Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KalOnline: MagyarIjjasz (archer) lvl45 (Naraeha szerver) HunTunder (magician) lvl38 (Naraeha szerver)
bár rég jártam a haninon, lehet hogy már nem lagol..de szerintem kissebbek közt jobb lenni, legalább nincsenek annyira sokan pl a D1-be
KalOnline: MagyarIjjasz (archer) lvl45 (Naraeha szerver) HunTunder (magician) lvl38 (Naraeha szerver)
Ad1: - a <GM> nem látogatja
Ad2: - pofátlanok az árak, tele van cheaterrel
Hello Curnbuncle!
Nekem a régi szerveren van egy lvl 47-es magem, de azért nem játszok rajta mert nagyon laggzik, nekem legalábbis marhára! Nektek nem? És egy mage nagyon hamar hal mint egy knight vagy egy archer, és nincs pénztem rebirth kövekre! Elkezdek lõni egy erõs ghostot, és elkezd laggzani akkor a lagg után már csak azt látom hogy halott vagyok! Ez akkor mire jó? Tudom hogy nyomni kell a medit mint az állat de az sem segít lagg közben!
Az új szerver meg teljesen laggmentes nekem!
"Ad1: - a <GM> nem látogatja"
Ez alatt mit értesz?
"Ad2: - pofátlanok az árak, tele van cheaterrel"
Az hogy pofátlanok az árak az tökre mind1, mert ha sokba kerül egy tali akkor sok pénzt is kapsz érte! Sok pénzed van többe kerül az anyag akkor ugyanott vagyok mintha kevés pénzem van és olcso a cucc! <-- ez reális sztem!
"tele van cheaterrel" <-- ezt megint hogy érted? Mit lehet ott cheat-elni? Vagyis hogyan?
Légyszi ezekre a kérdésekre adj egy pontos és érthetõ választ! Thx!
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) KilleR18 (LvL48 Mage/Cure) (X-Perience) HUNKiLL (LvL70 Mage/Hermit) / ThePunisherHUN (LvL72 Archer/EA)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ad1: - a <GM> nem látogatja
Ad2: - pofátlanok az árak, tele van cheaterrel
Volt nekem is egy +12 steely <11>11> + 2 otp-és ijjam,és semmi pénzem,vettem egy poli követ és 1 attack talit,és a poli helyett az attack talit tettem rá elsõnek,ugye pirossal irja a felszólítást hogy,eltörhet hát én meg rutinból rádobtam, ahogy megnyomtam az okét abba a pillanatban rájöttem mit tettem!,
elkezdtem ütni a billentyüt mint állat,a csik meg csak ment és ment, én meg az öt másodperc alatt ugy leizzadtam, és öregedtem 1 évet legalább!
És a genya ki irta hogy eltört,má majdnem össze estem hirtelen,lassú fej mozdulattal rápillantottam az inventorymra és láss csodát az ijj ott figyelt!,épségben egészségben,
Azt hittem besz...k a gyönyörtöl.
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
Simán eltörted az íjad, mert revistone nélkül próbáltál bele EBt rakni. Ezért tûnt el. Attack (/magic) tali elõtt polishing stone (a 4. taliig még nem, mert addig 100% az esély sikerre) kell, EBhez meg revision stone, ha nem akarod hogy eltörhessen a fegyver!
Egyébként tényleg ott a link fejlécben Napi oldalára (klikk a képre 😛 ), ahol többek között ez is elég részletesen ki van vesézve ;-)
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
Hát igen velem is elõfordult már,sajna ,idõben kell teleportálni.
Régebben volt egy knightod is? HUNzozo?
Asszem együtt nyomtuk,nekem is volt egy knight!
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
és nekem mikór Zozohun-t kezdtem semmim nem volt, és nem is segítettek, csak jött egy 4,5millás drop 😛 (az meg megint más, már lvl34 voltam és megvolt minden alap cuccom: G42, G40 chultae)
Köszi Cart,má jó volna 57 lenni ,asszem neked nem is gratuláltam az 57 szintedhez,GRATULA.
Akkor most már focus 2 és 3 lövésed is van !
Milyen ? Elõre egy focus aztán ráküldesz egy 3ast,de kircsi!
Év végéig jó volna 60 ig elmenni,de 57 is jó volna!
