A Magyar ember ma.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JackDaniels
Az a baj, hogy õk nem is nagyon akarják tudni. Mindegy, hogy az ember bele döglik, csak az õ termékükért adjon pénzt!

\"Never say never!\" W Churchill

sz4bolcs
Ja és az a legviccesebb, hogy legjobb esetben a gyártók sem tudják a dolgokról, hogy egészséges-e vagy sem. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

JackDaniels
Na így sem rossz😊) Én nem szeretem a sört, fáj tõle a fejem. Nem tudom mér' de már régen így van.

sz4bolcs
Én szeretem a sört, és boros is vagyok, de elõtte whiskey és utána bableves 😄

sz4bolcs
Múltkor haverral fél órát töltöttünk el azzal, hogy megfelelõ gyümölcslevet találjunk amiben -50%-nál nagyobb gyümitartalom (tudom😄D) -ami olcsó -ami másfél literes.
Azt hiszem egyet találtunk... De még mindig nem tudtuk hogy egészséges-e. Régen sem tudták az emberek, hogy egészséges-e, de ha nem haltak meg tõle, vagy nem fostak 1 hétig, emellett jól laktak tõle, és és esetleg még ízlett is nekik, akkor valószínûleg az volt. 😄D

JackDaniels
Na akkor én egészségesen eszem: Nem szeretem a sört, boros vagyok, nem dohányzom. A pizzát szeressem, utána 1(d)l bor, elõtte whiskey😄D De ha nincs pizza,megteszi a csülkös bableves is😊))))

sz4bolcs
Elfelejtettem, ha nem mutatok jó példát soha nem lesz 1-nél több gombelem a vállamon... És nem lesz enterpriseom 😛

sz4bolcs
Rosszat tett nekem ez a 3 napos lanparty 😞 Kiszívták az agyam és nem tudom mit tettek bele, de fáj, és meg kell veletek osztanom! Látjátok ezt teszi az egyoldalú (egészségtelen) táplálkozás - 3 napig pizza + sör + piros marlboro (nem azt nem ettem meg!) 😄DD

JackDaniels
Na akkor elkezdek q**va egészségesen táplálkozni, hogy ezt megérjem!!😄DD

sz4bolcs
Én is akkora hülyeségeket írok, csoda hogy a moderátorokat nem érdekli, pedig egész biztos, hogy nem így lesz pár ezer év múlva ahogy leírtam, hanem enterpriseokkal fognak repkedni az emberek, és csak a saját tudásuk fejlesztésével kell törõdniük, nem lesz pénz... kaját jegyre kapnak, és annyi kurvát basznak amennyit akarnak és nem lesz AIDS.

Kifelejtettem: Egyenruciban... és mindenki szereti a Led Zeppelint!

JackDaniels
Na megpróbálok valami értelmeset is hozzászólni,mert valami moderátorizé még ad nekem kis sárga háromszögeket!😄

sz4bolcs
Kapsz hozzá egy összeszerelési útmutatót egy tervrajzot ;]] Mint a legohoz 😄

JackDaniels
De csak ha zöld😄D

JackDaniels
😄D Nincs kizárva

Taranov
Aztán küldenek hozzá 50 szerelõt, 3 munkavezetõt és 5 mérnököt? 😄

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Ezekszerint nagy mértékben mobil, könnyen szállítható.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

sz4bolcs
Ja igen így lesz a skorpiókból az evolúció csúcsa, kiderül, hogy az ember csak egy életképtelen mutáció volt, egy zsákutca, õk majd továbbviszik a fejlõdést 😄

Csak nehogy náluk is kifejlõdjön a plázaskorpió

sz4bolcs
Ha ráfizetsz kihozzák nem? 😊 Másképp nem akkor csavaronként 😛

JackDaniels
Nekünk NDK-s van, az középen összecsukható!😄DD

JackDaniels
A skorpiók!😛PPP

sz4bolcs
Ez van. Így fejlõdtünk. Evolució ilyesmi... Majd jön egy olyan faj ami jobban bírja a radioaktív sugárzást, miután mi kipusztítjuk egymást a nyersanyagért, és aztán õ lesz a király. 😊

Taranov
Múltkor azt mondták nekünk, hogy a nagyfater kombájnját nem a postás hozza házhoz, mert túlméretes csomagként került feladásra.

