Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon magasak az árak de érdekes módon a játékosoknak is rengeteg a pénzük,néha alacsony szintû,könnyen megszerezhetõ quest cuccokért is sokat fizetnek.A laggal nem tudom mit fognak kezdeni mert szerintem nem a sok horgász okozza hanem a hihetetlenül sok játékos.Ezek a sárga barmok felébredhetnének végre ,hogy a Kal rengeteg nyereséget is termelhetne megfelelõ irányitás/fejlesztések esetén.Jobban oda kellene figyelni és nem falat felhúzni maguk köré.Nem hiszem ,hogy a kártyacsalást képtelenség felszámolni bár akkor se biztos ,hogy a G50 es cuccok ára elfogadható szintre esne,csak a kalcash itemek ára szökne fel.
QuickHUN
Tsaóka

Az int 9/3 as sztem elmegy 90-100ért,
az agi pedig 120 ért is!
Nem azt mondom ,laggol mint állat,de reggeltõl-15°° ig elmegy!
Hát azért a silkroad elég komolytalan!

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

SigaDragon
Meg TOI agility 10/3 menyit ér??????

SigaDragon |Knight 58 Vagabond Hanin server Hungarians guild

SigaDragon
TOI 9/3 INTELIGENCIA TALI MENYIT ÉR????

SigaDragon |Knight 58 Vagabond Hanin server Hungarians guild

Hát igen, Kal 1re szarabb :/
Éjféltõl-délig nincs lag kb, szal akkkor játszható már csak (régi szerver) 😊
De én akkoris chain lightningot akarok =)

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

gvarga12
ja azert majd neha benezek mint a jo nogyogyasz aztan megosztom klasszikus zenei tudasom mint tegnap 😊

Kal meg olyan amilyen, ugy tunik egyre inkabb a koreai server-re koncentralnak a keszitok
nem is csodalom, azzal kevesebb a gond es penzt is hoz ...

es igen valoban EVE rules :-)

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Jól informált vagy. 😄
Napi többnyire eve online tsre csak akkor jön ha valami nagy gebasz van az eve szerveren 😛
Szimbi, Soli, Balee L2znek.
Harpoon, Tigris most kostolgatják Silkroadot én meg látom el õket rossz tanácsokkal 😛
Kikapcsolódás meg cod2 <#violent>

plas
Napi tudtommal EVE Onlány?😊

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

plas
Ááááá osztom az észt Ferihegyen😊))
Mellékesként ja néha CS 😊 amúgy ti merre lvl ügyileg?
Látom Szimbio kakukk😊 Oda a 30Más kardom, vagy a 30M-om... 😄😄😄

Így van tényleg igazad van... Hanin egy kalap szar.
Gazdaság gajjra téve, 1 évvel ezelõttihez képest egy sima Man's top 100k volt most 3 millió <#wow3>, a 1 hónap alatt a több statos ToP-ok (pl Prideful, Revenges) árai megduplázódtak.
A g50 árakról ne is beszéljünk...
A hónap elején még mindíg tapasztalható a kalshopos cuccok árainak csökkenése de már az sem az igazi.
1,5 hónapja 85-95kért meg lehetett csípni a rebi scrollt, most a hó elején 100 alá már nem ment.
A lag miatt játszani már 1 hónapja nem lehet, nincs gyilok, nincs pénz nincs drop... szal ez a játék halott... talán ha a lagot valahogy meg tudják szüntetni....

Bucser
Bort termel😊 vagy környezetet véd nem tudom<#idiota>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Elmennek mar a picsaba! A server 2-3 hete egy nagy 0!

Natrak

Már hogy a göcsörtös trombitaszájú öregördögbe ne ismernénk meg 😛
Zozo állnéven írt zsal...

És te ki vagy? <#ticking> de fõleg mivel ütöd az agyon az idõt? CS vagy mi?

plas
Meg sem ismerik a vén rókákat 😄

plas
Ti még mindig toljátok...?!?!?!
Ha, ha hahaha... Sok sikert!😊
#idiota]<#idiota><#worship><#wilting><#taps>

jó kard 😊

KalOnline: MagyarIjjasz (archer) lvl45 (Naraeha szerver) HunTunder (magician) lvl38 (Naraeha szerver)

chamber hallod mi a jelszavad?😊

------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.

trade hack? :S faszomkivan minden xart beraknak....
Hát kb azt hogy...

Néha ezek a hackelések illegális programokkal történnek.
Légyszi ne töltsünk le illegális programokat amik nem tõlük származnak.
Ezenkívül a GMek nem kérdezik tõled az ID / password-öt.

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

QuickHUN
CSákó

Mit irnak a kalon skacok,mi ez a illegális program már megint?
THX<#nemtudom>

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

Üdv újra körünkben spy! végre =)
A régi szerver kb éjféltõl délig NEM lagol, szal ha akkoris vagy épp akkor jöhetnél játsszani. (héten én délelõtt nyomom mert dután dolgozom, szal cart-al kb 8-12ig szoktunk eggelni ha érdekel 😊
Hameg lagol ez a szar akkormeg menj az újra 😛

Hali, nem tudom mi lesz ,de egyenlõre még mindig örülök ,hogy visszakaptam.
De most haltam meg épp a lagtól ,ez elképesztõ milyen ...
Szimbi ,ha gondolod küldj egy faxot ,de ha letettél már róla akkor nem szoltam.
De én visszakaptam egy k**** fax miatt.
A másikon nemsoká 44 leszek ,de most sztem még azzal megyek,ha lagol a másik.
QuickHUN
Csá Cartman!

