856
A Magyar ember, s ami a te tapsztalatod vele???
  • csabawarchief
    Magyarnak lenni jó!
  • _Vegeta_
    Te nyertel. :)
  • Taranov
    Az enyém 3 éve :)
  • _Vegeta_
    Igen, akkor sincs lóvé adidasra vagy nikera. :) Viszont en amit veszek az megmarad. Bakkancsom mar 2eve jo. :)
  • Rafaelo
    magyarok magyarok basszátok az anyátok
  • mateos

Igen Jacky .. nagyon gonosz dolgokat mondtam rólad, de kérlek ne haragudj hisz nem tudtam, hogy ilyen érzékeny a lelki világod, de megigérem, hogy soha többet nem mondok neked ilyen gonosz dolgokat.
    (nevetséges vagy)
  • JackDaniels #489
    Neked jónak kell, hogy legyen, mivel te reagáltál "nagyon kultúráltan" mindkét hozzászólásomra. Aki meg ilyeneken felkapja a vizet, arról megvan a véleményem:)) Én ezennel veled befejeztem a társalgást!:) Mondjuk, el sem kezdtem:PPP
  • mateos
    hogy te mekkora egy irritáló kis vakacs vagy .. ilyenekkel van tele az a híres Magyarország mint te .. szánalmas kis emberekkel akik nem elégedtek meg azzal amit a sors és az élet adott nekik és ezárt csak morgni tudnak de tenni már semmit.
    De tudod mit .. irj amit akarsz .. akor is csak egy olcsó kis magyar vagy akit úgyis el fonak taposni.
    Beszélhettünk volna normálisan is de nekem igy is jó .
  • JackDaniels #487
    ....szerencsére:PPPP
    Az pedig, hogy kiről,mit feltételezek, az én dolgom.
  • mateos
    kurvára nem ismersz szóval ne feltételezzél semmit
  • Taranov
    Nem hiszem :)
    Mondjuk nekünk itthon minden Whirlpool, majd kiderül mi lesz.
  • Rafaelo
    én idősseb vagyok nálad szóval add át a helyet vagy elagyabugyállak :)
  • Tetsuo
    Azt a mai gépek közül csak a Miele tudja..
  • Taranov
    Hát ha 3 évenként kéne új mosogatógépet venni, az abszurdum lenne.
    Én legalább 10 évet elvárok.
  • Random_
    Én egyszer vettem olcsó cipőt 2 hétig bírta az neves márkés 2 évig.
    Ezért mondom, hogy aki kicsit ért hozzá vagy valaki akit ismer akkor ha drágább is valami azt veszi meg mert tovább tart. Ahogy kolleganőm a héten a mosogatógépet. Nem azt nézte milyen pici pézé lehetne venni hanem azt, hogy 3 év múlva is használhassa.

Pesze az is egy dolog, hogy a mai eszközök nem tartós használatra készülnek.
  • _Vegeta_
    Ja, az mas. Bocsika. :)
  • Myrkul
    Barátság.
    Grimbusznak aki a legbarátabb barát.

Ez szerintem a férfi ember számára a legtöbbet jelenti. A nőkről nem szólok most(kellenek). Szerintem az igazi barátság nem támaszt igényeket, elvárásokat egymással szemben. Hanem elfogadja a másikat olyannak amilyen(mint az igaz szerelem persze testi vonzódás nélkül) Most ha bármilyen félre értésre adó okot is írok, azt ne vonatkoztassátok a homoszexualitásra. Mert engem nem zavar ha valaki homoszexuális, csak engem hagyjon békén. Az igazi barátra lehet számítani, de ő sem mindenható, az ő képességeinek is vannak határai. Az igazi barát nem hátráltat hanem segít, még akkor is ha nekünk úgy tünik hogy ellenünk tesz. Ritka az igazi barátság, az olyan barátság ahol adhatod önmagad, mert tudod, hogy bármi amit teszel azzal nem váltod ki az ő rosszallását(itt persze két normális ember barátságáról van szó). Őszinte lehetsz vele, mert érdekli a véleményed akkor is még ha megis bántod a magad igazával. A te álláspontodat is tudni akarja. Nem akarja tudni, hogy kivel hol voltál nincs benne féltékenység.
    Egy barátomnak már meséltem róla. A szeretet négy arcá-ból idézem a lényeget. Ha egy képen barátokat ábrázolnak akkor mindkettőjük tekintete egy írányban van, pl egy dolgot szemlélnek. Ha egy szerelmes párt ábrázolnak azok általában egymás szemébe néznek. Ennek az a lényege, hogy a barátság azonos érdeklődési körre vezethető vissza míg a szerelem a másik felé írányul. A barátság egy természetellenes érzelem, az ember egész életét leélheti úgy hogy szüksége lenne barátokra, ha meg lát egy másik embert nem fog első pillantásra barátságot érezni íránta, míg szerintem létezik a szerelem első látásra (max mégegyszer elkell sétálni előtte :) ) Az igaz barátság nem arra fog épülni, hogy mit adhat ő neked, hanem hogy te mit tudsz vele megosztani, milyen lelki mélységig engeded be őt.
    Tegyük fel A, B, C, barátok. Akkor érzik igazán jól magukat ha együtt vannak mind a hárman. Így igazi jó barátok. Tegyük fel A meghal, akkor B és C barátsága már nem lehet olyan mint annak idején, mert.. ezt később fejtem ki bocsi mennem kell !!!

Erről igazán egy láda sör mellett lehetne beszélgetni, de igazából erről nem beszélgetni kell, hanem élni vele.

• _Vegeta_
    Azt tegyuk felre h a magyar atlagembernek nincs esze, en nem errol beszeltem, habar igaz. :) Sajnos PÉNZE sincs igy jogosan mondtam h NEM TELLIK SCSI winyora. Az h az ember az olcsobbat valasztja nem hulyeseg kerdese. Pl en nem veszek 10 000forintert nadragot mert nem tehetem meg, veszek helyette 2-3ezer forintert max. Cipő detto ugyanez, de csak példázok itt. :)
    Ja csak még vmit, nyugat magyarorszag sokkal jobb helyzetben van mint keletmagyarorszag, ott tobb lóvét fizetnek. :|
  • Myrkul
    Előző hozzászólásomat nem tudtam befejezni teljesen, a fél mondatot inkább töröltem, így maradt az a végére ami van. Tiszteletem az öregek felé igazából csak az iránt van aki rászolgált és akit van miért tisztelni.
    Tudjátok mi bosszant engem nap mint nap? Amikor egy üzletben van gyors kassza(ahova max 10 féle termékkel lehet beállni és ez még egy bazi nagy plakátra is rá van írva, kb 120as betűmérettel) és ide állnak be azok akik egy dugig megtömött kocsival vásárolnak netán kettővel, persze aztán kártyával fizetnek mert akkor még jobban feltart(hat)ja a sort. Én meg aki vesz 1L tejet meg 2 kiflit végig állhatom a sort.
  • JackDaniels #476
    Rosszul választottál barátokat, ha te így látod.
  • modellmaker
    Ne kidumálni akard magad, hanem őszintén kérj bocsánatot. Talán jobb lesz neked is.
  • mateos
    minden bará okoz csalódást csak nem minden esetben evszed észre
  • JackDaniels #473
    Az igaz barát nem okoz neked csalódást. Kidumálásról szó sincs. Ha a barátod előtt ki akarsz valamit dumálni, az már régen rossz!!!!!!
  • JackDaniels #472
    A bunkó angol. Ne ebből indulj ki.
  • mateos
    Én most Londonban tanulok és itt a metrón absz. nem szokás átadni az öregeknek a helyed .. amit lefoglaltál az a tied , és ha föl is álsz mert kedveske akarsz lenni az ízigvérig angol hölgyecske csak néz és nem tudja, hogy mivan ... és el nem fogadja a helyet!
  • mateos
    ennek örülök :)
  • mateos
    ebbe is belekötök akkor is :)
    a barátnak nem mindene stben kell megbocsátania a barátjának, mert ha megbocsát akkor újra és újra csalódást fog neked okozni mert majd azt hisz , hogy á úgyis kidumálom magam és megbocsát .. szóval nem mindig kell egybQl megbocsátani .. elöbb kell egy alapos fejmosás és aztán!
  • JackDaniels #468
    Nem csak te látod így!!!!
  • mateos
    de mit tisztelsz bennük ?

azt, hogy megéltek egy szép kort vagy azt, hogy öregebbek szóval sokkal tapasztaltabbak mint mi fatalabbak .. mert szerintem az öregség nem minden esetben jár együtt a tapasztalattal, bár lehet, hogy csak én látom így ..
  • modellmaker
    NEm vagyok még, csupán életem derekán de ez tapasztalt. Sajnos. Vagy inkább szerencsére?
  • modellmaker
    Az hogy ilyenekké vának pont annak köszönhető hogy öregek. Vagyis tiszta biológia. Tudod a leépülés szépen lassan, fokozatosan. Az agyuk is. Ez ellen nem tehetnek. Az ellen viszont már igen hogy a másodikról, a függőfolyosóról ne a mi kocsinkra szórja a szemetet, amikor csak ez az egy kocsi áll az egész erkély alatt. De nem csak 1szeri eset volt. Télen ugyanez hóval. Még jobb amikor nem indul, apám meg tesóm szerelik és a nyakukba. Mondom f*sza. És tudsz ellene tenni valamit? NEM. Beszéltek vele tök normálisan, legközelebb hova szórta a szemetet?
  • modellmaker
    Hmmm. majd fogod...
  • Myrkul
    - winyokhoz nem értek, de eddig nem volt velük gondom! Az alaplapokkal annál inkább!
    - Az utcai gyalogos közlekedés valójában úgy nézki mintha azt játszanánk, hogy ki a gyáva. Egymással szembe megyünk és az a gyáva aki hamarabb kitér a másik előtt, NE legyünk gyávák!
    - Szerintem az öregek valójában tudatalattiban bunkók! Ezt úgy értem, hogy szegény öregasszony aki otthon él egyedül, általában kapcsolatait is csak öregekkel tartja úgy érzi teljesen kiszorult az életből. Egyetlen lételeme a pletyka! Ez általában nem áll másból, minthogy a mai fiatalokat szapulják talán legbelül irigyek is rájuk. De nem minden öreg ilyen, azok pedig általában nem pletykálnak! Én személy szerint tisztelem őket!
  • Rafaelo
    pont a részletek miatt lesz valaki szegény :)
  • Taranov
    Ezekszerint nekem nincs igazi barátom, de nem különösebben hiányolom egyelőre.
  • JackDaniels #460
    Sztem mindketten egyről beszélünk!:))
  • Grimbusz
    A barát:
    Akit Te is barátnak mondasz, és Ő is annak tart Téged. Öszinteség mindenekfelett oda-vissza. Aki nem gondolkodik hogy megbocsájtson hanem megbocsájt /észszerű keretek között/. Amikor nem elvárásokon alapul a barátság, segítesz ha tudsz és segítséget kapsz ha tudnak adni.
  • Taranov
    Hát nem feltétlenül.
  • Grimbusz
    He he nekem is van autóm jaja, még is a szegény kategoriába tartozok a ritmommal
  • Garfield
    ... de nem is feltétlenül gazdag ...