Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bár értem én, hogy mirõl akarsz beszélni, de így kicsit nehéz követni téged....

8088/4.77mhz processor, 128k RAM (Upgradeable to 256k), 5.25\" Floppy Drive (Full-Height), and a large 10-mb Full-Height Hard Disk Drive.

Natrak

http://img96.imageshack.us/my.php?image=shot20063121562gd.jpg

Sziasztok! most delutan olvasgattam a kalhq oldalan es elmeletileg mar 2szer kinyirtak a lordot ujserveren <#wow2>ez kicsit elkepzelhetetlennnek hangzik de itt van ez a kep is hozza....

Killer18, ha a hack cuccok miatt zaklatsz, felesleges. Nem terjesztek semmit.

Killer18
Én a Fraps nevezetû programot ajánlom! Azzal videot is feltudsz venni!

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) KilleR18 (LvL48 Mage/Cure) (X-Perience) HUNKiLL (LvL70 Mage/Hermit) / ThePunisherHUN (LvL72 Archer/EA)

SigaDragon
Valaki nemtud progit amivel lehet képet menteni a játékból?? Mert a kal-é sz** valami egyszerüt!! légyszii!!

SigaDragon |Knight 58 Vagabond Hanin server Hungarians guild

SigaDragon
TÉNYLEG MOST A LORD VEZET 1 : 0 RA MIKOR LESZ EGÁL VAGY MENYIRE FOG ELHUZNI???
<#nezze><#email><#hamm><#taps>

Ha vki most kezdi akkor jobb az új szerver, de én nemfogom újrakezdeni ott az tuti xD

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

amu8gymeg ha valmi taktikat kieszeltekvolna akk
akar ki is nyirhattákvolna a doggilordot.... de amit a videobol is jollatni... -.-'
volt a dogi videon hogy a srácnak lebaszott egy 3200-asat és puff kidöglött a gyerek

Lvl 33 N00BY | Venice Server | Silkroad |

Killer18
Datas: ezért mondtam hogy a Hanin egy rakás ***! Ezért vagyok az új szerveren, ott laggmentes az egész, és nincs tömeg és nincs disconnect sem.

Curbuncle: Te megnem válaszoltál egy csomó kérdésemre! Köszi!<#boxer>

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) KilleR18 (LvL48 Mage/Cure) (X-Perience) HUNKiLL (LvL70 Mage/Hermit) / ThePunisherHUN (LvL72 Archer/EA)

Gondolom tegnap nem rohant fel elõtted párszáz ember aki mind elhagyta a szörnyeket a feljárónál amit közben összeszedett. Egyébként vhogy biztos fel tudnék jutni... de minek? 😛

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

Akkor Chamby nagyon kancsa gyerkõc lehetsz. 😊 Tegnap fent voltam (még mielõtt másnak hatna a kijelentésem, nyomatékosan közlöm kíváncsiságból) a Doggebbie Lord szintjén. A 8.-on pedig összefutottam szaszával.

Tehát ha én feljutottam, te is képes vagy rá.

Mellesleg majdnem megöltem egy Hermit-et ^^.

Bár a lord integrált... Nah mid1<#vigyor2><#nevetes1>
SZERINTEM azért nem látszik ,hogy csökenne a lord hp-je ,mert ugye duel ben sem látszik az ellenség hpjének csökennése... Az is lehet ,hogy itt sem mutatja xD
Én nemis megyek a közelébe, ennél az elsõ (és eddig egyetlen) idézésnél sem voltam. El sem bírtam volna jutni odáig, ugyanis a szintek közti átjárókban otthagytak egy csomó szörnyet a felfele mászók 😊

SigaDragon
Lehet hogy rájöttek hogy kicsit erös a LORD és nemfogy az élete lehet hogy azt csinálják nem???

De mindegy mit csinálnak de akor szoltak volna nogy sz.. az egész és lelövik egy napra!!!! <#boxer><#boxer><#mf3><#boxer><#boxer><#banplz>

akkor minek kell a közelébe menni???
ez alap dzsungel törvény...ne bántsd a nagymacskát mert meghalsz!

