Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

QuickHUN
Tsaóka

Zozo milyen teleportálás?
Szerintem szeren van ez a játék,én sem most kezdtem és nekem nem volt senki aki segitett volna,a knightomat a semmibol kezdtem, nem volt egyszerû anno,örültem ha volt egy trinket dropom akkor már nagy szám volt.
Nem tudtam medit se venni le kellett ülnöm hogy életet töltsön.
Azért 52-es 53- as szint nem olyan kicsi.
Van úgy hogy a warba 3-4 en utnek vágnak és elmedizgetek,
azért egy 60 asba is lehet olyat lõni hogy megérezze.
szépen lassan azért lehet fejlõdni,persze nem úgy mint SZASZA !
Azért a napi 18 óra egy kicsit sok!

És fõként cartman-nak és chamber-nek köszönöm a sok segítséget,mert nagyon sokat segítettek nekem,és spy persze! {°²°}
és mindenki másnak is a guildon belül és kívül is.

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

gvarga12
hehe oldschool 😊

dogik a parton
hat ja kb akkor kezd maga a jatek a hataraiba utkozni, amikor szintben oda er az ember hogy dogikat oljon, ott ha osszetudsz szedni egy jo partit akkor meg egy jo ideig el vagy de egyedul mar nem meno

a fo gond hogy nincs semmi amivel a kicsik bele tudnanak szolni a high level harcba, szal en az 52-es commanderemmel meg is szakadhatok nem fogok tudni semmit hozzatenni 2 lvl 60-as harcahoz

itt a szint szamit az az isten, se a taktika se a jatekosok szama nem szamit ha nincs meg a szinted akkor veged mint a botnak

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

na, majd jövök ha normálisan meg lesz csinálva a teleportálás
meg még volt valami ok...de az végûlis mind1, mivel soha sem lesz normális a teleportálás

KalOnline: MagyarIjjasz (archer) lvl45 (Naraeha szerver) HunTunder (magician) lvl38 (Naraeha szerver)

Laze
Plas, de az ám, sose felejtem el, mikor mentem a dogikhoz, te, meg muitaly mindig ott partyztatok 😊, együtt léptünk legalább 5 szintet akkor 😊

Bucser, nem a magyarokra gondoltam, hanem úgy általában az emberekre 😊😊
Szép is lenne, annyi magyar hogy attól lagolna csak 😄

\" Az Alzheimer kór jó oldala, hogy minden nap új emberekkel találkozol\"

plas
Tény, hogy jó volt, és a társaság is az volt 😊)
Néha néha még én is bekukkantok ide, hogy lássam ki merre...
Laze, mikor nyomtuk a <#ticking>dogikat<#ticking> 😊 Jááj de szép idõk voltak 😄

Fédération Internationale Des Ingénieurs-Conseils L ë t z e b u e r g

Bucser
" Annál jobb volt, mikor elõször találkoztam egy magyarral, õ volt SZASZA 😊, aztán egyre többen lettek, és megindult a lagolás..."

Ezzel azt akarod modani, hogy a sok magyar hibája a lagolás?<#idiota><#hehe>

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Szivemõl szoltál 😄
A sok dropra meg minden esely megvan, ha jól csiripelték a madarak akkor egy kicsit emeltek a dropraten, (mondjuk 0-ról nem volt nehéz <#ravasz1>)

Annyit fûznék hozzá hogy sajan a hack nem csak a hirdetett oldalakról jön/jött, egyre többen kliens oldali dolgokat megvariálva jutnak(jutottak) jogtalan elõnyhöz.

Laze
Amúgy én se a sok lag miatt hagytam abba, hanem ahogy Bucser mondta, több óra már akár 20% is és egy halállal vége. Na itt jön a lag, mert általában mikor szoktunk meghalni? az esetek 80%-ában lag miatt, 20%-ban figyelmetlenség, balfaszság miatt 😊

