A Magyar ember ma.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JackDaniels
50-bõl 1 ha ilyen😊

\"Never say never!\" W Churchill

Rózsalány
hát, ebben a szituban nem lehetsz teljesen õszinte az igaz. de szerintem van olyan nõ aki tolerálni tudja ezt és aki elõtt esetleg nem kell eltitkolni ilyeneket. ritka lehet, de biztos van😊

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

JackDaniels
Akkor viszont fölösleges a teljes õszinteségrõl beszélni, mert így kapásból nem lehetek õszinte!!😊<#nemtudom>

Rózsalány
ja, tudom, hogy más a dolog, azért írtam, hogy nemtom hogy viszonyulnék ha nem exbarátnõ, hanem sima haver lenne... de szerintem annak sem örülnék😊 mi nõk má csak ilyenek vagyunk-illetve sok nõ ilyen😊

JackDaniels
Álllj! Ez a lány nem exbarátnõm!!!
Barátnõmnek szerettem volna, de nem jött össze, úgy 7évvel ezelõtt és a késõbbiekben úgy alakultak a dolgok, hogy jóbarátokká lettünk.

Rózsalány
ja, ezt mondjuk megértem... nekem is volt olyan pasim, aki folyton nagy barátságot ápolt az exeivel😞 na, hát ezt nem bírtam énse😞 jöttem haza a melóból, aztán ott ül a csaj a nappalimban...😄DDD
nemtom egyéb havernõt hogy viselnék?!😊)

amúgy én hiszek a férfi -nõ barátságban!

JackDaniels
Viszont, ha nem is vagyunk a párunkkal a szó legteljesebb értelmében mindig õszinték, mint már említve volt, de szerintem van ennél rosszabb is. Ha valaki amásikat megpróbálja hülyének nézni, ahogy mondani szokás. Bár, akkor lehet, ez már nem komoly kapcsolat.

JackDaniels
Nekem is volt olyan, ill. van is, amiben sokak nem hisznek, hogy van egy lány, aki nagyon jó barátom, eléggé régen, de csak ennyi. Na ebbõl sok konfliktusom volt a barátnõimmel, mert ezt marhára nem tudták, vagy nem akarták megérteni. Ez is egy ok.

Rózsalány
mire érted a birtoklási vágy, mohóság,irígység, féltékenységet? amellett, hogy az emberek legfõbb tulajdonaságai?😄DD

Grimbusz
nekem nem ilyen a tapsztalatom, amikor kiderültek dolgok, szerintem kegyes hazugságok és apróbbak, akkor is hajtogatja hogy "na ugye nekem volt igazam, hazudtál akkor is, meg elõtte is". Vannak olyan nõk is akik ilyenkor kezdenek felélénkülni és küldeni a másikat a többivel "majd ez is így lesz, meg az is" stb.

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
na ja, de ez evidencia kell hogy legyen. Egyébk. szahart sem ér az egész együttlét.

A túlerő legyen veled!

Rózsalány
az, hogy "más nõ keze van a dologban" az nem megcsalás? vagy csak a féltékenységre céloztál?

Grimbusz
Mert Rózsalányka 😊 ezt hozta témába, de felteheted a kérdéseidet Te is !!!

A túlerő legyen veled!

JackDaniels
Egyébként, ha esetleg olyat tesz az egyik fél egy kapcsolatban,ami miatt füllenteni, hazudni kell, akkor is el kell mondani bátran az "igazságot", csak nevetnek majd rajta. Nagyon mûxik ez!😊 A végén pedig jöhet az "én megmondtam " duma😛PP
Így is lehet, bár ez már kissé a másik komolytalanná tétele, szerintem.

Rózsalány
#638!!! plusz azzal is 1et értek, hogy a nõk semmivel nem különbek!!!

Rózsalány
mondjuk az ilyen csajokat nem igazán értem...😞 viszont ha már a haverod ilyen füllentésekre kényszerül, az azért nem gáz, mert ez azért még belefér. tudom, hogy hozzám sem õszinte minden esetben a párom, ahogy néha énis elferdítem az igazságot, de komoly dolgokban mindig õszintének kell lenni! szentem...

