A Magyar ember ma.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Én is ismerek olyan kissebbségit aki rendesen tud élni nem lop csal hazudik"
Hú de szerencsés vagy 😊)

Ezen már én is sokat törtem a fejem!!!
Ha cigányoknak építenek lakásokat a Magyaroktól külön, rögtön azt
ordítják, hogy az cigánygettó, oda õk nem mennek,pedig ott saját kul-
túrájukat ápolhatnák.
De mi lenne ha megfordítjuk! Lakónegyedünket körbekerítjük és kiírjuk
Magyargettó. Akkor maguktól eltávoznának? Mégsem akarhatjuk, hogy gettóban éljenek 😊

Tiltakozom!!!
Én és gyermekeim a kivételt erõsítjûk 😊)

Rózsalány
nekem elfogyott az erõm és nem ovastam végig😄D

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

húú ez nagyon durva. A Technológia rossz kezekbe került <#shakehead><#eplus2>

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

sz4bolcs
(2005. január 16. 11:45)-tól van folytatás

Soha nem akarom, hogy vége legyen.. 😄DD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs

sz4bolcs
Nekem is van ilyen ismerõsöm és rokonom is. durva.

JackDaniels
Volt benne nemegy olyan beszólás, hogy majdnem lefejeltem a monitort!😄DDDD

\"Never say never!\" W Churchill

sz4bolcs
"...ne szójjá bele mevesszük..mennyé etessed meg a disznyókot…mevveszük most, jó lesz e mé maj a zunokáknak is (elérzékenyült a hangja, éreztem..)" - 😄😄😄😄:😄D

JackDaniels
Jézusisten!!😄DDDD Ehhez nem sok mindent lehet hozzá tenni!😄DD

JackDaniels
Pontosan errõl van szó.Aki meg aztmondja, hogy nincs velük semmi baj, az költözzön össze egyx 10 tagú családdal 2-3 hónapra, majd azután dumáljon.Én miskolci vagyok, itt Borsodban van ezekbõl a tetvekbõl elég, van tapasztalatom és cseppet sem pozitív.
Meg azt semondja senki, hogy nincs megkülömböztetés! Igen is van! Nekem mikor fog az állam külön családiházat építeni? Mikor fogok ilyen -és ilyen féle segélyeket kapni??? Ugye, hogy csak meg vagyunk külömböztetve?

sz4bolcs
perszónál kámpjutör

😄DDD halálra nevettem magam rajta

Weasel
Az a vicces, hogy ahol lakom, nincs egy cigány sem, és ezért a környékbeli ismerõseim azt mondogatják, hogy ezek csak elõítéletek, nincs semmi baj a cigányokkal stb., de gondoljanak már bele, hogyha a cigányok általában csak a segélyekbõl élnek, hogy költözhetnének ide?
Ahová viszont suliba járok, nagyon sok cigány van, minden reggel látom a kis cigánygyerekeket menni. Egyrészt ennyi idõs magyar gyereket az anyja/apja visz iskolába, másrészt pedig nekem, aki kb. 10 évvel idõsebb vagyok ezeknél, szólnak be. Olyan is volt, hogy kértek 50 Ft-ot, mikor meg nem adtam, elkezdtek kõvel dobálni. Aztán mondtam nekik, hogy mostmár le kéne állni, de ha csak egy ujjal is hozzájuk érnék, biztosan jönni az egész pereputty késekkel.
Szóval szörnyen szemtelenek, ha egy cigányt meglátok, azonnal rosszra gondolok, ha a szomszédba költöznének (gazdagabb cigányok) azokban sem bíznék ezekután. Ha azt akarják, hogy elfogadjuk õket, bizonyítaniuk kell, de maradéktalanul sosem tudjuk õket elfogadni.

Rózsalány
meg segélyekre ácsingózni...

Random_
Én is ismerek olyan kissebbségit aki rendesen tud élni nem lop csal hazudik a faluban majdnem a leggazdagabb.
Szóval én nem értem meg azokat akik azt mondják mer az elõítélet meg adjunk nekik esélyt. Persze aki akarna boldogulni az tudna csak hát egyszerûbb lopni.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Nekem volt egy roma osztálytársam rendesebb nagyon-nagyon sok magyartól,rendesházuk volt szépen berendezve,tiszták voltak,stb.a gyerekeit szépen öltöztette, iskolába járatta és tisztességesen dolgozott.Sajnos éppen õ halt meg ideje korán.Ellenben vannak itt olyan cigányok, csak lopnak, betörnek, a börtönt járják, õk meg élnek és virulnak.
Weasel
Talán annyira azért nem. Csak kellett valami hozzá, hogy az apuka így telekeresse magát, és csak ragadt ebbõl valami a gyerekre is.

