Need for Speed: Most Wanted
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem a bounty pontszám miatt vagyok rá büszke hanem azért mert mindezt nemtöbb mint 7 perc alatt sikerült 😄 kb10en üldöztek a legállatabb fajta zsarukból, és rájuk döntöttem egy víztornyot 😄 kaptam érte vagy 1milliót 😄

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
[merlinw.org]
Miért szarakodik a grakija,az fps nem esik le 30 alá és zöld piros foltok jelennek meg és óriási pixelek vannak.Most mivan ilyenkor?
konfig:
512 RAM (gagyi), MSI 6600gt,AMD 2400+ ,360W táp chieftec,ABIT NF-7,HT-101-es hûtõ,Audigy 2zs,pinacle pctv pro,+2 rendszer hûtõventillátor,80 és 120 gb hdd,dvd és cd író,Benq fp71+ tft, lexmark 125x multi,creative 5,1
A barátom mesélt róla , hogy van valamilyen progi , asszem valamilyen GTI , Most Wantedhez , amivel lehet ketten tolni neten keresztül!Tud valaki valamilyen infót adni róla?Elõre is köszi!
Hát ez a genny EA már mindenkit megkent? A világ maffiája 😞(
DB
A ti kung-futok nem erős!
Kérdés: aki már végignyomta, miután végigvittem lehet még valahogy pénzt szerezni, hogy az összes autót full tuningra nyomjam, mert ugye csak a saját autóimmal nyomulhatok multiban. Igy bõven lenne választási lehetõségem...
Más: bár nem ide tartozik, de tudnátok segíteni, hogy hol tudom az oldalhoz tartozó személyes beállításaimat módosítani, pl: a fórum aláírásomat? thx
még azt sem tudja hogy kell aláírást csinálni...
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Voltam zárás előtt. _______________
viszont nincs rá pénzem felszerszámozni..(
Hogyan lehet eladni a másik két kocsit..?
vagy egyáltalán el lehet e adni...??
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400