856
A Magyar ember, s ami a te tapsztalatod vele???
  • JackDaniels #776
    Pedig én szívesen elkötném, csak a nyakánál. Nem fajgyűlölő, de az ember színe fehér!:PPPPPPPPP
  • Rózsalány
    egyet értek! az összes véleményeddel. én is tudom, hogy mi megy a vágóhidakon meg hogy szállítják a kisbárányokat meg ilyeneket. ezen változtatni is kéne, és rényleg ezzel nagyon kaveset foglalkoznak. még kevesebbet tesznek az emberek ellene:(
    viszont azokat az llatokat amiket nem lenne muszály megölni - hogy ehessünk - azokat azért igazán jobban kell védeni meg a disznó meg a csirke nincs kihalófélben a cinkével, mókussal, rigóval és más védett állatokkal szemben. és azt is azért be kell látni, hogy enni meg kell és nem csak zöldséget.

ja, meg az is simán igaz, hogy nem lenne szabad mindenkinek gyereket szülnie... nem csak az értelmi színvonala, hanem az egzisztenciális hejzete miatt sem. lásd a 8 gyerekes (cigány)Ö asszony aki putriban lakik és nem engedi elköttetni magát:(
  • JackDaniels #774
    Na ezaz. Az ember, ugyanis az állatok felett ítélkezik, ugyanis ráüti a bélyeget egyes állatokra(mezőgazdaság), hogy továbbtenyésztésre alkalmatlan. Saját fajtája felett ezt nem teszi, mindenféle jogokra hivatkozva.:)) De sok emberre rá lehet ütni ezt a bélyeget, pedig!!!!!
  • Impi
    Tiszteletben kell tartani, mások másságát!
    Ha rajtam múlna nem csak állatot nem engednék tartani akárkinek,
    de gyermeket vállalni sem. De hát ez alapvető emberi joga, még a
    *-nak is.
  • Impi
    Öt emberke van ott, aki vallja,hogy imádja az állatot.
    De foglalkozni velük nuku.
    Én nem vagyok kutyabarát, de erről nem ők tehetnek, hanem a gazdák!!!
  • sz4bolcs
    Csak gratulálni tudok a bnődnek, meg neked, hogy megtűröd. Ilyen embernek kell kutya igen. :D
  • Impi
    Jelenleg, csak 6 széncinke áll közel hozzám, akiket már 1 m-ről
    figyelhetek, ahogy eszegetik az 1200 Ft-os dióbelet rettentő aranyosak :)De hát ez a kedvencük. Magyar cinkék és kakilnak az osztrák cinke eleségre.
  • Impi
    Könnyelmű kijelentés!
    Minden élőlény egy csoda, már ha volt módunkban behatóan megfigyelni.
  • Weasel
    De vadon élő kutyák nincsenek :)
  • Impi
    Azért nincs és nem is volt, mert szeretem az állatokat :)
    A Barátnőm 2 kutyája 10 ill. 6 éves és még sosem dugtak
    ÉLET az ilyen. A 200 m2-es kertből sem voltak kint sosem, csak akkor mikor oltást kaptak. Ne tudjátok meg, mit csinálnak, ha megrázod a pórázt.
  • sz4bolcs
    Vagy disznóid voltak? 8)))
  • sz4bolcs
    de tényleg többi állatnak is kijárna annyi, hogy ne szenvedjenek halál előtt, ha már úgyis az a sorsuk. Nem hallottad, hogy a kutya az ember legjobb barátja? :) Vagy neked nincs/nem volt?
  • sz4bolcs
    Én csak azt mondom, gyors legyen és fájdalommentes, ne olyan, mint kakié! :)
  • Impi
    Szerzek magamnak egy-két haragost :)
    Őszintén szólva, nekem már tele a hócipőm a kutyamániával.
    A TV stb... felkap egy hírt kutyakínzás és már mindenki háborog,
    börtönbüntetéssel fenyegetőzik.
    Kérdem én, mivan a többi álattal, amit nap mint nap elfogyasztunk.
    Ja az más, mert az sertés, marha, birka, baromfi stb...
    Ajánlok egy kirándulást a vágóhídra, ahol napokkal elötte vizben áztatják a sertéseket, hogy tiszták legyenek és joban vezessék az
    áramot, mikor rájuk lökik a fázist, majd sebaj, hogy egy kettő még él mikor méter magasra repkednek a 100°C-os gőzben.
    Csak erről nem készül TV film!
