638
-
#518 persze
az elején járok ahol át kéne szaladni/ugrani az energia nyalábokat de nem ugrik csak néha.Akkor ha egy adott ponton van a célkereszt de ahogy elkezd futni hiába nyomkodom a space-t nem ugrik.
még néhányx +próbálom aztán uninst.... -
#517 Nekem nem nehézkes. Jó az a billentyűzet??? -
#516 hali
miért olyan nehézkes az ugrás?
egyszerűen amikor "space"-t nyomok csak "fingik" egyet de nem ugrik aztán tíz space-ből néha 1-et ugrik!
Miért van ez?
Nálatok is ilyen? -
Peti1 #515 kösz! sikerült -
#514 Lent átmégy a túloldalra, ott fel, aztán onnan átugrasz a mozgó robotkarra...
De még mindig nem értem hogy lehet ilyen lineáris játékban elakadni. :D -
Peti1 #513 itt egy kép -
Peti1 #512 hi!
Arm Room Entrance a küldetés neve, a feladat az, hogy találjak egy liftet Doktor Cray laborához. miután megszerzem a belépőkártyát, és aktiválom, utána hogy kell átugrani, vagy hova kell menni?
előre is kösz! -
#511 Na közben már összejött, csak biztos lassú voltam. -
#510 Felteszed egyikre a levgott kezet, és mielőtt leesne, gyorsan a másikra a sajátod. Ennyi. -
#509 Van az a rész (The search chp 2)ahol a kezet kell rátenni a scannerre.
De akárhogy pakolgatom nem enged tovább. Mi a f@szt kell csinálni?
Amit korábban írt Soul, jobbra kéz, balra saját, hand invalid scan-t ír ki,
vagy ismeretlen DNS-t. -
#508 Area 51 végigjátszás:
Sajnos nem nyomtatható, mert egy újság CD mellékletén volt, amit a szerkesztőség levédetett valami jelszóval! Ha valaki tud PDF jelszó törő progit, az legyen olyan kedves megírni nekem PMbe! Vagy ha ennek rájön a jelszavára, akkor azt küldje át! THX
-
#507 az lenne a kérdésem hogy mit lehet azzal kezdeni hogy textúrahibás az ember meg a fegyver az ellenek meg a társak textúrái el-el tűnek -
#506 Gondolom a szokásos szöveg kell hozzá...
pl. legújabb Daemon tools, minden opció bekapcsolva... stb. -
#505 Csak mert több ember mondta, hogy a fenének sem birta elinditani -
#504 Nálam sem volt vele gond. -
#503 A többségnek igen!:) -
#502 A Reloaded verzió működik mindenkinek? -
#501 Nem tom miért gyogyi, a lövöldözéstől eltekintve pont olyan mint egy X-akták rész. :D -
deicide #500 na végig nyomtam...!
elég gyogyi a vége..!
de viszont kellemes volt...!és néha elakadtam...(( -
#499 Sztem ez a régi "Area 51" játékhoz van, nem ehhez. :DDD LOL -
deicide #498 Egy kis segítség. Tedd ezt DOS parancssorban:
debug options.sav
E 124 FF
E 128 FF
E 12C FF
E 130 FF
W
Q
255 élet, 255 folytatási lehetőség és 255 "életpont" vár..
ezt hogy kell csinálni...? -
#497 Különben is van egy olyan gomb h. X.
Néha nem árt használni, még életerőt is lehet szerezni közben. :D -
#496 Nem tudom te mit csináltál, nekem a játék 2. felében minden fegyverhez végig max. lőszerem volt.
Energiafegyver felszedése után nagyon mást nem is használtam, az ugye meg kifogyhatatlan... -
deicide #495 nincs valmi csalás ahoz hogy legyen pár db löszerem...??
mert úgyan is amikor a ki ufó..gec dobálja a gömböket nincs semmi skulom se őt se a katonákat lelőni...(((
-
deicide #494 köszönöm a tippet:) -
#493 SPOILER!!!!
