Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Erröl Cortez mesélhetne ha még járna erre <#hehe><#ravasz1>

a fortnál...
érdemes akk raktarbarakni a cuccaimat? pl pénz talik meg iesmik?
QuickHUN

Ha van ilyen cumótok ami kicsit érdekes azt be kell tenni a raktárba minden éjjel ,talán ott meg marad!
Nem értem vapumarci?
mi benne a fura ha szalad a mage után 5 drunken ?

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

Legalább felvetted fraps-el?^^
Jaja xD.Amugy most nem rég igy menek fortnál és ott rohan kb 5 Drunken Dogebbi 1 mage után.Meg is öltem egyet xD.Egyre több furcsaság van a Kalban......
milyen hack wazze...

Lvl 33 N00BY | Venice Server | Silkroad |

😞 o banyek elcsorták a digok a kardomat 😞

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Lehet használni a akrdot azzal csépeltem a ghostokat és szinte minden ütésben explosive blow volt xD

Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /

Köszi!

Visszajött! Csak beparáztam, mert késõn jöttem rá a trükkre, hogy át akarnak verni. Nehéz éjszakám volt! 😄 Sokat melóztam azért a feateri cumoért! 😄

LoooSeR
QuickHUN

Tsá

Herbie
Szerintem nem buktál vele,nem tudja átvenni másképp csak ha kitejeli a lét!
Kb 1 nap míg visszajön.

Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild

Halihó!

Valaki megtudná nekem mondani, hogy az árral elküldött cuccok, nem fizetés esetén - jó esetben - mikor kerülnek vissza a feladóhoz? Amúgy van egy olyan sanda gyanúm, hogy buktam egy-két feathery armort... Elõre is köszi a választ!

LoooSeR
QuickHUN
Tsá

Hát igen,mindenhol ott vagyunk ez is tök jó!Csak kicsit jobban össze kéne tartani magyaroknak mind a játékban mind az életben is,segíteni egymásnak minden helyzetben ,ha a másik bajbnan van pláne!

Nem egyszerû a kard,lehet használni?
vagy csak kép?

azért legalább ellehet mondani hogy a magyarok ottvannak a top10-ben is😄és ez kibaszott nagy szó!!!!

na mára bye all és jo gamet

na fogadjunk ien kardot se láttatok még....
http://rapidshare.de/files/15998674/Clipboard01.gif.html

jah és vki adjon cimet ahova feltölthetek 1 képet utána meg ide belinkelhetem...😛

Cuccaim:g42 (csak a short és a kesztyû) többi mégcsak g32😞 g40-es kard 2eb-vel és 72-es str 59-es hp 35-ös agi és nincs ien mágikus tárgyam semmim mert betörtem revi stonenak... és thx akko woman ok megjegyeztem thx

Ha megvan a megfelelõ felszerelésed plussz pénzed a medikre akkor nagyon is lehetséges(bár a mostani szerverviszonyokat figyelembe véve valószínü, hogy jópár éjszakád rá fog menni). Én pl. 37-es szinten húztam egy kicsit bele és a 40-es szintet 2nap/1level aránnyal értem el.

8088/4.77mhz processor, 128k RAM (Upgradeable to 256k), 5.25\" Floppy Drive (Full-Height), and a large 10-mb Full-Height Hard Disk Drive.

Curbuncle bõvebben tudnál errõl a hackröl írni ? Ki lehet szúrni valahogy, vagy próba-"szerencse" és ha peches vagy akkor max. jöhet az anyázás?

ThedarkmanHUN -(QuickHUN)
Szvsz ha knight vagy akkor ezen a szinten a legjobb a madknight-water dragon(predator)-armored knight nyírbálása. Persze kekeckedni nagyobbakkal lehet, de nem érdemes és sokkal kényelmesebb lefejezhetõ mobokat ölni, mint nem lefejezhetõket amilyen a young woman. Különben is ghostokbol lessz eleged majd mert sok quest rájuk alapúl.
A devilekkel kapcsolatban meg az a személyes tapasztalatom, hogy egészen a dev. sold. with spear-ig nem kapsz g40-es fegyót...

8088/4.77mhz processor, 128k RAM (Upgradeable to 256k), 5.25\" Floppy Drive (Full-Height), and a large 10-mb Full-Height Hard Disk Drive.