Szerintem túl lassú a fejlõdés, gondoljatok bele, 1 éve hagytam abba a kal-t, akkor SZASZA kb 48-as szintû volt, most hanyas szintû?: 65... 17 szintet ugrott 1 év alatt, pedig én ismerem SZASZA-t, õ aztán reggeltõl estig, most is bementem és mondta hogy ne tudjam meg mennyit játszik egy nap 😊. Szal 1 év 17 szint már 48 felett, és miért? Azért, hogy elmondhassa hogy benne van a top 100-ban?, mert az oké, hogy erre azt lehet felelni, hogy ennyi erõvel egyik MMO ,vagy sima játék sem ér meg annyit, hogy nyúzzúk és játszunk vele, de szerintem a Kal-ban már 50 felett nincs olyan sok lehetõség, csak új ruhák, meg néhány új vari.
Ez olyan kb mint a WoW-ban, max 60-as lehetsz, de vannak olyan szerverek ahol beállítják azt hogy nincs korlát. Annak sincs semmi értelme, mivel a fejlesztõk csak 60-as szintig (mostmár talán 70-es) dolgozták ki a varikat, cuccokat és tovább fejlõdni csak idõpocsékolás, csak azért hogy elmondhassuk, hogy hú, én vagyok a legnagyobb szintû..
Szal én ezt éreztem a Kalban nagyon gyakran, hogy feleslegesen gürcölök.. Többnyire ezért is hagytam abba, mert már nem volt energiám a több órás öldökléshez. Amúgy meg a hack télleg nagy mértékben a játékosok hibája, nem szabad akármilyen honlapot meglátogatni, csak azért mert valami extra cuccot hirdetnek, mert tele vannak keyloggerrel az ehhez hasonló honlapok. Csak a fõoldal meg a HQ. Engem is lehackeltek egyszer mert nagyon ostoba voltam...

Mindegy, a lényeg a lényeg, hogy a kal nagyon jó játék, még ezzel a pár hibájával együtt is, van valami sajátos hangulata, amit többi MMO-knál nem nagyon érzékeltem, nagyon jo volt vele játszani, nem bántam meg. A csapat is nagyon jo volt, akikbõl mostanra kb 2 ha játszik az akkori 40-bõl.

Emlékszem amikor kezdtem, még nagyon gyerekcipõben járt a kal, úgy képzeljétek el, hogy Narootuh-ban voltak annyian kb mint most Pub of the Giant-ben, és a toplistán az elsõ 100-ban még max 20-as szintûek voltak 😊 Szal én aztán régen kezdtem, lag egy szál se volt. Annál jobb volt, mikor elõször találkoztam egy magyarral, õ volt SZASZA 😊, aztán egyre többen lettek, és megindult a lagolás...

Szal összesítve a kal egy nagyszerû, sajátos hangulatú játék, örültem hogy játszhattam 😊 Jó volt most is visszamenni... Kicsit nosztalgiázni.
Jó játékot a még nagy Kalosoknak és a most kezdõknek is 😊
ahogy mi mondtuk régen: SOK DROPOT

ByeZ

Leszedem meg felrakom az új ATI drivert addig, majd utána megnézem megint Kalt

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

Ja, jó a war megint, kár hogy már vége mert lehalt a szerver mire beértünk kastélyba xD

Elõbb Kal.com-on Hanin "On maintance" volt, mostmár "Normal". De én még ugyanúgy nemtok belépni mint eddig...

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

QuickHUN

Tsaóka

Napira csak az elsõ mondat tartozott!

Bakker jó ledobott, a war alatt,ezek szerint nem tudunk vissza lépni!
De meddig?

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

nekem tetszik a játék akármennyi bug is vanbenne jo ideig fogok játszani igaz ZoZoHUN 2percenként sir nekem saybe hogy igy 4mp-es lagg halál ugy.. xD

egyébként valaki leirná hogy lvl 50 után mit kell fejleszteni archernál?

------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.

"Hello, this is KalOnline

Many of illegal programs which operate in conjunction with KAL Client such as auto-mouse and speed-hack are being distributed by different sources. Many of these programs contain Trojans or key-loggers which may cause unexpected results to the end user.

KalOnline is not responsible when user experience loss using these programs.
Not only these programs cause problems to the end users, but they also cause problems or performance degradation to the server which affects in normal play of other users.

At this point of time, KalOnline is considering systematic blockage of illegal programs to improve game play experience of most players who does not participate in this illegal activity.
KalOnline will also ersistently monitor and investigate users that abuse systems with other than normal play and enforce strict user agreement.

KalOnline believe that users will create a game community that is clean and mature where everyone can enjoy, we will not stop our efforts to develop, maintain, and improve systems for better user experience. We sincerely hope you enjoy the time with KalOnline and wish you well."

Ha ezt komolyan gondolják és meg is bírják valósítani, akkor majd visszanézhettek Napi és a többiek ;-)

P betû és secession gomb alul.

Hello Mindenki....

