A Magyar ember ma.

Oldal 1 / 18Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A szerbek inkább menjenek csak innen haza, de ne Nándorfehérvárra, hanem egyenesen Sötét-Szerbiába.

Athlon64 3500+ | MSI K8N Diamond | Sapphire Radeon X850XT | 2*512 Samsung DDR | Creative Audigy2 | Maxtor 300 + 120GB SATA | Pioneer 109 | CoolerMaster Stacker ház | CoolerMaster RS-450-ACLY táp

JackDaniels
Aki nem bírja a piát,az ne igyon! Ha félre lát tõle,akkor meg pláne!

\"Never say never!\" W Churchill

Random_
A szerbek ittak és amikor kientek a kocsmából akkor azt hitték õket veszik a kamerával.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random_
Igen mert kiderült, hogy szerbül beszéltek. Azonnal megvizsgálták az összes szerb buszt ami elhagyta az országot végül leszûkült egy buszra és képet kértek minekitõl majd a képrõl felismerték a tetteseket.
Azért gondolták, hogy skinhead-ek voltak mert elötte nem sokkal volt ott valami találálkozója egy szélsõséges csopotnak.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

JackDaniels
Ez komoly? Az a másik xarházi népség. Rosszabbak mint a cigányok, ha már itt tartottunk.

Random_
Szerbek voltak.

Rózsalány
nincs semmi gond... ezt sem rád értettem... na, mindegy.

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

Borcsa
sorry

engem gyíkká változtatott de már elmúlt

Rózsalány
hát erre nem tudok úgy válaszolni, hogy ne süssék rám a fajgyûlölõ, elõítéletes...stb jelzõket (ami NEM vagyok!!!), úgyhogy nem is mondok semmit!:) ebben a témában nehéz úgy leírni 2 mondatot, hogy ne forgassák ki bárhol, bármikor...:)

de most majd ebbe is valaki beleköt, pedig ártalmatlan:(

Borcsa
<én el tudom képzelni, hogy esetleg romák...>

<hogy lehet, hogy kokszosok voltak.>

<egyébként sem azt mondtam, hogy BIZTOS cigányok,>

na nem ez volt a lenyeg. :) csak szar azert, hogy az emberben felvetodik, hogy ize na. szal nem veled akartam szivozni, csak nagyon utalom ezt a berogzodest.

Rózsalány
szerintem inkább realitás. egyébként sem azt mondtam, hogy BIZTOS cigányok, hanem hogy el tudom képzelni...

Borcsa
ha ott a dzsavelnak a Gazsiek, akik a muttko kijutottek a zasszony szemit!

indiai, az majdnem cigojn.

ez viszont egy eleg randa sztereotipia, hogy lehet, hogy kokszosok voltak.

Random work
Engem speciel nem zavarna ha rendõröket látnék külföldön amerre járok. Nekem biztonságérzetet adna.

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Rózsalány
fúúú, ne is mond a nyugdíjjasokat...:((( én becsülöm, tisztelem az idõseket, de...ááá.

azt meg már pár éve bevezették - má vagy 10 éve - hogy a Váci utca környékén több rendõr van nem???nem vagyok pesti de úgy tudom, ott már több a rendõr:)

ésarra sem veszek mérget, hogy a 6 fõs galeri magyar volt... én el tudom képzelni, hogy esetleg romák...

<#ravasz1><#whatever><#sniffles>

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Ehhez elsõ lépcsõben el kéne tiltani a nyugdíjasokat a tömegközlekedéstõl. ("Jajj, édes fiam, nem tudok beljebb menni, különben is mindjárt szállok a következõ 10. megállónál.")

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Van benne valami, de sajnos a rendõri jelenlét kétélû fegyver: egyfelõl jelzi, hogy biztonságban vagy, másfelõl azt is jelenti, hogy itt rendõri jelenlétre van szükség, különben nem lennél biztonságban.

Amikor Egyiptomban évekkel ezelõtt Luxornál lemészároltak egy busznyi német turistát a szélsõségesek, utána sokáig katonai kísérettel mentek arrafelé a kirándulóbuszok. Persze, fõ a biztonság, de én úgy vagyok ezzel, hogy kétszer is meggondolom, hogy megyek-e ilyen helyre.

Még vmi.
Külföldön mindenhol megszokott és alap, hogy a metrón a jobb oldalra állsz, hogy ha netán vki siet, tudjon száguldozni.
De neeeem. Miért is?!!?

Jobban felhívhatnák az emberek figyelmét az ilyen 'apróságokra'...

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

Én örülök, hogy ennyi túrista kiváncsi Mo-ra. Télleg szép ország.
Sokszor még akkor is segítek a túristáknak, ha nem kérik. Ez alap sztem/részemrõl.

