A Magyar ember ma.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudom néha nem elég tudni hogy igaza van az emebernek, hanem érvényesíteni is muszáj. költõi kérdés: -Tényleg muszáj?
A túlerő legyen veled!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
A maradék idõm a barátaim és családom tölti ki na jó és a számítógépem, s ha idõ engedi akkor a szabad 1000rel.
A túlerő legyen veled!
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Ma reggel hallottam a rádióban, hogy új valóságshow indul ahol Gyõzike lakása lesz felkamerázva x napig és azt lehet bámulni. Micsoda élvezet.
Hová tûntek az igazán jó filmek? Ha valami értelmeset akarok nézni marad a Discowery, Spektrum, National. PL. az esti bulvármûsorok is eléggé idegesítõek (Fókusz, Aktív).
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
-Ezt megalázásnak hívják, és az sem túl jó, akkor már inkább mond meg neki de ne hallják mások, ha ez nem elég, akkor az sem ha mások hallják. Szvsz megalázni nem kell senkit, még ha úgy érzed megérdemli akkor sem.
A túlerő legyen veled!
Azután, hogy kikérte magának a lángost már nem volt kedvem elkezdeni nevelni mert fölösleges. Megtörtént és kész.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
\"Never say never!\" W Churchill
A gerjesztés stimm.
A túlerő legyen veled!
Nem kötekedni akarok, de sztem nem kellene tûrni, mert akkor azt hiszi,mindig lehet. Nem kell rögtön belerúgni sem. Velem is megtörténik. Én ilyenkor a következõkkel próbálok "nevelni",mert néha az idõseket is kell:
- Kezicsókolom, így vegyenek magáról példát a fiatalok, hölgyem? He tetszik szólni, hogy siet, akkor szó nélkül beengedem magát!
Akár hiszed, akár nem,hatásos, nem is kicsit! Különösen ha mások is hallják!
<#nyes>#nyes>
A túlerő legyen veled!
Azért a te igényeid is számítanak, sõt nagyon fontosak kell hogy legyenek hogy a Te konfort érzeted is meglegyen és ezt meg tudd mutatni másoknak is hogy kell csinálni, csak talán ne túrd le az utasokat 😊)))
Társadalom probléma lenne? nem inkább a társadalomra hat, és média probléma, terendi probléma?
A túlerő legyen veled!
A túlerő legyen veled!
- A csecsemõnek szvsz nincs alap egoizmusa, de könnyen tanítható, és minden szülõ meg is tanítja neki. 😞
A túlerő legyen veled!
-Ma reggel a lángososnál egy öreg nõcike lazán beállt elém szemrebbenés nélkül. Én szó nélkül tûrtem.
-Buszmegállóban mindenki egymás hegyén hátán tömörül föl az elsõ ajtón (távolsági busz). Én megvárom tisztes távolságból amíg mindenki felszáll.
-12-14 évesekrõl jobb nem is beszélni egyszerûen siralmas.
A fiatalokra általában jellemzõ az olvasni nem tudás. Ha olvasnak is valamit az csak bulvárlap semmi kúltúra vagy történelmi tudás nem szorul beléjük.
-Az meg minden társadalomban probléma, hogy a birka nép imádja az igénytelen kereskedelmi TV-k mûsorait. Szappanoperák, valóságshowk és beszélgetõs mûsorok.
Alapból az értékítélet teljesen elváltozott.
HA nem tennél semmit és még rajtad kívül nagyon-nagyon sokan aakor még rosszabb lenne.
A túlerő legyen veled!
Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!
- egy ajtónyitás,
- egy igen elismerem ha valamit elbaszok,
- egy köszönés
- egy kis elõzékenység
- egy rendrakás a szobában
- egy felmosás
- és nagyon sok dolgot leírhatnék még........................
És bár még tanulom ezt és mindig tanulni fogom, és vétkezek sokszor és biztos fogok még, de akkor is ezért küzdök és fogok amíg eszem a helyén, mert így érzem így helyes. Ha nem így tenném akarhatnám -e hogy jobb legyen ez a világ, ez az élet...?
A túlerő legyen veled!
A túlerő legyen veled!
További jó eszmecserét
A gyermekei jólétéért, szerintem mindenki lenne áldozat.
Most így 50 környékén, már elfogadom, ha áldozat lennék.
20 évvel ezelött nem lettem volna.
A túlerő legyen veled!
pl USA felhalmozott fegyvereinek használatát, lõszerek, állomány stb.
pl gazdasági, ipari frissítés, helyben tartás
...
A túlerő legyen veled!
Volt idõ mikor papolhattam neki a tanulásról 😊)
Hála rájött és remélem jó irányba fogja nevelni leendõ gyermekeit.
A túlerő legyen veled!
Imádkoztam, hogy ne legyen véres.
De maradt is minden úgy ahogyan volt!
Lettek volna áldozatok, mint a sakkban, de elõbbre lennénk.
Persze ez nem vigasz annak aki belepusztul, de a többi jobban jár