Kal Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

THeArrow
argh mééé nem enged fel ?? mé???? áá ez csúcs kicsitt bepöccentem -.-'

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... ♫ ♫ ♫

Engem se enged be,pedig SZASZA kardja nálam van:/
Engem se enged fel..<#help>
v150r
nincs jobb dolgotok, mint arra várni h beenged-e? 😄

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

én vagy 1 orája asszem de a Now Loading nál tartok már...<#buck>

NiuHUN
nemvagy egyedül már énis 20 perce várok a bejutásra <#boxer>

NiuHUN lvl 32 mage|KalOnline|Hanin server kecsap lvl 40 mage|Hanin ZeonSWhorE lvl 40 archer|Kalonline|Hanin server Kinyirlakusz lvl 26 knight|Hanin

nem igaz csak engem nem enged fel ez a szar server??<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>
Sry, de ti vagytok a bétateszterek 😛

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

Jogos.
Tudom hogy mi mennyibe kerül: minden karakterosztálynak van egy elsõdleges statja, aminek 60 pontig 1, 90ig 2, aztán 3 (aztán 120tól asszem 4) statpontba kerül az 1el való növelése. Ami nem elsõdleges stat annál ezek a határok: 50, 70 (utána 90tõl 4 pont talán?).
A progi tényleg hibs knightnál, de csak annyi a hibája hogy véletlenül a healthet veszi elsõdleges statnak. Persze ez felborítja az egész stat lapot lovagnál, de könnyen javítható lesz hétfõn =)

Másik bug ami kijött eddig: a panther fordítja adja az str - agi statokat, ezis felborít mindent a stat lapon persze, ha panthert adsz a karinak 😊
Eztis könnyû lesz javítani.

Jöhetnek továbbrais a bugok, csak akkor lehet javítani õket ha vki megtalálja =)

KalOnline (FREE MMORPG): (Hanin) ChamberHUN (Lvl77 Mage/Ascetic Restore/Lightning/Ice) Thani (lvl41 Archer), HotarubI (lvl35 Thief) KalEncy letöltés - http://www.filefront.com/user/ChamberHUN

Bucser
ML-ben nincsen már senki aki anno alapította...

Ekkora segítséggel (ha nem officialon tolod) akkor egy 3-4-rates szerveren iman lehetsz 50 is akár. Nem mûvészet csak pénz kérdés😊