Hogyan tudok kiszallni egy adott Partybol?

koszi
Uj klienst leszedted?
A felhekkeltek szó eleve egy baromság a hülye,szerencsétlen,mohó,jóhiszemû,balek voltam kifejezéssel kellene helyettesiteni a KalHQ-n ,akkor mindjárt kevesebb lenne ott a hack.Nektek is megvolt a baráti társaságotok a kalban,sajnos Napival visszaélt az a féreg,asszem akkor utálta meg az egészet,Szimbit nem engedik vissza,többiek találtak más gamekat.A kereskedelem sajnos kaktusz ezen nincs mit szépiteni.Aki nem verekedte,szenvedte magát végig a sok bugon, amibõl nyerni is lehetett néha,pl legendary fegyver,defes armorok annak tényleg szivás most ez az egész sajna.
Bucser
NEm a KLHQ-n olvasott vélemények miatt nem játszom hanem mert a KAL fogta magát és nem hajlandó elindulni már nagyon régóta... elindítom a klienst és Critical errorral el is száll..

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Azért nem a KalHQ alapján kellene eldönteni ,hogy most mi van a játékban.Mindig is lesznek a régiek között akik abbahagyják.Én leginkább a jó társaság miatt tolom ami még mindig megvan.Azon a fórumon meg senki se fogja dicsérni a gamet mostanában mert a készitõk igenis tettek a hack ellen de ez mindenkit szivat.Szóval a hurrá nem lehetek bent 20 horgásszal vagy a de örülök ,hogy kivették az evákat a péncéjaimból topikot senki se indit.Nincs már se speedhack(ugye Zozo?),tradehack,eltüntek a hackkeroldalt hirdetõ karik is.A hackshieldet meg egy külön cég késziti(http://www.hackshields.com/) tehát folyamatosan figyelnek majd a csalásra ha elakarják még adni a termékeiket valaha.
Bucser
Figy én toltam Kal-t Tolom Silk-et játszani fogom EVE-t. Kal-ból akkor lett elegem mikor 10%-ért órákat kell szórakozni amit utánna 1 halállal el is buktam. Majd mikor gondolkodtam hogy visszajöjjek utánaolvasgattam kicsit KALHQ-nak... szarrá van hackelve a szerver... Ilyet hogy fogja egy player és kivágja a GM-et a játékból??? Szerinted ha akar mit nem tud megcsinálni??

A server fel van tolva a server oldalról... Innentõl semmi tennivaló nincs vele mint lehúzni az egészet a klotyón...

hát nemtom én az uj serveren játszok vasárnap este szokot lenni lagg amikor nagyon sokan vannak de engem nem igazán érdekel attól még lehet tudni játszani meg szerintem még krvára nincs vége a kalnak 😛
silk meg suxx 😊

Quick Napinak ne mond hogy nem elég kitartó....
Ha tudnád milyen szar volt anno a netje és mégis menniyt játszott!
Jah és nem rinyálunk, olvass bele a kalhqba szomorú de azok a játékosok temetik a kalt akik régebb óta nyomják mint te azt gondolod.
Pl.: Mozimmo aki a koreai szervert hagyta ott mikor megnyílott a nemzetközi szerver. De õ csak a jéghegy csúcsa.
Az meg hogy ki miért hagyja ott a játékot az szvsz nem a kitartásról szól.
Nekem pl nem tetszett a sok lag, a guilden belüli kaotikus állapot, és a rengeteg hekkelés, nem láttam benne azt a szórakozást mint akár fél éve.
Szal pause, majd ha azt hallom hogy tisztul a játék akkor restart 😄
Szerintem sokan voltak/vannak ezzel hasonlóképpen.

nemértemmit rinyaltok....
tegnap3xor haltam 30percen belul mégse lettem idegbeteg s léptemki...
szval inkabb vicces mint idegesito^^
QuickHUN
Tsaó

Nem értelek Napi!
Miért is van vége a kalnak?
Az a sok ember nem ezt mutatja!
Szerintem a laggról már nem nagyon kell beszélni!
Mindenhol játszani kell<#vigyor2>,hiába ugrálnak az emberek egyik játékból a másikba,sajna nem elég kitartóak!
Egyik sem könyebb,szerintem nagyon is jó és egyre többen játszák nem kevesebben.
Pengével mi van? Hiányzik!
Sokat tanultam tõle!
Tsá

gvarga12
ja meg meg van 😊

It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.