    Abba aztán végképp ne menjünk bele, hogy magukat állatszeretőnek valló emberek, miként tartanak állatot. "Ha az állat beszélni tudna"
    Volt egy jó példa: Egy teherautó áthajtott egy kutya alsó fertáján.
    Kérdeztem a kutyatartókat, menthető? Nem! Egy ember sem akadt köztük aki végetvetett volna a szenvedésének.

• JackDaniels #762
    Keresi, hogy mit is fogyasszon!
  • sz4bolcs
    kaki is fogyaszt annak ellenére, hogy még nem keres :PP
  • Weasel
    fogyasztói társadalom... :D
  • Weasel
    Biztos most látta a motorola reklámot a tv-ben :D
  • sz4bolcs
    Mindjárt jön Punkerwork és megeszi vacsorára a kutyákkal együtt :P
  • sz4bolcs
    kaki érintve érzi magát a témában
  • Quicky
    hello moto!
  • sz4bolcs
    semmi.. megjavult :)
  • Rózsalány
    hol? mi?
  • sz4bolcs
    hmm.. mindenki igyekezne okosnak mutatni magát.
  • Rózsalány
    :DDD igen és én dönteném el ki a hülye:DDDD
  • sz4bolcs
    aki hülye haljon meg!? :D
  • Vaku
    Az ilyen emberek olyan sötétségben élnek, hogy onnan már nincs visszaút!
  • Rózsalány
    én abszolút 1et értek! simán bűntetni kéne a primitívséget.
  • Rózsalány
    biztos föl lehet őket jelenteni, de teljesen értelmetlen. itt elég jó pénzekről van szó és még soha nem hallottam, hogy bárki is belebukott volna.
    szoktam nézni valamelyik állatos csatornán, hogy vannak amerikában ilyen állat-rendőrök (kéretik megérteni nem pedig izézni!!:D) és ott kökeményen bűntetnek mindenfajta állatkínzást:)
  • Weasel
    Igen, mert Magyarországon sok ember szinte kimondhatatlanul primitív és agyatlan, nem is fogja fel, hogy amit ő csinál (amire a családja nevelte) rossz a kutyának.
    Mások meg gonoszak, olyan nyugaton is elképzelhető, csak szerencsére sokkal ritkábban.
    Mondjuk lehet, hogy amit mondok, azzal sokan nem fognak egyetérteni, de szerintem az olyan embert, aki felvágja a kutyája hasát (volt múltkor egy ilyen a TV-ben), mert a szülését akarja megkönnyíteni, és így meghalnak a kutyák, ezt életfogytiglanra, vagy halálra kéne ítélni, de sajnos még az ember gyilkosokat sem nagyon csukják le életfogytiglanra.
  • sz4bolcs
    Nem lehet az ilyeneket följelenteni? Vagy legalább beszélni velük, hogy... :D De van egy jobb ötletem. Úgy kell velük bánni, ahogy ők bánnak a kutyikkal.
  • Rózsalány
    jah, majdnem. amúgy putri körülmények között tart fajkutyákat, évente 4x elleti őket és nem kér oltásokat.... meg meg is mondják, hogy mennek olaszba:(
    amúgy ez is magyar (és/vagy balkáni): az állatokkal való szadista, felelőtlen magatartás:(
  • Vaku
    A végén nem maradna senki!
  • Weasel
    És bement az állatorvoshoz a tag, és mondta, hogy "doktor úr, kérem kicsontozná ezt a példányt, konyhára tenyésztem őket" :D
  • Rózsalány
    dolgoztam egy időben állatorvosnál és ne tudd meg mennyien "tenyészetenek" kutyát konyhára:( azokat is mind főbe lőném!! [halálbűntetés párti]
  • Rózsalány
    isten őrizz!!!! még a végén ott is kiírtanak mindent, bár arról már gondoskodnak a németek... bár ha elvennénk a puskájukat akkor OK!:) fúú, az de király lenne!:D
  • JackDaniels #739
    Az összes olasz vadásznak szerveznék egy wellness túrát Kenya érintésével, Etiópiába, gyalog. Csak a helyi sajátosságokat ehetnék! Rothadjon meg mind!
  • Vaku
    "a mi kutyáinkból." :-)))))
  • Rózsalány
    ...amit a mi madarinkból főznek a szemetek. meg a mi kutyáinkból.
  • Vaku
    Melyik jó? Kattints a válasz-fülre, lécci.:-)