Area 51

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ibrik
Szerintem inkább rakd fel a legfrissebb ForceWare-t a www.nvidia.com-ról.
A gyári telepítõlemezeket meg nagy ívben kerüld el.

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Kori
ha ezt nekem szántad az is ment vele simán

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Mázlista. Akkor próbld ki a The Chronicles of Riddick játékot hogy hajlandó e elindulni. Amugy az Area51 ment, csak összeakadt a kép olyan szinten hogy nem lehetett látni semmit.
Kori
nekem ment 6600-al is és nem cserélgettem semmit

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Nekem Gforce 6600 GT VGA-m van, és a telepítõ CD-én amit kaptam hozzá, két driver van. Az egyik Nvidiás, a másik Inno3D, és úgy néz ki, hogy ezeket sajna cserélgetni kell némelyik játék esetében. Az a game amirõl itt szó van, ahoz az Inno3D szükségeltetik. Nekem a játék kifogástalanul fut vele.
Maxtreme
nálam is ugyanez van..
A Midway forumán többen is írják hogy ez a problémájuk..

Úgy rémlik, van a beállítások közt egér tengely váltási lehetõség. Valami invert mouse, vagy mouse axis néven. De én nem csináltam vele semmit, mert pont úgy szeretem, ahogy van.

Ha elkapta, nem ereszti!

Lehet nagy láma vagyok de, hogy lehet átálítani az egér függõleges mozgását. A cod-hoz vagyok szokva és zavar ez a fordítottság. (nem tudok vele igy játszani) 😊

mucsácsó
áááá, nem tom mi a baj, de nekem ilyen néha a game, volt mikor üvegtöréskor, volt mikor attól a vérnyomtól csinálta, de nem tudom mért 😞
"így húzza a csíkot maga után", nem tom elbeszélni, a képek magukért beszélnek...jha, és ha elfordulok hogy ne látszódjon a képben az a textúra, akkor eltûnik, de ha visszafordulok akkor visszamegy ugyanúgy...most ez lehet így érthetetlen, de nézzétek meg a képeket! 😞
RELOADED crackes verzsönöm van, fel is raktam egy EU 1.1 patchet, de nem orvosolta sajnos<#shakehead><#shakehead>
lehet az az UNDERWORLD verzsön jó? lehet a crack miatt hibás...mert akkor leszedem, és akkor berakom DAEMON Tools 4-be, mert ugye StarForce-os...amúgy ezt is beraktam, de nem ment valamért..érdekes...najó, itt vannak a képek :

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja.
tudtok rá vmit mondani?
VGA-m amúgy Geforce 6600, de eddig semmi game-mel nem volt hasonló problémám...
kijelölöd azoldal tartalmát és másolat mentése gombra klikkelsz és kész!
Ryleh
Hali....
Na,ezért irtam korábban: ....evvel,ami az infoban van serial nem müxik..( ETE7E-C9ZQ4-9PWEF-V948P-YE3UK),ugy sem ho kihagyom a kötöjeleket.......
A gamecopyrol leszedett crack(rld-a51c.rar),ami bõ 12 mb,avval az elsõ pálya introja után a szokásos "hibajelzés,exe-bezárás,és stb"...
Valami info?

Ryleh
Müxik ez a verzoi Nálad?...mert én is leszedném,csak kivi lennék rá ho nehogy szivjak a védelem miatt...köszi😊)))
(mostanában már tele van a tköm a tört verziokkal,viszont ezt engedhetem meg magamnak😞((...de inkább várok egy tisztességes törésre,mitsemhogy idegeskedjek....elég volt mostanában a Securom,antibalxx,stb fas@ségokbol😊)))

DEXTER92
Úgy szeretném látni amikor szétlövitek õket, egy ilyenk képet pls

Az intenzíven fekszem. Kérem, a sípszó előtt hagyjon üzenetet. Napról napra az újdonság varázsával ajándékoz meg az amnézia!

Schwarz
én meg simán rányomtam és már lent is volt :-)) opera rulez :-) egyébként meg jobbgomb/cél mentése....

Mi az a windows?