Akkor neked hogy hogy megvan még az accod?<#wilting>

gvarga12
na ja EVE-rol annyit hogy jo bovebben nagyon jo 😊
ahogy latom Kal tenyleg a vegsoket rugja (azert remelem hogy a GM-ek ezt eszreveszik es csinalnak valamit)
Silk szinten eleg jo

viszont mivel megengedetem magamnak maradok az EVE-nel

GM-ek fel percen belul reagalnak ha valami kehed van, mostanaban 2 havonta, patch, update, HW csere, no lagg pedig 25K jatekos jatszik egyszerre,
es ami a legjobb kitiltanak mar akkor is ha csak gondolsz a csalasra :-)

Izé nem csinálnak vele semmit, ennek ez a hátránya... ha nagyon tele van a szerver akkor csak nagyon nehezen enged be.
Kora délutántól késõ estig a legkritikusabb az idõszak... 😞
Nem igazán tudom hogy melyik a legjobb szerver, mert elvileg ha egyszer bejutsz akkor nagyon kicsi és ritka a lag (legalábbis Xianon), többi szervert nem tudom, mert azokon nem tartózkodtam 1 mpet sem 😛
Kérdezz be Silkroad forumon, hogy ott milyen tapasztalatok vannak a serverekkel ill a kapcsolódással.

Bucser
Mi most Xianon vagyunk ha elsõre nem megy próbáld tovább. nem megy minden elsõre

Laze
Hey Doma, most tettem fel a silkroadot, de nem tudok bemenni...
Disconnected to server... Csinálnak valamit vele vagy mi van?
amugy látom van itt 5 szerver, melyik a legjobb a Xian?

Bucser
Az már legalább nem lagzik😄 A sok n00b végre elment az újabb serverekre.😊

Over már rég nem játszik, mostanában Muitaly tolja Over lovagját.
Jah suttogva mondom hogy én már csak warozni megyek kalba (feltéve ha a támadhatatlan zászló bugot, meggyogyítják).
Amúgy silkroad powwa 😛 Xian szerver ^^

Laze
Doma alias Andr3j koma 😊, köszi az infot, most szerintem a silkroadot fogom megnézni elõször és ha az nem tetszik akkor átszambázok az Eve-re.
Over még mindig játszik? 😊 nagy megszállott arc, emlékszem még mikor én is meg õ is 33-asok voltunk és együtt öltük napokig a devileket a devilkastélyban 😊 akkor még én is knight voltam, de utána meghackeltek 😊
De ez már a múlt, most silkroad õrület lesz 😊
Amúgy megnéztem a hivatalos angol honlapját és azt vettem észre hogy szinte ugyanolyan mint a kal, csak azzal a különbséggel hogy egy kicsit több a lehetõség mind karakterek, mind itemek terén, báár így sem tudja megközelíteni a jó öreg WoW-ot 😊, amit kb 1 évig toltam 😊
Csak hiányzott már ez a régi feeling, ez a koreai MMO RuleZ
Meg hát ha úgy vesszük nekem a kal volt az elsõ MMORPG amit játszottam 😊 a kezdõlöket 😊
Remélem silken találok embereket a régi nagy csapatból!
Itt voltam vagyok leszek, bye

Bucser
TS luxus?😄

Bucser
Check this topic

MÁr ha Silkroad😊

Eve-online meg www.eve-online.com Kifejezetten pofás és nagyon jó a játékrendszer😊 nekem tetszik pl😊 bár nem Napi vagyok de ne várd meg, hogy õ kezdjen el beszélni róla mert akkor szét lesz spammelve a topic😄

Üdv újra a koreai mmo fronton 😄

Silkroad kliens, külföldi forum, itt a magyar forum, és egy viszonylag korrekt FAQ.

Kal már haldoklik legalábbis az ösjátékosok többsége már ezt írogatja Kalhqn, sajna egyre inkább úgy látszik hogy igazuk lesz.
Mióta elmentél azóta nagyjából volt 2 CCF korszak, és számos glitch, bug, hack ami pár embert mérhetetlen sok pénzhez jutatta a többieket meg ellehetetlenítette. Szal részemrõl tuti szünet kalban.

Jah karid meg slipknot, kérdezd ingame Overt, ha minden igaz õ most Muitaly és õ tartotta a kapcsolatot Slipknottal.