Ha officialon ment akkor grat😄 ott azert kicsit sokkal nehezebb a dolog😄

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Hello mindenkinek,
Mivel erettsegi volt nem nagyon volt netezes de szeretnek a punas témához hozzászólni. Ha minden igaz mi még allyba vagyunk.( ergo nem kellene rosz dolgot mondanom 😄 )Szóval az ML is 1 olyan guild mint a tobbi[teszem hozzá, hogy mikor ott voltam szerintem ott voltak a legtobben ... (Nem azert mert ott voltam de igy volt. Mindig 55+ an voltunk.) És szerintem ott is úgy kezdõdöt minden h barátok alapították ... Ezért valószínüleg ugyan az történt mint nálunk, hogy a kis karikkal az elején nem mindenki dumált hacsak nem ismerte. A kalban mindenki sír és sírni is fog mert olyan lassú a fejlõdés és a pénzszerzés, hogy talán még a WoW Blizzard light szerverén is gyorsabb. Szerintem sok ember " Anyáskodást" vár a guildtõl, amit viszont sehol sem kap meg. Én az ML-ben szerettem lenni, mert nekem az volt a lényeg hogy ne unatkozzam és a guild chatet olvasva mindig jókat derültem fõleg Brenón.
Puna: Minek kapod fel a vizet ha szarsz a guildezésre? Mellesleg az ML volt a leg életre valóbb guild. És szerintem nem azért nincs normális magyar guild mert játszanak gyerekek, mert megy a másik szarozása... Ez a kal hibája és erénye 1ben: Sok idõt igényel, ha lenne 10milkám naponta minden magyarnak adnék 1et belõle de nem ez van 😞
Lineage2 vel nyomom most. Ott olyan klán van h véletlenul "megcsapott" 1 magasabb szintü gyerek. Csak fél életem ment le, csak megemlítettem aklánban h ki az és 5 percre rá halott volt. Mivel ott nincs maszk ... Ahelyett hogy másokat hibáztatnánk ezzel a guildel kapcsolatban észre kellene venni h a kal más mint bármi eddigi játék. És ez nem az emberek hibája.
Mellesleg 1 hét alatt lvl 40 re léptem L2 ben😄 ( EGY HÉT!!!!! ) És a klánnak sokat köszönhetek de ott napi milliós kiadások mellett minden 60 as karinak van 20 mil vész vagy több. És kb 6-8 milt adtak kezdésnél...
Más: Amikor még 100k volta a rebi akkor a Hungarianszban volt pár nagyon tuskó ember ( sajnos nem tudok neveket említeni pedig kellene, az 1ik nek panthere volt ) akik még köszönni sem tudtak. Ha azok az emberek a barátaid voltak kedves Puna akkor ez valami féle szegénységi bizonyítvány. Arra sem voltak képes vlaki hogy rebinél 2mobot leirtson nekem... Volt olyan korszakom is amikor több emberre haragudtam a Hunból mert tényleg kezdtek "elparasztosodni" és elhatároztam h kb 4 embernek fogok segíteni (köztük Breno ...)
Röviden megróbálom leírni a lényeget, mert annyi minden van most a fejemben hogy hülyének fog tartani aki elolvassa annyira össze-vissza van :
-A kal miatt nem segít senki a másiknak úgy ahogy azt néhányan elvárnák, mivel senkinek sincs anyyi ideje hogy pénzt vagy idõt tudna a másikra fordítani.
-Az akkori ML hez képest mindegyik magyar guildre rá lehetett volna aggatni h haldoklik. Ez attól függ ki mit ért haldoklás alatt.
-Az hogy valaki narmális, bunkó vagy tökös e az nem attól függ hány éves.
-40 alatt a kal a rinyálásról szól ezt akár beismertek akár nem.
( persze van aki 40 felett is rinyál de az már nem mondható normálisnak )
még sokmindent akartam talán majd reggel eszembe jut ...
Remélem senkit nem sértettem meg a hozzászólásommal és ha mégis akkor rám haragudjon az illetõ ne a kalos guildre( SoulGuardian ) mert nem õk tehetnek róla, hogy 1 órakor fáradtan megírom a véleményemet.
Dodokacsa
bocs az offért<#vigyor2>

Ha esetleg akad itt olyan akinek egész véletlenûl nincs guildje azt örömmel látjuk nálunk 😉

Freezproof | KalOnline - Hanin server | lvl 71 God of Bow

Sry, de kicsit korán gratuláltam a progihoz. A stat-os rész nagyon elvan szúrva legalábbis lovag szempontjából. Röviden leírom, hogy mirõl van szó, de nézzétek át ti is... tehát: 1 str nem 70, hanem 90 str-tõl felfele kerûl 3 stat pontba. Ugyanez igaz a healt-re is csak ott 70 healt-töl felfele kerûl 1H 3 stat-ba. Persze ez a lovagra érvényes, más karakternél ez vátozik.

8088/4.77mhz processor, 128k RAM (Upgradeable to 256k), 5.25\" Floppy Drive (Full-Height), and a large 10-mb Full-Height Hard Disk Drive.

Dodokacsa
na most jutottam el a karakterválasztásig 😄, uh olyan "dél" fele már jácchatok is😄

a belépés nekem is vagy 20 perc volt de délutántól dc nélkül bent vagyok a játékban és már nagyon rég nem raktam újra a kalt sem. Persze máskor nekem sem megy, szoval az egy dolog , hogy a kal szerverek túlterheltek lehetnek és nem bírják ezt a forgalmat, de a jó kapcsolat, vagy csak szimplán a kapcsolat egy csomó más mindentõl is függ.