Tényleg visszajött ez a szerencsétlen?HUUUUUU DE KIIIIRÁÁÁLYYYY!!!!gratula
gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bakker de király,alakul már a guild
Spy és a másik serveren mi lessz a karival ?
Vagy ott maradsz?😞((

QuickHUN
Ja igen ,elfelejtettem ,valakit lenyultak már trade hackel?
De nem ugy hogy kicserélik a cuccost és rányomsz !és mást tesz be!

QuickHUN
Ha közbe olvassátok,és ha még játszotok,Chamb,cart,Jadisnak adjátok át pls:
hogy a droppok még nem mentek el!
thx
Cart léptél már, 57 megvan?
Ha igen gratula!
Gratula Chamb az 55 höz jól mentek!
Én csütörtökön lépem az 53 at meg!
Warra fizessetek be pls!menjunk egy kicsit bohockodni!
Meg ha tudtok valami szövetségest szerványolni,jó volna!
Ma ja dolgozom! Iyenkor ráérek!

Szimbi ne add fel mert spy6 most jött vissza.Dobjál nekik 1 faxot azzal a kamu szöveggel ,hogy szeretnél visszajönni meg feltölteni a calcash számládat.Én is ezt csináltam meg spy is, és ezek akkora barmok hogy elhitték.
QuickHUN
Csáoka all

Szimbi ne bassz,ne töröld le ,késõbb még jól jöhet!
Lehet hogy vissza adják!
Na és mivel mész tovább ?
minn játszol majd?
Hát megmondom õszintén ugy fogok jatszani hogy délelõtt a lagonlinon,délután meg a másik serveren!
Mert sajna nem haladós a játék igy!
Picit laggol: egyfolytában lövöm a skorpit,lemegy az élete a feléig,és onnan sehova,na és egyszer csak az élete megint full!
Hmm vagyis nem is löttem bele!De akkor mit löttem 20 mp ig?
ha az élete megint újjra töltõdött!

ZoneAlarm pro
tov. jo kalt
Amugy IDeges Vagyok vicc volt😊 😄 XD ^^
Tudom de nme azé nem jáccom mert "lopás" volt hanem me 2Xis kiloptak accountot szal már elegem van.Egyébként van hackem ami megy(trade)😛 De nem akarok másnak is bosszus orakat okozni.(Vagy igen???)
Mindegy sry,vigyázz az accountodra xD
a Wow-n is történt már lopás....

Zolika/Babel/lvl42/Penge+Pajzs+Fire Kisvihar/Rome/lvl 41/Glavie+Fire

persze hogy én loptam hát nem ? new serveren játszok + azt se tudom k ivagy te.. szóval n1n1n1n1n1

<#levele><#integet2>

Nem te idiota!😊 nem mentem el! Ilyen hulyének nézel??(nem kell váalszolni^^) Van sejtésem ki volt de nem gyanusitok senkit
Ehh mind egy.Annyira már nem "izgat" a lagg online.Mostmár legalább WoWozni fogok.Egyébként elég tré a Kari felhozatal is.De legalább értelme lett volna ,mert most 1 ökör hacker rohangál a "ruhámiban" inkább haverjaimnak attam volna... Nah mind1 lovábbi jo Game-t! Rem megszunik a lagg mindannyiotok örömére.
a ZApro-t nem ismerem,milyen progi?

meglettmondva h. semmilyen kallal kapcsolatos oldalra nemszabad felmenni! -persze vannakivételek😊
deahol csalasokat hirdetnek ott biztos h. van keylogger
meg amugyis ha egy keylogger is felszabadul egy gépre az a gép akkmar elég szarulvan bevédve....
hasznaljatok ZApro-t meg spybotot meg nod32-tot meg adawarét
ezekkel igy ha mind fennvan nemlesz problema a gépeddel...
a ZApro 1 honap utan megnéztem mennyi behatolast blokkolt.... 100ezres behatolasok, na persze ennek ugy kb a negyede a komolyabb.... szval nemjonrosszul
Bucser
Elmentél az oldalra amit itt reklámoztak???

Baka.....

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
Doma törölj pls...😄

Vagy keylogger, vagy valami más módon odaadtad valakinek az id-det és a passodat.

VALAMI ÖTLET???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>
IDEGES VAGYOK !!! EZT NEM TOLEM LOPTAD?????
UGYANEZ VOLT NEkEKM IS!!!
A ***** ÉETBE!!! ELOPTÁK MINDENEM!!!!!!MENNEÉK FEL SEMMI WAZZE!!! EZÉ SZENVETTEM?????!!! NAH LESZAROM!!!!!MOSTANTOL.......................................................
egyébként ha valakit érdekel én most igy nézek ki😊

és

nem csak hogyha elhatározom hogy most leülök és expelek hogy meglegyen gyorsan a szint akkor oan 10-15perc mulva is rohadt lassan láttom hogy menne a csík ha pedig csak ugy simán leülök olyan mintha 5-6szörnyet öltem volna pedig közben iciri picit többet <#wow1><#circling>

1. Kredit kártya csaló, lopott vagy generált kreditkártyát használ, és azzal vesz rengeteg cuccot a Kalshopban, amit aztan a játékban geonra vált. A Kal pedig mégsem kap érte $-t.

2. Ha a lagra gondolsz akkor éjféltõl-délig nem lagol általában ;-)

2 kérdés.

mi az a CCF-er?😊

a másik meg hogy , mért van az ha van kedvem játszani kalonline-al akkor mégsincs és ha nincs akkor megmégis van?😄

Gratulálok! ^^
sikerült.-))
citromailra egyböl megjött.-))
a saját t-onlinésre nem...érdekes
most frissit a game,ez még vagy fél ora:-))

Asszem ilyen nemzetközin kell megadni hotmail.com vagy yahoo.com asszem.A hotmail-t javallom.Amugy megvan a lvl 29^^LOL