JackDaniels
A q***va anyját ennek a tündérnek! Na csak eccer kapjamb a kezeim közé😛PP

Rózsalány
eccer hallottam a tvben a romák "eredetének" történetét... úgy vót, hogy éltek valahol a világban egy hejen aztán eccer valami rosszat csináltak és el kezdték õket üldözni. szóltak valami tündérnek aki megfogta az összes romát és elvitte õket, de út közben szana szét potyogatta a világban😞( aztán amikor mindig valami rosszat csináltak akkor ez így ment tovább és mindig elpotyogtak, aztán eccer már a tündér nem tudta õket fuvarozni és így maradtak😄DD

JackDaniels
Primitívnek ugyanolyan primitívek, csak õk nem "alacsonyodnak" le azokhoz a bûnözõkhöz.

Rózsalány
tele van a börtön cigányokkal most is és ez így is fog maradni, mert míg a gazdag csemetéket apuka, anyuka kényezteti a cigókat meg az állam😞(

Weasel
Jah, hát ezek sem ritkák, de ezek nem olyan primitívek azért, mint akik lakótelepeken megtámadnak egy embert a mobiljáért, vagy akik öregemberekhez törnek be pár ezer forintért, és megkötözik õket.

JackDaniels
A hóhér is ezt hajtogatja: Ez is jófej volt😛PPPP

JackDaniels
A százalékos arány is ezt igazolja sajnos. De azé' vannak a bûnözõk között korunk újgazdag, sikeres vállakozókölykei is, akik szeretet helyett 20.000ft-ot kaptak. Szeretlek fijjam itt egy 20.000-es. Tolnak a segge alá mindent, nem tud értékelni semmit, mert a kisujját sem mozdította érte, ellenben pedig olyan sötét, hogy ha a varjú elszáll fölötte, olyan mintha vaku villanna!

Weasel
😄

Weasel
Én sem fajgyûlölõ vagyok, hanem a cigányok tipikus viselkedését/természetét nem szeretem.
Felelõtlenül vállalnak gyereket, ráadásul nagy valószínûséggel a cigányok, illetve proli, lakótelepi magyarok gyerekeibõl lesznek a következõ generáció bûnözõi.

Rózsalány
hát, mondjuk nem beszélhetek többes szémba, mert csak egy roma van aki azét jó fej😊 az simán azt mondja, hogy egy gyerek és kész, védekeznek, mert nem tud többet letartani, pedig melózik rendesen, meg a felesége is jólszituált. meg nem is a cigók közt élnek😊
de többet én se tudok😄D

JackDaniels
Romák elõtt le a kalappal?? Max. a temetésükön😊

Rózsalány
na, én sem vagyok fajgyûlölõ, ismerek romákat akik elõtt le a kalappal, de a párom évekig mentõzött és olyan sztorikat mesélt a cigókról...
van ilyen sajnos magyarban is, hogy alig élnek meg, meg munkanélküliek, lepusztult lakásban laknak és bevállal 3, 4 gyereket😞((

JackDaniels
Pedig én szívesen elkötném, csak a nyakánál. Nem fajgyûlölõ, de az ember színe fehér!😛PPPPPPPP

Rózsalány
egyet értek! az összes véleményeddel. én is tudom, hogy mi megy a vágóhidakon meg hogy szállítják a kisbárányokat meg ilyeneket. ezen változtatni is kéne, és rényleg ezzel nagyon kaveset foglalkoznak. még kevesebbet tesznek az emberek ellene😞
viszont azokat az llatokat amiket nem lenne muszály megölni - hogy ehessünk - azokat azért igazán jobban kell védeni meg a disznó meg a csirke nincs kihalófélben a cinkével, mókussal, rigóval és más védett állatokkal szemben. és azt is azért be kell látni, hogy enni meg kell és nem csak zöldséget.