Taranov
Az nem baj, hogy kapsz egy kombájnt. A kombájn egy nagyon jó találmány, segít elõállítani az élelmiszereinket.

JackDaniels
Van ilyen: Te kifizeted aztán baxnak odaadni.😄D Van ilyen, nem is kevés. Különösen ha csomagküldõ szolgálatnál rendeled, õk meg rábízzák a postára és elõtte átadnak egy faxa logisztikai központot!😄DD

sz4bolcs
Miért baj? Van pénze rá, megteheti. Ilyen világban élünk. Milyen lenne már, hogy megfelelõ pénzösszeg ellenében nem kapnék egy kombájnt? 😄

JackDaniels
...és a legnagyobb barom is. (már elnézést!😄) Az emberen kívül egyetlen élõlény sem képes oly mértékben saját maga elpusztítására törekedni és ezt fejlõdési, technikai, ipari forradalomnak magyarázni.😄

sz4bolcs
Ja igen! Arra, hogy végén az ember úgy elkényelmesedik, hogy egy zsíroskenyeret nem fog tudni megkenni magának és éhenhal. 😄

JackDaniels
Nekem bedugult az orrom😄D

Egyébként igazad van.

sz4bolcs
Az ember nem képes magát ellátni, és nem képes már a legalapvetõbb önfenntartó dolgokra sem, mert rájött, hogy a fejlõdés és a technika sokkal egyszerûbbé teszi az életét, és meg tudja oldani erõfeszítés nélkül is. És tényleg, ez mûködik is egy darabig, de én azt látom, hogy az ember telljesen tehetetlen egy cunamival vagy egy földrengéssel szemben, amik globális szintû változások mellett kis lófaszok (üvegházhatás, túlnépesedés), úgyhogy tényleg csak egy darabig. Az ember talán a legkényesebb fajta, ha kicsit megnézitek "magunkat". Na nem tudom már mire akartam kilyukadni basszus...😄

Taranov
Ez nem gázos szerintem, ha nagyban akarsz termelni, akkor kellenek munkagépek. A munkagépeket legyárták/eladják, hogy te is termelhess és kereshess vele pénzt. Itt inkább azzal van a baj, ahogy a végfelhasználók vásárolnak, persze nem kimondottan az élelmiszerre gondolok, bár arra is.

Taranov
😄

sz4bolcs
ugye azért érzitek az iróniát? 😄

sz4bolcs
jaj a fenébe... csak kell hozzá arató, vetõgép, vetõmag, kapálógép, el is felejtettem.. hol is lehet venni? Múltkor láttam olcsón az egyik nagykereskedésben 😄DD

sz4bolcs
Nem mindegy, hogy az ember hol vásárol? 😊 Van jó cucc a hipermarketekben is, meg van jó cucc a sarki éjjelnappaliban is. Csak az ár és a minõség számít. Az, hogy tudd mit veszel. Mindkét helyre ugyanonnan hozzák a cuccot, vagy talán a kisbolt a hipermarketbõl? 😊 De tényleg az lenne a legjobb ha mindenki megtermelné a saját kis kajáját a kertben. Én is szeretem a nagymamám paradicsomlevét, jövõre már búzát is fogunk vetni...😊

Taranov
Ezzel egyetértek.

sz4bolcs
A népnek olyan sztár kell, aki egyszerû, leutánozható, akiben nincs olyan dolog, amit õ ne tudna elérni, de mégis "több" mint õ. "Több"-et csak a média csinál belõle. Nem tudom mi ennek az oka, talán itt jön be megint a nevelés, és a tolerancia. Na meg a tisztelet. Vannak emberek, akik tényleg tudnak olyan dolgokat, amiket én vagy más csak évek/évtizedek alatt tud megtanulni, nekik sem jött könnyen, de mégis jók benne. Azt vettem észre, hogy az ilyen embereket sokszor keverik a majkapapákkal manapság. Nem tudják tisztelni a tudást, vagy tolerálni azt hogy valaki más, mert épp mást tanul könnyen. "Miért fölnézni az ilyen emberre, ha én soha az életben nem fogom tudni megcsinálni azt amit õ?" De lehet bonyolítom, és egyszerûen nem is látja a dolgokat...

