget a mobok HP-jének kigyüjtéséhez, mivel sajnon nem lineáris a dolog :(
olyasmi kéne, hogy 1-1 mob csoportot kigyüjtene vki, és ide beirná, mi pedig bedobjuk a közösbe (legeccerübb archerral, 1-2 staggal, ugy könnyü összeadni :D, persze mással is lehet, ha össze tudjátok számolni) -
#6186 truth :)
az kiamradt. nem aludtam ma... most megyek. amúgy meg 4 óra alatt esett most nekünk ennyi minden:
2x g42 archer sityak
9/3 toi str
g40 íj
2 sbwb
hatred/anger. azköszi ;)