Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
elvileg ezt az oldalt.
Itt egy tetszõleges emailra megkéred az authentikációs számot.
Ha megkapod utána bemásolod a második rublikába és máris Full member leszel.
Utána ezt a lépést meg kell majd ismételni a secret numberrel.
Azt azonban már jól meg kell majd õrizni mert késõbb csak azzal fogsz tudni belépni a weboldalra és ügyeket intézni.
Nem én voltam... Oo
2. lépésben elvileg egy email címre (ha lehet ne freemail) megkéred a Secret Number-t és ezzel golden memberré válhatsz.
Ha nem akarsz pénzt költeni a játékra(kalshopból vásárolni), vagy nem adod senkinek oda az id-det és jelszavad, akkor akár egy mezei regisztráció is elég lehet.
valamilyen számot kér,de azt nem tudom hol kell kérni:-((
KalOnline: MagyarIjjasz (archer) lvl45 (Naraeha szerver) HunTunder (magician) lvl38 (Naraeha szerver)
mondjuk a másik is szar, de azon is játszottam 😛
KalOnline: MagyarIjjasz (archer) lvl45 (Naraeha szerver) HunTunder (magician) lvl38 (Naraeha szerver)
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
most gondolkozok a belépö accountomon:-)))
lamer kérdés:ez a game free?
Nekem meg csaknem akar összejönni az 55 }:|
Most úgynézem lehalt épp minden.. mind2 szerver + Kalonline.com is :/
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
egyébként 10perce léptem meg életem elsõ lvl 22jét ^^
------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.
Lvl 33 N00BY | Venice Server | Silkroad |
Lvl 33 N00BY | Venice Server | Silkroad |
A HANIN meg egy nagy...(a lag miatt)
Én 41 lvl re felhúztam a knightot egy exp stone segítségével(15-16 nap alatt).
Ugyhogy sztem nem lehetetlen, pedig én nem sokat játszottam, csak már tudtam mindent ,hogy mit milyen szinten öljek...
De hogy ? december óta?
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
Hát sajnos az állatokkal elõfordul mostanában,ascyra nak van egy madara ,és az sem mukszik,sajna.
De az a madár másnál sem mükszik.
Sajnálom Spy,és laggol délutánonként?
Gerydos ,vagy annak adta ki ,magát ,karaktert akart kérni tõlem tegnap!
De nem tom õ e az!
Csak azt furcsálom nem kezd másik karit!
Valahogy ha egy karit adnék,rájöhetnek a másik karim id jére?
Pusza
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
szóval az a talisman mit érhet?
------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.
Lenne egy kérdésem az õskalosokhoz, azaz egy problémám amivel talán õk már találkoztak. Szal az a helyzet, hogy a párducom nem hajlandó az Earth Thorn skilljét használni. Régen használta, de valamiért most nem akarja... Véletlenül nem tudjátok, hogy mitõl lehet ez, vagy it lehet megpróbálni? Amúgy tudom, hogy annyira nem jó skill, szal nem is azért kell, hogy nagyon öldököljek vele, csak kurvára zavar...
Elõre is köszi a segítséget!
LoooSeR
U.i.: Sajna betelt a HungarianForcE! 😄