Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is hacker vagyok,erõterem is van.
http://img96.imageshack.us/img96/4172/shot20062180002ss.jpg
Néha összejön egy magyar party is.
egyébként a fõoldalon mi az az "EVE" ?

------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.

Bucser
A 4644 nem neked szólt hanem a 4645-ös postnak😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

mind1)

RESPECT INIXSOFT! RESPECT KAL ONLINE!

Bucser
Erre csak annyit😊

<#mf3>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

hol lehet megváltoztatni a belépõ jelszot a kalonline.com -n? sehol nem találom vki help lpz

QuickHUN
Ja és nincs valami rendszergazda aki segitene hogy tudom beállítani ,
a gépen hogy játszhassak?
Le van valahogy tiltva ,nem lehet megoldani valahogy?
Mert netezni tudok de játszani nem !
Jaj má!

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

QuickHUN
Tsóka

Tényleg nagyon jó lett a hanin!
Tegnap nem azt mondom hogy nem laggolt,de tök jó volt és méghozzá hétvégén!
Akkor hétköznap nem is lessz lagg szerintem!
Tökre örülök!
Nem lessz valami guild találkozó?
Szerintem tök jó volna ,egy közös vacsi vagy mozi!
Szerintetek?
Hogy tudok én is betenni valami szöveget az írásom alá?

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

He? Ezt most nem értem <#confused>

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

chamber ugye nem jobb tisztán játszani hack nélkül ugye?

Volt egy renkivüli karbantartás és ezt megoldották.Nem tudom ,hogy lehet ilyet csinálni de nagy hülyeség volt. Ha kellett hozzá egy g50 deco is azt tuti elbukta.Kirakni shopba meg csak arra volt jó ,hogy 1000 en irjanak a GM nek.A hackshield óta nem volt folyamatos lagom,kb olyan a játék mint mikor elkezdtem.
QuickHUN
Tökön szúrom magam ha minden rucija ilyen lessz
1 es emberkéknek!
Mert akkor aztánn,öld meg,ha tudod!
A faszom ki van a köcsög hackerekkel!
Ne sze játszál!

megéri? (Naraeha szerver)

KalOnline: MagyarIjjasz (archer) lvl45 (Naraeha szerver) HunTunder (magician) lvl38 (Naraeha szerver)

Nincs, legend a bot 😊

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

Bucser
VAn nálad king tali az inventoryban? vagy a botban?

Bucser
durva...

Ismét van jó kis új hack... (nemtom mire jó a hackshield akkor ? 😊

King G50 Mage Hair Decoration:

Full King armor set + King fegyver már egész jó... +36 all stat xD

VÉGRE! VALAKI KIMONDTA!! :SD?D😄:S

Bucser
igy igaz) a sorend chultae -> yellow tiger-> red tiger😊

nah itt is leszögezem ^^

red tigere nincs pénzem olyanra ami jó.. szart meg minek venni? :/

a másik pedig nekem semmi bajom nincs a yellow tigerel lehet hogy kevés az otpje a többihez képest mégis nagyobb a dmg-je és miota az STR-em 40 felé került a lila szörnyekbe is max 1 vagy 2 missed shotom van szóval enniy ^^ szerintem jobb a yellow mint a chulate .. red-m még nem volt de chulate-m mar volt és ez a bow érzésem szerint jobb és moosst ennyi vita lezárva !😄

Bucser
te tudod😊

bucser nekem most még ez jó ha majd ez már "elavul" akkor majd veszek most nem fogok eladni még 1 talit ami többet ér mint 1 milka mert majd az kell még majd máskor😊

Bucser
HA találsz olcsón red tigert majd azt vegyél... az a legjobb g40-es bow....