QuickHUN
Tsá

ThedarkmanHUN:
Sajna ezt így nem lehet megmondani,sok mindentõl függ:
Milyen állatod van és hanyas?
Milyen a páncélod? 2 str? G42?
Fegyó milyen és mit ad?
Mit ad a gyûrû ?
Mit ad a belt?
Milyen trinketed van ?
Ezek nélkül is meg lehet mondani,de lehet hogy nagyobbat is tudnál ölni,vagy kisebbet kellene!
Kb: young woman eket,de nem dob g 40 et,de sokminden mást!Sok lóvét dob és gyorsan ölhetõ!
Szerintem a devilek is mennek már,azok is egész jól dobnak,dobhat g40 et is!
De ha lilákat ölsz sok medi elvész és keveset droppol a lila!

nah elõre leszögezem nem akarok f*sz-nak tünni én az ien dolgokat csak mondom és nem nagyon akarok belõle gondot jah és ti mindig ittvagytok és mien monstert öljek ami nekem ad expet,pézt,és droppol is rendesen (lvl23)Please help me!

QuickHUN

Tsá

BeasT55 ha a játékban vagy nyomj egy privi üzit :cartmanHUN vagy ChamberHUN vagy QuickHUN ra,de én ma nem vagyok !Holnap fogorvos,és utánna 10 óra körül leszek sztem!

War: nem volt rossz, rendesen kemények voltunk! Csak itt majd azért beljebb kell mennünk ne itt kívül legyünk!Kedvemc kis ccf erem mhom is kapott pedig full 50 es😊 és rohadt gyorsan halad!
Tsá

Az ilyen mockery huszárokat imádom elintézni.Régebben még megpróbáltam szép szóval de semmi értelme nem volt.Mostanában nem is szólok érte hadd legyen boldog a szánalmas próbálkozásával,mert ugyis megfektetem.Vagy becsalogatom az archer skorpiók közzé vagy egyszerüen hagyom ,hogy leszedje a mobot rólam.Volt egy igazi hõs amelyik megpróbálta megölni a csontit amit megkapott ajándékba.Nagyon szép és egyenlõ küzdelem volt, 10 percig élveztem mert a mob mindig regenerálódott , közben hõsünk meg medivel kompenzálta a veszteségeit.Szegény SZASZA most megint kikapcsolhatja a pm funkciót mert majd jönnek a kéregetõk a nyakára.
SigaDragon
HALI

Csak anyit hogy SZASZA-áre lassan elkéne kezdeni fogadni hogy mikor lesz 1. a kalban!!
Ki mire fogad mikor lép fell a legszebb helyre??
<#nezze><#taps>

SigaDragon |Knight 58 Vagabond Hanin server Hungarians guild

Mindenkit óva intek a legújabb hacktõl. Veszel valamit egy adott áron, mint a képen 25K egy Horn of Spirit, és sokkal többet fogsz érte kiadni.

Nincs olyan, hogy lehetetlen. Nézd csak meg Szaszát. Bár nem ajánlom, hogy az õ példáját kövesd, hacsak nem akarsz rövid idõn belül szemüveget, meg egy rakattal kevesebb barátot.

Lenne egy kérdésem:
30-as szinttöl expkövel 15 napig 38-as szintre lehetséges fellépni???
vagy ez lehetetlen dolog?

Na bevesztek aMagyarVitézek Klánjába. Nagyon szeretnék bekerülni. A játékban is a a nevem BeasT55. Köszi
Szerinted aggodok?
Visszamagyek majd akkor levadaszom az osszes mockery kser noobot <#mf1><#eplus2>

Nemtudja valaki megmondani nekem hogy meik monstert érdemes irtani lvl23-al ami dropol is ad %-ot is meg pénzt is rendesen? please help me!

Tigrincs direkt szoltam az elején hogy csak a noob knightek csinálják vagy nem?

Ezt nem ajánlom, s ...... dolognak tartom.
S senki se szereti, az ilyesféle dolgokat. Ugy lépjetek szintet, ahogy a többi tisztességes ember csinálja, tudom nem sok van, de azért akad.

Most a Noob knightekhez szolok akiknek megvan a mockery skill:
Ha nagyon hamar akartok level-t lépni irány például a skorpio vagy a doggebi és ott kapjátok elõ a mockeryt és ha látjátok hogy vki öl egy doggebit akkor nyomassátok rá minél többször ezt a mockeryt és kaptok körül-belül 1000exp-et de ha skorpiora többször rátudjátok csak hajrá <#vigyor3><#vigyor2>

Hellosztok. Én is imádom a Kalt. Már 30as szintü vagyok és szeretnék bekerülni egy Klánba. Ugy todom hogy a magyar vitézek klánjába 30as szintel lehet bekerülni.Bevennétek engem valamilyen klánba. Köszi
Xca-t nagyon sajnálom, megint blokkolva van bizonytalan idõre. Nem tudom meddig bírják az EE-ben lévõ emberek, de jól bírják. Remélem nem lesz belõle Revolution vagy valami hasonló.

