Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az int 9/3 as sztem elmegy 90-100ért,
az agi pedig 120 ért is!
Nem azt mondom ,laggol mint állat,de reggeltõl-15°° ig elmegy!
Hát azért a silkroad elég komolytalan!
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
SigaDragon |Knight 58 Vagabond Hanin server Hungarians guild
SigaDragon |Knight 58 Vagabond Hanin server Hungarians guild
Éjféltõl-délig nincs lag kb, szal akkkor játszható már csak (régi szerver) 😊
De én akkoris chain lightningot akarok =)
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
Kal meg olyan amilyen, ugy tunik egyre inkabb a koreai server-re koncentralnak a keszitok
nem is csodalom, azzal kevesebb a gond es penzt is hoz ...
es igen valoban EVE rules :-)
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Napi többnyire eve online tsre csak akkor jön ha valami nagy gebasz van az eve szerveren 😛
Szimbi, Soli, Balee L2znek.
Harpoon, Tigris most kostolgatják Silkroadot én meg látom el õket rossz tanácsokkal 😛
Kikapcsolódás meg cod2 <#violent>#violent>
Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g
Mellékesként ja néha CS 😊 amúgy ti merre lvl ügyileg?
Látom Szimbio kakukk😊 Oda a 30Más kardom, vagy a 30M-om... 😄😄😄
Gazdaság gajjra téve, 1 évvel ezelõttihez képest egy sima Man's top 100k volt most 3 millió <#wow3>#wow3>, a 1 hónap alatt a több statos ToP-ok (pl Prideful, Revenges) árai megduplázódtak.
A g50 árakról ne is beszéljünk...
A hónap elején még mindíg tapasztalható a kalshopos cuccok árainak csökkenése de már az sem az igazi.
1,5 hónapja 85-95kért meg lehetett csípni a rebi scrollt, most a hó elején 100 alá már nem ment.
A lag miatt játszani már 1 hónapja nem lehet, nincs gyilok, nincs pénz nincs drop... szal ez a játék halott... talán ha a lagot valahogy meg tudják szüntetni....
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Natrak
Zozo állnéven írt zsal...
És te ki vagy? <#ticking>#ticking> de fõleg mivel ütöd az agyon az idõt? CS vagy mi?
Ha, ha hahaha... Sok sikert!😊
#idiota]<#idiota>#idiota><#worship>#worship><#wilting>#wilting><#taps>#taps>
KalOnline: MagyarIjjasz (archer) lvl45 (Naraeha szerver) HunTunder (magician) lvl38 (Naraeha szerver)
------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.
Néha ezek a hackelések illegális programokkal történnek.
Légyszi ne töltsünk le illegális programokat amik nem tõlük származnak.
Ezenkívül a GMek nem kérdezik tõled az ID / password-öt.
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
Mit irnak a kalon skacok,mi ez a illegális program már megint?
THX<#nemtudom>#nemtudom>
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
A régi szerver kb éjféltõl délig NEM lagol, szal ha akkoris vagy épp akkor jöhetnél játsszani. (héten én délelõtt nyomom mert dután dolgozom, szal cart-al kb 8-12ig szoktunk eggelni ha érdekel 😊
Hameg lagol ez a szar akkormeg menj az újra 😛
De most haltam meg épp a lagtól ,ez elképesztõ milyen ...
Szimbi ,ha gondolod küldj egy faxot ,de ha letettél már róla akkor nem szoltam.
De én visszakaptam egy k**** fax miatt.
A másikon nemsoká 44 leszek ,de most sztem még azzal megyek,ha lagol a másik.
Tényleg visszajött ez a szerencsétlen?HUUUUUU DE KIIIIRÁÁÁLYYYY!!!!gratula
gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bakker de király,alakul már a guild
Spy és a másik serveren mi lessz a karival ?
Vagy ott maradsz?😞((
De nem ugy hogy kicserélik a cuccost és rányomsz !és mást tesz be!
hogy a droppok még nem mentek el!
thx
Cart léptél már, 57 megvan?
Ha igen gratula!
Gratula Chamb az 55 höz jól mentek!
Én csütörtökön lépem az 53 at meg!
Warra fizessetek be pls!menjunk egy kicsit bohockodni!
Meg ha tudtok valami szövetségest szerványolni,jó volna!
Ma ja dolgozom! Iyenkor ráérek!
Szimbi ne bassz,ne töröld le ,késõbb még jól jöhet!
Lehet hogy vissza adják!
Na és mivel mész tovább ?
minn játszol majd?
Hát megmondom õszintén ugy fogok jatszani hogy délelõtt a lagonlinon,délután meg a másik serveren!
Mert sajna nem haladós a játék igy!
Picit laggol: egyfolytában lövöm a skorpit,lemegy az élete a feléig,és onnan sehova,na és egyszer csak az élete megint full!
Hmm vagyis nem is löttem bele!De akkor mit löttem 20 mp ig?
ha az élete megint újjra töltõdött!
Mindegy sry,vigyázz az accountodra xD
Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire
<#levele>#levele><#integet2>#integet2>
deahol csalasokat hirdetnek ott biztos h. van keylogger
meg amugyis ha egy keylogger is felszabadul egy gépre az a gép akkmar elég szarulvan bevédve....
hasznaljatok ZApro-t meg spybotot meg nod32-tot meg adawarét
ezekkel igy ha mind fennvan nemlesz problema a gépeddel...
a ZApro 1 honap utan megnéztem mennyi behatolast blokkolt.... 100ezres behatolasok, na persze ennek ugy kb a negyede a komolyabb.... szval nemjonrosszul
Baka.....
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
UGYANEZ VOLT NEkEKM IS!!!
és

2. Ha a lagra gondolsz akkor éjféltõl-délig nem lagol általában ;-)
mi az a CCF-er?😊
a másik meg hogy , mért van az ha van kedvem játszani kalonline-al akkor mégsincs és ha nincs akkor megmégis van?😄
citromailra egyböl megjött.-))
a saját t-onlinésre nem...érdekes
most frissit a game,ez még vagy fél ora:-))