8088/4.77mhz processor, 128k RAM (Upgradeable to 256k), 5.25\" Floppy Drive (Full-Height), and a large 10-mb Full-Height Hard Disk Drive.

Dodokacsa
<#banplz>

amúgy fun mert héten 2x rakatja újra magát a kal😊, de sabaj felteszem, de hogy 11 után se lehessen normálisan belépni...

v150r
attól jobb lenne neked, ha mi is hülyegyerekekként átmennénk a ti topicotokba és szájjeloltanánk a silkroadot? ugye nem. kéretik elhúzni.

kaladdict combat arms: d1rtdiver [the movement] - second lieutenant 1 http://radikalmod.hu | http://wp7.hu

Bucser
akkor húzz vissza a topicjába. thnx.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Kalonline LEVELE<#boxer>-------> S I L K R O A D a Nyerõ<#mf1>
NiuHUN
nekem csak hétvégén csinálja ezt meg este 😄

NiuHUN lvl 32 mage|KalOnline|Hanin server kecsap lvl 40 mage|Hanin ZeonSWhorE lvl 40 archer|Kalonline|Hanin server Kinyirlakusz lvl 26 knight|Hanin

nekem ugyanez volt mikor ujra kellett rakni az egészet és akkor sem ment😊) kb 4X megismételtem és ment...

NiuHUN
40 percet vártam azért,hogy 2 perc alatt kivághasson áááá<#boxer><#boxer><#falbav><#falbav>

THeArrow
ARGH nem enged fel -.- hameg felenged akkor egybõl ki is dob <#boxer><#boxer><#mf1><#levele>

Deadmau5 - HR 8938 Cephei ... &#9835; &#9835; &#9835;

Bucser
mert talán tök lényegtelen, hogy ez a térkép mit mutat??

SigaDragon
Hali
Szeretném megkérdezni hogy ha tényleg Nagy kalosok szok mért hiányoznak erröl az oldalról?
http://www.frappr.com/kalonline/map

SigaDragon |Knight 58 Vagabond Hanin server Hungarians guild

Ugyes munka gratt hozza.
Hiba amit eszrevettem, hogy a mobok szine kicsit elvan csuszva a karakter szinthez kepest. Pl. nekem 45-os szinten a desire-ok mar zoldek mig a progi sarganak mutatja oket, az angerek viszont meg mindig narancs sargak pedig a progi szerint mar sargak kellene legyenek.

Cartman nem tudom neked miért nem jó, de nálam pl minden karival tökéletes, kivéve a mage magic sebzését... és a skilles rész jó? azokat jó lenne ha megnéznétak, hogy jókat ir-e ki!

csak egy jótanács: inkább az okos hülyéskedjen, mint a hülye okoskodjon...

jó a progi 😄

KalOnline: MagyarIjjasz (archer) lvl45 (Naraeha szerver) HunTunder (magician) lvl38 (Naraeha szerver)

Dodokacsa
húúúú eeeez NAGYON köszi srácok
eszméletlen jó a progi<#eljen>

Pedig a health ponthogy tökéletes volt 3-4 karinál is aminél megnéztük, és az OTP is. Jó health-et néztél? Felpakoltál fullra mindent a karira amid van prefixekkel együtt? 😊
A magic és physical attack pointokkal van gond csak, abbólis inkább a magic-el.