Sziasztok!
Én most kezdem el a game-t,de nekem bejött.Van végigjátszásom hozzá,ha esetleg valakit érdekel:
[email protected]
pdf-ben van,és a #508-asban szereplô címrôl szedte le egyik haverom.Mikor megnyitja a hivatkozást és betölti a pdf formátumot,a bal felsô sarokban van egy olyan,hogy "másolat mentése",lementette és simán oké(Acrobat 7.0-val csinálta).

Üdv.
princeofdark
Én most ezt a verzió töltöm: Area 51 (c) Midway *DVD* UNDERWORLD

Azthiszem ez is mûködõképes...

Remélem....

AMD ATHLON XP 1600+ 512MB RAM Ati Radeon 8500SE

via_mala
Szvsz a fórum hozzászólásainak száma valamilyen szinten minõsíti a játékot. Én pl. kb. egy órát játszottam vele összesen. Lehet, hogy adok neki még egy esélyt, de nagyon erõs a mezõny, és nem csak FPS-ek léteznek.

- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%

Én most játszottam végig és szerintem ebben a játékban minden nagyon el volt találva. Itt a fórumon valaki sérelmezte, hogy kevés volt a csapatmunka, de én ennek örülök! Gyûlölöm látni azt (pl.: Brouthders in Arms, Callof, MOHA), hogy a társaim nekihasítanak a géppuska tûznek, meg beállnak az ajtóba, nehogy ellehessen menni a gránát elöl stb. Szép volt a grafikája, csak mivel nem tudok angolul a történetbõl nem sokat értettem. Nincs ez valahová leírva magyarul?

[Asrock K7VT2][AMD Athlon Xp 2200+][640 DDR][Maxtor 40GB+80GB][Club3D 6600GT AGP][WinFast 2000XP deluxe TV tuner]

ZaJanga
hahh akkor én vagyok béna! :-D
sokadik próbálkozásra sikerült!Nem tudtam feladni mert tetszik a gém!
Most a vége felé az idegen bázison járok.
Multiba szívesen kipróbálnám

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Esrohnoil
Nekem sem volt azzal gondom, elsõre összejött.

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

ZaJanga
persze
az elején járok ahol át kéne szaladni/ugrani az energia nyalábokat de nem ugrik csak néha.Akkor ha egy adott ponton van a célkereszt de ahogy elkezd futni hiába nyomkodom a space-t nem ugrik.
még néhányx +próbálom aztán uninst....

A fórumban oldalunk látogatói kapnak lehetőséget véleményük kifejezésére Az itt megjelenő vélemények regisztrált tagjaink magánvéleménye nem tükrözik az SG Hírmagazin szerkesztőségének álláspontját

Apokrif
Nekem nem nehézkes. Jó az a billentyûzet???

ZaJanga
hali
miért olyan nehézkes az ugrás?
egyszerûen amikor "space"-t nyomok csak "fingik" egyet de nem ugrik aztán tíz space-bõl néha 1-et ugrik!
Miért van ez?
Nálatok is ilyen?

kösz! sikerült

Esrohnoil
Lent átmégy a túloldalra, ott fel, aztán onnan átugrasz a mozgó robotkarra...
De még mindig nem értem hogy lehet ilyen lineáris játékban elakadni. 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

hi!
Arm Room Entrance a küldetés neve, a feladat az, hogy találjak egy liftet Doktor Cray laborához. miután megszerzem a belépõkártyát, és aktiválom, utána hogy kell átugrani, vagy hova kell menni?
elõre is kösz!

stp4trick
Na közben már összejött, csak biztos lassú voltam.

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Esrohnoil
Felteszed egyikre a levgott kezet, és mielõtt leesne, gyorsan a másikra a sajátod. Ennyi.

stp4trick
Van az a rész (The search chp 2)ahol a kezet kell rátenni a scannerre.
De akárhogy pakolgatom nem enged tovább. Mi a f@szt kell csinálni?
Amit korábban írt Soul, jobbra kéz, balra saját, hand invalid scan-t ír ki,
vagy ismeretlen DNS-t.

