Kal Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha van ilyen cumótok ami kicsit érdekes azt be kell tenni a raktárba minden éjjel ,talán ott meg marad!
Nem értem vapumarci?
mi benne a fura ha szalad a mage után 5 drunken ?
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
Lvl 33 N00BY | Venice Server | Silkroad |
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Két dolog végtelen: az univerzum, és az emberi hülyeség, bár az előbbiben nem vagyok biztos / Albert Einstein /
Visszajött! Csak beparáztam, mert késõn jöttem rá a trükkre, hogy át akarnak verni. Nehéz éjszakám volt! 😄 Sokat melóztam azért a feateri cumoért! 😄
LoooSeR
Tsá
Herbie
Szerintem nem buktál vele,nem tudja átvenni másképp csak ha kitejeli a lét!
Kb 1 nap míg visszajön.
Kalonline LVL 58 Thief / Best of Warrior Guild Silkroad LVL 99 Warlock/Clerick / Goodteam Guild Silkroad LVL 95 Warrior/Cleric / Infamous Guild
Valaki megtudná nekem mondani, hogy az árral elküldött cuccok, nem fizetés esetén - jó esetben - mikor kerülnek vissza a feladóhoz? Amúgy van egy olyan sanda gyanúm, hogy buktam egy-két feathery armort... Elõre is köszi a választ!
LoooSeR
Hát igen,mindenhol ott vagyunk ez is tök jó!Csak kicsit jobban össze kéne tartani magyaroknak mind a játékban mind az életben is,segíteni egymásnak minden helyzetben ,ha a másik bajbnan van pláne!
Nem egyszerû a kard,lehet használni?
vagy csak kép?
http://rapidshare.de/files/15998674/Clipboard01.gif.html
8088/4.77mhz processor, 128k RAM (Upgradeable to 256k), 5.25\" Floppy Drive (Full-Height), and a large 10-mb Full-Height Hard Disk Drive.
ThedarkmanHUN -(QuickHUN)
Szvsz ha knight vagy akkor ezen a szinten a legjobb a madknight-water dragon(predator)-armored knight nyírbálása. Persze kekeckedni nagyobbakkal lehet, de nem érdemes és sokkal kényelmesebb lefejezhetõ mobokat ölni, mint nem lefejezhetõket amilyen a young woman. Különben is ghostokbol lessz eleged majd mert sok quest rájuk alapúl.
A devilekkel kapcsolatban meg az a személyes tapasztalatom, hogy egészen a dev. sold. with spear-ig nem kapsz g40-es fegyót...
8088/4.77mhz processor, 128k RAM (Upgradeable to 256k), 5.25\" Floppy Drive (Full-Height), and a large 10-mb Full-Height Hard Disk Drive.
ThedarkmanHUN:
Sajna ezt így nem lehet megmondani,sok mindentõl függ:
Milyen állatod van és hanyas?
Milyen a páncélod? 2 str? G42?
Fegyó milyen és mit ad?
Mit ad a gyûrû ?
Mit ad a belt?
Milyen trinketed van ?
Ezek nélkül is meg lehet mondani,de lehet hogy nagyobbat is tudnál ölni,vagy kisebbet kellene!
Kb: young woman eket,de nem dob g 40 et,de sokminden mást!Sok lóvét dob és gyorsan ölhetõ!
Szerintem a devilek is mennek már,azok is egész jól dobnak,dobhat g40 et is!
De ha lilákat ölsz sok medi elvész és keveset droppol a lila!
Tsá
BeasT55 ha a játékban vagy nyomj egy privi üzit :cartmanHUN vagy ChamberHUN vagy QuickHUN ra,de én ma nem vagyok !Holnap fogorvos,és utánna 10 óra körül leszek sztem!
War: nem volt rossz, rendesen kemények voltunk! Csak itt majd azért beljebb kell mennünk ne itt kívül legyünk!Kedvemc kis ccf erem mhom is kapott pedig full 50 es😊 és rohadt gyorsan halad!
Tsá
Csak anyit hogy SZASZA-áre lassan elkéne kezdeni fogadni hogy mikor lesz 1. a kalban!!
Ki mire fogad mikor lép fell a legszebb helyre??
<#nezze>#nezze><#taps>#taps>
SigaDragon |Knight 58 Vagabond Hanin server Hungarians guild

30-as szinttöl expkövel 15 napig 38-as szintre lehetséges fellépni???
vagy ez lehetetlen dolog?
Visszamagyek majd akkor levadaszom az osszes mockery kser noobot <#mf1>#mf1><#eplus2>#eplus2>
S senki se szereti, az ilyesféle dolgokat. Ugy lépjetek szintet, ahogy a többi tisztességes ember csinálja, tudom nem sok van, de azért akad.
Ha nagyon hamar akartok level-t lépni irány például a skorpio vagy a doggebi és ott kapjátok elõ a mockeryt és ha látjátok hogy vki öl egy doggebit akkor nyomassátok rá minél többször ezt a mockeryt és kaptok körül-belül 1000exp-et de ha skorpiora többször rátudjátok csak hajrá <#vigyor3>#vigyor3><#vigyor2>#vigyor2>
Kaptál +10%-ot, kicsit átmozgattuk Szimbivel a fáradt csontjait, de most míg vissza nem jössz addig szerintem zacsiba kerül, hacsak Szimbi be nem viszi.
Ranking Character Level Job Guild
1 Jessie 67 Archer HALLofFAME
2 kerpal 67 Magician Revolution
3 Martis 67 Archer HALLofFAME
4 Xca 67 Magician EliteExposure
5 codon 66 Knight DiamondSouls
6 SZASZA 66 Archer SaKro
7 Rachel 66 Archer HALLofFAME
8 mestin 66 Knight Revolution
9 Lunke 65 Knight eXistence
10 ZychoPL 65 Knight PhantomLegion
Gyerünk SZASZA! Gyerünk Mortel! <#eljen>#eljen><#nyes>#nyes>
Nagyon bonyolult kezelni egy lovagot, de megtanultam, 5-6 rebi után, már egész jól ment<#vigyor>#vigyor>
Volt az több is 😛
Mennyiben megy most a rebirth scroll?
Most esélytelen volt elfoglalni akárkinek is a kastélyt, nem azért mert hogy az EE és az allianca erõs, nem, hanem azért mert nagyon sokan nem tették fel az új klienst, és nekik még a régi kastély volt bent a játékban, és nem érhették el a zászlõt. Az alliance közül kb 10-20 ember védte csak, s nem sok dolguk volt. Martis és meg 1-2 gyorslábú barátja jutott fel, hogy megpillantsák végnapjaikat <#vigyor2>#vigyor2>
Nem én voltam... Oo
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Bementem vele ölni, de még a poti gombot se találtam lol
SeagaL meg Tigris csúnyán kinevettek 😞 Semmi sem ment..
Azért ne aggódj nem haltál meg... annyiszor 😛P
Nem én voltam... Oo
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF