A Magyar ember ma.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp
\"Never say never!\" W Churchill
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Azért gondolták, hogy skinhead-ek voltak mert elötte nem sokkal volt ott valami találálkozója egy szélsõséges csopotnak.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"
de most majd ebbe is valaki beleköt, pedig ártalmatlan:(
<hogy lehet, hogy kokszosok voltak.>
<egyébként sem azt mondtam, hogy BIZTOS cigányok,>
na nem ez volt a lenyeg. :) csak szar azert, hogy az emberben felvetodik, hogy ize na. szal nem veled akartam szivozni, csak nagyon utalom ezt a berogzodest.
engem gyíkká változtatott de már elmúlt
indiai, az majdnem cigojn.
ez viszont egy eleg randa sztereotipia, hogy lehet, hogy kokszosok voltak.
engem gyíkká változtatott de már elmúlt
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
azt meg már pár éve bevezették - má vagy 10 éve - hogy a Váci utca környékén több rendõr van nem???nem vagyok pesti de úgy tudom, ott már több a rendõr:)
ésarra sem veszek mérget, hogy a 6 fõs galeri magyar volt... én el tudom képzelni, hogy esetleg romák...
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Amikor Egyiptomban évekkel ezelõtt Luxornál lemészároltak egy busznyi német turistát a szélsõségesek, utána sokáig katonai kísérettel mentek arrafelé a kirándulóbuszok. Persze, fõ a biztonság, de én úgy vagyok ezzel, hogy kétszer is meggondolom, hogy megyek-e ilyen helyre.
Külföldön mindenhol megszokott és alap, hogy a metrón a jobb oldalra állsz, hogy ha netán vki siet, tudjon száguldozni.
De neeeem. Miért is?!!?
Jobban felhívhatnák az emberek figyelmét az ilyen 'apróságokra'...
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
Sokszor még akkor is segítek a túristáknak, ha nem kérik. Ez alap sztem/részemrõl.
Tegnap sétáltunk a Blahán, és bármerre néztem, mindenhol szemét volt a földön.
Szemét van, megverjük a túristákat...
Égetjük magunkat egyfolytában<#eljen>#eljen>
Királyok vagyunk
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
mostmár nálunk is ez lessz :(
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
http://atuszom.freebase.hu/ - A magyarok :)
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Sajnos õk se hiszem, hogy szívesen jönnek újra magyarországra és gondolom másoknak se javasolják. Én se mennék olyan helyre ahol megvertek pláne külföldön.
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
viszont eccer meg a helyijáraton hagytam a pénztárcámat 30ezerrel - iskolakezdés elõtt - és a sofõr eltette és meglett!!!:) mondjuk buszsofõrbe ez meg avszolút ritka...
mert szerintem ez egy kisvárosban, vagy más vidéki nagyvárosban elvétve fordulna elõ:) bááár....
eccer Bp-en menetm le a metróba és egy öreg néni megállított, hogy most vette ki a zaciból az arany fülbevalóját és nem e tenném be a fülébe, mert fél, hogy elveszíti míg hazaér:D egyrész nagyon ari volt másrészt meg óvatlan... szerencséje, hogy belém botlott:)
szerencsére ápolt nénike volt!!!:D
Megesett velem egy dolog, elõször ledöbbentem, de visszagondolva csak röhögök. Szállok le a villamosról, egy embernek elszakad a hátizsák pántja, leesik a földre, egybõl hajolok le, hogy segítsek neki, erre kirántja tiszta erõbõl a kezembõl. Azt hitte, hogy el akarom lopni... <#miaz>#miaz>
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
20 év pattogás elégvolt :)
energiánkra szükség volt. Ahányan voltunk arra rohantunk, egy
kivétellel. A végén kérdezem a cigánytól te merre voltál?
"csípte a szemem a füst"
Velem nem is vonult többet :)