12892
KAL Online Enciklopédia :
Magyar nyelvű segítség :
Hivatalos oldal :
Angol fórum
<\\br>
HungarianARMY - Hanin :
TurulBird - Naraeha
Regisztrálás leírása a #7422 hozzászólásban!
-
Csimbi #7726 a droplist bug javitva, a tar.hu már a jó verzió van, csak Chamber kolléga nnem rakta át uw.hu ra ... -
Ascyra #7725 Köszi mostmár jó:P (lv 19 es mob dob g55:P) -
Chamber #7724 Network error? Nmetom mi köze a telepítésnek bármilyen hálózathoz. Mivel ugynézki az .msi file-t hiányolja... biztos hogy nem szakadt meg a letöltés és leért az egész csomagolt file? :P A magyarlovagok oldalon ki van írva mennyi kell hogy legyen a pontos mérete, ha onnan szeded.
-
#7723 ugyanmár, !
ja és igen: -
#7722 Néköm olyasfajta gondom akadt az encyvel hogy telepítés közben hibaüzenettel böködi az szemeimet:
A network error occured while attemping to read from the file:
c:\windows\installer\kalencyclopediasetup.msi
User (vagy Looser) hiba lehet, a hiba tuti nálam van de ha vkinél előfordult már ilyen és vágja a megoldást az írjon plz
rosszindulatú kommenteket nem szeretnék => v150r kuss :)))) -
Chamber #7721 Az uw.hu elég lassú és sokszor megszakad, ha onnan akarjátok szedni akkor letöltésvezérlővel mindenképp :P
Vagy itt a tar.hu-s link
Esetleg FileFront link
-
Liathan #7720 sry csak ide tudtam beirni mert a kurva konyvtárban nincs msn ez a gép meg amirol kuldtem az uzit 15perc alatt toltotte be az oldalt.. -
Liathan #7719 hali! off:ato a gépem ko s lett majd 1-2hét mulva jok ha megcsináltattam.
off:Cingar te meg ezt mond el atonak de neked is irom!
Jah és addig sokat igyatok meg zoldezzetek. Mert énis aztfogom tenni Ty+Ty -
Ascyra #7718 jah a Kalencről van szó :) -
Ascyra #7717 Sziasztok,
Chamber nekem olyan gondom lenne hogy mikor rákattintok a letöltésre akkor elkezdi 500kbps el szedni kb lejön 5mp alatt és mikor kicsomagolnám akkor lemez olvasási hiba és csak 1 .msi fájl van benne. -
#7716 nem feltétlenül erre gondoltam -
#7715 Mondom hogy nem en loptam az akkokat engem is kiraboltak !!!!!!!!!!!!!!! -
Chamber #7714 Mit társítasz te a letöltésnél???
Elmész a magyarlovagok.uw.hu-ra.
Ott leszeded a FrameWork 1.1-et meg a KalEncyclopediát (jobbklikk a framework illetve a download linken és cél mentése más néven). Feltelepíted a frameworkot. Aztán a KalEncyt először ki kell csomagolni (ott a link a winrar 3.51-re is ha véletlen nemlenne mivel kicsomagolnod). Kicsomagolás után a setup.exe-vel telepíted a KalEncyt és elvileg mennie kell.
-
#7713 nem hiszem, hogy túlzottan kapkodna érted bármelyik is... -
#7712 Valaki tudna ajálani egy clant ahova beléphetek ? -
dragonfighter #7711 Valai segitsen pls-->le szeretném tölteni a Kalenciklopádiát de állandóan
rossz cuccal társítja a gép...Szal nem megy
Előre is köcc a helpet :))) -
Curbuncle #7710 A Name Change Scroll egy, a KalShop-ból megvásárolható cuccok egyike. Megveszed, használod és lám új neved van.
A gond csak az, hogy minek akarnád megváltoztani a neved, ha már az előbb bevallottad ki is vagy. A másik meg, hogy az ilyen emberek mint te, nem tudnak elbújdokolni egy új név mögé. Mind a személyiséged, mind a híred örökké megmarad. Új név ide vagy oda. -
#7709 de ezt hovan /namechangescroll. ??????? igy ? -
#7708 betűzzem?
n a m e c h a n g e s c r o l l. -
#7707 tessék ? -
#7706 namechange scroll-al. -
#7705 Tudom ciki de nekem is jo sok pénzembe került kirabolta az egész imentorimat csak az oszt társam segitet ujra felálni !!!!
Nem tugyátok hogyan lehet megváltoztatni a karakter nevet ? -
#7704 -
#7703 Jolvan látom már másokhoz is eljutot a Typhoon777 nevezetu ember az én vok és bocsánatot kérek mindenekitöl de a haverom átvert ezel a szaral és elopta az akkom és őő hirdete ezért elnézést kérek mindenkitöl már megoldotam megváltoztatam az idémet csak már elég sok gáz lett eböl le szeretném tisztázni magam bocsánat -
#7702 van valami üres klán ahova beléphetnék archer lvl: 27 vok -
#7701 http://web.interware.hu/vg80/Kal/khtml.html -
bélatál #7700 hmm ,hülye vok de ezen az ldalon enm találtam meg,lécci vki adjon egy azonalli linket a küldikröl lvl 32 után,köszönöm,Atirol annyit"ha van g 46-m meg g 48 stick akko jáccok"hát lássuk:D -
Cingar #7699 Ati ha esetleg ujrakezdi max elfejlodik 9 kockaig behal es veszit mindent mert mar 1-2 ember jol megnyuzta szegeny maget amugy meg akkor jobbulast ! majd suli utan viszek at anyukam pipilevesebol -
#7698 igen tessek az az oldalt rendesen atnezni
(egyszer majd rendbeszedem)
ha van onkent jelentkezo azt szivesen latom :) -
#7697 a küldik/html-ben ott van a többi is. -
bélatál #7696 lécci valaki adjon egy linket h hol van leirás a lvl 32 utáni küldikröl,mert a www.kalhun.lapja.hu-n csak addig van >>>elöre is köszönöm(lvl 37 lettem:)) -
#7695 kösssz, elérted hogy ezután jóideig ne használjam a "mehet" gombot. jó volt. -
#7694 te beteg vagy.
(kisajátítottad a fórumot a személyes fasságaidra. ezek a mai fiatalok...) -
#7693 irhattam volna privátban is de az plusz kattintásokkal járt volna, és tudjátok, minden felesleges kattintás xp loss :P -
#7692 visszatérve: nem állsz velem szóba? te is bannolva lettél már jórég:P -
#7691 jah és cingar már a város másik felébe se tudod eltolni a képed hogy meglátogasd a beteg haverod?:P mondjuk nem tudhattad de az most mindegy, bélát végül nem vertük meg de sztem ezt már mondtam. és képzeld Ato lehet újrakezdi a mindenható KAL-t :) ebből bukás lesz -
#7690 nah de kérem, v160r-10 ne adj ki információkat a magánéletemről cingárral :P ezek szigorúan titkos infók, amugymeg most vettem észre hogy 3szr postoltam egy dolgot, sorry verebek -
#7689 milyen szóbaállás? vedelés közben nem kell beszélgetni! :D -
Cingar #7688 jajj telleg akkor mar nem allok veled se szoba -
TheGooDKinG #7687 :DDDDD rofl : )