JackDaniels
Most egyet nem értek??? MIért csak a hapsikról beszélünk???😊)

Nem konkrétan csak a megcsalásra gondoltam a #631-ben😊

Rózsalány
ez tökigaz!!! mindig 2n áll a vásár!

JackDaniels
Ez az egyik, pl. 😊 Én is jártam ilyen cipõben.

Grimbusz

A túlerő legyen veled!

Rózsalány
semmi köze az unalomhoz! nem arról van szó, hogy a pasi minden percérõl számoljon be, természetesen maradhatnak apró titkai, de a megcsalás az már egyáltalán nem apró... legalábbis ha engem megcsalnának, ott nem lenne pardon. én igyeeztem olyan pasit keresni, aki - azt hiszem - tisztel annyira, hogy ha más nõre vágyna, akkor elmondaná és szétmennénk, de nem csalna meg.

Grimbusz
pl manapság egyik haverom néha velem lógna és a barátnõjét eléggé zavarja a dolog. Mivel haverom nem akar neki rosszérzést ezért néha nem mondja hogy hozzám ugrott be hanem mást mond. Ez ugye nem öszinteség, de valljuk be csak azért nem mert ezzel is a csajnak akar megfelelni. Ha öszintén elviselné és nem problémázna a csaj minden gond nélkül elmondható lenne a dolog. Azóta egyébk megoldódott a dolog, de sokáig volt belõle szemrehányás.

A túlerő legyen veled!

JackDaniels
Egy párkapcsolatban mindig kettõn áll a vásár. MIért kell nekem hazudni? Hogyan jutottunk el odáig? Biztos csak az egyik fél a hibás?(sohasem😄) Mit nem kapsz meg otthon, amiért máshová kell menni, amiért hazudnod kell?? stb. stb. stb.

Rózsalány
mondjuk én ezt nem értem... féltek a veszekedéstõl? vagy a könnyektõl? vagy egysezrûen csak ciki? az sokkalsokkal rosszabb mikor utólag tud meg az ember dolgokat. ezért van a rengeteg válás is😞
egyébként abban is élvonalbeliek a magyarok😞

JackDaniels
Ezt is lehet bonyolítani😊 Rengeteg esetben egy másik nõ keze van a dologban, ami miatt hazudnunk kell.😊) Ezért nehéz minden helyzetben teljesen õszintének lenni.😊
De ha mindig teljesen õszinték lennénk, nem lenne kicsit unalmas??😄D

Grimbusz
Nos igen sokszor nehéz öszintének lenni, mikor tudod hogy a másik megharizna rád, inkább elferdítve jönnek az igazságok, ami persze kiderül, szal lebuksz, ezt hívom én kegyes hazugságnak.

A túlerő legyen veled!

Rózsalány
elvárom a páromtól, hogy mindig, minden helyzetben õszinte legyen hozzám, még ha az igazság nagyon nagyon fáj is! sajnos szerintem erre a pasik 98%-a képtelen.

Grimbusz
Köv. körkérdés:

Elvárások a másiktól a szerelmestõl, az igazság mennyire fáj? Birtoklási vágy, vagy irigység, mohó, és féltékenység?

A túlerő legyen veled!

JackDaniels
Tudom😊

OFFTOPIC:

Nem. A szõlõszemek töppedése máshol is végbemegy (Magyarországon belül is, pl. Badacsony, esetleg Somló; de külföldön is), hasonló technológiákkal másutt is készítenek aszúbort, de tokaji a magyar a készítési módja miatt egyedi csak, mint aszúborként vannak azért külföldi vetélytársai. (Más kérdés, hogy a tokaji aszúk a neves külföldi borversenyeken rendre jó helyezéseket érnek el - hozzá kell tenni, hogy nem a földi halandó pénztárcájához mért kategóriában.)

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

sz4bolcs
bárcsak a tejre is el lehetne mondani 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

JackDaniels
Magyarul: Mindenhol megrothad a szõlõ, de olyan minõségben mint itt, csak Tokalj-hegyalján!😊))

Grimbusz
😄 Nagyon jó! Azért mellõzzük a borvidékeket a topikról.

Maradjon inkább a: A Magyar ember, s ami a te tapsztalatod vele???

A túlerő legyen veled!

Mindkettõtöknek igaza van és egyikõtöknek sem.<#bee1>

A borvidék pontos neve: Tokaj-hegyaljai borvidék.

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Nem akarok gecinek tûnni, de az aszúborok és úgy általában a szõlõszemek a Botrytis cinerea nevû gomba általi megtámadása (ebbõl lesz az aszúszem*) egyáltalán nem "hungarikum", másutt is elõfordul, más kérdés, hogy azok az aszúk nem feltétlenül olyan jó minõségûek, mint a tokaj-hegyaljai.

*: Alapból a Botrytis cinerea úgy hiányzik a szõlõsgazdának, mint kecskének a kés, mivel tönkrevágja termést. Speciális hõmérsékleti-páratartalmi, domborzati, talajtani viszonyok mellett viszont az amúgy káros rothadásból jótékony töppedés lesz, ez lesz az aszúszem.

Grimbusz
Jó reggelt!

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
😄 örülünk, jól aludtál? heheheh

A túlerő legyen veled!

JackDaniels
Elolvasná egy szakember, belém is belém kötne, ne aggódj.😊 Egyszer elkezdték nekem magyarázni szaknyelven az aszúbor receptjét, hát csak a kötõszavakat értettem!😄
De tény, hogy a világon egyedülálló dolog és mellesleg nagyon finom is😊

Rózsalány
azért, mert aszittem, hogy nem értesz hozzá, pedig csak elnagyolva írtad a dolgokat és hogy hátha énis okos lehetek valamiben, de nem jött össze😞((

JackDaniels
OK,OK, akkor végkép nem értem,miért írtad a #593-at.😊 Én sem kötekedés képpen mondom😊
Egyébként én sem vagyok borász, de sok ismerõsöm van, akik azok hegyalján, apáról fiúra száll a mesterségük.😊 Én nem suliban tanultam, tõlük tudom, amit tudok😊

Rózsalány
na, a magyar... most voltam a szomszédomnál, aki vett egy széket magának 40ezerért... mondom neki, hogy tök hülye mert láttam hasonlót, csak jobbat itt is xy boltban, de az 26ezer volt. erre asszongya: TUDOM, annál a parasztnál nem hagyok egy fillért sem! mondom neki, hogy akor menj a z boltba, mert ott is van és nagy a választék. erre: azt meg azért utálom mert nem tõlem vette a számítógépét, ott se vásárolok! inkább kidob 13 ezerrel többet! ez a dögöljön meg a szomszéd tehene is effektus😞

sz4bolcs
Az sugározza a szeretetet 😄

sz4bolcs
#438-ra gondoltam 😄

Rózsalány
nálunk nincs praktiker se😞 meg semmi ilyan bazinagy cég. legnagyobb a Plusz😊 viszont van itt egy atomerõmû😄DD

sz4bolcs
Praktiker elintézte, hogy még véletlenül se legyen ilyen irányú munkád 😄DD Látod minden mindennel összefügg 😊

sz4bolcs
Ó hát én már tudok mindent a szintemen, többet már nem is fejlõdök, vagyis már nem motivál, csak részegen szeretek a kocsmában bûvészkedni... 😊 De régen láttam sok csocsos videót világbajnokságról meg trükkvideókat.

sz4bolcs
Mondtam hogy a magyar emberek szeretik a virágot! <#eljen><#idiota>

Rózsalány
van egy tökjó csocso-videóm😊) ilyen trükközés, de nagyon jó😊) de te már biztos láttad😊

Rózsalány
titkárnõ, ügyintézõ😊 sajnos errefelé nem nagyon van lehetõsége egy kertészne, max virágkötõ lehetnék éhbérért😊))

sz4bolcs
😄DD mit dolgozol?