A Magyar ember ma.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
A túlerő legyen veled!
A túlerő legyen veled!
A túlerő legyen veled!
(384 én voltam csak 2x volt. mondom visszavonom az egyiket, erre mind a kettõt visszavonta. :| )
HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Megjegyzem kerüljük a politikát mert különben moderátorok beszólnak.
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Még is sokszor tapasztalom hogy "Te még ezt sem tudod, akkor milyen magyar vagy" felkiáltásokkal kiröhögnek.
A túlerő legyen veled!

\"Never say never!\" W Churchill
A túlerő legyen veled!
Nem értem meg azt a szülõt aki engedi a gyerekét a számítógép elött avasodni.
\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

Na ez érdekes felvetés. Az a baj, hogy ma mindenben ezeket a buzi amerikaiakat kell majmolni és amikor azt mondom,,hogy amerikai nincs is,mert vagy lelövöldözték öket, vagy rezervátumban vannak, akkor meg vannak sértõdve.!
Olyan valakiket majmolnak sokan, akiknek a 85%-uk nincs tisztában a saját történelmével. Na ezt hagyom, mert csak felidegesítem magam!
Amikor én voltam amolyan 10-14éves akkor ucsó év és arról beszélgettünk a fiukkal hogy jé nincs is mellük a csajoknak és hogy kibõl mit cserélnénk le másra hogy egy jó csaj összejöjjön 😊
Ma ez már kicsit másképpen néz ki szvsz. eléggé kitolódott a testi fejlettség a 10en éves korban.
A túlerő legyen veled!
- Nem tudom jól idézni, de Feldmár András nagyon jól megfogalmazta utánanézek majd és leközlöm, az elég tisztán van fogalmazva és egyet értek vele.
A túlerő legyen veled!
(javítva)
Ezért nem tudnak tisztelettel lenni mások iránt az újgazdag parasztok, akik másokon átgázolva gyarapították bankszámlájukat. Õk nevelik ki a kábszeres, tüdõbeteg diszkópatkány garnitúrát, a szeretlek fiam, ittvan tízezer felfogással. Nameg ugye bébiszitterre van lóvé a gyerek meg amikor meglátja a szülõket, megkérdi: Kik ezek? Na ez itt a másik baj.
Viszont hiányolom a magyar természetfilmeket és a magyar filmeket. Gondolom ez azért is következmény mert elnyugatiasodunk és nincs szükség itt hazai készítésû alkotásokra.
Csodálkozva néztem egy filmet északi népekrõl ahol a mai napig is népviseletet viselnek ünnepek alkalmával kivétel nélkül és õrzik a hagyományokat. Sajos itt az utolsó hagyománytisztelõk az idõsek. Tény én se vagyok hagyománytisztelõ, de mikor kisiskolás voltam még rendszerváltás elött akkor nem lehetett suliban ilyet tanítani. Most lehetne viszont most meg nem trendi. Sajnos az oktatás színvonala a béka segge alatt van.
Én is ezeket nézem, kiegészítve a Sport1-2😊

Akko'....😛PPPPP
Kicsit eltértünk a dolgoktól!😊)
ne mutogass nekem!!<#nevetes1>#nevetes1>