Area 51
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
ott vagyok,ahol már röpködö kis molekulák vagy mik jönnek,amikbe ha belelövök, sok-sok pici gömböcske lesz,amik leginkább vérplazmákra hasonlitanak ( +1 ellenfél,szal már eddig aki 2 ellenfelet irt a "szarabbik fajtábol",annak megjegyezném,hogy EZ IS SZOKATLAN DOLOG,hogy sejtek támadnak) 😊 😛PP
4 alap + 5 alfaj a katonáknál + minigun + repülõ gömbök 😛
szal van a bejárat,amit 2 plafonra rögzitett "minigun" véd
kinyitom az ajtot (már amikor nem szed le a 2 gépágyu),aztán jönnek csõstül az ugráló-falramászó mutánsok...
igen ááám,csakhogy õk is rájönnek (mint én),hogy a minigunok alá kell állni,akkor védve vannak...
aztán ha odamászok az 1ik minigun alá,akkor megállás nélkül támadnak azok a mutánsok,és nem fogynak el... az eddigi rekordom 14 perc 28 másodperc a minigunok alatt...
a kérdés:
elfogynak,vagy megállás nélkül futni kell 1000L,mig el nem érek a következõ CHECKPOINT-ig?
a letépett kar 1 nagy rakás kötörmeléken van,ha jol emléxem a 2 kezes ajtoval szembeni folyoso kanyarulatában...
azt helyezd jobb oldalra,majd menj a balhoz,és használd a "használat gombot" 😊
de ez már le van irva párszor 😊
bocsi,ha kicsit érthetetlen a hsz,már ittam eleget 😊
ennek D3 motor kell,mer nagy teret nem láttam benne eddig 😊
ja,1 picit off,ha már MOD:
tényleg van / lesz Duke nukem - Doom3 MOD ?
ON
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Ha meg valaki nem pozitív kritikát ír azt nem kell bántani hisz a fórum arra van hogy megosszuk másokkal a tapasztalatainkat/véleményünket.
Nekem tetszik talán mert a zseppénzemet sokáig a fentemlített automata nyelte el 😊. Nem lenne rossz ha megcsinálná vki korszerû graf enginnel azt a gamát.
"vessetek a mókusok közé" :)
nekem pl. ugrás közben nem nyög,csak néha repül 5-6 métert 😄 néha meg örülök,ha 1m-t repül,dehát gondolom ez csak 1 bug 😊
ha mondjuk el kezdeném fikázni a PK-t,sztem te is kiállnál mellette,h igenis jo,és példák hadát sorolnád,ha azt kérném...
de pechedre sztem is jo a PK,és sztem ebben az egész világ 1et ért 😊
ja,és 1 apro OFF:
mé nem mûxik a
ON:
a CS:S-t meguntam,a GTA SA nekem nem teccik,a Boiling Point-ra meg még nem értem rá 😄
de ez legalább leköt,és ezért tetszik 😊
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
katonák:
e, sniper-esek
aki kifogásolja a "2 féle ellenséget a szarabbik fajtából" /idézet/,azoknak irom:
1: vegyél 1 2. VH-s FPS-t... csak 1 féle ember van,mindig ugyanolyan fegyverekkel kombinálva (ez természetesen 5 fegyvert jelent MAX)
2: hasonlitsd össze ezzel😊
a külömbség:
- zombik
- géppityus zombik
- falon mászkálós,mindenféle ugráló, 3 szemû mutánsok
- pici atka szerû ugráló valamik 😊
- katonák:
a, géppisztolyos
b, shotgunos
c, olyan plazmaizés
d, PREDATOR-effektes (gyk: "láthatatlanito" ruházatban)
- plafonon "örzünk és védünk" gépágyúk 😊
(eddig ennyivel találkoztam)
kapásbol mondtam 4-et,a katonáknak meg van még 4 alfaja 😊 + plafonrol lógó gépágyuk,amiket nem árt kerülni 😊
mégcsak a "holdraszállás" után járok,1 "chapter"-rel,de még szürke páncélossal nem találkoztam,szal gondolom messze van még a vége 😊
jo,az igaz,h nem lehet összehasonlitani az enemy sokféleségét pl. 1 SS-mel,vagy 1 PK-rel,de még 1 Doom3-ban is csak 2-3 félét mutat 1 szakaszon,aztán ha tovább jutsz 1 chapter-en,akkor azokat többé nem is látod...
de pliiiiiiiiiiz,szakadjatok már le a 2 féle enemyrõl!
de ha vki elejt 1 másik fegyvert,akkor automatán feltölti neked a lõszerszámot 60-ra
ezért nem kell megvárni,mig eltünik mindenki a terepen 😊
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
Félreértesz megint.Azt mondtad, hogy milyen jó, hogy 2 géppityuval lehet lõni egyszerre.Én erre mondtam, hogy lehet, hogy jó, de nem tart sokáig.Tehát az számomra is világos, hogy nem lehet kettõt egyszerre tölteni, de a hangsúly azon volt, hogy hiába jó a 2 fegyver ha csak pár másodpercig tudod kiélvezni.
Az ugrás meg csak néha nem sikerül, ha túl közel vagy egy tárgyhoz (én spec. ezt vettem észre, ügyeskedni kell).
Mutációnál tényleg lassul egy picit az idõ, de az tényleg kár h nem tudok falon mászni, míg a többi mutáns simán mászik azon.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
megcrackeltem meg minden de még mindig semmi!egybõl crackeltetek vagy rámentetek még arra a starforce védelemre?
mert én már mindenhogy próbáltam.
tipp?
A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?
Ha nem csinálsz semmit, simán elfogy a "zombi mana". Mellesleg a parazitákkal életet lehet nyerni, így jól jön ha hp szûkében van az ember.
hol a piramisom?😛
http://gaborszantai.co.uk/
ja,és fegyvert te hozz 😊
de ha töltögetés közben leszedlek, akkor kiderül,h ez igy van jol megcsinálva (játszuk meg élõben) 😊))
ui.: olvass több *.nfo-t,ha már warezolsz 😊
de mi van a szürke megölésével, help!
nem tudjátok hogy mitõl van az hogy rákattintok az ikonra tölt1 másodpercet aztán semmi!
a cracben volt még egy csomó kis file azokat hova másoljam?
lécci help
ati radeon 9600xt kártyám van.
A régi TV -ken csak régi műsorokatlehet nézni?
nem tudom miért van, de nem mindig tudok ugrani, azaz alig tudok...
csak nyög egyet, ugrik a kép egy kicsit, de nem ugrik a csávóm.
és vannak pályák ahol igencsak szükségem lenne az igrásra
erre tudtok valami megoldást?
Steam: [HUN]Feriggno
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
de lehet, hogy a kiképzõtisztet kell megkeresned, egy zöld nyilacsak mindig mutatja az követendõ irányt...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
lehet már valaki kérdezete, de nem találtam, vagy átsiklottam felette:
van egy olyan rész, ahol sz elsõ Szürkét meg kell ölni, miután megsemmisítettem a pajzsát...
hogy kell szétszedni a pajzsot?