Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bucser
Az utóbbi 3 Hsz-ed miatt írtam, hogy ez nem chat és nem messenger.. írj le mindent egy HSZ-be és utanna tolj a mehet gombra.

Már amikor az elsõ Hozzászólásod egy hello all ! lett tudtam, hogy legalább 4 vagy 5-t kapunk tõled...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Ha kell vmeik guildnak ingyen exp csak szoljatok tudok andi sokat...

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Szal nem ismerkedni 😊

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Ok de én segitségért jöttem ide...

Bucser
Ez nem Chat. Nem hiszem, hogy bárki vissza fog köszönni...

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hello all!

okok koci ..........pevettetek a csapatba...
Bucser

Gondoltam így kicsit kényelmesebb😊

A kalchash cuccok meglehetõsen drágák ha játékon kivül vennéd meg õket,pl a SOB kb 4 rugóra jön ki.Pár variációt szivesen kipróbálnék ha mondjuk 1000ft lenne ,de igy csak örülhetek mert az archert nem nagyon kell átstatolni ha az elején nem rontottad el.
Azt hiszem amirõl te beszélsz az a shield attack.(lvl 25)vagy a Rush lesz ami lvl 52 es csak kábitó skill.
sok núb mennyi pénzt áldoz rá csak mert lusták...

Lvl 33 N00BY | Venice Server | Silkroad |

Csak ajándékba kaphatod olyantól aki megvette hitelkártyával és a honlapon át el küldheti neked.Olyankor a raktáradba kerül.Tehát vagy õ adja elõre oda vagy te fizetsz neki elõtte.Itt ne is keress ilyen játékost ,mert nincs senki aki pénzt költene a kalra.
Koszi MINDENKI...de

A buborekos SKILLre visszaterve ha alapbol jar nekem miert nincs?Egyebkenkent 31 vagyok es lovag.Amikor ellenem hasznaljak a kepernyo bal folso sarkaban meg megjelenik egy olyan jel pirossal mint a PAUSE a DVD lejatszon.Tudom , hogy unalmas vagyok, de segitsetek legyszi...koci.

a játékban beszéltem 1 nagy KalShop-os emberrel az azt mondta hogy a játékon belül a SoB-ot nem lehet tovább adni <#rinya>

Guild Wars SilkRoad

igazábol arrol van szó hogy vettem 1 lvl 47-eS archer karit ( NEM VESZÉLYESEN) elvan rontva a stat leosztása pl: intelligencia : 18 ez a hiba

Guild Wars SilkRoad

http://iaro.srv.hu/kep/1shot_2006_3_14_001.jpg
http://iaro.srv.hu/kep/1shot_2006_3_14_002.jpg
http://iaro.srv.hu/kep/1shot_2006_3_14_003.jpg
http://iaro.srv.hu/kep/1shot_2006_3_14_008.jpg

Nem nagyon hackolt itemek.....csak +255 def és +255 eva van rajtuk.A csávó szerintem megidézte a doggilordot egyedül és le is verte.Valószinüleg onnan szerezte a felszerelést amit feltuningolt.Ugyse tarthatja meg hát assaként rendezett nektek egy kis mókát,az egész kal kergette.
Bucser
elõtte persze töltsd fel valahova😄

Bucser
ne így tedd be.... A kép menüpotnra kattintva masold be a linket... de cak alinket mint
http://www.iaro.srv.hu/hülyevagyok.jpg

Bucser
iaro.srv.hu ide tedd fel.

Vannak képek is csak nem tudom belikelni azokat, az sg-s nekem nem mûködik, legalábbis nem csinál semmit, a képfeltöltésest pedig nem fogadja el. De valahogy majd megoldom, s lesznek képek.