Laze
Na jo pontosítok, mert még amikor elõzõ üzenetemet írtam, nem ovlasgattam bele a régebbi üzikbe, szal még mindig van LAG??? akkor nem is teszem föl... emlékszem régen kész idegroncs voltam a lag miatt... Azt a Silkroad-ot viszont kipróbálnám, már egyszer felraktam a gépre csak valami okból kifolyólag nem ment...
Szal aki Silkroad-ozik, egy kis info kéne, hogy honnan szedjem le a klienst, meg egyéb kérdések...
KAL off, amugy napi milyen az az EVE online? soha nem hallottam róla

Laze
Na csá skacok! Úgy döntöttem újra feltolom a gépemre a Kal-t, bár már egy éve nem játszottam... Ti még nem is ismerhettek, de talán Napi még emlékszik rám.

Lenne egy kérdésem: Slipknot szokott még játszani? mert neki adtam oda anno a ColdTequila nevû 40es karimat kölcsönbe, de mondtam neki hogy ne herdálja el mert még kelleni fog 😊 remélem megvan még, mert ha nincs akkor nem kezdem újra 😊

Kíváncsi vagyok, hogy azóta mi változott a kalban, kik játszanak még a régi csapatból ... Szóval ha találkoztok Slip-el mondjátok meg neki hogy keressen MSN-en hogy megdumáljuk a karimat! JO DROPOT, bye

QuickHUN
Tsaóka

Hát jó volna már az emergency mert igy elég gyengének érzem magam,egy knightal
szemben!
Spy nak is két ütés vagyok,😊
Curblunce nek pls mondjatok meg ha nézite,
hogy elment a toa 1kk ert!
holnap dobom a lét,csak melozok ma!
FONTOS FELTENNI EZT A SHIELD FRANCOT?
DE JÓ AHOGY NÉZTEM EZT A SZART, ELKÜLDÖM A GÉPEM ÖSSZES ADATÁT!
HA VALAKINEK TÖBB KARIJA VAN ,JAVASLOM A HAVERJA GÉPÉRÕL KÜLDJE EL!SZTEM!

Én is kaptam ilyet még a nyáron.Válaszoltam is olyat ,hogy a csávó azóta is pszihológushoz jár mert rémálmai vannak. Csak lenne már emergency escapem....Majd akkor leszámolok pár kedves régi ismerõssel./kill and run/
gvarga12
en meg neki se mondanam meg 😊

tölem tegnap anyám megkérdezte a jelszavamat :/
😛

Igazad van ez tényleg baromság! =)
Még véletlenülse add ki az ID+passod senkinek!!!
Ha kiadod akkor minden cuccod elbukod, esetleg még a karidat is.

meg tudnátok mondani hogy az uj serveren a G46-s ARCHER SET mennyibe kerül? sehol nem találok 1-et sem ;(

Hello Mindenki...

Belogoltam es megjelent egy tekercs a bal folso sarokban.Arrol volt szo, hogy valami KALos baromsagon nyertem 1Millat meg egy fegyvert, es ugy kapom meg, ha elkuldom az IDt meg a PASSt....Hat idegessegembenn nem valaszoltam..Hgyan nezhetnek az uzenet iroja utan?

koszi..
Meg az elõzõt is.(bocs)
Itt a link inkább:
http://img137.imageshack.us/img137/2846/animals28oh.gif

Ezeket a statokat adják az állatok.
KalHQ ról loptam..
ja, s yosokk hatranya van ennek... pl. filmeket nemtucc nézni, masjatekkal, pl nekem a tonyhavk americanwasteland, nemmegy/hibás, ja és poénbol engem nemegyszer ledobott mikor kimentem windowsba s futtatam cigiszunetkozben egy spybot-ot..... amugy érdekes mert miota fennvan eza hackshiel azote egy uj robot szokot felmaszni a gépre... a nevét mjd megnézem s beirom....
nah meek toriórara
Ehh egy kis észrevétel jessiCaval kapcsolatban.
1. és 2. képen egy red tiger bow van az utolso helyen az inventoriában.
3. képen pedig már ehh nézd már egy GCF bow...
Kikkel volt ott? Kétségtelenül olyanokkal akik illegális cumókat csináltak...
Nem tudom... biztos mástól kapta <#idiota>
Jah és az összes képen egy 48as Blue Chul Tae van a kezében....

Ez a jessiCa már nem létezik nem lehet felvenni friend list-re.Pedig nem hiszem,hogy csaló<#conf> kari lett volna,guildban is volt.