A Magyar ember ma.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Én is ismerek olyan kissebbségit aki rendesen tud élni nem lop csal hazudik"
Hú de szerencsés vagy 😊)
Ha cigányoknak építenek lakásokat a Magyaroktól külön, rögtön azt
ordítják, hogy az cigánygettó, oda õk nem mennek,pedig ott saját kul-
túrájukat ápolhatnák.
De mi lenne ha megfordítjuk! Lakónegyedünket körbekerítjük és kiírjuk
Magyargettó. Akkor maguktól eltávoznának? Mégsem akarhatjuk, hogy gettóban éljenek 😊
Én és gyermekeim a kivételt erõsítjûk 😊)
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Soha nem akarom, hogy vége legyen.. 😄DD
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
\"Never say never!\" W Churchill
Meg azt semondja senki, hogy nincs megkülömböztetés! Igen is van! Nekem mikor fog az állam külön családiházat építeni? Mikor fogok ilyen -és ilyen féle segélyeket kapni??? Ugye, hogy csak meg vagyunk külömböztetve?
Ahová viszont suliba járok, nagyon sok cigány van, minden reggel látom a kis cigánygyerekeket menni. Egyrészt ennyi idõs magyar gyereket az anyja/apja visz iskolába, másrészt pedig nekem, aki kb. 10 évvel idõsebb vagyok ezeknél, szólnak be. Olyan is volt, hogy kértek 50 Ft-ot, mikor meg nem adtam, elkezdtek kõvel dobálni. Aztán mondtam nekik, hogy mostmár le kéne állni, de ha csak egy ujjal is hozzájuk érnék, biztosan jönni az egész pereputty késekkel.
Szóval szörnyen szemtelenek, ha egy cigányt meglátok, azonnal rosszra gondolok, ha a szomszédba költöznének (gazdagabb cigányok) azokban sem bíznék ezekután. Ha azt akarják, hogy elfogadjuk õket, bizonyítaniuk kell, de maradéktalanul sosem tudjuk õket elfogadni.
Szóval én nem értem meg azokat akik azt mondják mer az elõítélet meg adjunk nekik esélyt. Persze aki akarna boldogulni az tudna csak hát egyszerûbb lopni.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Felelõtlenül vállalnak gyereket, ráadásul nagy valószínûséggel a cigányok, illetve proli, lakótelepi magyarok gyerekeibõl lesznek a következõ generáció bûnözõi.
de többet én se tudok😄D
van ilyen sajnos magyarban is, hogy alig élnek meg, meg munkanélküliek, lepusztult lakásban laknak és bevállal 3, 4 gyereket😞((
viszont azokat az llatokat amiket nem lenne muszály megölni - hogy ehessünk - azokat azért igazán jobban kell védeni meg a disznó meg a csirke nincs kihalófélben a cinkével, mókussal, rigóval és más védett állatokkal szemben. és azt is azért be kell látni, hogy enni meg kell és nem csak zöldséget.
ja, meg az is simán igaz, hogy nem lenne szabad mindenkinek gyereket szülnie... nem csak az értelmi színvonala, hanem az egzisztenciális hejzete miatt sem. lásd a 8 gyerekes (cigány)Ö asszony aki putriban lakik és nem engedi elköttetni magát😞
Ha rajtam múlna nem csak állatot nem engednék tartani akárkinek,
de gyermeket vállalni sem. De hát ez alapvetõ emberi joga, még a
*-nak is.
De foglalkozni velük nuku.
Én nem vagyok kutyabarát, de errõl nem õk tehetnek, hanem a gazdák!!!
figyelhetek, ahogy eszegetik az 1200 Ft-os dióbelet rettentõ aranyosak 😊De hát ez a kedvencük. Magyar cinkék és kakilnak az osztrák cinke eleségre.
Minden élõlény egy csoda, már ha volt módunkban behatóan megfigyelni.
A Barátnõm 2 kutyája 10 ill. 6 éves és még sosem dugtak
ÉLET az ilyen. A 200 m2-es kertbõl sem voltak kint sosem, csak akkor mikor oltást kaptak. Ne tudjátok meg, mit csinálnak, ha megrázod a pórázt.
Õszintén szólva, nekem már tele a hócipõm a kutyamániával.
A TV stb... felkap egy hírt kutyakínzás és már mindenki háborog,
börtönbüntetéssel fenyegetõzik.
Kérdem én, mivan a többi álattal, amit nap mint nap elfogyasztunk.
Ja az más, mert az sertés, marha, birka, baromfi stb...
Ajánlok egy kirándulást a vágóhídra, ahol napokkal elötte vizben áztatják a sertéseket, hogy tiszták legyenek és joban vezessék az
áramot, mikor rájuk lökik a fázist, majd sebaj, hogy egy kettõ még él mikor méter magasra repkednek a 100°C-os gõzben.
Csak errõl nem készül TV film!
Abba aztán végképp ne menjünk bele, hogy magukat állatszeretõnek valló emberek, miként tartanak állatot. "Ha az állat beszélni tudna"
Volt egy jó példa: Egy teherautó áthajtott egy kutya alsó fertáján.
Kérdeztem a kutyatartókat, menthetõ? Nem! Egy ember sem akadt köztük aki végetvetett volna a szenvedésének.