Ne aggódj, nem lett vele semmi gond, egyszersem halt meg a drága, 2 speed up ment el(megjegyzem most nagyon drága), de kaptál helyette 4 db SBWB-t, ja meg kb. 1000 medi, nem tudok küldeni levelet, mert kifagyok, de a storageba már betettem, így ha visszajösz oda tudom adni. Maradok a mágusnál! <#vigyor2>
Kaptál +10%-ot, kicsit átmozgattuk Szimbivel a fáradt csontjait, de most míg vissza nem jössz addig szerintem zacsiba kerül, hacsak Szimbi be nem viszi.

Ezen lehidaltam, bár nem ért annyira váratlanul... <#wow2>

Ranking Character Level Job Guild
1 Jessie 67 Archer HALLofFAME

2 kerpal 67 Magician Revolution

3 Martis 67 Archer HALLofFAME

4 Xca 67 Magician EliteExposure

5 codon 66 Knight DiamondSouls

6 SZASZA 66 Archer SaKro

7 Rachel 66 Archer HALLofFAME

8 mestin 66 Knight Revolution

9 Lunke 65 Knight eXistence

10 ZychoPL 65 Knight PhantomLegion

Gyerünk SZASZA! Gyerünk Mortel! <#eljen><#nyes>

Még jó hogy telik rá, mi? <#zavart2><#nyes>

120-140K körül mozog, de ahogy észrevettem ez emelkedik.
Nagyon bonyolult kezelni egy lovagot, de megtanultam, 5-6 rebi után, már egész jól ment<#vigyor>

Ehh 200 milla?
Volt az több is 😛
Mennyiben megy most a rebirth scroll?

Ez a vár elfoglalá olyanm int a CTF a Cod2-beN? ^^

Whahahahahaha penge<#hehe>
Most esélytelen volt elfoglalni akárkinek is a kastélyt, nem azért mert hogy az EE és az allianca erõs, nem, hanem azért mert nagyon sokan nem tették fel az új klienst, és nekik még a régi kastély volt bent a játékban, és nem érhették el a zászlõt. Az alliance közül kb 10-20 ember védte csak, s nem sok dolguk volt. Martis és meg 1-2 gyorslábú barátja jutott fel, hogy megpillantsák végnapjaikat <#vigyor2>

Volt ostrom<#miaz> egy dc vel.Nem tudom ezt ,hogy érték el a sárgák de jó volt.Akik ugy gondolták szétcsapják a magyarokat igencsak ráfaragtak mivel sikerült a szlovénokkal összehozni megint a szövetséget.Még az egyik kapu feletti bástyát is elfoglaltuk kétszer is.Úgyhogy halad a játék csak hova?A g50 es cuccok ára 200 milla...Ha ezt penge megérhette volna.<#guluszem1>
Cingár. Lentebb látsz egy hozzászólást, amit egy Napi nevû emberpalánta eresztett meg. A hozzászólása alatt van egy link, amely a kal bibliája nevet kapta (www.kalhun.tk) ide nézz fel. Ha meg a strenghted alapból 90 akkor igazítsd hozzá a hp-d legalább 70-ig.

Nem én voltam... Oo

Sziasztok! lenne egy kerdesem.knight vok es sztetek a strengthet huzzam meg tovabb ha alapbol mar 90?pls valaszoljatok..elore is ty

Bucser
ég jó hogy itt nincs deleveling😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Na Andrej meggyaláztam a karaktered... xD
Bementem vele ölni, de még a poti gombot se találtam lol
SeagaL meg Tigris csúnyán kinevettek 😞 Semmi sem ment..
Azért ne aggódj nem haltál meg... annyiszor 😛P

Nem én voltam... Oo

Tedd fel a kérdést újra és fogalmazd úgy a hozzászólásod mint akinekk több iq-ja van mint 85! Köszi

Bucser
Ez nagyban függ serverlétszámtól!! Az eleje tényleg unalmas!! az igazi élet 30-as szit utan kezdõdik akkor már elég zsúfoltak a bejáratott kill helyek.. És ez csak egy magánserver.. mi lehet odfficialon?

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF