856
A Magyar ember, s ami a te tapsztalatod vele???
  • Rózsalány
    nekem van egy nagyon nagyon jó barátnőm. akivel annak ellenére, hogy már nem lakunk egy városban nem szakadt meg a barátságunk hanem még mindig ugyan olyan mély mint régen. mindent elmondhatok neki és ő is nekem, a leggyarlóbb érzéseinket, a legpiszkosabb kis titkunkat is és még soha egyikünk sem csalódott a másikban, soha nem nehezteltünk egymásra semmiért. mindig teljes mellszélességgel egymás mellett állunk.
    viszont van egy másik bnőm, akivel évekig úgy voltunk mint a borsó + a héja, aztán egyszer csak nem írt, nem hívott, többet... évek teltek el, és most megint felvetteük a kapcsolatot és nagyon nagyon nehéz visszatlálni a régi ösvényre. szal sose lehet tudni mi lesz a barátságból, vagy bármi más emberi kapcsolatból.
  • Grimbusz
    :DDD A láda sör is stimmel, bár nekem elég 2 üveg is, ha nem ittam aznap semmit :))
  • JackDaniels #573
    Énis így vagyok vele, de van aki ezen nagyon felhúzza magát:))
  • Grimbusz
    :DD ott még nem tartok a visszaolvasásban, de nézem és reagálok!
    A dolog csak annyi hogy másképpen vélekedünk dolgokról. Nem kell hogy egyezzen a vélemény, mindenkinek máshol van a határvonal...és ez így jó szvsz.
  • Grimbusz
    Csalódás és csalódás között is sok különbség van és adott helyzetben többféleképpen lehet érezni, értelmezni. Persze hogy okozhat csalódást, de ha mindketten felülemelkedtek rajta és megértitek egymást megtaláljátok a megoldást akkor ennyi volt...
  • JackDaniels #570
    Oszt én is ezt mondtam neki, ezért rágott be rám!
  • Grimbusz
    Üdv ma is!

Így van! Csak hogy amiről Te írsz az már régen nem barát!!!!!
    A fejmosás az OK, az kell néha :)!
  • JackDaniels #568
    Na én megyek
  • sz4bolcs
    =jó emberből rossz embert csinálni :D
  • JackDaniels #566
    Ez jó!
  • sz4bolcs
    Egyébként praktiker ügyi volt. Így kell megutáltatni a virágot az emberekkel :DDD
  • JackDaniels #564
    Ehhehehe, az lehet. Csak nem jött be:)) Az a szál virág eléggé kis szeretet volt:DD
  • sz4bolcs
    Lehet, hogy csak kis szeretetre vágytak. :-)))
  • JackDaniels #562
    Háááááát, csuda egy dolog volt röhögni a sok eszement emberen, aki ugye azt hitte, hogy a multi majd 50e ft-os szerszámokat szór a nép közé. Mert ez a sok barom tuti azt hitte.:DDD
  • sz4bolcs
    De épp az a lényeg, minél több mindenhez érts, és minél több mindent tudj! Nem muszáj... De minél több dologhoz ért valaki, annél nagyobb a túlélési esélye. Erre írtam, hogy az emberek elkényelmesednek. ;]
  • sz4bolcs
    Ez a Praktiker + rózsa rohadtul tetszik. Olyan aranyos. Én biztos meghatódtam volna. Kíváncsi lettem volna a sok hiéna reakcióra. Ez már morbid. Szóval amikor a 2 hiéna összetalálkozik. Bolt+gátlástalan vevők :))))
  • JackDaniels #559
    Értelek.
    Hmmmm, olyasmi valami.
  • sz4bolcs
    Úgy értem, hogy úgy parázik érte, hogy közben még tesz is érte, vagy hogy mondjam... szóval rá kell fogni arra, amit saját maga is segít. Kibújás a felelősség alól?
  • JackDaniels #557
    Ezaz, hogy nem félti, szarik rá. Aztán amikor meg van a baj, akkor meg be van xarva. Rohangál fűhöz-fához, orvoshoz, tolja a zsebébe a borítékot, a gecik meg elfogadják:))
  • sz4bolcs
    Meg amikor az ember félti az életét, az egészségét, de azért élvezi a fejlődésből adódó kényelmet, ami előidézi az egész "egészségtelen" életmódot.
  • JackDaniels #555
    Az a baj, hogy ők nem is nagyon akarják tudni. Mindegy, hogy az ember bele döglik, csak az ő termékükért adjon pénzt!
  • sz4bolcs
    Ja és az a legviccesebb, hogy legjobb esetben a gyártók sem tudják a dolgokról, hogy egészséges-e vagy sem. :)
  • JackDaniels #553
    Na így sem rossz:)) Én nem szeretem a sört, fáj tőle a fejem. Nem tudom mér' de már régen így van.
  • sz4bolcs
    Én szeretem a sört, és boros is vagyok, de előtte whiskey és utána bableves :D
  • sz4bolcs
    Múltkor haverral fél órát töltöttünk el azzal, hogy megfelelő gyümölcslevet találjunk amiben -50%-nál nagyobb gyümitartalom (tudom:DD) -ami olcsó -ami másfél literes.
    Azt hiszem egyet találtunk... De még mindig nem tudtuk hogy egészséges-e. Régen sem tudták az emberek, hogy egészséges-e, de ha nem haltak meg tőle, vagy nem fostak 1 hétig, emellett jól laktak tőle, és és esetleg még ízlett is nekik, akkor valószínűleg az volt. :DD
  • JackDaniels #550
    Na akkor én egészségesen eszem: Nem szeretem a sört, boros vagyok, nem dohányzom. A pizzát szeressem, utána 1(d)l bor, előtte whiskey:DD De ha nincs pizza,megteszi a csülkös bableves is:)))))
  • sz4bolcs
    Elfelejtettem, ha nem mutatok jó példát soha nem lesz 1-nél több gombelem a vállamon... És nem lesz enterpriseom :P
  • sz4bolcs
    Rosszat tett nekem ez a 3 napos lanparty :( Kiszívták az agyam és nem tudom mit tettek bele, de fáj, és meg kell veletek osztanom! Látjátok ezt teszi az egyoldalú (egészségtelen) táplálkozás - 3 napig pizza + sör + piros marlboro (nem azt nem ettem meg!) :DDD
  • JackDaniels #547
    Na akkor elkezdek q**va egészségesen táplálkozni, hogy ezt megérjem!!:DDD
  • sz4bolcs
    Én is akkora hülyeségeket írok, csoda hogy a moderátorokat nem érdekli, pedig egész biztos, hogy nem így lesz pár ezer év múlva ahogy leírtam, hanem enterpriseokkal fognak repkedni az emberek, és csak a saját tudásuk fejlesztésével kell törődniük, nem lesz pénz... kaját jegyre kapnak, és annyi kurvát basznak amennyit akarnak és nem lesz AIDS.

Kifelejtettem: Egyenruciban... és mindenki szereti a Led Zeppelint!
  • JackDaniels #545
    Na megpróbálok valami értelmeset is hozzászólni,mert valami moderátorizé még ad nekem kis sárga háromszögeket!:D
  • sz4bolcs
    Kapsz hozzá egy összeszerelési útmutatót egy tervrajzot ;]] Mint a legohoz :D
  • JackDaniels #543
    De csak ha zöld:DD
  • JackDaniels #542
    :DD Nincs kizárva
  • Taranov
    Aztán küldenek hozzá 50 szerelőt, 3 munkavezetőt és 5 mérnököt? :D
  • Taranov
    Ezekszerint nagy mértékben mobil, könnyen szállítható.
  • sz4bolcs
    Ja igen így lesz a skorpiókból az evolúció csúcsa, kiderül, hogy az ember csak egy életképtelen mutáció volt, egy zsákutca, ők majd továbbviszik a fejlődést :D

Csak nehogy náluk is kifejlődjön a plázaskorpió
  • sz4bolcs
    Ha ráfizetsz kihozzák nem? :) Másképp nem akkor csavaronként :P
  • JackDaniels #537
    Nekünk NDK-s van, az középen összecsukható!:DDD
  • JackDaniels #536
    A skorpiók!:PPPP