Nekem nagyon tetszik,sajnos a képletek nem tökéletesek.Attack point,otp,health eltérés van.A health-ot tudjátok korrigálni, ha azt a képletet használjátok ami abban a kezdetleges kalkulátorban van amit elküldtem.
nah, pár hiba máris javitva, de sajna én az UW-re nem tom feltolni a cuccot, tessék innen leszedni: 😄
KalEncyclopedia.rar

Na, megjelent az új verzió a KalEncyclopedia-ból, a tegnap beharangozott újításokkal. Elvileg mûködik is, bár biztos vagyok benne, hogy valahogy ki fogjátok nyírni =)

magyarlovagok.uw.hu << ha vki még nem szedett le mindent a progihoz.
KalEncyclopedia.rar << Ha már ment a progi, csak az új verzió kell belõle

Lehet tesztelni...
- elírások sztem még mindig vannak az adatbázisba (cuccok mire mennyit adnak pl)
- a magic damage-hez nincs jobb képletem sajna (ez minél magasabb a szinted annál pontatlanabb)
Ha ki is fagy a progi valamiért az a nagyobb gond, csaknem fog sûrûn. Elirások meg majd javítva lesznek 1x 😛

En meg a Jozsef A ut 32 alatt,ott lakik az anyosom, csak nem tudom,lesz e drop?
THeArrow
baszod ezentúl én is r9be fogok ölni XD<#vigyor3><#vigyor3><#gun><#gun>

Sziasztok!Én az új szerveren nyomom és lvl 43on esett egy SELL BOW room 9be azota már lvl 45 vok és 1 koci kell a lvl 46hoz.El is adtuk a bowot 160KKért és el is csesztük a pénzt minden rucin Top vaN trinket,ring,nyaklánc +5 hp,bowom G 48 (az 68 otps)+2 ToA rajta legendary,+11 11 eb.Remélem minél elöbb elérem az 50et...Adigis mindenkinek jó dropot.😊
Mennyi kell?😛

Azt nem értem, hogy hogyan lehettem én velük jóba anno... kernelt és deformert is ismertem még Jedi Knight-os korszakomból... Igazság szerint nagyon jófejeknek ismertem meg õket, de amit kalon mûveltek az több mint röhej...
Na jóéjt emberek.

Dodokacsa
nem rég kalozok, uh nem vagyok próféta, valamint szeretném leszögezni hogy nem szeretnék megbántani senkit, de ami most it megy az szánalmas...

valaki tudna kolcsom adni?😊)))))))))))))

PUNA |Archer 57 very high skill Hanin server Hungarians guild

Bucser
Deformerrel mi anno el is beszélgettünk kicsit TS-en mikor felhackelték asszem Spy6 öccsének a kariját talán? Elég flegma kis köts volt.. és az életére esküdözött, hogy nem õ volt meg hogy a kernellel meg a spy6-al mekkora spanok... ja persze... Valahogy nem értem miért nem láttam azóta is..

Hát igen, deformerrel én is szépen rácsesztem😊 kért tõlem kölcsön, de nem azóta se láttam 😄

Azért nem kell általánositani mert valaki nem szimpatikus.Mi mindenkinek megadjuk az esélyt aki csatlakozni szeretne.Az a lényeg ,hogy találjon partyt,barátokat, mert amúgy unalmas az egész.Vannak idõsebbek és fiatalok is,néha becsúszik olyan aki full idióta, de ezek mindig lekopnak.A királyságotok azért nem volt mindig olyan tökéletes, ott volt deformer is egy másik karijával.<#ejnye1>
de szerintem elég az offolásból...

THeArrow
lol

en csak azon buktam ki hogy egy arc odajon es azt mondja : BAZDMEG A MI GUILDUNK NEM HALDOKLIK MINT A TIETEK!!! igy ultem es neztem ki a fejembol erre : JA ES 38 EVES VAGYOK !!! mint az oviban igy ultem elovettem a kest es hasba akarta szurni magam a felesegemvette ki a kezebol a kest😊))

imadlak 😊)) olyan jo vagy hozzam

KOSZI PUNUS..
puna, csak kifejtettem a véleményed, és hidd el ha meg akartalak volna bántani télleg így fogalmaztam volna, de nem tettem... hála istennek van bennem ennyi 😊

nah ez jó idõzités volt 😄