Egy jó kis történet
A játékban megjelent egy OnIx nevû íjjász, full g55-ben és 56-os íjjal. Az alliancunk üldözõbe vette kerpallal az élen, annak a reményében, hogy a marha eldobmajd valamit, mivel mindig assasin mask mögé bújt. Aztán sikerült egy kis mágusnak megölnie, kinek neve FeherTigris, kit páran ismertek is 😊 és az a .......... eldobta a g55-ös cipellõjét, csak egy másik nagy ............ felvette elõlem. Nem írom le milyen érzés volt azt látnom. Aztán pár másodperc múlva egyre több shout jelent meg, amikben az állt, hogy ezek hack itemek, és aki felvette az bannolva van, így járt többek között Madism is.

régen készitettem videokat, meg képesvideokat is s csk mostjutottam el odaig h. fel is rakjam mert most pl. nemmegy a kal^^ nosza aki még nemvolt d2-ben vagy d3ban annak ezek kissebb ielitot adhatnak az ottlévo szornyekrol^^
D2 képes video
D3as képes video
QuickHUN
Expert Archer skill elosztás!
De eltérhet ,gondolhatod másképpen is persze!
de ezzel nem lessz nagy eltérés!
LvL 1: Save
LvL 2: Save
LvL 3: Save
LvL 4: Save
LvL 5: 1 Staggering
LvL 6: 2 Staggering
LvL 7: 3 Staggering
LvL 8: 4 Staggering
LvL 9: 5 Staggering
LvL 10: 6 Staggering + 1 Fatal

LvL 11: 7 Staggering + 2 Fatal
LvL 12: 8 Staggering + 3 Fatal
LvL 13: 9 Staggering + 4 Fatal
LvL 14: 10 Staggering + 5 Fatal
LvL 15: 1 Concentration
LvL 16: 2 Concentration
LvL 17: 3 Concentration
LvL 18: 4 Concentration
LvL 19: 5 Concentration
LvL 20: 6 Concentration

LvL 21: 7 Concentration
LvL 22: 8 Concentration
LvL 23: 9 Concentration
LvL 24: 10 Concentration
LvL 25: Save
LvL 26: 1 Heartbreaker
LvL 27: 2 Heartbreaker
LvL 28: 3 Heartbreaker
LvL 29: 4 Heartbreaker
LvL 30: 5 Heartbreaker + 1 Flamy Arrow

LvL 31: 2 Flamy Arrow
LvL 32: 3 Flamy Arrow
LvL 33: 4 Flamy Arrow
LvL 34: 5 Flamy Arrow
LvL 35: Save
LvL 36: Save
LvL 37: Save
LvL 38: 1 Perfect Evasion
LvL 39: 2 Perfect Evasion
LvL 40: 3 Perfect Evasion

LvL 41: 4 Perfect Evasion
LvL 42: 5 Perfect Evasion
LvL 43: 6 Perfect Evasion
LvL 44: 7 Perfect Evasion
LvL 45: 8 Perfect Evasion
LvL 46: 9 Perfect Evasion + 1 Blow Up Arrow
LvL 47: 10 Perfect Evasion + 2 Blow Up Arrow
LvL 48: 3 Blow Up Arrow
LvL 49: 4 Blow Up Arrow
LvL 50: 5 Blow Up Arrow + 1 Focus Shot

Noch 11 Freie Punkte

LvL 51: 1 Range Extension
LvL 52: 1 Lightning Resistance + 1 Ice Resistance + 1 Fire Resistance
LvL 53: 1 Powerfull Arrow of Silence
LvL 54: 1 Perfect Evasion2
LvL 55: 1 Curse Resistance
LvL 56: 2 Focus Shot + 1 Non Attribution Resistance
LvL 57: 1 Mysterious Arrow
LvL 58: 2 Range Extension
LvL 59: 1 Emergency Escape
LvL 60: 3 Focus Shot

LvL 61: 1 Critical Hit
LvL 62: 2 Perfect Evasion2
LvL 63: 2 Powerfull Arrow of Silence
LvL 64: 2 Lightning Resistance + 2 Ice Resistance + 2 Fire Resistance
LvL 65: 2 Curse Resistance + 2 Non Attribution Resistance
LvL 66: 4 Focus Shot
LvL 67: 3 Range Extension + 2 Mysterious Arrow
LvL 68: 3 Perfect Evasion2
LvL 69: 5 Focus Shot
LvL 70: 3 Mysterious Arrow

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

QuickHUN
Hahóka

Exca,
Sajna lekéstél,igen meg 1 hónapja mûködött de már nem, sajna nem megy!
Másról nem tudok,igy marad a birth,de ilyet se látni sokat,ritkaság assem !
Nagyon elrontottad?Ird le hogy állnak a pontjaid ruha ,fegyó,minden nélkül!
És milyen kaszt vagy? Az is lényeg!
De a skill pontok és egyéb leírás itt fönt !a képre katt!