én vettem nemrég 1milkáért +10 yellow tiger bow <7> g40+1 bow-t 16max attackal 😊 szerintem megérte legalábbis nem igazán érdekel mert most elég szépen ölök egyébként megmaradtam az archernél több kari csere nem lesz!😄

most éppen 21-s vagyok tegnap kezdtem ma már 4 szintet léptem 27-t el akarom érni estére <#buck>

helyesbítve 😊

KalOnline: MagyarIjjasz (archer) lvl45 (Naraeha szerver) HunTunder (magician) lvl38 (Naraeha szerver)

1,5 milláért megéri: +10 G40 ChultaeBow 10eb +4 max p.atk pont

zozo nekm ugyanilyenem volt én 2 milláért adtam el.

Haninon 3 milla, szerintem Naraeha szerveren is ér minimum 1,5-2 millát...

Hallod Spy (spy6), eltûntél! <#rinya> Má kezdessz hiányozni! <#bee1> Jössz még majd az új szerverre? 'LoooSeR'
ja még valami ehhez 😊
Naraeha szerveren mennyit ér?<#beka3>

ez a tali mennyit ér?

nekem is írta, csak azért mert több játékablak van megnyitva

de én nem kselek stb...csak hogy adjak át lvl11-es karinak valamit anélkûl hogy felvegyék mások? (drop)

ha a horgászára érted azt hogy ne diákoskodj akkor az én voltam 😛

egyébként a undergroundos faszság aki használja ez kb egy bunko paraszt...

egyébként ma valamiért azt irta hogy expelled-t kaptam a semmiért hát elmondtam egy magyarok istenét😊 és csak game ujratelepitésel engedett fel ez nem tudjátok mért volt? nem használok semmien progit

Bucser
nem tudom mikor fogod fel végre te is hogy egy kis becsületes játékkal többre mennél mint azzal hogy ilyen ügyeskedve csinálod a dolgaidat...

a legjobb az egészbe hogy péntek délutántól este 9-ig lvl11-re toltam karaktereket mert akkór írta az eggyik magyar hogy így keressek pénzt ne diákkolással

na nekem befellegzett, ez a hack shield...
már horgászni se éri meg, meg assa elõl se tudok eltûnni 😛
mostmár csak az lesz a jó ha a le fel üléssel nem lehet lesz majd bemenni a falba (nem assasinkodásra hanem cucc dropolásra lvl11 alattinak)

Bucser
IGazából a mage fejlõdése amíg meg nem kapja a shockwave-t baromi lassú. ÉS sokkal magasabb lovagot is healelhet. (amint megvolt a cure10-em én onnantól csak healeltem egész 46-ig😊 HA egy jól healelõ magus bekerül egy jó kis eggpartyba ahol neki narancs vagy piros mobot ölnek az biza nagyon kellemes tud lenni😄

egyébként ami a kalhun honlapon van leirás csak az a jó leírás bowhoz? mert mondjuk én észre vttem hogy a mage-nek a cure 10-s szerintem felesleges mert én pl nem sokat vagyok party-ban és akkor meg minek gyogyitanom? 😛

szóval mondjuk hallotam már olyna archerõl ami a str-e épit errõl valaki tudna valamit mondani?

nyugi nem mentem olyna oldalra kivülröl jött a támadás , magyar iprol hehe az ipjét már tdom... szóval izi 😊 meg akart szivatni de most én fogom õt.. ^^ föleg hogy fix ip-s .. oO

a másik pedig most azon filozok hogy

archer vagy knight a jobb singlizésre ^^

meg hogy mi az a archer skill amikor elkezd alatta forogni a por a lábánál egy körben majd a bow hegyébõl egy sárgán cisllogo csili vili gömb jelenik meg és kilö egy n1 -en sebzõ nyilat?

mert most én ugy akartam ezt a kalonline-zást mivel elég sok idõm van 😛 hogy elöbb kiprobálok minden karit és amivel a legjobban "éreztem" magam azzal kezdek el komolyabban játszani idáig a archer volt az ami ugy legjobban bejött mivel g40+1-s bowal sima lövésel is elég gyorsan elintézte a lilákat is ^^ példa rá doggebit lvl 23-s szinten kinyirta a harbor után😊
szóal ennyi voltam megint sokat irtam 😄

