A Magyar ember ma.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JackDaniels
Akko'....😛PPPPP

\"Never say never!\" W Churchill

modellmaker
NAaaa mi van itt? Azt hittem legalább értelmes dolgokat írtatok. erre... kia gorilla ki nem. 😄

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Grimbusz
lazítás 1,2,3,... majd vissza = #395

A túlerő legyen veled!

JackDaniels
Kicsit eltértünk a dolgoktól!😊)

Grimbusz
fúúúúúúúúúúúúúúúújjjjjjjjjjjjj 😊)))))))))
sz_i_v_A_t_sz?!?!?!?! ;D

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
fésülni én sem tudom ;D

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
mondom izlésesen 😊

A túlerő legyen veled!

sz4bolcs
De most elmegyek balázs sót nézni sziasztok 😄DD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Engem nem melegít, mondjuk nem vagyok gorilla 😄D

Grimbusz
Azért nehéz a helyzet ma munka terén kicsit sajnálom magunkat. Anyukám mesélte régen csendörök ha valaki 3 napig nem melozott ment a csücsre! és közmunka azonnal. Ma meg :=( .... háboru 1melóhely/50ember között.

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
Meg asztán azt mondják télen melegít 😄DDDDDD most meg csak tél van vagy mi? 😊

A túlerő legyen veled!

sz4bolcs
Témába vág <#banplz><#vigyor>

Grimbusz
Mikor még amolyan szaközepes voltam milyen büszkék voltak oszitársaim hogy nekik szörös a melkasuk vgy a lábuk, én meg arra hogy nekem nem 😊)) azóta ez változott sajnos nem vártam de szörösödtem kicsit 😄DD szerencsére tényleg csak kicsit amolyan "izlésesen".

A túlerő legyen veled!

JackDaniels
ne mutogass nekem!!<#nevetes1>

sz4bolcs
A kis hamis <#mf2>

JackDaniels
Nem mutatom meg!

sz4bolcs
Mi van neked nem szõrös a mellkasod? 😄😄😄

modellmaker
Nekünk az informatika tanár e-mailben küldi a házit mi meg vissza.

(384 én voltam csak 2x volt. mondom visszavonom az egyiket, erre mind a kettõt visszavonta. :| )

HARCRA! HARCRA! Reszket a gyáva! HARCRA! HARCRA! Folyjon a vére! Hulljon a rómaiak feje, Villogtasd kardod Keve!

Grimbusz
Egyetértek. Politika stornó!

A túlerő legyen veled!

Random work
Igen tudom!

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Random work
A politikába sokan belefáradtak és nem törõdnek vele. Legyintenek csak mikor kiderül egy újabb csalás. Sajnos már beletörõdött mindenki ebbe.

Megjegyzem kerüljük a politikát mert különben moderátorok beszólnak.

Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Grimbusz
Ehhez Anyuka és Apuka kell, nem a gyerek.

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
A kérdésre nem tom a választ, de a politika elég "elvárom" színten van manapság, engem megvallom bármilyen szégyen nem tud lekötni a politika. Egyszerûen vannak, voltak dolgok, amiket meg akartam érteni és 1xerûen nem lehet, mi miért történik.
Még is sokszor tapasztalom hogy "Te még ezt sem tudod, akkor milyen magyar vagy" felkiáltásokkal kiröhögnek.

A túlerő legyen veled!

Rózsalány
ez tökigaz!!

\"Azt hiszem van úgy, hogy az embernek nincs elég köve...\"

JackDaniels
Nem vagy ezzel egyedül!😊

JackDaniels
Nem ez a baj, hanem ha egész nap elõtte ül. 18 évesen, meg majd anyja veszi helyette a levegõt, olyan sportos és egészséges lesz!

Random work
Tanulás egy dolog nem arról van szó, hogy a gyerek ne ismerje a számítógépet. Hanem, hogy 10-12 évesen ne neten játszon vagy cseteljen.

Grimbusz
Ma már nagyon sokszor sajnos sz.gép nélkülönözhetelen a tanulásban. Ez van. Szar, de alkalmazkodni kell amennyire muszáj.

A túlerő legyen veled!

Random work
Sajnos az a baj, hogy a rendszerváltással ránkszakadt minden nyugatról. Pl. a mobiltelefon használat olyan mértékben elszabadult, hogy a kiskölök 8 évesen már kapja a mobilt. A németeknél a felnõttek körében se divat a mobil nem olyan elterjedt mint itt a gyerekek körében.

Nem értem meg azt a szülõt aki engedi a gyerekét a számítógép elött avasodni.

Rózsalány
...lásd Balázs só vagy Mónika só vagy ilyen sz@rok😞(

Rózsalány
én az amerika majmolásba azt utálom amikor nyiszlett kiskamaszok olyan trottyos gatyákba repperest játszanak😄DD azon mindig úgy kell nevetnem mikor ilyet látok😊))

JackDaniels
...és úgy beszélnek a sexrõl,mint akik már 10 éve rendszeresen csinálják!<#nevetes1>

Grimbusz
<#worship><#worship><#worship>

A túlerő legyen veled!