Ince? a fejed felett van buborék?
hát a stunnokat én nem látom más feje felett ha ilyet lövök!Csak áll,nem mozdul,ti látjátok ha ilyet löttök?
Ebbõl ki indulva jó volna ha nálam is jelezné ha stunnolom (bénítom) a másikat,
vagy a magnél is lövök egy arrow of silence-t jelezhetné nálam hogy sikerült,
A war nál is jó volna ha autómatice átírásra kerülne az attacker ás defense felirat a fejed felett,és nem tudná sebezni a támadó- a támadót,védõ a védõt!
Pusza

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

Szerezz VISA kártyát és vegyél Kalshopban 1 reborth stonet... hackshield óta én nemtudok mûködõ ingyenes megoldásról :/

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

Kezdj egy új karit? <#vigyor3>

hali!
na lenne 1 hülye kérdése: szóval nem tudjatok h resetelhetném a stat pontjaim ( stone of birth) mert írtatok 1szer 1 hacket de az már nem mûködik .....
a játékban meg állítólag nem lehet küldeni..
remélem tudtok vmit segíteni THX

Guild Wars SilkRoad

Különben meg klikk a topikra és bár ott is vannak hasznos leírások, de tessék megnézni a linkek alatt a 2 angol nyelvü oldalt, ahol jóval több és naprakészebb infót találtok.

8088/4.77mhz processor, 128k RAM (Upgradeable to 256k), 5.25\" Floppy Drive (Full-Height), and a large 10-mb Full-Height Hard Disk Drive.

Lovagnál szimplán stun a neve és "ingyen" skill, tehát megkapod automatikusan skill pont elhasználása nélkül huszon valahányas szinten.

Archernél meg ha jól tudom a stagg bow továbfejlesztett vátozata a heart breaker addja a stunt.

8088/4.77mhz processor, 128k RAM (Upgradeable to 256k), 5.25\" Floppy Drive (Full-Height), and a large 10-mb Full-Height Hard Disk Drive.

Az assa list tudtommal megint döglött, de egyébként meg mindegyik ugyanazt mutatja ha épp mûködik, nem? O_o

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

Vki válszoljon már szegénynek...
Vmelyik stunnolos skillrõl van szó biztos, de én nemtom hogy hívják sem íjásznál sem lovagnál (mert mage vagyok annak meg nincs ilyen 😊

Egyébként ha jól emlékszem akkor ince lovag, szal egy lovag segítsen már neki, én nem értek hozzá.

QuickHUN
hihó

Tényleg jó?De kircsi holnap délelõtt vagyok ,ti vagytok cart?nem megyunk d3 ba valami nagyra?Szerintem van jadis is ,vagy egg is lehetne vele ,egész jól megy neki!Tegnap voltam d1 ben ,picit benéztem a bal 2 be,desireztem picit ,közbe kinyirta az assa csóri guildtagjainkat mellettem,jó hogy figyelek <#hawaii>nyilasistent és lordsebeslábat,de utánna kinyirtam <#gun> az assát,kaptam érte contribution pontot is,de ezt hol írják ki?menyik assa listára ha d1 ben ölöd?
Pusza

Úgy bizony.😊
Végre ma tökéletes a szerver.
Killer18
Köszi a választ Datas-nak és Curbuncle-nek aki 5 nap alatt de sikerült egy normális választ adni nekem! <#worship>
Amúgy már ezzel kellett volna kezdened! <#vigyor2>

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) KilleR18 (LvL48 Mage/Cure) (X-Perience) HUNKiLL (LvL70 Mage/Hermit) / ThePunisherHUN (LvL72 Archer/EA)

Cheatleni annyit tesz, hogy kihasználod a játék adta hibákat (bugok) és a magad számára ezt felhasználod. (Jobb esetben!) A többi barom, rögtön shoutolja az új bugot, nemhogy befogná és megtartaná magának.

A GM vagy OPERATOR a felelõs admin a játékban. Ritkán ugyan, de mostanság egyre többet látogatja a régi (mi ^^) szervert.

