12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
ThedarkmanHUN #6352 Mit értesz "hekkelés" alatt? -
Shanton #6351 Sziasztok újra!
Visszatértem a kalba, kis kihagyás után.
Azon már nem is csodálkozok, hogy a régi karaktereimről a sokadik anyázós levelem után nem vették le a blockot :)
Shanton ---> TomHun lvl23 -
#6350 ez olyan, hogy ha "hekkelsz" akkor eltűnik a ló (és még miegymást is el lehet tüntetni) és ha beül alá egy assasin krampusz, akkor azt meg lehet alázni:) -
#6349 te ez nem chat.. ilyet játékon belül.. kiülsz shoppal... -
ThedarkmanHUN #6348 ez meg mi a f//=\\sz? -
djtiestoking #6346 kell valakinek sea bream with blood -
#6345 mingyárt jön a kérdés: "mi az a mob?" -
Doma #6344 Nincs. Ölj minél több számodra citromsárga mobot. -
djtiestoking #6343 nincs valami ojasmi amitöl gyorsaban fejlödik az tojásom? -
Doma #6342 Nem nem arra jó. Ellenben 30 percen keresztül gyorsabban futsz tőle. -
djtiestoking #6341 a speed up medicine tényleg arra jó hogy gyorsaban fejlödjön az tojásom? -
djtiestoking #6340 köszi
-
Doma #6339 Kell egy bamboo keg, meg 4 demon blood, meg egy seabream hal. Odamész a Chemist Of Speed Up Medicine nevű NPChez (azthiszem igy hivják) Fortban, Naroothban, CoP ban találsz ilyet. És beszélgetsz vele. Először csinál seabream with blood-ot ingyen, utána meg fizetned kell hogy speed up medicinet csináljon belőle. Árakra már nem emlékszek bocs. Térképet meg találasz a bannerra kattintva. -
djtiestoking #6338 speed up medicinet hogy kell csinálni? -
#6337 lol :D -
Curbuncle #6336 Ez aranyos amúgy. Amikor yUnA múltkor csak úgy heccből megölte Dodo-t akkor mint ahogy az összes mage befutott a lovacska alá. Arra azonban nem számított hogy van már egy-két szemfüles emberke, akinek nincsen ott a lovacska. És hát valaki kilőtte......ezt követte egy egyórás keregetőzés, íjász ölt maget, és fordítva. :DDD -
Chamber #6335 Eztet kvikknek, ő kérte =)
Night te mákos állat te :P
Ha mage short/hairdeco esik, olcsón megveszem esetleg =)
-
NightmareIV #6334 lol!:) nekem is ugyanez volt ma ütöttem a mobot és elkezdett futni! =) -
SP5knight #6333 Fuss csak de nem menekülhetsz -
NightmareIV #6332 ja ,hogy is volt?? megvan"IMÁDLAK" lol:DD -
#6331 ááá nem hiszem el :DDDD -
#6330 ... -
NightmareIV #6329 115kk ért elment a chest VIVA LA D4!:) -
NightmareIV #6328 nem igaz!!! Arrow barátommal benéztunk d4be....találjátok ki.. esett 1 g50 knight chest 1 sz@ros kis demon workertol :)) nem hisszuk el!!!! CHEST!!! nagy mázlisták vunk és én ütöttem ki!:DDDD -
NightmareIV #6327 látom olvastad GS fórumot is :) Én is nagyon várom ,hogy felvegyem de ma is 3X haltam meg szal ami bejött eddig az 40% ami nem túl sok...De az is vmi 1 hét és g50be fogok feszitni. :)) Arrow felis vette nagyon teccik!! Kösz a gratokat Meg a statja se elhanyagolható meg maga az ,hogy lvl47en g50be leszek! -
#6326 lol hanyszor megkerdeztek mar meg hanyszor el lett mondva :)
poenbol beirtam a keresobe en is tobb mint 50 talalat :) -
#6325 Alol látod a keresőt? írd be trinket.. aztán amit kodb eredményt olvasd el... -
djtiestoking #6324 valaki mire jo a trinket? -
djtiestoking #6323 ez most mi ?
-
Csimbi #6322 KalEncyclopedia frissitve:
http://www.tar.hu/csimbi/dl/KalEncyclopedia.rar
lehet tölteni :D
NightMare Gratula! (majd lassan én is felveszem az enyémet, bár nekem még 2 level vissza van sajna...) -
djtiestoking #6321 és a trinket az mire jó?
-
#6320 igen... SZimbi anno g50-es sapkát tört el... -
djtiestoking #6319 valaki tudja hogy ruhát talizok akor az is eltörhet? -
#6318 aaaaz igen. -
CartmanHUN #6317 Critical hit hatása focus shotra:
D3 lila hermitekre mért csapás.5,5k criticalt lehet elérni killeren is,szintén lila.Duelben 3,3k a dmg ,sajnos knight ellen nem elég.
-
#6316 gondoltam, h nem rám célzol. amúgy ha jól emlékszem az a kép kalhq-ra került fel először... -
#6315 Haha
Ez őrület ,nightmarenak esett egy G50 boots D4 ben , 460%-ék
és fel tudja venni:)
Gratula neki:)
Őrült világ. -
#6314 Jaja nem neked 150:)
Taderknek ment ! -
#6313 Hello Hello
Hát Taderkman érdekes csodabogár vagy te :()
talán rosszul emlékszem a régebbi érdekes G37 es kardodra ?
Hát hát , de miért reklámozol más oldalt ?
Azt se tudod mit csinálj,eladod a cuccaid,utánna még se,aztán játszanál de nincs mivel :)
Nem értelek! -
CartmanHUN #6312 Az nem olyan egyszerüen bizonyitható ,hogy a föld alatt volt.Csak ha te is lemennél "fotózni."
Mostmár jobban ráérnek a GM-ek ,hogy megtisztitották a kártyacsalóktól a gamet.Mocskos beszédért is blokkolhatnak vkit.
Darkman:egyszer ide is belinkeltél egy oldalt ahol geont lehet "kapni",ha megadod az id-t,pass-t."Egy haverodnak állitólag küldtek is."
Biztos vagyok benne ,hogy nem véletlenül blokkoltak.