12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Chamber #7362 Hát a double event sokat segített abban a 3 órában sztem, mostmár biztos nem dobják olyan sűrűn, de még mindig jobb mint zászlók sztem :)
-
Shanton #7361 Chamber ez funy :)
Nekem bezzeg 0 betűt dobott soloban, pedig 1 óra alatt levágtam 300 mobot, igaz azok pirosak voltak. -
Chamber #7360 3 óra alatt szereztem pár betűt...
Most reggeli, majd folytatom később xD
Sokkal jobban szórják mint a zászlókat... vagy csak azért mert double event volt és IR party elég jól öl? :) (összesen esett 50+ betű sztem a full partynak 3 óra alatt)
-
Shanton #7359 Nekem ment frankón. Jött is egy TOA, meg pár darab g42 cucc. -
Vninja #7358 nem!Hsizem!el!hajnali fél ötkor felkelek,hogy tudjak jáccani és még mindig!fasz megesz ! nem részletezem -
Chamber #7357 Server: Hanin -
#7356 Ezzel a goldenpouch dologgalv olt már szívás rendesen... Látom keleti barátaink nem nagyon tanulnak belőle... -
Cingar #7355 tudom lentebb le van irva hogy hanin de ennek ellenere nekem tobb ember mondta hogy mind2on lesz -
Cingar #7354 a hajnali event akkor most mind2 serveren lesz vagy csak a haninon?pls segitsetek -
#7353 de ráérsz te is :D -
Csimbi #7352 nah ha vkit érdekel egy kis statisztika D4-röl :P
mobs : Demon Worker 1-2
killed : 2250 db
drops : 1 ring, 2 belt, 1 lucky, 1 revi, 2 water, 1 trinket, 4/1 agi tow
drop rate : 250 mob / drop
fastest drop : 55. mob
slowest drop : 795. mob
majd még folytatom... ugy döntöttem, az egész lvl-t d4 be nyomom végig, szal még lesz adat :P -
Vninja #7351 Jah Chamber rendes tőled h segitesz másoknak!!! -
Vninja #7350 Tökömnek kell ezeket a kibaszott double eventeket hajnalra tenni.Ki a faszom kell fel akkor mért nem 2-3 napig van mindt eddig néha?Amugy nekem a zászlókbol is dobott 1 10et ugy h remélem ezeket is igy fogja dobni..:) -
Chamber #7349 Sztem ugyanolyan jól fogja dobni mint a zászlókat, azokból is esett párezer darab :)
-
#7348 mint kiderült, kedden, szerdán és csütörtökön nem lesz melóm... asszem kalozni fogok :]
remélem ezeket a betűket nem úgy fogja dobálni, mint a zászlókat, h ütöm a sárgákat 6 órán keresztül és semmi.
amúgy egy k, vagy egy o betű sztem kegyetlen sokat fog érni :]
szerény véleményem szerint érdemesebb lesz ezt is eladni. -
Chamber #7347 Sokan nemtudnak angolul szal itt az event fordítása:
Summer Event
- aug 22-29ig tart
- mind2 szerveren
- a szörnyek betűket dobálhatnak az event ideje alatt (gondolom minden szörny ami nem szürke nekünk)
- ha összegyűjtötted a megfelelő betűket elmehetsz egy NPChez beváltani őket, aki "golden pouch"-okat fog adni érte. Az hogy hány ilyet kapsz attól függ hogy melyik szót rakod ki:
KALONLINE - 10
SUMMER - 7
BEACH - 5
SEA - 2
- ezeket a csomagokat aztán egy sima jobbklikkel kinyithatod az inventoryban, és kapsz vmilyen cuccot értük véletlenszerűen. Ezek lehetnek:
G56 fegyver
G50 armordarab (nem veszik figyelembe a karakterkasztod, tehát nem feltétlenül fogsz neked való fegyvert/armort kapni!)
Legendary ToI
5 speedup med
5 revistone
500 vagy 100,000 geon
20 medium medi
5 horn
1 scroll of damage reduction
1 scroll of normal explosive blow improvement
* lehet árulni a játékban (ez nemtudom mire vonatkozik, a betűkre vagy a golden pouchokra, vagy mind2re? majd kiderül :P )
* bármennyiszer mehetsz az NPChez golden pouch-ért ha össze tudod szedni a megfelelő betűket
* az event végén minden betű és golden pouch törölve lesz!
Kb ennyi.