Hello Mindenki..

Melyik az a SKILL, amikor buborekok vannak a fejem folott,es nem tudok megmozdulni,hanyas szinttol tanulhato, kinel, es erdemes e kihuzni egy lovagocskanak...koci a segitseget.koszi
QuickHUN

Reggelt

Chamb mizu?hogy áll a honlap? 😊)
nyomjad töki legyen egy guild lapocska,tök jó volna!
Ugy látom már értesültek a szar serverrõl,és javtják,már ideje mert 2 napja szar!
Natrak mi a neved itt?
Sajna nem megy a msn em ,pedig jó a rendszerük,mûködik,lehet hogy a kerio tüzfal nem engedi ki ,de megkérdezné pedig!
Csak napi 4000 medit lövök el lilára,de 6 óra alatt lehet 1 kockát menni,de költséges.
Szedjük össze a csapatot warra,remélem ti lesztek és nem a fánál szórakozunk majd,hallod spy6 😊)
Jó lenne leki is és jadis is ha jönne! és aki még akar szóval mindenki aki tud!
Ahol szasza van klán,esélyes a gyõzelemre? mert ha nem visszajöhetne õ is😊)))
Csak vicceltem😊

GM=Game Master - így nevezik a játékot felügyelõ csávókat.
Cheaterek meg szvsz mindig és mindenhól lesznek ahol labdába tudnak rugni, szoval szerintem is annak aki most kezdené a játékot az új szerver a jobb választás, bár szerintem az is hamar a Hanin sorsára júthat, fõleg, ha az említett szerver ilyen állapotban marad mint most van és az új emberek melett a régi Haninosok is szép lassan átvándorolnak a Naraeha-ra.

Én személy szerint még egy pár napot adok a game-nek és ha ez a helyzet nem vátozik akkor megpróbálom legyûrni a játék adiktivítását és egy gyors unistall-al lezárni viszonylag rövid , de aktív kalos pályafutásom 😊

Killer18
Mi az a GM? Én ezt nem értem!
A cheater szó alatt mit értesz?
Ne olyanokat írj hogy "ezen mit nem értesz?" <-- ugyanazt leírtad mint amire rákérdeztem! Ugyanerre kérdeztem rá, erre ugyanezt írod vissza! LOL
Valahogy írd le bõvebben, persze ha tudod mirõl beszélsz!

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) KilleR18 (LvL48 Mage/Cure) (X-Perience) HUNKiLL (LvL70 Mage/Hermit) / ThePunisherHUN (LvL72 Archer/EA)

Hello Mindenki..

Melyik az a SKILL, amikor buborekok vannak a fejem folott,es nem tudok megmozdulni,hanyas szinttol tanulhato, kinel, es erdemes e kihuzni egy lovagocskanak...koci a segitseget
GM nem látogatja, annyit tesz hogy nem jár be, ezen mit nem értesz...

Cheatelnek a server 2-õn, ezen mi nem világos?

Az isten szerelmére, szedjétek már össze magatokat és ne basszatok ki mindenkivel aki 1 óra alatt szerezz 30 geci százalékot. Mert már megint CL.

Killer18
Kedves Curbuncle!
Megszeretném kérdezni hogy mikor óhalytasz már válaszolni nekem, mert már vagy 5x leírtam hogy légyszives válaszolj! Szép szavakkal! De írtam neked de amint látom hogy mindig átugrod az én írásaimat, de másnak bezzeg válaszolsz, ez már kezd az agyamra menni.
Ha lehet válaszolj már a kérdéseimre! Jaaa, és ne kérdezd meg hogy milyen kérdésekre?, mert feltettem már vagy 5x õket!
Ismét leírom hogy olvasd el a 4750. hozzászólásomat!!!!!!!!!!!

Quick öcsém...ha te megszólalsz abból csak baj van. 😄

Lásd: már mintha kezdene meggyógyulni a net
jah, azóta nem volt CL

Connection lost with the server.

Jónak néz ki.

Natrak

SigaDragon
JohnnyFirpo jó is???

SigaDragon |Knight 58 Vagabond Hanin server Hungarians guild

Killer18
Nézd meg a 4750. hozzászólásom, az neked szólt curbuncle.