QuickHUN
Tsaóka

Hát igen van ilyen,nem rossz az csak a mage el nem tudsz nagyon lilára menni,mert a védelme nagyon gyenge,a tûz az ami tök jól sebez de lassú,400 sebzésre is képes 30 as szinten,meg aztán sokat számít az állat is, de ha sokat fogsz jatszani knightot csinálj inkabb,nem könyû eljutni 50 ig ,de ha lessz pénzed 2 kezes kardra az nagy áttörés!
Ha a haninon vagy (remélem nem )az a 7/2 es ért max 60k ért viszik el ,mert ugy vannak vele sokan hogy a 9/3 ast vagy a 10/3 ast teszik rá többször,akkor is ha kisebb az esélye a sikerülésnek!
És!
Ne menj semilyen külföldi honlapra mert letöltõdhet a keylogger progi és akkor megint anyi a karinak!
Ne tégy úgy hogy a honlapon beírod az id meg a jelszavad mert akkor megint anyi!
A trade eléseknél is vigyázz! még mikor rákattintasz a confirmra mindig nézd meg az van e bent ,amit vásárolni szeretnél,mert kicserélheti, és a legendary helyett veszel egy 6/2 agit!
Még egy:ha privát szöveg érkezik, és egy ismerõs pénzt kér,nagyon jól nézd meg a nevét ugyan az -e mint akit ismersz ,kis betû nagy betûben meg egyezik -e mert ha 1 ben is eltér akkor már nem õ az,és lehúz!
Na pusza jóóócccakát!

2 kérdés ujra ^^

mivel volt egy szép kis rendszer feltörésem . ( yeah.. 😊 )
igy az accountomat is elvitték ezért kezdtem egy ujat most igy állok hogy g42 set g40+1 stick +10 es <7> és 6int nahmármost most sebzek kerek 200-241-ig és elég nehezen ölök meg bárkit is ( mad knight etc ) , lighting blow-m most lett 1-s szintü , de a lényeg az hogy a másik accountomban a knightom ugyanezzel a felszerelésel g42 + g40+1 +10 <10> 7str sword-al ugy 100% jobban irtota a szörnyeket mint a light mage-m ez mért van? hissz a dmg-em most akárhogy is nézem a mage-nek több vagy én most nem értem 😞

a másik pedig hogy 7/2 agi toi az olyan 300k-350k?

QuickHUN
Elment a tali már este!
El se hittem,elsõ dogi dobta d3 ban,ugy csináltam az eladással mint ahogy mondtad,mellettem 2 is árultak,és olcsobban adtam 200k val!
Tõlem elvitték!

"A genya javítással most mit csináltak?"

kijavitotak pár dolgot.. <#wow1><#vigyor2>

QuickHUN
Tsaó

Köszi ,rendi vagy ,de csak hablatyoltak a tali törléssel kapcsolatban!
És vissza kell küldenem az elfogad szót!
Mi zu most?
Lagg még megvan?A genya javítással most mit csináltak?

Azt irják hogy küldd el a kings talidat nekem mert téves drop volt.<#wink>
Nekem nincs ilyen,ha bemásolod ide ,segitek.
QuickHUN
Tsaóka

Amikor belépek nekem is van az id m felett a az a hülyeség,hogy valamit kuldjek vissza!
Mit irnak ott?
Mit kell elfogadnom?

AhnLab HackShield for Online Game:
Major Features

A. Detection and blocking of hacking tools
B. Prevention of counterfeiting and modification of program files
C. Screening of memory hacking
D. Blocking of SpeedHack programs
E. Prevention of runtime modification
F. Anti-debugging
G. Checking of Message Hooking
H. Blocking of auto-mouse
Ez a legújabb okosságuk.<#wow1>