Rózsalány
amikor én általánosba jártam - 14 éve😞 - akkor nálunk 1 olyan lány volt akinek volt barátja, de azok is csak olyan csókolózós szintem jártak. ma ??? ritka az olyan 14 éves lány aki szûzen megy középiskolába. mondjuk ez nem is csoda amikor általános iskola udvarán szünetben olyan kiscsajok sétálnak, akiknek alig takarja valami a bugyiját, meg a nemlétezõ mellét...

JackDaniels
Amerika van. Amerikai nincs😊)

Rafaelo
ha nincs amerika akkor miért beszél mindenki róla

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

JackDaniels
Magyarokhoz???? Külföldön, veretes nyugaton, meg amerikában asse tuggyák mi az a cigi a 14 évesek!<#nyes>
Na ez érdekes felvetés. Az a baj, hogy ma mindenben ezeket a buzi amerikaiakat kell majmolni és amikor azt mondom,,hogy amerikai nincs is,mert vagy lelövöldözték öket, vagy rezervátumban vannak, akkor meg vannak sértõdve.!
Olyan valakiket majmolnak sokan, akiknek a 85%-uk nincs tisztában a saját történelmével. Na ezt hagyom, mert csak felidegesítem magam!

Grimbusz
Érdekes 😊))) nekem is vannak ilyen élményeim egészen más megközelítésbõl, ha nem bánjátok elmondom.
Amikor én voltam amolyan 10-14éves akkor ucsó év és arról beszélgettünk a fiukkal hogy jé nincs is mellük a csajoknak és hogy kibõl mit cserélnénk le másra hogy egy jó csaj összejöjjön 😊

Ma ez már kicsit másképpen néz ki szvsz. eléggé kitolódott a testi fejlettség a 10en éves korban.

A túlerő legyen veled!

Grimbusz
A megalázás egyik leírása:
- Nem tudom jól idézni, de Feldmár András nagyon jól megfogalmazta utánanézek majd és leközlöm, az elég tisztán van fogalmazva és egyet értek vele.

A túlerő legyen veled!

modellmaker
Volt még nagyon régen egy mese. A tûzrõl ill. tûzotókról szólt. Sajnos a címét nem tudom Az nekem nagyon tetszett. 😊

JackDaniels
Nekem csaka régi rajzfilmek. A mostaniakban több erõszak van mint a Bárányok hallgatnak-ban. Nagy kedvenceim: Mesék Mátyás királyról; Dr. Bubó; Tom & Jerry; Mekk Elek az ezermester; Kengyelfutó gyalogkakukk; ilyenek.

modellmaker
"Sajnos az oktatás színvonala" is "a béka segge alatt van."

(javítva)

JackDaniels
Ez nem megalázás. Akkor aláznám meg, ha én állnék elé és még fel is háborodnék, ha szól nekem az idõsebb ember. A tisztelet és udvariasság elvileg oda-vissza alapon kell hogy mûködjön, másképpen nem megy.
Ezért nem tudnak tisztelettel lenni mások iránt az újgazdag parasztok, akik másokon átgázolva gyarapították bankszámlájukat. Õk nevelik ki a kábszeres, tüdõbeteg diszkópatkány garnitúrát, a szeretlek fiam, ittvan tízezer felfogással. Nameg ugye bébiszitterre van lóvé a gyerek meg amikor meglátja a szülõket, megkérdi: Kik ezek? Na ez itt a másik baj.

Random work
Igen éjszaka szoktak lenni magyar filmek azokat egy idõben vettem föl és néztem.

Grimbusz
persze, de okosan 😄

A túlerő legyen veled!

Random work
Rajzfilmek nekem is bejönnek! 😊 Anyámmal szoktuk nézni a Tom&Jerry-t meg a Looney Toons-t. 😊

Viszont hiányolom a magyar természetfilmeket és a magyar filmeket. Gondolom ez azért is következmény mert elnyugatiasodunk és nincs szükség itt hazai készítésû alkotásokra.
Csodálkozva néztem egy filmet északi népekrõl ahol a mai napig is népviseletet viselnek ünnepek alkalmával kivétel nélkül és õrzik a hagyományokat. Sajos itt az utolsó hagyománytisztelõk az idõsek. Tény én se vagyok hagyománytisztelõ, de mikor kisiskolás voltam még rendszerváltás elött akkor nem lehetett suliban ilyet tanítani. Most lehetne viszont most meg nem trendi. Sajnos az oktatás színvonala a béka segge alatt van.

JackDaniels
Igaz, ezt ki is felejtettem.😊

modellmaker
Meg duna tv. Anyával mostanában azon nézem a régi filmeket 😊

JackDaniels
"Ha valami értelmeset akarok nézni marad a Discowery, Spektrum, National..."

Én is ezeket nézem, kiegészítve a Sport1-2😊

modellmaker
OK ok nem kell megalázni, de úgy kell neki megmondani hogy ne tûnjön a porba... szvsz muszáj megmondani nekik.