Taranov
Mondjuk én még mindig jobban szeretem a jó remake-et, mint a rossz új ötletet.

Random_
A mai amcsi filmek közül is van nem egy ami csak remake vagy tényleg lopás. Sajnos ritka az igazi új ötlet.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Azert "az amcsik csinaltak vmi jot" resszel vigyazza mert ok is lopkodnak ám.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Taranov
Csak a Kontroll az mûvészfilm, ezek pedig kommerszek. Azért ilyen tekintetben van különbség. Persze nem mondom, hogy egy kommersz film nem is film, de azért nem venném egy kalap alá egy mûvészfilmmel, akár jó, akár nem jó.

Ezek mind nagyon jó filmek, plusz még a Kontroll is.

War. War never changes.

Taranov
Azért szerintem pár kivétellel (Magyar Vándor, Apám beájulna, Argo stb.) a mostani magyar filmek sem rosszak.

A mostani magyar filmekrõl a véleményem: "Amcsik csináltak valami jót, azt lenyúljuk, "honosítjuk" és tarolunk!" Persze vannak kivételek, azok a jó magyar filmek 😊

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Bezzeg a regi Kern Andris filmek. 😉

#504: oké. 😊

#506: A magyar vandor nokomment kategoria, asszittem kihoznak belole vmi normalis dolgot, de elkurtak. A kontroll meg nem ide tartozik a rendezo srac egy zseni, szentem nem is itt fogja a tobbi filmjet csinalni hanem kimegy amcsiba. Meg is ertenem. 😊

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Random_
Argó <#levele> a többi film amit felsoroltam nem egy csúcs persze, de én a magyar viszonyokat nézem és látok fejlõdést örülök annak ami most is van és érzem, hogy ez a kezdet. Nem úgy nézem mint a több milliárd dolláros amcsi filmeket, hogy na nincs benne effekt és a látvány is milyen gagyi.

Én elhiszem, hogy nehéz filmezni ezért is örülök minden magyar filmnek. Pl. ha nincs olyan pozitív fogadtatása a Moszkva térnek akkor lehet, hogy nem lett volna A Szezon. Ez egy folyamat és nem szabad olyan elvárásokat támasztani mint a szuperprodukcióktól.

Sajnso a színészekkel van gondom, de azért látom, hogy jönnek az új arcok csak nem tudom mennyire maradnak meg.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Rózsalány
na, mondjuk a Magyar vándort nem láttam - mert elõítéletes vagyok= magyar!!!😄DD - de a Kontrolltól rosszul vagyok... nekem abszolút nem tetszett. csapd le csacsi jó, meg az egészségesz erotika is meg még nekem nagyon tetszik az Érzékek iskolája is.
Koltaival én is hasonlóan vagyok: a Sose h. m. még jó volt de a többi ugyanaz csak pepitában.

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

Magyar vándor nagyon gáz, a Szezont meg feltétlenül nézd meg!

Rafaelo
Kern 😊

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Random_
Csak akciófilmet ne csináljunk mert az nagyon nem megy nekünk és nem is fog menni szerintem. 😊

Random_
Szerintem el kellene szakdani a Valami Amerikától és a Honfoglalástól azóta sokat fejlõdtünk.

Szvsz nekem tetszik a Magyar vándor, Kontroll, Moszkva tér és meg akarom nézni a Szezont is majd.

Szerintem kezd újra magárakapni a filmezés talán elérünk olyan szintet mint a 40-es években olyan nagy sztárokkal. Sajnos a most is van pár szereplõ filmekben akiket nem kedvelek vagy TV-ben eleget láttam és ráuntam (Gálvölgyi, Bajor, Koltai). Sajnos Koltai új filmje se vonz.
Tetszik még a Roncsfilm, Csapd le csacsi!, Egészséges erotika. Plusz az összes Jancsó film. 😊