ja, meg az is simán igaz, hogy nem lenne szabad mindenkinek gyereket szülnie... nem csak az értelmi színvonala, hanem az egzisztenciális hejzete miatt sem. lásd a 8 gyerekes (cigány)Ö asszony aki putriban lakik és nem engedi elköttetni magát😞

JackDaniels
Na ezaz. Az ember, ugyanis az állatok felett ítélkezik, ugyanis ráüti a bélyeget egyes állatokra(mezõgazdaság), hogy továbbtenyésztésre alkalmatlan. Saját fajtája felett ezt nem teszi, mindenféle jogokra hivatkozva.😊) De sok emberre rá lehet ütni ezt a bélyeget, pedig!!!!!

Tiszteletben kell tartani, mások másságát!
Ha rajtam múlna nem csak állatot nem engednék tartani akárkinek,
de gyermeket vállalni sem. De hát ez alapvetõ emberi joga, még a
*-nak is.

Öt emberke van ott, aki vallja,hogy imádja az állatot.
De foglalkozni velük nuku.
Én nem vagyok kutyabarát, de errõl nem õk tehetnek, hanem a gazdák!!!

sz4bolcs
Csak gratulálni tudok a bnõdnek, meg neked, hogy megtûröd. Ilyen embernek kell kutya igen. 😄

Jelenleg, csak 6 széncinke áll közel hozzám, akiket már 1 m-rõl
figyelhetek, ahogy eszegetik az 1200 Ft-os dióbelet rettentõ aranyosak 😊De hát ez a kedvencük. Magyar cinkék és kakilnak az osztrák cinke eleségre.

Könnyelmû kijelentés!
Minden élõlény egy csoda, már ha volt módunkban behatóan megfigyelni.

Weasel
De vadon élõ kutyák nincsenek 😊

Azért nincs és nem is volt, mert szeretem az állatokat 😊
A Barátnõm 2 kutyája 10 ill. 6 éves és még sosem dugtak
ÉLET az ilyen. A 200 m2-es kertbõl sem voltak kint sosem, csak akkor mikor oltást kaptak. Ne tudjátok meg, mit csinálnak, ha megrázod a pórázt.

sz4bolcs
Vagy disznóid voltak? 8)))

sz4bolcs
de tényleg többi állatnak is kijárna annyi, hogy ne szenvedjenek halál elõtt, ha már úgyis az a sorsuk. Nem hallottad, hogy a kutya az ember legjobb barátja? 😊 Vagy neked nincs/nem volt?

sz4bolcs
Én csak azt mondom, gyors legyen és fájdalommentes, ne olyan, mint kakié! 😊

Szerzek magamnak egy-két haragost 😊
Õszintén szólva, nekem már tele a hócipõm a kutyamániával.
A TV stb... felkap egy hírt kutyakínzás és már mindenki háborog,
börtönbüntetéssel fenyegetõzik.
Kérdem én, mivan a többi álattal, amit nap mint nap elfogyasztunk.
Ja az más, mert az sertés, marha, birka, baromfi stb...
Ajánlok egy kirándulást a vágóhídra, ahol napokkal elötte vizben áztatják a sertéseket, hogy tiszták legyenek és joban vezessék az
áramot, mikor rájuk lökik a fázist, majd sebaj, hogy egy kettõ még él mikor méter magasra repkednek a 100°C-os gõzben.
Csak errõl nem készül TV film!
Abba aztán végképp ne menjünk bele, hogy magukat állatszeretõnek valló emberek, miként tartanak állatot. "Ha az állat beszélni tudna"
Volt egy jó példa: Egy teherautó áthajtott egy kutya alsó fertáján.
Kérdeztem a kutyatartókat, menthetõ? Nem! Egy ember sem akadt köztük aki végetvetett volna a szenvedésének.

JackDaniels
Keresi, hogy mit is fogyasszon!

sz4bolcs
kaki is fogyaszt annak ellenére, hogy még nem keres 😛P

Weasel
fogyasztói társadalom... 😄

Weasel
Biztos most látta a motorola reklámot a tv-ben 😄

sz4bolcs
Mindjárt jön Punkerwork és megeszi vacsorára a kutyákkal együtt 😛

sz4bolcs
kaki érintve érzi magát a témában <#zavart2><#szomoru1>