Tegnap sétáltunk a Blahán, és bármerre néztem, mindenhol szemét volt a földön.
Szemét van, megverjük a túristákat...
Égetjük magunkat egyfolytában<#eljen>
Királyok vagyunk

Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász

JackDaniels
6-an 1 ellen? Bátor, férfias dolog. Itt is biztosan a magyarulnem tudó indiai9 kötött bele a 6 magayar parasztba:) Sajna egyre többen vannak, akik agresszívabbak a kelleténélés az a sandagyanúm, hogy itt a bõrszín is közre játszhatott a történtekben. Bárcsak ne lenne igazam!

Rafaelo
utálom az ilyen lincseléseket undorító gyáva emberek sportja mondjuk legtöbször a hiradóban a közép amerikai lincseléseket szokták mutogatni
mostmár nálunk is ez lessz :(

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

sz4bolcs
Az ilyen taplókat meg kéne nevelni.

http://atuszom.freebase.hu/ - A magyarok :)

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Random work
Én úgy gondolom alap lenne a rendõri jelenlét a túristák által látogatott környékeken. Nem értem miért nem képesek 2 rendõrt az ilyen helyekre kitenni. Alapból tudnának segíteni az eltévedt túristáknak és ilyeneket is megelõznének.

Sajnos õk se hiszem, hogy szívesen jönnek újra magyarországra és gondolom másoknak se javasolják. Én se mennék olyan helyre ahol megvertek pláne külföldön.

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Durva...

Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni

Neville04
az volt odaírva :)

Rózsalány
úristen... ez olyan mintha én írtam volna:(((( kimondta, hogy ez a m.ok világh.a??????

Rózsalány
szerencsére azért még elég sok a közvetlen, kedves ember!:) amúgy lehet, hogy annak a multkorinak rossz taõpasztalatai voltak... engem még így csak 1x raboltak ki, de az hegymászás közben volt: én fönn a falon a táskám meg alatta... persze a rabló is.:((
viszont eccer meg a helyijáraton hagytam a pénztárcámat 30ezerrel - iskolakezdés elõtt - és a sofõr eltette és meglett!!!:) mondjuk buszsofõrbe ez meg avszolút ritka...

Aham, Budapest. Kedden sportorvosira menet közben leesett egy fickó kezérõl a gyûrûje, odagurult hozzám, lehajolok kezébe adtam és megköszönte(!). Vannak manapság is jó emberek :)

Rózsalány
ez gondolom Budapesten történt meg...:) vagy nem?

mert szerintem ez egy kisvárosban, vagy más vidéki nagyvárosban elvétve fordulna elõ:) bááár....
eccer Bp-en menetm le a metróba és egy öreg néni megállított, hogy most vette ki a zaciból az arany fülbevalóját és nem e tenném be a fülébe, mert fél, hogy elveszíti míg hazaér:D egyrész nagyon ari volt másrészt meg óvatlan... szerencséje, hogy belém botlott:)
szerencsére ápolt nénike volt!!!:D

A magyarokra most már nem lehet büszke az ember. El van rontva az egész magyar társadalom. Az útóbbi népszavazás pedig azt is megmutatta, hogy senkit nem érdekel, hogy mi történik körülötte. Nem foglalkoznak azzal, amivel esetlegesen kellene (kevés szavazó), de amikor valami rossz, annak hangot tudnak adni. Pocsék az egész ....<#mf3>
JackDaniels
Mindenki saját magából indul ki!:)) Nem volt az a reakció olyan véletlen! Ha õ állt volna mögötted és neked szakad el a hátizsákod, akkor már kereshetnéd!

Neville04
ehhez mit füzzek hozzá?

Na akkor egy ON topic hozzászólás.

Megesett velem egy dolog, elõször ledöbbentem, de visszagondolva csak röhögök. Szállok le a villamosról, egy embernek elszakad a hátizsák pántja, leesik a földre, egybõl hajolok le, hogy segítsek neki, erre kirántja tiszta erõbõl a kezembõl. Azt hitte, hogy el akarom lopni... <#miaz>

Rózsalány
elapátlanodtunk:DD

sz4bolcs
1 hétig nem volt netem :D pangunk?

Rafaelo
kaktusz

Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!

Rózsalány

Neville04
de leállt mindenki :)

sz4bolcs
Abban állapodtunk meg, hogy minden beletartozik :D

Neville04
Hi! Végig olvastam a topicot és hát eléggé eltávolodtatok az oldal témájától :)

Rafaelo
az az igazság hogy a magyarok utálják a cigusokat a cigusok meg a magyarokat (kivétel gyõzike a buzigeciszarcigánytetü)

JackDaniels
Minden elismerésem!

Voltam :)A múltévben befejeztem.
20 év pattogás elégvolt :)

Rózsalány
ez dejó duma:DDDD

sz4bolcs
csipi csipi ;]]

Weasel
Tûzoltó vagy? :)

Volt, mikor kivonultunk négyen egy olyan gaztûzhöz, mikor minden
energiánkra szükség volt. Ahányan voltunk arra rohantunk, egy
kivétellel. A végén kérdezem a cigánytól te merre voltál?
"csípte a szemem a füst"
Velem nem is vonult többet :)

Weasel
Ez nagyon jó, örülök neki!

Oldal 1 / 18Következő →