Miket szoktál ölni?
Lvl 33 N00BY | Venice Server | Silkroad |
Pl:nekem az attackom 251~372,criticaljaim skeletonokra:2529,2633,2224,2457,2664,2001,2777,2041,2208,2817,2480
egy kis eel után: 276~409,critical skeletkra megint:2489,2536,2512,2329,2241,2865,2064,2416,2169,2664,3096
Sajnos ebbõl látszik,hogy a critical tartományának jelentõs megváltoztatásához nagyon nagy attack point növelés kellene.
Újra elkezdtem a game-t 4 hónap kihagyás után!
Néha néha visszanéztem úgy hónaponként és azt vettem észre hogy a régi szerver még mindig nagyon laggzik! És így nem lehet játszani!, és ezért kezdtem egy új karit a NEW szerveren!
A kérdésem a következõ: kinek ott karija?
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) KilleR18 (LvL48 Mage/Cure) (X-Perience) HUNKiLL (LvL70 Mage/Hermit) / ThePunisherHUN (LvL72 Archer/EA)
Tegnap felmentem d3 nem tudom hanyadik emeletére,ahol a pantherek vannak,hát elég erõsek,2 szer arrébb kellett mennem mert az életem lecsökkent rendesen.
Ami még tök jól ölhetõ az a high crow 4000 xp t ad!
A critical lövés szerintetek mitõl fûgg?
Str?
Szint?
hogy a fejlecben levo weboldalon a leirast TILOS elolvasni mert akkor nem tudsz
hulyesegeket kerdezni !!!
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Elkövetem elsõ hozzászólásom a témához, szoval EB berakáskor nem csak a fegyver törésétöl kell tartani, hanem ha nem sikerül az EB berakás akkor jobbik esetben(a rosszabbik a törés volna) a jelenlegi EB-d downgrad-olodik. Tehat ha pl. 3-mas EB-d van és 4-esre própálkozól akkor sikertelenség esetén könnyen lehet belõle 2-es, plussz a pénz is úszik. Ezért is érdemes 100 %-ra felvinni RS-al a sikeres berakás esélyet.
8088/4.77mhz processor, 128k RAM (Upgradeable to 256k), 5.25\" Floppy Drive (Full-Height), and a large 10-mb Full-Height Hard Disk Drive.
HA benne van az attack tali és felhúztad revi kövel 100%-ra akkor nem törik....Én a talizásra írtam, hogy nem törik... Revi követ kell rá tenni!! Elsõ utan 1-et masodik utan 2 harmadik utan mar asszem 4-et... De nem vagyok benne biztos.. De REVISION STONE KELL RÁ! mert eltörhet. Az egy dolog, hogy van akinek 8-ig sem törik revi kõ nélkül😄
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
attack talit bele tudsz tenni gond nélkül (értsd: 0% esély a törésre). De elõbb bele kell tenni a talit csak utanna tudsz Explosive Blow-t is beletenni
<--- igy csináltma csak nem 4et hanem 3 mat.Szal nemtom nah mind1 most kb 350k tok szerezni de azé azt nem teszem meg.Nah mindegy szép álmokat "nyomor".
Hogyha te beadtad a blacksmith nevû NPC-nek akkor abból biza Revision Stone lett belõle😄
Saját hülyeséged miatt ne hõbörögj hanem elõtte olvass utána amire készülsz....
-nekem
+neked
-kötcsönnel
+kölcsönnel
Lovag
Szakértelempontok elosztása
Szakértelempontokról általánosságban, szakértelempontokat minden szintlépéskor kapunk (egyet), és néhány küldetés megoldása után is ez a jutalmunk, de kétszer is gondoljuk meg, hogy mire költjük pontjainkat, mert a késõbbiekben újabb, és újabb szakértelmekkel bõvül karakterünk szakértelem ablaka, és bizony az elvesztegetett pontokat csak súlyos milliók árán nyerhetjük vissza. Íme egy kis segítség a helyes elosztáshoz. Minden szakértelemnek van feltöltõdési ideje, ez néhány másodperctõl
eltarthat akar néhány percig is, ez idõ alatt a szakértelem elérhetetlen számunkra.