Az éjjel lag nem volt de a szerver szinte 5 percenként állt le... szoval tényleg gáz ez a Hanin 😞

8088/4.77mhz processor, 128k RAM (Upgradeable to 256k), 5.25\" Floppy Drive (Full-Height), and a large 10-mb Full-Height Hard Disk Drive.

A fort mögöttiben már voltam, gondolom az a d1...De mivel knight vagyok szólóban az is éleg gázos, sõt nem éri meg nekem, hogy ott üljek, mert nehezen tudok csak leölni egy high class monster facet is és egy csomó medit is elkell használjak. Partyhoz meg kéne megfelelõ embereket kapjak, mert nem szeretek ismeretlenek közé beállni, ezért nem is nagyon partyzgattam ezidáig.

Tehát egy dungi megvan, de a többi az hól található ?

Najó, meguntam... késõbb benézek este, de csak azért hogy megmondjam mikor jövök éjjel eggelni (ha addigra jólesz a szerver).

Lõnék le azt a rohadt szervert írnák ki notice-ba hogy 2 óra kell mire megszerelik, és raknák rendbe végre... ez az 5 percenként DC bárminél szarabb.

kafa.. megint lehalt

Natrak

SigaDragon
Én vissza kérem a pénzt meg kárpotlást is kérek!!!!
<#hehe><#gun><#violent><#wave>

Végre van értelme az ostromnak mert sokan vagyunk.Talán egyszer a szervert is megjavitják végre.
SigaDragon
Tényleg a kal alatt tud valaki filmet nézni???
Nekem nem megy egy filmse csak ha kilépek a kalbol!!!<#violent><#csodalk>

Viszont a szünetben megebédeztem.

Natrak

most is <#falbav>

Natrak

Ekkora szerencsétleneket bazz... ment a szerver, bejutok, elfutok a fáig aztán DC.. xD
Nemigaz már, mostmeg megint "on maintance"-et ír a Kal.comon

SigaDragon
Igy nagyon izgalmas!!
Várom hogy megint várjak a várhoz bejussak 😄DDD

Eddig csak a régi szerver szokott lehalni war alatt... most az újat is sikerült kinyírniuk (talán már ottis van war?) xD

Csak szórakoztak 1et, leverni nem mostanában fogják a lordot sztem. Pont azért mert 2-3 ütéstõl fexik a lvl65 lovag is.... még ha össze is szednek párszáz highlvl embert 1xre (amit már magában is nehéz lenne megszervezni), akkoris mindet kinyírja egybõl és alig kap pár ütést tõlük 😊

Had próbálkozzanak... én nem megyek a közelbe (max ha lvlup után épp megidézik) xD

Killer18
Hát épp ezaz Chamber hogy te éjféltõl délig játszol, de én este alszok, délelõtt meg suli! Szóval ez így nem kóser az én számomra! amikor meg tudnék játszani du. akkor meg laggol mint atom, akárhol vagyok.

Killer18
Hát igen Chamber, de akkor mi értelme van annak hogy odamegy 2-õt csap azt meghal az illetõ! Senki se tudja leverni a sok hülye meg ott szerencsétlenkedik, ennek mi értelme van? Hogy pazarolja az idejét meg hogy elcsesszem vagy 20 rebirth-et? Tudom hogy csak szórakozásból de akkor is!

Ja, én nem voltam ott, szal csak hülyeségeket beszélek 😊

Hát figy, a lord lvl90es... akik meg ütötték azok átlagban jó ha 60asok voltak. Eléggé esélytelen, el sem találják, hameg eltalálják akormeg nem sebzik vagy alig (vki írta hogy 18at sebzett rá). És ennek meg 10-20K HPja van az tuti xD
Szal sztem ment le az élete kb 10esével, csak ugye ez nemnagyon látszik 100K HPból =)

Amikor eltûnt akkor meg azt csinálta hogy eltûnt, ugyanis 1 óra van rá hogy leverjék, utána megunja 😊

Killer18
Basszus gyerekek! Az a videó qrva jó! Érted ütötték ezerrel azt a dogit és semmi élete sem ment le! Ez vicces!
De a legutolsó amikor ott nemtudom mit csinált azt odament mindenki és eltünt csak úgy! De akkor sem ment le az életébõl semmi, ezt nem értem. na mind1

hát haláli baszki....egyszer elkell oda menni!!!

www.vsb-clan.de itt van az op-rol video.