Ja, és aug 22-n a maintance után 3 órás double event! Azaz kedden hajnalban 5-8ig! ;-)
-
#7346 nah az pont jó, utána megyek csak dolgozni :] -
Doma #7346 Nah akkor mégegyszer a gyengeelméjűek kedvéért:
Senki nem kíváncsi a személyeskedésre! Anyázást Privátban folytassátok le ne itt a forumozók előtt!
Akit valami sérelem ért a múltban amit esetleg nem vettem észre egy hsz számot dobjon pmben és máris törlöm a hozzászólást.
Ami az elmúlt napok hihetetlen ostoba spam-olásását illet igyekeztem mindent törölni ami nem a játékhoz tartozik. Ha nem így látjátok lehet írni a hsz számokat privátban hogy mit töröljek (én sem vehetek észre mindent)
-
#7345 Vág az eszed mint a borotvahab, eddig csak 3szor lett leírva -
puna #7344 ha jol ertem, akkor ez jovohet KEDD erggel 5 tol reggel 8 ig? -
Csimbi #7343 ha vki nem birná kiszámolni, vagy a szöveget nem tudja értelmezni: :P
- Dupla event lesz
- Aug.22 De. 05.00 - De. 08.00 -
Datas #7342 ☞ Duration: August 22th, 12:00 PM ~ 15:00 PM - Korean Standard Time
(After regular maintainance during 3 hours)
-
Csimbi #7341 eredmény:
¢Ñ Name: Double Event
¢Ñ Server: Hanin
¢Ñ Duration: August 22th, 12:00 AM ~ 15:00 PM - Korean Standard Time (After regular maintainance)
¢Ñ Event Detail:
You will be gathering double amount of experience and items from monsters during this period.
=> Exp stone will be effective for exp calculation during this period. (ex_ Double exp + Exp stone 30%) -
Chamber #7340 Na eddig tartott a móka :/
Jó volt mint a múltkor xD
-
Chamber #7339 A HANIN szerver nem ment semmilyen adatot!
Lehet jönni büntetlenül szórakozni xD
Mennek a 100 assa vs 100 nem assa csaták :)
-
Liathan #7324 Cingar irj ha vagy még van 1 szál cigim addig azt eltolom -
Csimbi #7323 ja, már én is kezdtem megőrülni, hogy vki 20 perc alatt lesz akkora, vagy nagyobb, mint én (ami nekem 4-5 hónapomba tellett), kissé idegesítő lett volna... -
#7322 Szoi Quick! Orulok, hogy vegre hallok rolad!
Remelem, meg josz kalozni. Magam neveben csak annyit mondhatok: hianyzol a ML-nak. Szelfogo is erdeklodott feloled.
Azert TS-en neha beszelhetnenk.......
Sok sikert a silken, de remelem megutalod es visszajossz kalozni :))
Koszonom amit segitettel, nagyon jol esett!
Na jo legyel Toki :D -
Chamber #7321 Volt, szerencsére el is bukta mindenki azt a plussz 30-40 lvlt :)
-
#7320 Volt rollback a csintalanság után? :DDDD -
pinaszomi #7319 szia Quick jó hogy adsz már magadrol valami hirt
kár hogy nem kalozol mostanába mondjuk igaz nagy szar a server -
rudiHuNN #7318 Hali! ELADÓ:
g48 strengthenedDECISINAL Savage Tribe's ChulTae Bow
stat: 14/14/4 decisional tali
érdeklődni: LaHieR -
Cingar #7317 orulnek ha mukodne mar a kal is meg az msn is -
Cingar #7316 nem tartozik nyilvanossagra ami a negy fal kozott tortenik veled 2esben -
#7315 ja Penge EVE online-ozik..
Tunderizolda neven :) -
#7314 És akkor mit játszottál mikor szerepjáték címszó alatt kislányruhába öltöztél cingár?:D -
Liathan #7313 Cingar ird át a guild name t mert már onnan kiléptunk!! és megvan az uj klán jelolt a tobbit majd msnen. -
Cingar #7312 Reszben igazad van Simi.de ez egy szerepjatek.valaki a seggfejet valaki a nagylelkut valaki az istent jatsza ebben a jatekban -
#7309 Köszike Skacok
Én első perctől fogva benne vagyok az ML ben,hiába hánynak a guildra nagyon jó csapat alakult ki,és nagyon szivesen segítenek olyan embereken akik azért tesznek is valamit,mert nekem is jöttek haverok akiknek segitettem,de mindenkinek azért nem lehet,meg főleg úgy nem hogy LVL 10 es, de adjak már 100k-t!
Cart nem felejtettelek el,még lógok egy kis cumóval neked,gyere silk aege server,intézek kis induló lét!
Nyugi má puna.
-
Curbuncle #7302 A legjobbakat Cartman!