Normal (medium) fokozaton elég abból a fegyverből bele egy egész tárnyi kb. amelyik magától töltődik. Csak lődd a pajzsát és 1 perc alatt kifekszik.
De hakifogy a fegyver véletlenül, v. sok a katona közben, akkor válts át pl. shotgunra és írtsd a katonákat, közben az energiafegyver is töltődik. Ha ledaráltad a katonákat, nekifekhetsz megint a kis "szürkének". -
deicide #492 Mi a megoldása annak a résznek amikor felkerülök az idegen hajóra...és középen a kis majom dolbálja a gömböket amik katonákat keltenek életre...és annyian vannak hogy sokan..!
Nem tudom öket lelőni...mert jönnek a gömbök...!
A kis ufó..gec-t is dobáltam és löttem de nem halt meg:((( -
#491 nem, Gamespy acc kell hozzá. -
#490 Hi! Most toltam vegig a gamet.. szeritnem allati csak a multi resszel nem boldogulok eredeti game kell hozza lehessen vele nyomulni? -
#489 Nah, nekem megvan minden akta és titkos video. :)
Érdekes dolgok vannak bennük, főleg a végefelé. :D
Poén pl. h. a gabonakörök a játék szerint hamisítványok, emberek csinálták őket, de az a legszebb, h. még az idegenek is elhitték h. azokat egy idegen csinálta. =D
Meg van még egy rakat poén, de nem lövöm le őket.
Aki teheti és tud angolul, mindenképp gyűjtse össze őket, a játék végkimenetele is más megvilágításba kerül általa. :)
...Kár h. nincs feliratozási lehetőség, néhol 5* néztem meg egy titkos animot, mire megértettem miről szól. -
#488 Az pite, 1 perc alatt kifekszik. Egyébként meg legalább 10* le volt már írva. -
deicide #487 Van nekem ez a nagy szörnyem 1 arénába..körbe robbanó palackokkal...!
Hogy lehet ezt elpusztitani...? -
#486 Ne b@zd... ehhez cheat? A feléig alig kell lőni, bőven elég addig a kispisztoly. :) -
steweee #485 amikor letöltöttem azt hittem egy vacak lesz de azért egynek jó lesz végigütni alapon. minél többet játszok vele, már a végefelé járok, annál jobb a progi, egyre jobban tetszik a tron szerű idegen világ de főleg a sztori. igaz cheattel játszom és halhatatlan vagyok, de nincs időm rá sajnos, pedig biztosan izgi lenne. épp azon gondolkodtam tegnap este hogy van olyan jó mint a doom 3 alap. sokkal több izgi és új dolog van benne, kár hogy a fizikája a mozgásnak, ugrásnak nem az igazi, nem igazán lehet benne "érezni" a karaktert -
#484 Sztem az a gond h. nem használja a karid a DirectX8-as és 9-es effekteket. pl. pixel shader. Ez meg azért egy elég új játék, és alapban benne vannak ezek, a beállításoknál meg sajna nem lehet kikapcsolni sem. -
#483 Akkor lehet h. a vid-kari kevés neki. Milyen márka? -
balcsi70 #482 A Gef4-MX440 ja és 512 Mb Ram. -
#481 Nekem 1G-s pIII, 512 MB ram, és Gef fx 5600 xt-n xp sp1-re telepítve nincs vele semmi bajom.
Gef 4-esed pontosan milyen? -
balcsi70 #480 P4-es Xp.Sp2-es G.Force4-es NVidia (Xp-re )fölraktam.Mást mit irjak még? -
#479 Sziasztok!Gondolom mar mindenki vegig tolta a jatekot en mg csak msot kezdtem.. es /xe elakadtam... annal a resznekl ahol a beinditod a main access kutyut.. se nyil se semmi h mit csinaljak.. gondolom arra tartalyokat szallito bigora kell felkuzdeni magaunk de nem megy.. tudnatok segiteni mi a jo fenet csinaljak? vagy esetleg vegigjatszas valkinek? PLease....