23376
  • Toroco
    HI! Segitenétek? ati radeon 9600pro videokarihoz kéne driver, de nem találok egyetsem ami jó lenne. lehet hogy rosszul keresem a googleban... nemtom
    1et találtam, de az nem ismerifel a kártyát vagy mi és nem települ fel. aztán talán jobb lenne egy kicsit a grafika.

előre is köszi
  • fireball
    én alcoholt haszálok,azzal jól megy,de sztem daemonnal is műxik...
  • fireball
    hát én se írtam ki,az image még megvan,de nem hinném,hogy használni fogom még valaha..:)
    jöhet az új nfs rész....mikor jön már ki a demoja?
  • reménytelen
    Megszenvedtem a 13 perces milestone-ért... (Így utólag csinálgatom a challengeket meg a milestone-okat)

• Blasta
    jűták=játék :-)
  • Blasta
    Van itt olyan user akinek 3.47-es DAEMON-nal van telepítve a jűták és gond nélkül müxik?
  • Snecie Smicie
  • Shep
    Nem, már csak a mercist kínait, meg Razort kell megvernem, de már marhára unom a hülyébnél hülyébb versenyeket, meg a csaló gépet.
  • The FlashBack
    #1[válaszgomb]
    2#[mert nem mostanában tettem fel és nem tom, hogy ?%
    3# mert nem biztos, hogy jó a link
    4# az #1#2#3-at erősítve:)
  • szandrus
    miért nem biztos?
  • The FlashBack
    TESS
    nembizti, hogy ezaz:(
    próbáld meg
  • szandrus
    Sziasztok. én 50%-nál járok,de a speedtrap versenynél mindig kilép.Tudna valaki küldeni egy 50% körűli mentést?
  • scorpeeon
    nyisd meg csak a rar filet és látni fogja az összeset!
  • Richard90
    én is kitömörítettem a zenéket és tökéletesen működik, külön egy songs mappába pakolta be a zenéket
    várd meg türelmesen amig teljesen befejezi a kitömörítési műveltet!
    nekem is sok ezer fájlra szedte szét (az összes zenét kitömörítette) de azt utána automatikusan letörlni ha befejezte a zenék kigyűjtését
  • DonManó
    mennyi a lapozófájl mérete? esetleg növeld meg
  • Zoliz
    Valaki meg tudja mondani miért lassul be a játék egy idő után, mintha megenné az összes fizikai+swap memóriát! Mit kell tennem, hogy ez megszűnjön?
  • KG21
    nekem alcohollal van mountolva
  • KG21
    én is használtam azt a kitömörítőt, de nekem rendesen megcsinálta, tehát a végére wavokban oda tette songs alkönyvtárba az összes számot. Sztem próbáld mégegyszer, biztos nem vártad meg, míg végigvitte a teljes műveletet
  • scorpeeon
    nah, azért nincs benne alapból belsőnézet :D
  • bigapó
    szerintem az lesz a problemed, mint nekem. Nálam se mindig van egér, de egyszer azt figyeltem meg, hogy ha a térképen a "célkereszt" üzemmódban van, akkor a menükben és tuningműhelyben én sem látom az egérmutatót. erre jó megoldás, ha kijelölsz valamit a térképen, akkor utánna "lehúzod" onnan, hogy lásd a nyilat. persze ez nem szentírás, lehet, hogy nálad nem müxik és más a problem.
  • bigapó
    és már végignyomtad?
  • Blasta
    Sziasztok!
    Csak a 4-es démonnal lehet a HKZonda verziót rendesen elindítani?
  • Shep
    Van pénzem, de annyi nincs, hogy minden nekem tetsző kocsit megveegyek és maxra tuningoljak.
  • bobii
    Helló!Segítség kellene mert a demó telepítéskor a CD-t kéri a program,amit addig meg már sikerült feltelepíteni az nem indul el.Mégis most mit csináljak,vagy nektek megy??
  • MrMafioso
    arra hogy egy zene kitörömitővel kitömöritetem
    a nfsmw nek a zenéjit
    de pontosan 3211 filera szedte szét
    nekem az I AM Rock eklene
    megvan az a 80 ra széteszett file, és att akarom hogy az a 80 file egy waw vagy akármilyen fileban legyen!
  • scorpeeon
    azt meg hogy?? vagy sok tömörített fileban van vagy 1 nagyban de olyan nem lehet hogy az egész 1 nagy nem tömörített fileban van! mire gondolsz??
  • MrMafioso
    megcsináltam de akkor csak egy filet ilesztett össze és az nem jó nekem ugy!
  • Rolesz
    Jaj!Az ha angalul irni ki és akkor nem értenéd akkor rendben lenne!De hogy magyarul ki irja hogy mit kell tened és nem érted az már.......
  • Evogordon
    Jobb egérgom és becsomagolás az asztalra pl.
  • MrMafioso
    oh nem azt, azt akarom hogy az a sok zene egy fileban legyen nem tökmörités képpen hanem összefüzni akarom!
  • Evogordon
    Csak a rar file-t csomagold ki!!!
  • DJ Skyline
    én ezért ki se írtam!:))
    gépen sincsen az image file...
  • fireball
    hát csak..
  • fireball
    nah jó,én végeztem az mw vel,97%,de fingom sincs,h hogy nézzem meg,mi maratt ,én nézegettem,oan összevissza van ott minden..mondom haggyuk,örültem,h végre vége..:)
    nemhiszem,hogy valaha még jáccani fogok vele:)
  • Web mester
    Szerintetek ha a demo elmegy akkor a teljes játék is elmegy?
  • leslieboy
    SOS!Nem tud valaki segíteni?
    Mióta felraktam az 1.3 patchet,azóta ha bármilyen gameből kilépek játék közbe pausenál,mert pl mnsen keresnek,akkor egyszerűen nem találom sehol az egérmutatót!Ott van,mert ha mozgatom,látom amikor egy egy menüpontra ikonra ér,ha kattintok megnyitja kijelöli,de nem lehet látni!!!
    Így borzasztó nehéz akár mnsezni is,hát mégha valami progit akarok használni!!
    Eddig semmi baja nem volt!Nem egér probléma,mert játékban is szuperül megy,és ha kilépek játékból rendesen,nem alt tab-al,akkor nem tűnik el!Ráadásul azóta minden teljes képernyős alkalmazásnál csinálja!
    Pls segítsen valaki!!!
  • marcinger
    Hi.Hogy lehet ezt a kamerás modot használni?
  • Web mester

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
  • RelakS
    Én már 5 autót tartok folyamatosan karban a léből, amit nyerek :S
  • bigapó
    akkó sok sikert:) egyébként próbálkozhatsz még visszatöltéssel is. én így mentettem meg a Mitsu-mat, lefoglalták én meg visszatöltöttem az állást, igaz autosave be van nyomva, de ezek szerint ezt még nem mentette el. most már a rendőrös küldiket másik autóval fogom csinálni, nem a legjobbal.