638
-
#558 Senki? Angol végigjátszásból sem jöttem rá, hogy mit kéne csinálni........ -
#557 Tudom nem mai játék, csak egy kis fáziskésésben vagyok -
#556 Talán kell még egy kar? És összesen 2-nek kell lennie? Tök nem tudok rájönni:( -
#555 A játék elején vagyok még csak, de ott ahol egy leszakadt karnak a tenyér lenyomatát kell rátenni 2 analizáló izére, nálam nem történek semmi....
A másik, hogy hogy ment a játék? Mert ennél a résznél akartam menteni, de sehol nem volt olyan a menüben sem :S -
rcsaby #554 Játék közben mindig kilép hibaüzenettel mi nem tetszik neki? -
Gtava #553 Na nem volt ez olyan rossz kis játék . A végén csak megdöglött az a sok kis takonyfejű űrlény.Egyébként ezt hiányoltam a legjobban játék közben nem lehetett kinyírni őket mert mindig az üveg mögött voltak.A befejező videó nekem tetszett ,talán ez volt a legjobb az összes közül.
Lehet grafikailag nem volt a leghúzósabb játék , de hétköznapra kikapcsolódni tökéletes. -
#552 kiráááááály, jejejee, eltűntek a grafikai hibák a 84.21-es driverrel!!!!
hhuhuh, de örülök :))
szal akinek ilyen problemja volt, az rakja fel...legalábbis ne a 81.95-öt és ne a 81.98-et...ezt írják...és igazuk volt :D -
#551 na most én utánnanéztem, azt írták a fórumon hogy felteszed a legújabb drivert (84.21) mert a 81.95 és a 81.98-on jelentkeznek csak ezek a hibák...
na most majd nemsokára driver telep, kíváncsi vagyok rá :D -
#550 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....pont ez a problémám nekem is!!!!!
mi lehet a megoldás? melyik driver kellene neki? úúúgy szeretnék vele játszani :(
valaki segítsen nekünk könyörgöm!!!! -
bloodrayne2 #549 Nem tudja vki hogy ha játszok és mondjuk betör egy üveg vagy vmi akkor igy elkenödik a kép vagy micsoda és semmit nem tudok csinálni mert elmosódik a kép és semmit sem látok !!Ha valaki tudja mi a próbléma akkor segitsetek!!!PLS Kössz -
Keresztapa24 #548 Nekem már megy a gém...thx Bzozo-nak, a lenti linknél van a crack. -
#547 Itt próbálkozzatok!
http://m0005.gamecopyworld.com/games/pc_area_51.shtml
http://www.gameburnworld.com/gp/gamefixes/area51.htm -
kovipapa #546 NA nekem sikerült addig eljutni hogy mar csak a cdkey-el problémázik:ETE7E-C9ZQ4-9PWEF-V948P-YE3UK nem megfelelő a kulcs a drive-hoz.
Van esetleg másik kulcs valakinek
"Area51 Underworld DVD" -
Keresztapa24 #545 Vagy ha valakinek megvan küldje el nekem mailbe..PLZ
[email protected] -
Keresztapa24 #544 Hali! Leszedtem a játékot a netről,de nem megy mert cd kulcsot kér vagy mit....hogy tudom elindítani? Lelehet valahonnan tölteni vmi CRACK et? Vagy mit kell csinálni hogy elinduljon? PLS VKI... -
zozox333 #543 Felraktam a demót és jónak tűnik a game. Hol kapható? A Galaxisnetnél nincs! -
Galdech #542 Üdvözletem!, már régóta játszom az Area 51-el, de nem tudom, hogy hogy kell írni a kukax (@) jelet. Kérem, ha valaki tudja, akkor jelezze -
modernslave #541 felenged netre? hmm..nekem már jó ideje megvan de mindeig ps2-n nyomjuk mert ott lehet osztott képernyőn tolni..nem gondoltam hogy a pc-s warezzeé online lehet tolni... -
Moszuke #540 Szerintem tőzsd le és gamelj vele és ha feljutsz a onlinera felvetetlek téged a (KKC) be.Eza legeslegjobb klán A51 en!jobb a szar gow nál és a többinél. KILL KILL COLOSAL RULEZZZZZZ!!!! -
mudkip #539 hali nem tudja valaki hogy milyen kódot kér a játék elindításakor (pc-revan meg)?? légyszi mondjátok meg előre is kösz
-
#538 Szerintem inkább rakd fel a legfrissebb ForceWare-t a www.nvidia.com-ról.
A gyári telepítőlemezeket meg nagy ívben kerüld el. -
#537 ha ezt nekem szántad az is ment vele simán -
Hvalaki #536 Mázlista. Akkor próbld ki a The Chronicles of Riddick játékot hogy hajlandó e elindulni. Amugy az Area51 ment, csak összeakadt a kép olyan szinten hogy nem lehetett látni semmit. -
#535 nekem ment 6600-al is és nem cserélgettem semmit -
Hvalaki #534 Nekem Gforce 6600 GT VGA-m van, és a telepítő CD-én amit kaptam hozzá, két driver van. Az egyik Nvidiás, a másik Inno3D, és úgy néz ki, hogy ezeket sajna cserélgetni kell némelyik játék esetében. Az a game amiről itt szó van, ahoz az Inno3D szükségeltetik. Nekem a játék kifogástalanul fut vele. -
#533 nálam is ugyanez van..