MSI K9N Platinum; A64 6400+ X2; 2x2Gb Kingmax DDRII 800Mhz; MSI 9600GT OC; Gigabyte 3DAurora; Razer Deathadder @ SteelSeries SP

Apokrif
Area 51 végigjátszás:
http://apokrif.uw.hu/Area51.pdf
Sajnos nem nyomtatható, mert egy újság CD mellékletén volt, amit a szerkesztõség levédetett valami jelszóval! Ha valaki tud PDF jelszó törõ progit, az legyen olyan kedves megírni nekem PMbe! Vagy ha ennek rájön a jelszavára, akkor azt küldje át! THX

Bandi 18
az lenne a kérdésem hogy mit lehet azzal kezdeni hogy textúrahibás az ember meg a fegyver az ellenek meg a társak textúrái el-el tûnek

Esrohnoil
Gondolom a szokásos szöveg kell hozzá...
pl. legújabb Daemon tools, minden opció bekapcsolva... stb.

Harly18
Csak mert több ember mondta, hogy a fenének sem birta elinditani

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Esrohnoil
Nálam sem volt vele gond.

gamekapocs
A többségnek igen!😊

Harly18
A Reloaded verzió mûködik mindenkinek?

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Esrohnoil
Nem tom miért gyogyi, a lövöldözéstõl eltekintve pont olyan mint egy X-akták rész. 😄

na végig nyomtam...!

elég gyogyi a vége..!

de viszont kellemes volt...!és néha elakadtam...((

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Esrohnoil
Sztem ez a régi "Area 51" játékhoz van, nem ehhez. 😄DD LOL

Egy kis segítség. Tedd ezt DOS parancssorban:
debug options.sav
E 124 FF
E 128 FF
E 12C FF
E 130 FF
W
Q

255 élet, 255 folytatási lehetõség és 255 "életpont" vár..

ezt hogy kell csinálni...?

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

Esrohnoil
Különben is van egy olyan gomb h. X.
Néha nem árt használni, még életerõt is lehet szerezni közben. 😄

Esrohnoil
Nem tudom te mit csináltál, nekem a játék 2. felében minden fegyverhez végig max. lõszerem volt.
Energiafegyver felszedése után nagyon mást nem is használtam, az ugye meg kifogyhatatlan...

nincs valmi csalás ahoz hogy legyen pár db löszerem...??

mert úgyan is amikor a ki ufó..gec dobálja a gömböket nincs semmi skulom se õt se a katonákat lelõni...(((

köszönöm a tippet😊

Esrohnoil
SPOILER!!!!
Normal (medium) fokozaton elég abból a fegyverbõl bele egy egész tárnyi kb. amelyik magától töltõdik. Csak lõdd a pajzsát és 1 perc alatt kifekszik.
De hakifogy a fegyver véletlenül, v. sok a katona közben, akkor válts át pl. shotgunra és írtsd a katonákat, közben az energiafegyver is töltõdik. Ha ledaráltad a katonákat, nekifekhetsz megint a kis "szürkének".

Mi a megoldása annak a résznek amikor felkerülök az idegen hajóra...és középen a kis majom dolbálja a gömböket amik katonákat keltenek életre...és annyian vannak hogy sokan..!

Nem tudom öket lelõni...mert jönnek a gömbök...!
A kis ufó..gec-t is dobáltam és löttem de nem halt meg😞((

musha
nem, Gamespy acc kell hozzá.

Drachomir
Hi! Most toltam vegig a gamet.. szeritnem allati<#worship> csak a multi resszel nem boldogulok eredeti game kell hozza lehessen vele nyomulni?

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu

Esrohnoil
Nah, nekem megvan minden akta és titkos video. 😊
Érdekes dolgok vannak bennük, fõleg a végefelé. 😄
Poén pl. h. a gabonakörök a játék szerint hamisítványok, emberek csinálták õket, de az a legszebb, h. még az idegenek is elhitték h. azokat egy idegen csinálta. =D
Meg van még egy rakat poén, de nem lövöm le õket.
Aki teheti és tud angolul, mindenképp gyûjtse össze õket, a játék végkimenetele is más megvilágításba kerül általa. 😊
...Kár h. nincs feliratozási lehetõség, néhol 5* néztem meg egy titkos animot, mire megértettem mirõl szól.