Natrak

QuickHUN
Valaki a dungikról fel tudna világosítani engem? Tehát az érdekelne, hogy hol találhatóak, milyen szinttõl érdemes oda menni, ja és a doggi tower - egy "connection lost" -ban végigszaladgáltam a helyet ahol a doggi towert jelzi a térkép, de ott csak meredek hegyet találtam. A szintem csak 38, de ezekre a dolgokra kiváncsi vagyok, ezért még ha hosszú ideig nem is mászkálhatok a kérdésben szereplõ helyeken, a válaszok érdekelnek.
Másik kérdés: ha exp. stonet használsz akkor a kapott exp. hogy alakul amikór partiba állsz valakivel-valakikkel ?

38 nál már azért el lehet látogatni oda,fõleg ha archer vagy!
Szerintem valakit kérj meg aki megmutatja hol van,az a legjobb megoldás!
A parton még jól lehet fejlõdni 38 as szinten,de készülj fel sokszor meg fogsz halni dungiba.
Ha van ott parti akkor az nagyon jó xp!
Az xp kõ minden esetben +30 % ot ad,akkor is ha partiba vagy !

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

QuickHUN

Tsaoka

Sajna ma meló,ti pedig majd varoztok 4 szövetségessel,de jó neketek de ott lennék,a jövõ hétre is szervanyoljatok be párat létszi!
Mert így igazán jó.
Nem mondod Cart,tényleg van opi ? Láttad õt?

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

Ez a video nagyon ott van!!!! xD
A régi szerver éjféltõl délig nem lagol kb (nekem legalábbis), szal énis csak olyankor játsszom rendesen, máskor csak szórakozom általában. Ja a múlt heti war alatt is elég tûrhetõ volt 😊

juj huzos egy dög 😊

Natrak

Killer18
Szia ZozoHun!
A régi szerveren a nevem: KilleR18
Az újon meg: KilleR18
A változatosság kedvéért 😛
Te melyik szerveren nyomod?????
Ha kell vmi vagy akarsz kérni "segítséget" akkor itt az msn címem: [email protected]
És aki akarja az felvehet! Várok tanácsokat és énis szeretek adni.

Killer18
Curnbuncle!
Nem válaszoltál a levelemre amit direkt neked írtam!!!!!!!
Légyszi ha elolvastad akkor tarts egy beszámolót nekem! thx

Felkerültek a netre az elsõ videók a Doggebie Lorddal kapcsolatban.

SmEE álatl készített: www.vsb-clan.de

illetve,

XaNDeR általi: http://rapidshare.de/files/15116307/OwnedbyLord.wmv.html

címekrõl tölthetõ le, tekinthetõ meg.

Több is jön, ebben biztosak lehetünk. 😊

Állandó GM van a játékban.Ijász g55 armorban ,g59 fegyverrel.A neve:<Operator>,friendlistre felvehetõ de pm et nem birsz neki küldeni.
Valaki a dungikról fel tudna világosítani engem? Tehát az érdekelne, hogy hol találhatóak, milyen szinttõl érdemes oda menni, ja és a doggi tower - egy "connection lost" -ban végigszaladgáltam a helyet ahol a doggi towert jelzi a térkép, de ott csak meredek hegyet találtam. A szintem csak 38, de ezekre a dolgokra kiváncsi vagyok, ezért még ha hosszú ideig nem is mászkálhatok a kérdésben szereplõ helyeken, a válaszok érdekelnek.

Másik kérdés: ha exp. stonet használsz akkor a kapott exp. hogy alakul amikór partiba állsz valakivel-valakikkel ?