Lépés Weapon Mastery 20-as*
Lépés Critical Hit 15-os*
Lépés Defence 15-os*
Lépés Trancendental Blow 5-os***
Lépés Flashing Slash 3-as***
Lépés Increasing Concentration 1-es**
Döntsük el hogy támadó, vagy védõ lovag kívánunk lenni a továbbiakban
Megjegyzés: A * jelölt szakértelmek passzív szakértelmek, ez az jelenti hogy a karakter minden pillanatban használja õket, nem kell külön aktiválni õket..
A ** jelölt szakértelmeket aktiválni kell, egy bizonyos ideig hatnak a karakterre, csak ez idõ alatt, fejti ki csak a hatását, ha lejár újból aktiválni kell õket, ezeket a szakértelmeket tegyük ki a jobb oldali panelra, így gyorsabbá és kényelmesebbé válik használata számunkra.
A *** jelölt szakértelmeket aktív szakértelmek hívjuk, hatásuk pillanatnyi, a legtöbb aktív szakértelemnek néhány másodperc kell a használatához, nem mind azonnali hatású, ezeket a szakértelmeket tegyük ki a jobb oldali panelra, így gyorsabbá és kényelmesebbé válik használata számunkra.
------------------------------------ lv70. valahol valamikor valamiért.
A lovagom lassan 30at ugorja, a prolemam az, hogy milyen skillekre pakoljak?A Mastery Weapon, es a Critical Hit full, a tobbire eddig nem tettem,igy most van 13 skill pontom.
koszi..koszi
Nemsoká 45 vagyok és kéne g48-cas kar ami már készen van és nem kell hozzá nyulni! ha van valakinek szóljón pl.
Cartman mi mindig partyt csinálunk és álltalában csak magyarokkal!! és az csak magyar!! 😊
SigaDragon |Knight 58 Vagabond Hanin server Hungarians guild
A lovagom lassan 30at ugorja, a prolemam az, hogy milyen skillekre pakoljak?A Mastery Weapon, es a Critical Hit full, a tobbire eddig nem tettem,igy most van 13 skill pontom.
koszi..
Andr3jt láttam warban, az te voltál? O_o
Vki aki nem Kalozik már adjon kölcsön 130Mt xD
Van jókis +16/+15 King <16>16> G50 stick annyiért 😊
Najó nemkell, nekemis van már G50 csak az istennek sem megy bele már a 14. tali sem.
SZASZA meg már 66, most néztem de még mindig "csak" 8. 😊
KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN
Nem én voltam... Oo
Látom az utánpótlás csapat nem gatyázik 😊 Részemrõl megtettem mindent hogy visszajussak de csak ugy hetykén szólve (kal doesnt even reply my letters or emalis nor faxes :S) mind1 most tolom a lineaget Notime-al ott már 63 vagyok notime 61 és csináltam saját buffert aki 52 😄D
Ti pedig nyomjátok a kalt ezerrel... Magyar legyen az aki elõször a kezébefoghat egy 59-es giantet 😊) (ha már én nem tehetem)
Nem én voltam... Oo
meg kozulunk sokan maniakusan csianaltak egy ideig koztuk en is
de aztan rajtam kivulallo okok miatt nem tutam jatszani annyit es ugy ahogy akartam volna
(lehet meg mindig Kal-oznek ha nem szar a netem 😞 )
It is possible to commit no errors and still lose. That is not a weakness. That is life. Don't try to understand women. Woman understand woman and they heat each other.
Volna egy két próblémám, amit megszeretnék osztani veletek is, hátha egy-két ötlet felmerül.
Az egyik:
Érdekes üzenet folytán kidob néha a Kal (nagyrészt mikor árulok =/).
"A Trial of Debugging is detected. Program is closing."
A másik:
Megint csak ledob néha egy számomra ismeretlen nyelvvel, melyre csak OK-kal válaszolhatok. (Az a szöveg, amit a Ja-Gea katonái hablatyolnak, ha megszólítod õket.)
A harmadik:
Ez nem egyszeri eset, hogy teleport közben fent maradok "valahol". Az már más kérdés, hogy onnan is tudok ölni. ^^'
csak néha ugy beleunok akkor nem játszok vele sokat de aztán megjön hozzá a kedvem és megy mint a karikacsapás😊
heti hány lvl? 😊