A Midway forumán többen is írják hogy ez a problémájuk.. -
NRK #532 Úgy rémlik, van a beállítások közt egér tengely váltási lehetőség. Valami invert mouse, vagy mouse axis néven. De én nem csináltam vele semmit, mert pont úgy szeretem, ahogy van. -
Bela10 #531 Lehet nagy láma vagyok de, hogy lehet átálítani az egér függőleges mozgását. A cod-hoz vagyok szokva és zavar ez a fordítottság. (nem tudok vele igy játszani) :) -
#530 áááá, nem tom mi a baj, de nekem ilyen néha a game, volt mikor üvegtöréskor, volt mikor attól a vérnyomtól csinálta, de nem tudom mért :(
"így húzza a csíkot maga után", nem tom elbeszélni, a képek magukért beszélnek...jha, és ha elfordulok hogy ne látszódjon a képben az a textúra, akkor eltűnik, de ha visszafordulok akkor visszamegy ugyanúgy...most ez lehet így érthetetlen, de nézzétek meg a képeket! :(
RELOADED crackes verzsönöm van, fel is raktam egy EU 1.1 patchet, de nem orvosolta sajnos
lehet az az UNDERWORLD verzsön jó? lehet a crack miatt hibás...mert akkor leszedem, és akkor berakom DAEMON Tools 4-be, mert ugye StarForce-os...amúgy ezt is beraktam, de nem ment valamért..érdekes...najó, itt vannak a képek :
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.
tudtok rá vmit mondani?
VGA-m amúgy Geforce 6600, de eddig semmi game-mel nem volt hasonló problémám... -
Tee #529 kijelölöd azoldal tartalmát és másolat mentése gombra klikkelsz és kész! -
#528 Hali....
Na,ezért irtam korábban: ....evvel,ami az infoban van serial nem müxik..( ETE7E-C9ZQ4-9PWEF-V948P-YE3UK),ugy sem ho kihagyom a kötöjeleket.......
A gamecopyrol leszedett crack(rld-a51c.rar),ami bő 12 mb,avval az első pálya introja után a szokásos "hibajelzés,exe-bezárás,és stb"...
Valami info? -
#527 Müxik ez a verzoi Nálad?...mert én is leszedném,csak kivi lennék rá ho nehogy szivjak a védelem miatt...köszi:))))
(mostanában már tele van a tköm a tört verziokkal,viszont ezt engedhetem meg magamnak:(((...de inkább várok egy tisztességes törésre,mitsemhogy idegeskedjek....elég volt mostanában a Securom,antibalxx,stb fas@ségokbol:)))) -
#526 Úgy szeretném látni amikor szétlövitek őket, egy ilyenk képet pls -
#525 én meg simán rányomtam és már lent is volt :-)) opera rulez :-) egyébként meg jobbgomb/cél mentése.... -
scylla #524 Sziasztok!
Én most kezdem el a game-t,de nekem bejött.Van végigjátszásom hozzá,ha esetleg valakit érdekel:
[email protected]
pdf-ben van,és a #508-asban szereplő címről szedte le egyik haverom.Mikor megnyitja a hivatkozást és betölti a pdf formátumot,a bal felső sarokban van egy olyan,hogy "másolat mentése",lementette és simán oké(Acrobat 7.0-val csinálta).
Üdv. -
#523 Én most ezt a verzió töltöm: Area 51 (c) Midway *DVD* UNDERWORLD
Azthiszem ez is működőképes...
Remélem.... -
#522 Szvsz a fórum hozzászólásainak száma valamilyen szinten minősíti a játékot. Én pl. kb. egy órát játszottam vele összesen. Lehet, hogy adok neki még egy esélyt, de nagyon erős a mezőny, és nem csak FPS-ek léteznek. -
Raszkolnyikov #521 Én most játszottam végig és szerintem ebben a játékban minden nagyon el volt találva. Itt a fórumon valaki sérelmezte, hogy kevés volt a csapatmunka, de én ennek örülök! Gyűlölöm látni azt (pl.: Brouthders in Arms, Callof, MOHA), hogy a társaim nekihasítanak a géppuska tűznek, meg beállnak az ajtóba, nehogy ellehessen menni a gránát elöl stb. Szép volt a grafikája, csak mivel nem tudok angolul a történetből nem sokat értettem. Nincs ez valahová leírva magyarul? -
#520 hahh akkor én vagyok béna! :-D
sokadik próbálkozásra sikerült!Nem tudtam feladni mert tetszik a gém!
Most a vége felé az idegen bázison járok.
Multiba szívesen kipróbálnám -
#519 Nekem sem volt azzal gondom, elsőre összejött.